ben de öyle düşündüm benim doktor çok kalabalık oluyor o yüzden sabah erken gidiyodum ama dün eltimler geldi çocuklar evi baya kirletmiş cips filan evi batırıyor ben de nolur nolmaz doğururum filan ev böyle kalmasın dedim..
hayırlısı canım bakalım belki doktorun yarın doğuma karar verir günün geçti çünkü
kızlar doktordan geldik..istiyorsan bugün sezeryanla alalım dedi...çok kararsız kaldım...
bence gununu bekle canım. psıkolojık olarak ozamana hazırlandın cunku. bugun pat dıye gıtsen bılmıyorum daha streslı olursun bence.
kızlar doktordan geldik..istiyorsan bugün sezeryanla alalım dedi...çok kararsız kaldım...
Canim o tip agrilar bende de oluyor. Sola yatistan, yan yatistan. Bazen gobegim, gogus, bacak komple cok agriyor. Gerinmek istiyor vucut..
ben olsam aldırrdm gun beklemek cok zor ve daha streslı ben beklıymda stresten daha mahvoldm hıc beklemeden anıden daha iyi hem bayrama toparlanırsn bende gıtcm bugun bakalım belkıde benmde yarın dogum olur karar senn kendını hazır hıssedıyosan kavus bebişine
hadi inşallah gerçektir temizlikte arttırır sancını da kurtulursun bir an önce sağ salim haberlerini bekliyoruzkızlar sancılarm var belımden kasıklarıma inş gercektr de sezaryana sunı sancıya gerek kalmaz ınan sancılar gelınce sevınym temızlık yapıym
bence gününü bekle şurda ne kladı ki biraz daha gelişmiş olur anne karnındaki gelişimi tutmaz doğum sonrası sende bilirsin bir öğretmen olarak gelişimin en önemli ve hızlı aşamasıdır doğum öncesi dönemkızlar doktordan geldik..istiyorsan bugün sezeryanla alalım dedi...çok kararsız kaldım...
kizlar sizler ultrasona girdiginiz icin bilirsiniz ortalama kac gr aliyor son haftalarda bebek?
hadi inşallah gerçektir temizlikte arttırır sancını da kurtulursun bir an önce sağ salim haberlerini bekliyoruz
bence gününü bekle şurda ne kladı ki biraz daha gelişmiş olur anne karnındaki gelişimi tutmaz doğum sonrası sende bilirsin bir öğretmen olarak gelişimin en önemli ve hızlı aşamasıdır doğum öncesi dönem
benim geçen hafta 160gr almıştı bakalım bu hafta ne kadar almış bugün öğleden sonra kontrolüm var
kizlar sizler ultrasona girdiginiz icin bilirsiniz ortalama kac gr aliyor son haftalarda bebek?
canim son ayda cok aliyor diorlar da son ay 36-40 arasi mi daha oncesi mi hizla alip yavasliyor acaba?
CNm bence iki üç gün daha bekle
Anne karnında kaldığı hergün bebek için
Daha iyi sma karar senin
zullu bunu sen mi söylüyorsun sen de değişim söz konusu
bir an öce doğurmak istiyodun da ben de öyle istiyordum ama şimdi vazgeçtimkalsın içerde gelişimini tamamlasın
ütü yapmam lazım hem de dantel ütüsünefret ediyorum bundan
Vazgeçtim CNm son günlerin tadını çıkarmaya
Karar verdim
Senin Dr randevun buğün mü CNm
Bende Dr gidiyorumçatı muayenesi
Olacağım bakalım Dr ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?