2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bende kontrolden geldım 3045 gr olmuş hersey normalmiş drum sanırım bebeişin gununu beklıycek dedı benımde halen çatı muayanesı etmedı soyledımde son haftalara bırakıyorlarmış bu haftalarda zaten genişleme olacagından son haftaya bıraktı

ben 1 haftadır mahvoldum o yanma yüzünden, nefesimde kesiliyodu ama bugün biraz hafifledi şükür. Habire elma yiyodum canım ilaçtan daha önce etki ediyo. denemediysen kırmızı elma dene derim. sonrada tableti içersin.

cnm senın satın kaççç

maşallah tatlım eylülde doğurucaz diye korkarken şimdide doğmuyolar diye endişeleniyoruz ya Allah'ım hepimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuştursun inşallah..

Slm kızlar bugün midem bulanmıyor:)) ama belim çok arıyor yarında kont var bakalım neler yapıyo bizim kız:))) çok aşağıda hareket ediyor sancım geliyor arada yarın ne çıkacak onuda merak ediyorum:)))

Slm kızlar bugün midem bulanmıyor:)) ama belim çok arıyor yarında kont var bakalım neler yapıyo bizim kız:))) çok aşağıda hareket ediyor sancım geliyor arada yarın ne çıkacak onuda merak ediyorum:)))
bugün bende mide konusunda rahatım şükür, geceki sancı ve bulantıyı saymazsak tabi
şuanda aynı durumdayız, yarınki sonuçlardan haberdar et emi, inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin kuzu..
benim taaaaaaaaa pzts günü kontrolüm poff

Maasallah kuzuya.

Ayy cnm geceyi hiç hatırlatma çok kötüydüm bende(( bu bulantı nerden çıktı anlamadım yaa mide ağrısıtşa birleşincede çok fena oluyor(( yarın kony sonra yazarım cnm neler olduğunu:)))))

Ayy cnm geceyi hiç hatırlatma çok kötüydüm bende(( bu bulantı nerden çıktı anlamadım yaa mide ağrısıtşa birleşincede çok fena oluyor(( yarın kony sonra yazarım cnm neler olduğunu:)))))
genellikle şikayetlerimiz aynı oluyo, şimdi kendim gidicekmişim gibi beklerim seni

Hatunlar biz çıkıyoruz, babamıza yemek yapıcaz.. Soframızı hazırlıcaz.. Sonra da başka birşey çıkmazsa yürüyüşe gidicez..
Kendinize ve bebişlere iyi bakın, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. =)

denemedim canım sütü denedim ama her yanmada süt içecek kadar sütü sevmiyorum bi de elma deneyeyim

beni de almadı çatıya canım hoş beni daha hiç nst ye de almadı en son cuma gittim bakalım bu cuma neler olacak:18:

Çok heyecanlım ALLAH nasip ederse yarın sabah saat 9 da yavrumu bende kucağıma alıcam.Hayırlısıyla inşalllah bana dua edin olurmu sezeryanla doğum yapıcam normalde 18 ekim ama sezeryanla daha önce doğum yapmış olduğum için ekimin 10 da doğum yapıcam bu arada 39 haftam bitimine denk geliyo ALLAHIM İNŞALLAH SAĞ SALİM HASTALIKSIZ KAZASIZ BELASIZ DOĞUMUM OLUR OĞLUMU PAŞAMI KUCAĞIMIZA ALIRIZ SÜTÜMDE GELİR BOL OLUR İNŞALLAH BANA BÖLE DUA EDİN LÜTFEN BU ARADADA ALLAH SİZİDE SAĞSALİM KURTARSIN YAVRULARINIZI SİZDE KUCAKLARINIZA ALIN KIZLAR Alasmarladık

inşallah sağlıcakla bi avazda bebişini kucağına alırsın canım darısı başımıza

kızlar ne yapıyorsunuz
bizde eşimle gezmeden yeni geldik
azsonra yemek yiyecez yürü yürü
belim karnım ağrıdı

kızlar ne yapıyorsunuz
bizde eşimle gezmeden yeni geldik
azsonra yemek yiyecez yürü yürü
belim karnım ağrıdı

Kız daha doğurmadın mı sen

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamızı_34
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…