2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar artık bebişlerininizin hareketleri azalmaya başladımııı.bu sabh kalktığımdan berı cok az hareket edıo normalde cok hareketlı olurdu tatlı yedım bekledim ama yınede tık yok korkudan saglıkocagına gıttım ama kalp atışları cok normal cıktıı.bugunde doktor kontrolumuz var Allahtan orda daha net bakılıcak.hemde catı muayenesi olucam inşallah herşey normaldir de bende normal doğum yapabilirimmm ama artık son gunlerr gecmıo resmen :50:

kızlar moralim çok bozuk:43:
cumartesi hastaneye kaldırıldım besin zehirlenmesi yaşamışım serum felan yedim çok şükür bebeğim iyi ama nstde benim hissetmediğim sancılar çıktı alttan muane etti açılma yok dedi..:31:
kiloduna bak sancın olursa gel dedi:49:

Merhabalar arkadaşlar:3: Neslihakan ile görüştüm adige yi ziyaret etmiş bgn hem sarılık kontrolüne gitmiş,iyilermiş.Darısı bizlerin başına:16:
oh ohh çok güselll :nazar: hayırlısıyla inşallah :16:
kuzu senin kontrolün yok muydu bu hafta ben mi yanlış hatırlıyorum
var canımcım, perşembe günü 10,30 da gidicez Allah'ın izniyle =) çok merak ediyorum acaba ne kadar oldu, bir de çatıya bakar mı diye tereddütteyim :17:

maşallah canım :nazar: çatı muayeneni büyük ihtimalle yapar diye düşünüyorum, zaten bebişlerin gelişimi önde olunca zamanını pek beklemiyo, yapmasında fayda var yani.. :)

minik minik bebişlerrrrr, cennet kokan evler :16: Allah'ım bu nasıl bi güzelliktirrrrr... Bizlerede hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasib et Allah'ım..:16:
Cnm ben bebis görünce dayanamıyorum hemen pirtlatmak istiyom:17:
ben cati muayenesinden korkuyom yav inanir misin Cnm doğumdan
korkmuyorum alttan muayeneden korkuyorum ne kötü bişey:18:
senin kız sonradan coştu maşallahhhh :nazar:
o gelmek istediğinde sen korktun, şimdide gelsin diyosun o gelmiyo :1: Allah ne zaman göndereceğini bilir kuzum, sen dert etme, sağlıcakla kavuşucaz inşallah..
kız artık dr nasıl bir iğne verdiyse korkuttu bizim kızı:9:
Merhabalar arkadaşlar:3: Neslihakan ile görüştüm adige yi ziyaret etmiş bgn hem sarılık kontrolüne gitmiş,iyilermiş.Darısı bizlerin başına:16:

amin Cnm şimdi minik miniklerdir onlar:17:

kızlar artık bebişlerininizin hareketleri azalmaya başladımııı.bu sabh kalktığımdan berı cok az hareket edıo normalde cok hareketlı olurdu tatlı yedım bekledim ama yınede tık yok korkudan saglıkocagına gıttım ama kalp atışları cok normal cıktıı.bugunde doktor kontrolumuz var Allahtan orda daha net bakılıcak.hemde catı muayenesi olucam inşallah herşey normaldir de bende normal doğum yapabilirimmm ama artık son gunlerr gecmıo resmen :50:
bide azalma yok canım sen de telaş yapma bu minnaklar arada durgunlaşırlarmış normaldir :55:

Aralık/12 de yeğenim doğdu. İlk gece ben kaldım yanında. Gece hemşiresi yıkayım mı dedi. Biraz huysuzdu çünkü rahatlasın hesabı.Yok dedim yıkamayın. Kendi kendime üşütürüz bebeği daha ilk günden diye düşünmüştüm. Ama daha sonra ilk günler için yıkanmamasının daha iyi olduğunu okudum, iyi ki yıkatmamışım dedim. Tabi ki hastanelerde isterseniz yıkarlar ama bence de yıkatmayın kızlar hele de şampun manpuan.. Tamam şampunlarımız özel ama gerek yok. Hele bir iki gün kendine gelsin bebecikler sonra hergün yıkarız inşallah.

