Riske atamamki kuzu genelde mosmor doğuyorlarmış ve kordon gerdırdıği için oksijen gitmiyormuş ve birazda uzun geçmiyormuş doğum o stresı ne kızıma ne kendıme yaşatandan ısrar edemem normal olması için hatrlısıAlaahtan canım benım
kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştuama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
Kız senin çok az kalmış ben ne zaman göreceği tek rakamlarıaynen yaa
gecen corap mağazasında kız bana eğilmeyin dio bişi mişi olur vs..ben de dedim valla 39 bitmek üzere..korktu kızcağız..
Hoşgeldin CNm şenin de az kalmış doğumaiyi sabahlar kızlar. bizde bebişimle 39. haftanın içindeyiz. korku,merak,heyecan,stres ne ararsanız var
anneme göre bu hafta geliyor, baya aşağı inmiş ve kız bebiş 10 gün erken gelirmiş... umarım şaşırtır sanki hiç hazır değilim ne doğuma ne anneliğe. becerememe korkusu ayrı zaten ve daha çatı kontrolü yaptırmadım korkudan o stres ayrı.
Çok güzel olmuş CNm eline sağlıkGünaydın kızlar haftasonu bi eminönü yaptık eşimle tabii 5 saat gezmişiz çoook zor yürüdüm ama değdi eksiklerimiz tamamen bitti tabii doğum öncesi eksiklikler diyelim eksik hiç bitmeyecek çünkü, çok becerikli biri değilim ama çok örgü öresim var ya da elişi bişeyler yapmak ben de dün oğluma bakım sepeti ördüm sizlerle de paylaşmak istedim. daha kolalama işi var bi de iplerini halledicem. Doğum yapanlar gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah kendinize iyi bakın
kızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?
kızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?
Günaydın kızlar haftasonu bi eminönü yaptık eşimle tabii 5 saat gezmişiz çoook zor yürüdüm ama değdi eksiklerimiz tamamen bitti tabii doğum öncesi eksiklikler diyelim eksik hiç bitmeyecek çünkü, çok becerikli biri değilim ama çok örgü öresim var ya da elişi bişeyler yapmak ben de dün oğluma bakım sepeti ördüm sizlerle de paylaşmak istedim. daha kolalama işi var bi de iplerini halledicem. Doğum yapanlar gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah kendinize iyi bakın
Valla kızlar sizler çok sorunlar yaşıyorsunuz
Mideniz yanıyor uyuyzmıyorsunuz çok zor Allah
Sizlere kolaylık versin ben uyuyorum midem yanmıyor ayaklarım
Şişmiyor sadece arada sancılar yokluyor yani ben sorun yaşamıyormuşum
Maşallah
Günaydın CNm çok geçmiş olsun bizde
Kahvaltı ediyoz kızımla ben ilk 5. Ayda yaşadım mide yanmasını
Şükür geçti şu aralarda hep uyuyom kız eşim uyandırmasa3-5gün
Uyurum
Benimde oluyor canım gece uyanıp şurup içiyorum ama şurup iyi geliyor bana soğuk sütte iyi geliypr bi dene istersen(
Valla kızlar sizler çok sorunlar yaşıyorsunuz
Maşallah
Kızlarrrrrrrr biz geldikkkkkkkk
Haftasonu giremedim, bugünde erkenden kalktık çarşıdaki işlerimizi hallettik ve geldikkk..
Doğru düzgün giremeyince bi eksiklik oluyo hayatımda ya
Yeni haberler vardır mutlaka, anlatın bakim neler oldu haftasonu
inşallah canım beklesinler kuzular
Günaydın canım benimde belim ve karnımda ağrı var dünden beri biz dahada minnakız inşşş doğmaxlar acaba üşütüyormuyuz kiii dünde bi kaç kişi aynı şeyi söyledi(( bi 38 görebildeydik
inşallah canım zaten bakıyorum kızlara çoğunda aynı şey o yüzden panik yapmıyorumsana da günaydın,yok yok doğurmazsın merak etme.hepimzde var öyle ağrıalr.ben de gece uyuyamadım.bir sağa döndüm bir sola.ben uyuyamadıkça eşim de uyandı.hoşuma gitmedi de değil
maşallah sana canım ne güzel vallaValla kızlar sizler çok sorunlar yaşıyorsunuz
Maşallah
ahh be cnm be şom ağzımı açtım hiç bi sorunum yok hamileliğim çok güzel geçiyo diye nazar değdirdimne ağrı ne sancı hiç bişey yaşamadım bi yürüyüşe çıkayım 2 saat hiç oturmadan yürüyorum nasıl hamilesin diyolar.şu mide yanması çıktı başıma bikaç gündür geceleri aşırı derecede oluyo.hiç yaşamadım mide yanması şimdi başladı bebiş yukarda baya çok baskı yapıyo mideme.hiç doğuramıcam galiba ben
hoşgeldin tatlımKızlarrrrrrrr biz geldikkkkkkkk
Haftasonu giremedim, bugünde erkenden kalktık çarşıdaki işlerimizi hallettik ve geldikkk..
Doğru düzgün giremeyince bi eksiklik oluyo hayatımda ya
Yeni haberler vardır mutlaka, anlatın bakim neler oldu haftasonu
ne güzel almış bebişini kucağına darısı başımıza haırlısıyla ama hep dediğim gibi zamanında gelsinler minnaklar erkenden değilKızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
Kız bende de hepsi olmasın
Doğurursun CNm benim merak etme
Bir arkadaşda öyle diyodu sonra gece suyu
Geldi
Kızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?