Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlarEşimi uğurladıktan sonra bir iki saat daha uyuyacaktım ama kızım acıktı ve kalk dedi bana
canım benim Allah korusun, Allah dermansız dert vermesin. Sende içini ferah tut, sağlam durmaya çalışki bebişinde güç alsın senden. İnşallah ameliyata gerek kalmadan problemleriniz geçer de sağlıcakla dönersiniz eviniz.. Dualarım seninle..İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
Allah yardımcın olsun canım, bi avazda sağ salim kurtul inşallah :)Arkadaşlar sabah sezeryan doğumla bebeğim dünyaya gelecek inşallah.uyku tutmadı dualarınızı bekliyorum.doğum listesine benide eklersiniz,ayrıntıları yazarım sağ salim çıkabilirsem.kendinize iyi bakın
göğüslerinin yanlarında sancı şeklindeyse süt damarlarından kaynaklı olabilir canım, süt daha çok inmeye başladığında yanlarda sancılar olurmuş. el bileğinin iç tarafıyla sadece yanlara masaj yaparak rahatlatılıyomuş. Banada aklında olsun diye sölemişlerdi ama henüz öyle bişey olmadı.kızlar benım yanlarım agrıyo gögüslermn yanları sızdede oluyomu cok kaygılanıyrm baska bişey mı var dıye genelde sola yatıym onun için daha cok sol tarafm agrıyo
ah canım ah yine doğuramadım hayatımda gitmediğim kadar sık gittim wc.ye ve birinde sızıntı şeklinde su geldi. 2 3 kere sildim, sonra tekrar etmedi. Bebişim çok aşağıdaydı, ağrım sancımda vardı. tedirgin olmuştum. Normalde çarşamba kontrolüm var, cuma da gelebilirsin demişti (38+0 oldugundan catı muayenesi olabildiğince ileri olsun diye) ama birazdan doktorumu arayıp duruma göre uygun bi güne alıcam randevumu.yazyağmuru senin suyun mu geldi doğuruyor musun yoksa kız merak ettim
canım benim kendini ne zamana hazır hissediyosan o zaman git bence. Sonucta sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer :) Maşallah bebişininde gelişimi gayet iyi, eğer durması gerekseydi doktorun bugün alalım demezdi diye düşünüyorum.kızlar doktordan geldik..istiyorsan bugün sezeryanla alalım dedi...çok kararsız kaldım...
Tuhaf olmaz CNm sonuçtaiyi yapmışsın ben de öyle karar verdim
evet bugün dr randevum benim bu hafta yapmicanı söyledi ama şöylede bir durum var bana doktor bayramın 2. günü dedi en geç 19unda gelir bebiş demişti ama yarından itibaren dr yok izne ayrılıyormuş malesef ve benim doğum tatilde ne zaman yapacakki çatı muayenesini söylesem tuhaf olur mu acaba diyorum
Günaydın arkadaşlarEşimi uğurladıktan sonra bir iki saat daha uyuyacaktım ama kızım acıktı ve kalk dedi bana
ara sor en iyisi canım dediğin gibi sna uygun bir zaman da çağırır belki hemen gel filan der belli mi olurcanım benim Allah korusun, Allah dermansız dert vermesin. Sende içini ferah tut, sağlam durmaya çalışki bebişinde güç alsın senden. İnşallah ameliyata gerek kalmadan problemleriniz geçer de sağlıcakla dönersiniz eviniz.. Dualarım seninle..
Allah yardımcın olsun canım, bi avazda sağ salim kurtul inşallah :)
göğüslerinin yanlarında sancı şeklindeyse süt damarlarından kaynaklı olabilir canım, süt daha çok inmeye başladığında yanlarda sancılar olurmuş. el bileğinin iç tarafıyla sadece yanlara masaj yaparak rahatlatılıyomuş. Banada aklında olsun diye sölemişlerdi ama henüz öyle bişey olmadı.
ah canım ah yine doğuramadım hayatımda gitmediğim kadar sık gittim wc.ye ve birinde sızıntı şeklinde su geldi. 2 3 kere sildim, sonra tekrar etmedi. Bebişim çok aşağıdaydı, ağrım sancımda vardı. tedirgin olmuştum. Normalde çarşamba kontrolüm var, cuma da gelebilirsin demişti (38+0 oldugundan catı muayenesi olabildiğince ileri olsun diye) ama birazdan doktorumu arayıp duruma göre uygun bi güne alıcam randevumu.
canım benim kendini ne zamana hazır hissediyosan o zaman git bence. Sonucta sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer :) Maşallah bebişininde gelişimi gayet iyi, eğer durması gerekseydi doktorun bugün alalım demezdi diye düşünüyorum.
