Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1 haftadır mahvoldum o yanma yüzünden, nefesimde kesiliyodu ama bugün biraz hafifledi şükür. Habire elma yiyodum canım ilaçtan daha önce etki ediyo. denemediysen kırmızı elma dene derim. sonrada tableti içersin.kızlar mide yanmasından kavruluyorummmmm renni diye bi tablet var doktor 4-5 adete kadar alabilirsin dedi ama ilaç etkisini gösterene kadar mahvoluyorummm onun dışında malum iyice ağırlaştık,sıkıldık artık bebişlerizi kucağımıza almak istiyoruz sizler nasılsınız
kızlar mide yanmasından kavruluyorummmmm renni diye bi tablet var doktor 4-5 adete kadar alabilirsin dedi ama ilaç etkisini gösterene kadar mahvoluyorummm onun dışında malum iyice ağırlaştık,sıkıldık artık bebişlerizi kucağımıza almak istiyoruz sizler nasılsınız
maşallah tatlım eylülde doğurucaz diye korkarken şimdide doğmuyolar diye endişeleniyoruz ya Allah'ım hepimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuştursun inşallah..kızlar bende kontrolden geldım 3045 gr olmuş hersey normalmiş drum sanırım bebeişin gununu beklıycek dedı benımde halen çatı muayanesı etmedı soyledımde son haftalara bırakıyorlarmış bu haftalarda zaten genişleme olacagından son haftaya bıraktı
bugün bende mide konusunda rahatım şükür, geceki sancı ve bulantıyı saymazsak tabiSlm kızlar bugün midem bulanmıyor:)) ama belim çok arıyor yarında kont var bakalım neler yapıyo bizim kız:))) çok aşağıda hareket ediyor sancım geliyor arada yarın ne çıkacak onuda merak ediyorum:)))
Maasallah kuzuya.nbr kıslaarrr
hepinizin yolu tamamlamasına az kalmış
ben çookkk uzun süredir giremiyorum tahmin edeceğiniz gibi bebeğime kavuştum o yüzden hiç vaktim olmuyo şimdi uyuyo prensesim o yüzden kaçabildim arada.
dogum yapınca çokkk rahatlıcaksınız hiç merak etmeyin resmen kendimi kuş gibi hafif hissediyorum darısı sizlere inş.
Benim annemin ebe bir arkadaşı var, ters gelen bir bebeği el ile çevirmek yanlış bir uygulama değil. Bahsettiğim ebe teyze köy yerlerinde ters gelen bebekleri hep dediğin gibi çevirip .
Anın canım.oyyy son yemek son kahvaltı derken bi tuhaf oldum kuzum yaa, nasıl güzel bi duygu bu Rabbim sağlıcakla çabucak kurtarsın inşallah, güzel haberlerle gel bize
en güzeli o canım, kadın doğumcu daha iyi yönlendiriyo her zaman. Aile hekimleri baştan savma iş yapıyolar.
Beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı gerçekten. Sende nişan geldi bekliyosun, bizim nişan gelcek mi gelmicek mi o bile belli değil ama bekliyoruz :) Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi..
Evet aynen öyle canım, bi konuşuyum pzts kontrolde. Tabi o zamana kadar bebiş gelirse de hayırlısı artık :)
hadi gayret :))
Aslında tüp bebek olduğu için tedirgin oluyor doktorlar
Canım bende tup bebek yaptırdım ama bekliyorum.
Ne kadar beklerse o kadar iyi. Senin üçüncü bebek mı? Ucu de tup bebek mı?
Bayram sonrasını bile beklersin sen aslında.
bugün bende mide konusunda rahatım şükür, geceki sancı ve bulantıyı saymazsak tabi
şuanda aynı durumdayız, yarınki sonuçlardan haberdar et emi, inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin kuzu..
benim taaaaaaaaa pzts günü kontrolüm poff
genellikle şikayetlerimiz aynı oluyo, şimdi kendim gidicekmişim gibi beklerim seniAyy cnm geceyi hiç hatırlatma çok kötüydüm bende(( bu bulantı nerden çıktı anlamadım yaa mide ağrısıtşa birleşincede çok fena oluyor(( yarın kony sonra yazarım cnm neler olduğunu:)))))
cnm senın satın kaççç
ben 1 haftadır mahvoldum o yanma yüzünden, nefesimde kesiliyodu ama bugün biraz hafifledi şükür. Habire elma yiyodum canım ilaçtan daha önce etki ediyo. denemediysen kırmızı elma dene derim. sonrada tableti içersin.
kızlar bende kontrolden geldım 3045 gr olmuş hersey normalmiş drum sanırım bebeişin gununu beklıycek dedı benımde halen çatı muayanesı etmedı soyledımde son haftalara bırakıyorlarmış bu haftalarda zaten genişleme olacagından son haftaya bıraktı
Çok heyecanlım ALLAH nasip ederse yarın sabah saat 9 da yavrumu bende kucağıma alıcam.Hayırlısıyla inşalllah bana dua edin olurmu sezeryanla doğum yapıcam normalde 18 ekim ama sezeryanla daha önce doğum yapmış olduğum için ekimin 10 da doğum yapıcam bu arada 39 haftam bitimine denk geliyo ALLAHIM İNŞALLAH SAĞ SALİM HASTALIKSIZ KAZASIZ BELASIZ DOĞUMUM OLUR OĞLUMU PAŞAMI KUCAĞIMIZA ALIRIZ SÜTÜMDE GELİR BOL OLUR İNŞALLAH BANA BÖLE DUA EDİN LÜTFEN BU ARADADA ALLAH SİZİDE SAĞSALİM KURTARSIN YAVRULARINIZI SİZDE KUCAKLARINIZA ALIN KIZLAR Alasmarladık
kızlar bende kontrolden geldım 3045 gr olmuş hersey normalmiş drum sanırım bebeişin gununu beklıycek dedı benımde halen çatı muayanesı etmedı soyledımde son haftalara bırakıyorlarmış bu haftalarda zaten genişleme olacagından son haftaya bıraktı
kızlar ne yapıyorsunuz
bizde eşimle gezmeden yeni geldik
azsonra yemek yiyecez yürü yürü
belim karnım ağrıdı