Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de arada belirti oluyor ama doğurduğum yok canım bir anda gelecek zaten sancı herkes öyle diyor bana
canım hurma yiyodun dimi sen hergün o yapıyor
canım benim kendini ne zamana hazır hissediyosan o zaman git bence. Sonucta sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer :) Maşallah bebişininde gelişimi gayet iyi, eğer durması gerekseydi doktorun bugün alalım demezdi diye düşünüyorum.
CNm bence iki üç gün daha bekle
Anne karnında kaldığı hergün bebek için
Daha iyi sma karar senin
canım doktorum sen zorlanıyorsun diye alalım dedi...gerçekten şu an ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum tuhafım anlayacağınız..nst.de bile 15dakika zor durabildim o da nefes nefese kaldım...yoksa çocuğun gelişimiyle alakalı değil...kilosundan dolayı bana zor veriyo artık...ve ben 2 gündür şiddetli bir şekilde bel ve böbrek ağrısı çekiyorum ki dr yer daralmış artık arkaya baskı yapıyo dedi...
bende onun için yok dedim gerçekten şu an çektiğim çekilecek şey değil ama 3 günde 3 gün diye düşündüm..doktoru aradım şimdi adam saat 4 buçuğa kadar ameliyattaymış..yani gitsem sezeryan olsam akşama anca bana sıra gelir..
bence gününü bekle şurda ne kladı ki biraz daha gelişmiş olur anne karnındaki gelişimi tutmaz doğum sonrası sende bilirsin bir öğretmen olarak gelişimin en önemli ve hızlı aşamasıdır doğum öncesi dönem
Sonuçta 3 gün kalmış CNm
Ama senin için nasıl rahat ederse
Öyle yap eşin ne diyor peki
İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu
Bende bebişin kıyafetlerini seviyorum
Ayyy düşününce bile mutlu oluyorum
Âmin cnm
Benim hem karnım ağrıyor sanki
Ağrı derinlerden geliyor gibi sürekli
Ishal oluyorum ardından karnım
Ağrıyor anlamadım gitti.iki üç gün
Önce nişan gelmişti ama emin değilim
canım doktorum sen zorlanıyorsun diye alalım dedi...gerçekten şu an ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum tuhafım anlayacağınız..nst.de bile 15dakika zor durabildim o da nefes nefese kaldım...yoksa çocuğun gelişimiyle alakalı değil...kilosundan dolayı bana zor veriyo artık...ve ben 2 gündür şiddetli bir şekilde bel ve böbrek ağrısı çekiyorum ki dr yer daralmış artık arkaya baskı yapıyo dedi...
Ya kızlar ben ishal olup duruyorum
Bu günlerde sizde de oluyor mu
Midemde kötü karnımda garip bir
Ağrı var
Hakkindan hayirlisi cnm saglicakla kucagina alirsin insallah yerleri baya daraldı zorlaniyoruz artik
Ucunda bebiş olunca sabırsızlanıyoruz
ooooo eşime kalsa cumartesi alsın diyordu doktor..o benden sabırsız...hemen alsın dedi...bugünden ötürü...
Benim nişan gelmedi daha cnm 38+4 olduk senin kacinci haftada geldi? Tam olarak nasil birsey az mi cok mu birde koyumu cnm cok heycanlanırım gorunce zaten :)
Kızlar bana akıl verin. Bugün dr.a gittim.ben normal doğum istiyordum ama çatı muayenesi bile olamadım. Vaji geçmişim var.ama ben normal istiyorum diye dr. Hic fikir beyan etmemişti. Bugün fikrini sordum dr.a ve bence sezeryan olmalısın. Aksi takdirde bu panikikle ağrıyı sanciyi çekip son anda sezeryan isteyeceksin diyor.normal dogum yapman seni daha çok etkileyebilir durumunu diyor. Ama ben denemek isterim dersen de son ana kadar bekleriz diyor. Siz olsanız napardiniz. Planlı sezeryan mı yoksason anda normal olmazsa sezeryan mı
cnmcım eşin ne diyo bu duruma.. cnm sen kendini hangisine hazır hissediyosan ve eşin ne diyosa öyle yapın derim ben.zor gerçektende artık sonlara doğru daha da ağırlaştık..en doğru kararı sen kendin verirsin
Kızlar bana akıl verin. Bugün dr.a gittim.ben normal doğum istiyordum ama çatı muayenesi bile olamadım. Vaji geçmişim var.ama ben normal istiyorum diye dr. Hic fikir beyan etmemişti. Bugün fikrini sordum dr.a ve bence sezeryan olmalısın. Aksi takdirde bu panikikle ağrıyı sanciyi çekip son anda sezeryan isteyeceksin diyor.normal dogum yapman seni daha çok etkileyebilir durumunu diyor. Ama ben denemek isterim dersen de son ana kadar bekleriz diyor. Siz olsanız napardiniz. Planlı sezeryan mı yoksason anda normal olmazsa sezeryan mı