2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yarın bende bu listede olacağım

Ya kızlar suyun gelmesi nadıl oluyor çok mu geliyor az mı geliyor akbtı gibi geliyor benim aşağı doğru bi ıslaklık geldi biraz nemlenmiş iç çamaşırım bide akıntım gelmiş baya bi böle mi oluyo((

Seraaaaaaaaap!
Yarın galiba beraber pırtlatcaz,benim hala belirgin bi sancım yok,açılma var ama sancı yok nasıl basarıyosam bilmem....
Heyecan dorukta,bu gece nasıl uyucaz biz...
Benim sabaha sancım gelmezse sabah 8.30 da suni sancı verilecek....

ben sana ne dedim kuzum elini çabuk tuttun tuttun..tutmazsan yarın beraber pırtlatırız..ben 9 buçuk gibi hastanede olacağım...10 gibi sezeryana alırız dedi...

Fitos yarın dualarim seninle ve serapla çıkıp yuruseydin biraz belki sancin gelir merdiven in çık bide

ben sana ne dedim kuzum elini çabuk tuttun tuttun..tutmazsan yarın beraber pırtlatırız..ben 9 buçuk gibi hastanede olacağım...10 gibi sezeryana alırız dedi...

sen benden önce alırsın kucağına,bana daha suni sancı verilecek,aslında en korktuğum oydu ama suyun yeterli değil beklemek için dedi.. O yüzden mecbur suni sancı insallah acılma olur da denemekle kalmadan kucağıma alırım paşamı...

Kız yarın resmen anne mi olcaz biz şimdi Rabbim izin verirse...?

Kızlar 38+6 oldum , doğurmak istiyorum cumaya kadar , yada kalıyorsa Bayram sonrasına kalsın , bu sıkıntımın üzerine kayınvalidem ve kayın oederim gelicek Bayram tatilinde , evim küçük onlar gelince annem olamıcak yanımda , kv le doğuma gitmek istemiyorum , çok karışırsak herşeye e en hassas dönemim nasıl yapıcam bilmiyorum , kızım olsa şimdi anneciğim olur yanımda 1-2 günde olsa dün akşamdan veri rahimde kasılma hissediom sanki ama , psikolojik de olabilir tabi hakkımızda hayırlısı

inşallah suniye de gerek kalmaz kuzum kendiliğinden sancın gelir de kuzunu kucağına alırsın...

evet hayal gibi gelse de yarın anne olacaz...

Fitos yarın dualarim seninle ve serapla çıkıp yuruseydin biraz belki sancin gelir merdiven in çık bide

allah razı olsun canm benim....
Gerecekten su an ihtiyacımız olan tek şey dua....
Esim dısarı cıkarmıyo yolda bişey our diye evham yapıyo evin içinde hareket ediyom devamlı....

Esim dısarı cıkarmıyo yolda bişey our diye evham yapıyo evin içinde hareket ediyom devamlı....

ilişkiyi dene kuzum senin normal doğum şansın var...sancıyıı artırıyomuş..açılmayı da kolaylaştırıyomuş...ama sakın silkeletme kendini..

Evde yapılcak bisi biliyorum amaaa eşin yanasmaz sanciyi arttiriyor diyorlar

kuzummmmmm iyi ki varsınız bebbeeeeemmmm....

sizde iyki varsınız tum anneler saglikla kavussun yavrularina ins

gulucuk45 ve serap_serap inş yarın kolaylıkla ve sağlıklı sıhatli bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Allah yardımcınız olsun

evet serapcigim yoksa unutuyorum
tüm dogumvyapacak arkadaslari tebrik
ediyorum bir avazda kurtulun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…