Tuhaf olmaz CNm sonuçta
Doğumu yaptıracak olan o
Değil mi çatın müsait olmasa
Bebişte erken gelirse boşuna
Sancı çekmemiş olursun tatllım
Günaydın CNm kız ben
Bir uyanayım artık uyuyamam
Kızımda hiç durmadan oynuyor
Kıpır kıpır ne zaman uyansam
Kızım da uyanık oluyor hiç uyumuyor mu acaba :44:
ara sor en iyisi canım dediğin gibi sna uygun bir zaman da çağırır belki hemen gel filan der belli mi olur
evet ben de öyle düşünüyorum dur bakalım cesaretimi toplarsam söylerim
Minnağımı görmek istiyorum artık beeenngünaydın benimki de genelde öyle yapıyor ama sabah erken nstye girince de horul horul uyuyor yaramaz
Uyuyordur tabii ki canım,ama onların uyku düzeni yok sanki,ne zaman isterlerseTuhaf olmaz CNm sonuçta
Doğumu yaptıracak olan o
Değil mi çatın müsait olmasa
Bebişte erken gelirse boşuna
Sancı çekmemiş olursun tatllım
Günaydın CNm kız ben
Bir uyanayım artık uyuyamam
Kızımda hiç durmadan oynuyor
Kıpır kıpır ne zaman uyansam
Kızım da uyanık oluyor hiç uyumuyor mu acaba :44:
Minnağımı görmek istiyorum artık beeenn
Uyuyordur tabii ki canım,ama onların uyku düzeni yok sanki,ne zaman isterlerse
Var mı artıran? Bakalım ben kaçıncı olacağımdoğum yapan arkadaşlar
1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan ................... 66-Ferda_07
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa
Minnağımı görmek istiyorum artık beeenn
Uyuyordur tabii ki canım,ama onların uyku düzeni yok sanki,ne zaman isterlerse
Var mı artıran? Bakalım ben kaçıncı olacağım
Kolay gelsin canım,benim de kalkıp evi toparlamam ,çamaşırları yıkamam lazımDünün yorgunluğunu atamadım henüz..bir yandan ütü yapıyorum bir yandan burda yazıyorum kafam karıştı senin kontrol bugünmüydü
Kıyafetlerini patiklerini seviyorum ben de ama gerçek kokularını alsak,emzirsek bizden mutlusu olmaz..Rabbim hepimize nasip etsinAyyy bdbeğimi görmek için
Sabırsızlanıyorum minicik
Ayaklarıyla tekmeliyorlar
Minicikler ama çok iş var bu
Bebişler de
Ya kızlar ben ishal olup duruyorum
Bu günlerde sizde de oluyor mu
Midemde kötü karnımda garip bir
Ağrı var
ben de arada belirti oluyor ama doğurduğum yok canım bir anda gelecek zaten sancı herkes öyle diyor banaKolay gelsin canım,benim de kalkıp evi toparlamam ,çamaşırları yıkamam lazımDünün yorgunluğunu atamadım henüz..
Yrın sabah inşallah canım..Hiçbir belirtim yok yahu ne zaman doğurucam ben?
Ya kızlar ben ishal olup duruyorum
Bu günlerde sizde de oluyor mu
Midemde kötü karnımda garip bir
Ağrı var
Bende bebişin kıyafetlerini seviyorumKıyafetlerini patiklerini seviyorum ben de ama gerçek kokularını alsak,emzirsek bizden mutlusu olmaz..Rabbim hepimize nasip etsin
Ben de sık cıkıyorum uyanır uyanmaz karnım agrıyor ama ishal degilim cnm