• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım benim kendini ne zamana hazır hissediyosan o zaman git bence. Sonucta sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer :) Maşallah bebişininde gelişimi gayet iyi, eğer durması gerekseydi doktorun bugün alalım demezdi diye düşünüyorum.

canım doktorum sen zorlanıyorsun diye alalım dedi...gerçekten şu an ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum tuhafım anlayacağınız..nst.de bile 15dakika zor durabildim o da nefes nefese kaldım...yoksa çocuğun gelişimiyle alakalı değil...kilosundan dolayı bana zor veriyo artık...ve ben 2 gündür şiddetli bir şekilde bel ve böbrek ağrısı çekiyorum ki dr yer daralmış artık arkaya baskı yapıyo dedi...

ütümü de yaptım burda lafımı da yetiştirdim şimdi gidip hazırlanıcam eşim gelecekmiş dr gidicez

CNm bence iki üç gün daha bekle
Anne karnında kaldığı hergün bebek için
Daha iyi sma karar senin:34:

bende onun için yok dedim gerçekten şu an çektiğim çekilecek şey değil ama 3 günde 3 gün diye düşündüm..doktoru aradım şimdi adam saat 4 buçuğa kadar ameliyattaymış..yani gitsem sezeryan olsam akşama anca bana sıra gelir..

canım doktorum sen zorlanıyorsun diye alalım dedi...gerçekten şu an ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum tuhafım anlayacağınız..nst.de bile 15dakika zor durabildim o da nefes nefese kaldım...yoksa çocuğun gelişimiyle alakalı değil...kilosundan dolayı bana zor veriyo artık...ve ben 2 gündür şiddetli bir şekilde bel ve böbrek ağrısı çekiyorum ki dr yer daralmış artık arkaya baskı yapıyo dedi...

Hakkindan hayirlisi cnm saglicakla kucagina alirsin insallah yerleri baya daraldı zorlaniyoruz artik

bende onun için yok dedim gerçekten şu an çektiğim çekilecek şey değil ama 3 günde 3 gün diye düşündüm..doktoru aradım şimdi adam saat 4 buçuğa kadar ameliyattaymış..yani gitsem sezeryan olsam akşama anca bana sıra gelir..

Sonuçta 3 gün kalmış CNm
Ama senin için nasıl rahat ederse
Öyle yap eşin ne diyor peki

bence gününü bekle şurda ne kladı ki biraz daha gelişmiş olur anne karnındaki gelişimi tutmaz doğum sonrası sende bilirsin bir öğretmen olarak gelişimin en önemli ve hızlı aşamasıdır doğum öncesi dönem

zaten o bilgiler bugün değil de perşembe günü olsun dememe sebep olan bilgiler canım...bir gün bir gündür bence...

İyi geceler hanımlar dualarınıza ihtiyacım var hastanede yatıyoruz oglumla megakolon diye bi hastalık tan şüphelenilio doktorlar tarafından...dogduğundan beri bi kaka yapmama gibi bi problemimiz vardı Rabbim dermansız dert vermesinde kıymetlimi böyle gördükçe mahvoluyorum ameliyat diyolar eger o hastalık varsa dua edin nolur kuzum sag salim atlatsın bu durumu

canımcım Allah şifa versin. güzel şeyler düşünelim güzel olsun.inşallah o düşünükleri şey çıkmaz.bugn oğlun kendi kendine tuvaletini yapar

Bende bebişin kıyafetlerini seviyorum
Ayyy düşününce bile mutlu oluyorum
Âmin cnm

Benim hem karnım ağrıyor sanki
Ağrı derinlerden geliyor gibi sürekli
Ishal oluyorum ardından karnım
Ağrıyor anlamadım gitti.iki üç gün
Önce nişan gelmişti ama emin değilim

Benim nişan gelmedi daha cnm 38+4 olduk senin kacinci haftada geldi? Tam olarak nasil birsey az mi cok mu birde koyumu cnm cok heycanlanırım gorunce zaten :)

cnmcım eşin ne diyo bu duruma.. cnm sen kendini hangisine hazır hissediyosan ve eşin ne diyosa öyle yapın derim ben.zor gerçektende artık sonlara doğru daha da ağırlaştık..en doğru kararı sen kendin verirsin:49:

