• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
artık ben ne dr ne usg ye hiç birine inanmiyorum
tatlım birine göre 30 ekim birine göre 18 ekim
diğerine göre 28 eyluldu Ayyy kafayı yiyecegim
kilo desen her dr göre farklı 3600-2500-3000
şimdi sen neye inanirdin :31:

tatlım senin için en sağlıklısı sancını beklemek yani bayram sonuna kadar bekle suni sancıyla doğurup kurtilim deme allah korusuun pişman olabilirsin bebeğin gelişimini tamamlamamış olur filan belli mi olur ama tabi doktor gözetiminde beklersin sancını yine kontrollerine filan gidersin

linacigim benim dr arkadaşım var onla arada
gorusuyoruz adet tarihin ne zamansa doğum zaman
dedi ona göre benim doğum başlamış dunden beri
karnım ve belim ağrıyor ama sancı yok
nişan gelir ama hala tik yok:1:

yani senin doğum benden önce olabilir Cnm

ah keşke dicem ama bugün nstde sancı mancı çıkmadı gelmeye niyetii yok yani 5 ocaktı benim adet tarihi ona göre 12 ekimde son gün doluyor ama usg öyle demiyor gerçi arada sancılar yokluyor hergün kasılma hissediyorum kasık ağrısı da var ona eşlik eden ama günde 3-4 sefer oluyor o da normal yani

tatlım senin için en sağlıklısı sancını beklemek yani bayram sonuna kadar bekle suni sancıyla doğurup kurtilim deme allah korusuun pişman olabilirsin bebeğin gelişimini tamamlamamış olur filan belli mi olur ama tabi doktor gözetiminde beklersin sancını yine kontrollerine filan gidersin

zaten oyle yapıyorum Cnm 41. hafta bitince dr aç
gel dedi

ah keşke dicem ama bugün nstde sancı mancı çıkmadı gelmeye niyetii yok yani 5 ocaktı benim adet tarihi ona göre 12 ekimde son gün doluyor ama usg öyle demiyor gerçi arada sancılar yokluyor hergün kasılma hissediyorum kasık ağrısı da var ona eşlik eden ama günde 3-4 sefer oluyor o da normal yani

Cnm usg önemli değil bence sen hazirlikli ol
hiç sancı yok jenny birden gelebilir önemli olan adet
tarihi Baktin yalancı sancılar yokluyor su iç çünkü
su yalancı sancinin kaybolmasını sağlıyor

Cnm usg önemli değil bence sen hazirlikli ol
hiç sancı yok jenny birden gelebilir önemli olan adet
tarihi Baktin yalancı sancılar yokluyor su iç çünkü
su yalancı sancinin kaybolmasını sağlıyor

ben hazırım yatağını bile serdim bekliyorum bebeğimi :49::49:

sağ salim al inşallah bebeğini kucağına

ben de kararsızım ama yorgan ağır olur küçük bebek için diye de düşünüyorum ama zaten yorganı var bakarım duruma göre eğer yorgan gerekirse hazırda zaten hemen çıkartırım bence senin de yorganın hazır olsun şimdi ekimdeyiz ama hemen kasım aralık gelir üşür bebişler
Allah razı olsun dua edin ütfen....
Ben yorgan da aldım battaniyeleriniz de var. Evin sıcaklığına gore karar beyorum herhalde. Bizim kaloriferli ev. Sıcak oluyor.

Nasıl gunünün sezeryan icin dolmuş? Ne denek o canım? Sonuçta sezeryan her vakit olmuyor mu? Bende kırmalı bekliyorum ama hala tık yok. Olmazsa 41nci haftada bile sezeryan olabilirim.

cnm ben 38+4 Üm yarın .sezeryanı bu hafta içinde alıyorlar öncekide sezeryan olduğu için riske atmak istemiyorlar bir de her girdiğim nst de sancı çıkıyor o yüzden

Son düzenleme:
kız sen neden düzensin uyuyorsun

bilmiyorum Cnm gece 3 te yatıyor 6 da kalkiyor tekrar
yatıyorum bazen 15:00 bazende 12 de kalkıyorum evde
yalnız olunca bol bol uyuyom şu an da çok uykum var zaten karnimin
ağrısına uyandım Cnm ben bunalima girince sürekli uyurum

bilmiyorum Cnm gece 3 te yatıyor 6 da kalkiyor tekrar
yatıyorum bazen 15:00 bazende 12 de kalkıyorum evde
yalnız olunca bol bol uyuyom şu an da çok uykum var zaten karnimin
ağrısına uyandım Cnm ben bunalima girince sürekli uyurum

doğuma az kaldı bak bebiş gelecek o yüzden kendine bir düzen oluştur geceyi gece gibi gündüzü gündüz gibi yaşa daha çabuk çıkarsın bunalımdan:34::34:

Önemli olan ne bende anlamıyorum bir türlü benim sat 17 ekim ama ugs ye göre bi 31 ekim bi 4 kasım çıktı daha bi sürü tarih çıktı bende hangisine inanacığıma şaşırdım:47:

Önemli olan ne bende anlamıyorum bir türlü benim sat 17 ekim ama ugs ye göre bi 31 ekim bi 4 kasım çıktı daha bi sürü tarih çıktı bende hangisine inanacığıma şaşırdım:47:

ben anladım galiba bebişlerin keyfi:34::emir_bebek: onlar ne zaman isterse o zaman doğuyor sağlıklı doğsunlarda ne zaman istiyorlarsa o zaman doğsunlar

Back