Ben kızımı doğum yapınca iyi bir hastande yapım bu arada göbeği düşene kadar yıkamaın dediler biz beş gün filan yıkamadık daha sonra kv ve annem olurmu böyle ya biz hepinizi yıkadık deyip 5. gün yıkadlar bu arada kzımın göbeği 12. gün düşmüştü 5 gün yine iyi sabrettiler

Son düzenleme:
selam ekim anneleri biz geldik bugün doktor kontrolümüz vardı çok iyiyiz şükürler olsun ki tontiş kızım 2980 gr 49 cm olmuş:16::16:
bu gidişle bu küçük hanım 4 kilo doğacak yaa bunu bir de çıkarması var:31::31:

Evt canım soğuk süt iyi geliyor ben öncesindede reflü hastasıyım süt bi süreliğine gideriyor şurup hangisini kullanıyprsun?

cnm ALLAH şifa versin inş. doğumdan sonra reflünde tamamen geçer.hayatımda ilk defa hamilelikte yaşadım ama resmen mahvetti gaviscon kullandım cnm ama tık demedi.sütüde hiç sevmem ama artık içicem mecbur.sağol yardımın için canım.

cumartesi hastaneye kaldırıldım besin zehirlenmesi yaşamışım serum felan yedim çok şükür bebeğim iyi ama nstde benim hissetmediğim sancılar çıktı alttan muane etti açılma yok dedi..:31:
geçmiş olsun Cnm geçen ay bende senin gibi zehirlendim
dikkat et kendine dışardan birşey mı yedin şu an nasılsın
ewet cnm normal istiyorum kısmet olursa.ağdamı yaptım herşey hazır bekliyorum temizken gel kızım diyorum ama doktorum yerinde rahat görünüyo gününü bile geçirir bu kız dedi :31:
inşallah istedigin gibi olur Cnm bende normal istiyorum
kız ben temizlikte hiç zorlanmiyorum mecburen her hafta temizlik
yapıyorum haftada bir kontrol var birde artık bacaklarimda kıl tüy
yok çok garip neden acaba
Cnm benim kız gunduzleri fazla hareket etmiyor akşam başlıyor hareketleri
onlarda sıkıştı ve uyku düzenleri var inşallah kuzucuklar sağlıklı
gelir

cnm ALLAH şifa versin inş. doğumdan sonra reflünde tamamen geçer.hayatımda ilk defa hamilelikte yaşadım ama resmen mahvetti gaviscon kullandım cnm ama tık demedi.sütüde hiç sevmem ama artık içicem mecbur.sağol yardımın için canım.

Canım ilaç ismi veriyomuş gibi olmasında rennieduo çok iyi geliyo bi dene istersen ben önceden de onu kullanıyordum bana iyi geliyo inşşş geçer canım hiç çekilmiyo getçekten:((

selam ekim anneleri biz geldik bugün doktor kontrolümüz vardı çok iyiyiz şükürler olsun ki tontiş kızım 2980 gr 49 cm olmuş:16::16:

maşallah kızına cnm :nazar: çıkar o sen hiçmerak etme.doktoruna soracaktın sen felç olayı vardı sanırım geçmişinde.normal doğum riski falan olurmuymuş cnm merak ettim.

canım merak etme bazen hareketli bazen duygun olabiliyolar.. benim düne kadar hareketlerinden canım bile yanıyodu ama bugün biraz sakiniz. daha öncede yaşadım bunu ama tedirgin olupta karnımı birazcık sallarsam hemen tepki veriyo şükür :16:
arkadaşımda 8.ayındayken doktora gitti hiç hareket etmiyo diye, ultrasonda bakmış dr çocuğun hareket etcek yeri kalmamış napsın demiş :1:
canım çokk geçmiş olsunnn :26: iyi olmanıza çok sevindim, aman dikkat et... rabbim sağlıcakla kavustursun insallah..

canım ne yedin de zehirlendin ayy en cok korktuğum sey neyse bebişin ve sen iyisen sıkıntı yok çok şükür senınle aramızda 1 gün var biraz daha beklesin bıdıklar ya 38 dolduralım sonra diyorum hep bekle kızım diye seviyorum göbişimi :49:

Moralini bozma canım ,atlatmışsın çok şükür.Geçmiş olsun çok..Yediklerine içtiklerine dikkat et,inş. bundan sonra bişey olmaz.
Maşallah canım :nazar::emir_bebek:4 kiloyu bulmaz belki,normal doğum mu istiyordun?