Kızlar bana akıl verin. Bugün dr.a gittim.ben normal doğum istiyordum ama çatı muayenesi bile olamadım. Vaji geçmişim var.ama ben normal istiyorum diye dr. Hic fikir beyan etmemişti. Bugün fikrini sordum dr.a ve bence sezeryan olmalısın. Aksi takdirde bu panikikle ağrıyı sanciyi çekip son anda sezeryan isteyeceksin diyor.normal dogum yapman seni daha çok etkileyebilir durumunu diyor. Ama ben denemek isterim dersen de son ana kadar bekleriz diyor. Siz olsanız napardiniz. Planlı sezeryan mı yoksason anda normal olmazsa sezeryan mı

ooooo eşime kalsa cumartesi alsın diyordu doktor..o benden sabırsız...hemen alsın dedi...bugünden ötürü...
Ucunda bebiş olunca sabırsızlanıyoruz
Eminim ki en doğru kararı verirsin CNm

Benim nişan gelmedi daha cnm 38+4 olduk senin kacinci haftada geldi? Tam olarak nasil birsey az mi cok mu birde koyumu cnm cok heycanlanırım gorunce zaten :)

Iki üç gün önceydi CNm pembesi
Çok az kan vardı sümükümsü beyaz
Akıntıyla birlikteydi benim çok degildi
Acaba nişan mı diyorum:31:38+6 günlük
Olduk bugün yani 36+3 günlükken eşim
Dr ile konuşmuş yakında doğum olur demiş
Artık doğumu başlamiş demiş.45 dk gelen sancı
Gerçekmiş

Kızlar bana akıl verin. Bugün dr.a gittim.ben normal doğum istiyordum ama çatı muayenesi bile olamadım. Vaji geçmişim var.ama ben normal istiyorum diye dr. Hic fikir beyan etmemişti. Bugün fikrini sordum dr.a ve bence sezeryan olmalısın. Aksi takdirde bu panikikle ağrıyı sanciyi çekip son anda sezeryan isteyeceksin diyor.normal dogum yapman seni daha çok etkileyebilir durumunu diyor. Ama ben denemek isterim dersen de son ana kadar bekleriz diyor. Siz olsanız napardiniz. Planlı sezeryan mı yoksason anda normal olmazsa sezeryan mı

bence planlı olsun sezeryan olsun..okadar acı çekip birde sezeryana alınırsan çok kötü olur bence.ben olsam riski hiç göze almam.bak doktorunda demiş.

cnmcım eşin ne diyo bu duruma.. cnm sen kendini hangisine hazır hissediyosan ve eşin ne diyosa öyle yapın derim ben.zor gerçektende artık sonlara doğru daha da ağırlaştık..en doğru kararı sen kendin verirsin:49:

eşime kalsa sabırsız bir an önce alayım kucağıma derdinde o...ama 2 saattir oturdum düşünüyorum...
1- kahvaltı yaptım 8 saat aç kalman lazım dedi..beni en erken alsa saat 6 da alacak doğuma 6ya kadar aç kalacağım...
2- nst için yukarı çıktım odalar full dolu 2 hastayı sancı odasına yerleştirdiler...o da kafama takıldı benim için o da bir sorun...
3-perşembe günü ilk beni alacak sezeryana...şimdi tahlil için doktoru aradım adam saat 4 buçuğa kadar hep ameliyattaymış..bayramöncesi olduğu için acayp kalabalık..zaten bugün hiç hasta almadı...sistemde de kapalıydı zaten randevuları...
4- ben perşembeye şartlandım sanki kuzumun hakkına giryormuşum gibime geliyor sırf ben rahata kavuşayım diye sezeryanda olmak istemiyorum bugün..

Cati muanesi olsaydin cnm keske hem korkuyu bir nebze de olsa yenerdin son kararını verirdin her iki sancıyı cekmek zor olur kafani dinle saglicakla kararini ver.Hayırlısı olsun.

en çok korktuğum şey o kadar sancıyı çekip birde sezeryan olmaktı...vaji geçmişin varsa canım sezeryanı dene...cesaretin var mı normal doğuma..çatı muayeneni de olmamışsın

Son düzenleme:
Back