Hoşgeldin CNm busra ve kishaji arkadaşımız dogum yaptıKızlarrrrrrrr biz geldikkkkkkkk
Haftasonu giremedim, bugünde erkenden kalktık çarşıdaki işlerimizi hallettik ve geldikkk..
Doğru düzgün giremeyince bi eksiklik oluyo hayatımda ya
Yeni haberler vardır mutlaka, anlatın bakim neler oldu haftasonu
Desene aynınızaynen canım bende hıc mıde yanması yasamadım el ayak şişmesi yasamadım cok sukur bıtek su panık atakla ugrastm hamılelık boyunca korkular evhamlar gercı her hamılede oluyo hele su son zamanlar bakıym herkes korku panık heyecan içinde benm gıbı bıde benm cok az kaldı uyumam da ıyı cok sukur delıksz uyyym bıtek saga sola dönerken zorlanyz olsun okadar
İnşallah hiç birimiz sorun yaşamayız cnminşallah canım beklesinler kuzular
inşallah canım zaten bakıyorum kızlara çoğunda aynı şey o yüzden panik yapmıyorum
maşallah sana canım ne güzel valla
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin CNmKızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
Kızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
maşallahhhh, gözümüz aydınnKızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
sağol kuzummmhoşgeldin tatlım
maşallah sana sabah erkenden işlerini halledip gelmişin
kishajı ve busra00 arkadaşımız doğum yapmışlar canım
aman olmasın cnm maşallah diyelim.keşke doğursam cnm ya artık bebişimi kollarımda istiyorum çok sabırsızlanmaya başladım.sürekli kendimi dinliyorum ağrım varmı diye tık yok wc ye her gittiğimde bakıyorum belki nişan gelmiştir diye oda yok.hadi bir hafta içinde gel kızım diyorum ama bakalım dinlicekmi beni
Benimde midem çok yanıyor hazımsızlıkta var hiçbirşey fayda etmior üstelik brnim 5. aydan beri devam ediyor ve gittikçe de arttı artık kaç ay sabrettim 2 hafta daha sabredicemkızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?
Hoşgeldin CNm busra ve kishaji arkadaşımız dogum yaptı
maşallah ya kaç doğum oldu artık sayamaz olduk daısı başımıza
çok güsel yaaaHoşgeldin CNm busra ve kishaji arkadaşımız dogum yaptı
Valla kızlar sizler çok sorunlar yaşıyorsunuz
Mideniz yanıyor uyuyzmıyorsunuz çok zor Allah
Sizlere kolaylık versin ben uyuyorum midem yanmıyor ayaklarım
Şişmiyor sadece arada sancılar yokluyor yani ben sorun yaşamıyormuşum
Maşallah
aynen canım bende hıc mıde yanması yasamadım el ayak şişmesi yasamadım cok sukur bıtek su panık atakla ugrastm hamılelık boyunca korkular evhamlar gercı her hamılede oluyo hele su son zamanlar bakıym herkes korku panık heyecan içinde benm gıbı bıde benm cok az kaldı uyumam da ıyı cok sukur delıksz uyyym bıtek saga sola dönerken zorlanyz olsun okadar
DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR
1-badembal
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig_e
15-blk10
Benimde midem çok yanıyor hazımsızlıkta var hiçbirşey fayda etmior üstelik brnim 5. aydan beri devam ediyor ve gittikçe de arttı artık kaç ay sabrettim 2 hafta daha sabredicem
birde son zamanda Sol kaburgam çok batıyor
cnm bu mide yanması uyutmuyo hiç nasılbaş ediyosun ben bi kaç gündür böleyim ama delircem artık.gece yatarken ağzıma acı acı geliyo.valla doğumu tetikliyecek şeylere yönelcem artık.benim kızın bacakları yan tarafta duruyodu bi kaç gündür yukarı çıkardı iyice göğsüme vuruyo sanki okadar tepede.baya irileştiler midemize çok bastırıyolar demekki.senin bebişte aşağı inmemiş belliki.
çok güsel yaaabunları duyunca hemen doğurmak istiyorum ama sonra en azından 1 2 hafta daha dursun diyorum, sona yaklaştıkça ne istediğimide bilemez oldum ya Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun da gerisi önemli değil..
Kız aynı ben bi sancı gelsin aha doğuruyorum diyorum
Nişan geldi mi diye bende bakıyom
Kendinize nazar değdireceksiniz kızlar
maşallah canımKızlar bu cuma Dr randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı?
Kızım en son 3158 gram dı artık fazla kilo almasın dimi normal
Doğum istiyoz ya zor olmasın
minik minik bebişlerrrrr, cennet kokan evlerDOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR
1-badembal
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig_e
15-blk10
İşte listemiz arkadaşlar
benim ağrı eşiğim yüksektir baya.kolay kolay hissetmem acıyı ağrıyı.korkuyorum ya ağrı olurda hissetmeden çıkarıverirsem çocuğu
senin kız sonradan coştu maşallahhhhKız ben artık dayanamıyor kızım gelsin
Diyom ama gelmiyor sözde erken doğum
Riski vardı iğne bitti iki hafta oldu tık yok
Bu kız bizi çok bekletecek
kuzu senin kontrolün yok muydu bu hafta ben mi yanlış hatırlıyorummaşallahhhh, gözümüz aydınnGirer girmes bunu duymak çok iyi geldi analı babalı büyüsün kuzucuk, adıyla yaşasın inşallah
Sağol kuzummm
0yyy maşallah yaaRabbim analı babalı büyütmek nasib etsin, hayırlı ömürlü olsunlar inşallah Bebişlerden gelen gelene, rabbim bizlerede sağlıcakla nasib etsin inşallah
Benimde aynı CNm hadi inşallah diyelim
Sen normal mi düşünüyorsun doğumu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?