Canım ilaç ismi veriyomuş gibi olmasında rennieduo çok iyi geliyo bi dene istersen ben önceden de onu kullanıyordum bana iyi geliyo inşşş geçer canım hiç çekilmiyo getçekten:((

evet cnm inş. geçer.reçetesiz alabilirmiyim o ilacı cnm.doktora gitmeye üşeniyorum daa :31:

Çok güzel olmuş canım yaaaaa çok beğendim bende başlayım çok beğendim yeleğim bitsinde:))

Ne güzel sende yetenek var ben yelek patik öremiyorum bi tek tığla çalışabiliyorum o da herşeyi değil belli başlı basit şeyleri yapabiliyorum ama kazak hırka örenlere çoooooooooook özeniyorum, bir de çorapları için böyle bir sepet yapabilirsem çok iyi olacak inşallah doğmadan yetiştiririm :)

Geçmiş olsun, neyseki bebeğine bişey olmamış Allah onları korusun bizlere bağışlasın neden zehirlendin acaba?

hoşgeldiniz linacigim masallah kuzucuga korkma Cnm doguruveririz
hemencecik kızım 4 kilo olsa bile normal istiyorum hurma yemeye başla
Cnm bebisi olan arkadaşlar hurma ye diyor doğuma çok katkısı varmış

Çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş ok şükür moralini bozma

geçmiş olsun Cnm geçen ay bende senin gibi zehirlendim
dikkat et kendine dışardan birşey mı yedin şu an nasılsın

inşallah istedigin gibi olur Cnm bende normal istiyorum
kız ben temizlikte hiç zorlanmiyorum mecburen her hafta temizlik
yapıyorum haftada bir kontrol var birde artık bacaklarimda kıl tüy
yok çok garip neden acaba

Cnm benim kız gunduzleri fazla hareket etmiyor akşam başlıyor hareketleri
onlarda sıkıştı ve uyku düzenleri var inşallah kuzucuklar sağlıklı
gelir

canım merak etme bazen hareketli bazen duygun olabiliyolar.. benim düne kadar hareketlerinden canım bile yanıyodu ama bugün biraz sakiniz. daha öncede yaşadım bunu ama tedirgin olupta karnımı birazcık sallarsam hemen tepki veriyo şükür :16:
arkadaşımda 8.ayındayken doktora gitti hiç hareket etmiyo diye, ultrasonda bakmış dr çocuğun hareket etcek yeri kalmamış napsın demiş :1:

canım çokk geçmiş olsunnn :26: iyi olmanıza çok sevindim, aman dikkat et... rabbim sağlıcakla kavustursun insallah..

canım ne yedin de zehirlendin ayy en cok korktuğum sey neyse bebişin ve sen iyisen sıkıntı yok çok şükür senınle aramızda 1 gün var biraz daha beklesin bıdıklar ya 38 dolduralım sonra diyorum hep bekle kızım diye seviyorum göbişimi :49:

Moralini bozma canım ,atlatmışsın çok şükür.Geçmiş olsun çok..Yediklerine içtiklerine dikkat et,inş. bundan sonra bişey olmaz.

Maşallah canım :nazar::emir_bebek:4 kiloyu bulmaz belki,normal doğum mu istiyordun?

ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim kızllar:21::21:
evde kendi yaptığım yemekti aslında herkes yedi kimsede bişe yok bende olmuş:49:
dr salgın dedi aman sizde dikkat edin:16::16:

Back