2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gunyadın kızlar hayırlı haftlarr pazartesı sendromu yasayan varmı aramızda tum annneler ızıne ayrıldı galıba

yok canım normal dogum yap demedım sen kendıne sıkıntı yapıyosunya ıkı kere dolanmıs bısey olurmu felan dıye allah korusun bısey olmaz ıns allahın ıznıyle bu cok fazla gorulen bıseymıs ınsallah bugun guzel haberler alırsınn

canım gozun aydınn allah ana babalı buyutsunn amın ıns allah hepımıze kolay dogumlar nasıp etsınn

aynen yaa

gecen corap mağazasında kız bana eğilmeyin dio bişi mişi olur vs..ben de dedim valla 39 bitmek üzere..korktu kızcağız..
Kız senin çok az kalmış ben ne zaman göreceği tek rakamları
Bence de çok gezme CNm
Hoşgeldin CNm şenin de az kalmış doğuma
Çok güzel olmuş CNm eline sağlık

Sebiaruz CNm teşekkür ederim yorumun için

Günaydın anneler

kızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?

kızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?

Benimde oluyor canım gece uyanıp şurup içiyorum ama şurup iyi geliyor bana soğuk sütte iyi geliypr bi dene istersen(

Günaydın CNm çok geçmiş olsun bizde
Kahvaltı ediyoz kızımla ben ilk 5. Ayda yaşadım mide yanmasını
Şükür geçti şu aralarda hep uyuyom kız eşim uyandırmasa3-5gün
Uyurum

Valla kızlar sizler çok sorunlar yaşıyorsunuz
Mideniz yanıyor uyuyzmıyorsunuz çok zor Allah
Sizlere kolaylık versin ben uyuyorum midem yanmıyor ayaklarım
Şişmiyor sadece arada sancılar yokluyor yani ben sorun yaşamıyormuşum
Maşallah

Çok güzel olmuş canım yaaaaaçok beğendim bende başlayım çok beğendim yeleğim bitsinde:))

Günaydın CNm çok geçmiş olsun bizde
Kahvaltı ediyoz kızımla ben ilk 5. Ayda yaşadım mide yanmasını
Şükür geçti şu aralarda hep uyuyom kız eşim uyandırmasa3-5gün
Uyurum

ahh be cnm be şom ağzımı açtım hiç bi sorunum yok hamileliğim çok güzel geçiyo diye nazar değdirdim ne ağrı ne sancı hiç bişey yaşamadım bi yürüyüşe çıkayım 2 saat hiç oturmadan yürüyorum nasıl hamilesin diyolar.şu mide yanması çıktı başıma bikaç gündür geceleri aşırı derecede oluyo.hiç yaşamadım mide yanması şimdi başladı bebiş yukarda baya çok baskı yapıyo mideme.hiç doğuramıcam galiba ben

Kızlarrrrrrrr biz geldikkkkkkkk
Haftasonu giremedim, bugünde erkenden kalktık çarşıdaki işlerimizi hallettik ve geldikkk..
Doğru düzgün giremeyince bi eksiklik oluyo hayatımda ya
Yeni haberler vardır mutlaka, anlatın bakim neler oldu haftasonu

aynen canım bende hıc mıde yanması yasamadım el ayak şişmesi yasamadım cok sukur bıtek su panık atakla ugrastm hamılelık boyunca korkular evhamlar gercı her hamılede oluyo hele su son zamanlar bakıym herkes korku panık heyecan içinde benm gıbı bıde benm cok az kaldı uyumam da ıyı cok sukur delıksz uyyym bıtek saga sola dönerken zorlanyz olsun okadar

canım ıkı arkadasmz dogum yapmıs kavusmuslar bebişlerıne alıstık buraya

inşallah canım beklesinler kuzular
sana da günaydın,yok yok doğurmazsın merak etme.hepimzde var öyle ağrıalr.ben de gece uyuyamadım.bir sağa döndüm bir sola.ben uyuyamadıkça eşim de uyandı.hoşuma gitmedi de değil
inşallah canım zaten bakıyorum kızlara çoğunda aynı şey o yüzden panik yapmıyorum
maşallah sana canım ne güzel valla

Kızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra

Kız bende de hepsi olmasın
Doğurursun CNm benim merak etme
Bir arkadaşda öyle diyodu sonra gece suyu
Geldi

hoşgeldin tatlım
maşallah sana sabah erkenden işlerini halledip gelmişin

kishajı ve busra00 arkadaşımız doğum yapmışlar canım

Kızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
ne güzel almış bebişini kucağına darısı başımıza haırlısıyla ama hep dediğim gibi zamanında gelsinler minnaklar erkenden değil

Son düzenleme:
Kız bende de hepsi olmasın
Doğurursun CNm benim merak etme
Bir arkadaşda öyle diyodu sonra gece suyu
Geldi

aman olmasın cnm maşallah diyelim.keşke doğursam cnm ya artık bebişimi kollarımda istiyorum çok sabırsızlanmaya başladım.sürekli kendimi dinliyorum ağrım varmı diye tık yok wc ye her gittiğimde bakıyorum belki nişan gelmiştir diye oda yok.hadi bir hafta içinde gel kızım diyorum ama bakalım dinlicekmi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…