- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
amaniiinnnn aramızda 1 gün vardı onunla, bnde merak ettim şimdiiiiiiiiiivalla bende merak ediyorum kontrolü vardı sancısı varmı açılması ilerlemişmi meraktan ölücem eğer belkide doğurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaniiinnnn aramızda 1 gün vardı onunla, bnde merak ettim şimdiiiiiiiiiivalla bende merak ediyorum kontrolü vardı sancısı varmı açılması ilerlemişmi meraktan ölücem eğer belkide doğurdu
Ara canım,bizi de haberdar et..Gerçi önemli bişey yoktur inş. ama hamileyken herşey tedirgin edebiliyor malesef.hastaneyi ararım olmazsa canım içim rahat eder en azından
Sağol canımmDoktorum da normal olacağı varsa zaten olur diyor,kilosu için de en fazla 3400 olur dedi bakalım inş.ayyyyyyyyy ablam hadi hayırlısı olsunnn, inşallah gerçektir sancılar da hayırlısıyla kavusursun bebikineee haberlerini bekliyorum mutlaka mesaj at bana..
bugün bel ağrısı bende hiç geçmedi gecede 2 defa sancıyla uyandım, ayağa kalkıncada alt karın ve kasıklar mahvediyo. Sanırım dahada iniyo aşağı..
tmm tatlım takip et bakalım, tekrarlamaz inşallah ama olucak olursa kesin git acile.
oy maşallah catymm son zamanlara göre oldukça iyi kilo almış. kuzen 3,650 ile normal doğurdu seninde olsa en fazla o kadar olur doğuma kadar sanırım. Hayırlısı olsun cnm bnm..
amaniiinnnn aramızda 1 gün vardı onunla, bnde merak ettim şimdiiiiiiiiii
o da doğru canım, ikiniz içinde hayırlısı ne ise o olsun :) zaten 3400 de gayet ideal bi kilo..Sağol canımmDoktorum da normal olacağı varsa zaten olur diyor,kilosu için de en fazla 3400 olur dedi bakalım inş.
benim sancılar felan vardı ama neredeyse 1 2 haftadır hiçbişe yok canım.. arada bir ağrı sancı yoklayıp geçiyo. ama dün geceden beri belim kopuyo.. Ayağa kalkıncada kasıklar ve vajinin üstü çok sancıyo.. Gece de 2 defa sancıyla uyandım mide bulantısıda eşlik ediyodu. wc de alttan sancılar giriyo.. Ama gelen giden yoksende kıpırtı yok mu cnm:44:
o da doğru canım, ikiniz içinde hayırlısı ne ise o olsun :) zaten 3400 de gayet ideal bi kilo..
benim sancılar felan vardı ama neredeyse 1 2 haftadır hiçbişe yok canım.. arada bir ağrı sancı yoklayıp geçiyo. ama dün geceden beri belim kopuyo.. Ayağa kalkıncada kasıklar ve vajinin üstü çok sancıyo.. Gece de 2 defa sancıyla uyandım mide bulantısıda eşlik ediyodu. wc de alttan sancılar giriyo.. Ama gelen giden yok
aynen canım bende deli olucam, daha vaktim var acele etmek niye diyorum kendi kendime ama belirtiler başlayınca da keske bu sefer gelse diyorum.. :105: psikolojim bozuldu iyiceaynı durumdayız ama sancılar bitmese keşkede doğursak artık yaaa.yoklayıp yoklayıp bırakmıyor mu deli olucam az kaldı sıkalım dişimizi
mrb canım, sezeryan senin seçimin mi yoksa ters mi durumdan ötürümü ? :26:merhaba bende yarın sabah doktora gidecem aç karnına.sezeryana alacak belki .
merhaba bende yarın sabah doktora gidecem aç karnına.sezeryana alacak belki .
aynen canım bende deli olucam, daha vaktim var acele etmek niye diyorum kendi kendime ama belirtiler başlayınca da keske bu sefer gelse diyorum.. :105: psikolojim bozuldu iyice
Şu an 37/5 günlük
Aslında tüp bebek olduğu için tedirgin oluyor doktorlar
hmm hayırlısıyla doğsun o zaman canım..2.kızım sezeryanla oldu bu yüzden
hoşgeldin datlım, bende girip çıkıyorum habire.. bi sonraki kontrolün ne zaman ?Ben geldim kizlar gecmisi okuyamadim tabi yeni dogum yapanlar varmi? :)) bende vajinaya baskidan baska bisey yok :)
al benden de o kadar, hele bebeğin öpülmesi konusu 1 aydır gndemde, hiç sevmediğim bişey. Kv de ben kafadan olunca bizde sorun kalmıyo açıkcası. beşiği felan kendi yatak odama götürdüm. bizim oturduğumuz odayı da misafirlere göre düzenledik. Gelen giden oturur bende çocuk uyuyo diye kaçarım, kv süper o konuda Öpmeleri bi yana elden ele dolaştırmak bile beni gıcık ediyo. 0 küçücük çocuk daha dünyaya alışcak, kendini toparlamaya çalışcak.. Zaten kış mevsimi geliyo, grip nezle bitmez. Ne gerek var çocuğu o kalabalığın içinde tutmaya ya.. Daha birsürü şey benimde kafamda dolanıp duruyo, önce hayırlısıyla sağlıcakla kavusalım insallah da gerisi hallolur9 aydır kolay değil cnm annelik zormuş gerçekten.psikolojim benimde alt üst oldu.bazen öyle bir karamsarlık oluyorki durduk yere ağlamaya başlıyorum bazende umutlu neşeli sağım solum belli değil bazen sinirli bazen durgun hayata küsmüş fln filan yani işimiz zor hele şu son hafta geçmiyor.geceleri düşüncelerden uyuyamaz oldum.nasıl olucak ,acıcak mı,eski halime dönecekmiyim,bebeğime bakabilecekmiyim,bebeğimi öpücekler mi diye uyuyamaz oldum ki ben öpülmesini istemiyorum hele eşim olmaz diyo daha ufacık olucak diyo valla insanlarıda kırmaktan korkuyorum inş düşünceli davranırlar da uyarmak zorunda kalmam ben uyarmazsan kesin eşim uyarır offfff düşünmekten de bıktım allahım yardım et nolurrrrr