şurup hiç fayda etmedi cnm sütü de hiç içemiyorum yaama denicem mecbur soğuk olması şartmı cnm?
Evt canım soğuk süt iyi geliyor ben öncesindede reflü hastasıyım süt bi süreliğine gideriyor şurup hangisini kullanıyprsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şurup hiç fayda etmedi cnm sütü de hiç içemiyorum yaama denicem mecbur soğuk olması şartmı cnm?
oh ohh çok güselllMerhabalar arkadaşlarNeslihakan ile görüştüm adige yi ziyaret etmiş bgn hem sarılık kontrolüne gitmiş,iyilermiş.Darısı bizlerin başına
![]()
var canımcım, perşembe günü 10,30 da gidicez Allah'ın izniyle =) çok merak ediyorum acaba ne kadar oldu, bir de çatıya bakar mı diye tereddütteyimkuzu senin kontrolün yok muydu bu hafta ben mi yanlış hatırlıyorum
Cnm ben bebis görünce dayanamıyorum hemen pirtlatmak istiyommaşallah canımçatı muayeneni büyük ihtimalle yapar diye düşünüyorum, zaten bebişlerin gelişimi önde olunca zamanını pek beklemiyo, yapmasında fayda var yani.. :)
minik minik bebişlerrrrr, cennet kokan evlerAllah'ım bu nasıl bi güzelliktirrrrr... Bizlerede hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasib et Allah'ım..
![]()
kız artık dr nasıl bir iğne verdiyse korkuttu bizim kızısenin kız sonradan coştu maşallahhhh
o gelmek istediğinde sen korktun, şimdide gelsin diyosun o gelmiyoAllah ne zaman göndereceğini bilir kuzum, sen dert etme, sağlıcakla kavuşucaz inşallah..
Merhabalar arkadaşlarNeslihakan ile görüştüm adige yi ziyaret etmiş bgn hem sarılık kontrolüne gitmiş,iyilermiş.Darısı bizlerin başına
![]()
bide azalma yok canım sen de telaş yapma bu minnaklar arada durgunlaşırlarmış normaldirkızlar artık bebişlerininizin hareketleri azalmaya başladımııı.bu sabh kalktığımdan berı cok az hareket edıo normalde cok hareketlı olurdu tatlı yedım bekledim ama yınede tık yok korkudan saglıkocagına gıttım ama kalp atışları cok normal cıktıı.bugunde doktor kontrolumuz var Allahtan orda daha net bakılıcak.hemde catı muayenesi olucam inşallah herşey normaldir de bende normal doğum yapabilirimmm ama artık son gunlerr gecmıo resmen![]()
Aralık/12 de yeğenim doğdu. İlk gece ben kaldım yanında. Gece hemşiresi yıkayım mı dedi. Biraz huysuzdu çünkü rahatlasın hesabı.Yok dedim yıkamayın. Kendi kendime üşütürüz bebeği daha ilk günden diye düşünmüştüm. Ama daha sonra ilk günler için yıkanmamasının daha iyi olduğunu okudum, iyi ki yıkatmamışım dedim. Tabi ki hastanelerde isterseniz yıkarlar ama bence de yıkatmayın kızlar hele de şampun manpuan.. Tamam şampunlarımız özel ama gerek yok. Hele bir iki gün kendine gelsin bebecikler sonra hergün yıkarız inşallah.
Evt canım soğuk süt iyi geliyor ben öncesindede reflü hastasıyım süt bi süreliğine gideriyor şurup hangisini kullanıyprsun?
geçmiş olsun Cnm geçen ay bende senin gibi zehirlendimkızlar moralim çok bozuk
cumartesi hastaneye kaldırıldım besin zehirlenmesi yaşamışım serum felan yedim çok şükür bebeğim iyi ama nstde benim hissetmediğim sancılar çıktı alttan muane etti açılma yok dedi..
kiloduna bak sancın olursa gel dedi![]()
inşallah istedigin gibi olur Cnm bende normal istiyorumewet cnm normal istiyorum kısmet olursa.ağdamı yaptım herşey hazır bekliyorum temizken gel kızım diyorum ama doktorum yerinde rahat görünüyo gününü bile geçirir bu kız dedi![]()
Cnm benim kız gunduzleri fazla hareket etmiyor akşam başlıyor hareketlerikızlar artık bebişlerininizin hareketleri azalmaya başladımııı.bu sabh kalktığımdan berı cok az hareket edıo normalde cok hareketlı olurdu tatlı yedım bekledim ama yınede tık yok korkudan saglıkocagına gıttım ama kalp atışları cok normal cıktıı.bugunde doktor kontrolumuz var Allahtan orda daha net bakılıcak.hemde catı muayenesi olucam inşallah herşey normaldir de bende normal doğum yapabilirimmm ama artık son gunlerr gecmıo resmen![]()
cnm ALLAH şifa versin inş. doğumdan sonra reflünde tamamen geçer.hayatımda ilk defa hamilelikte yaşadım ama resmen mahvetti gaviscon kullandım cnm ama tık demedi.sütüde hiç sevmem ama artık içicem mecbur.sağol yardımın için canım.
selam ekim anneleri biz geldik bugün doktor kontrolümüz vardı çok iyiyiz şükürler olsun ki tontiş kızım 2980 gr 49 cm olmuş
bu gidişle bu küçük hanım 4 kilo doğacak yaa bunu bir de çıkarması var![]()
canım merak etme bazen hareketli bazen duygun olabiliyolar.. benim düne kadar hareketlerinden canım bile yanıyodu ama bugün biraz sakiniz. daha öncede yaşadım bunu ama tedirgin olupta karnımı birazcık sallarsam hemen tepki veriyo şükürkızlar artık bebişlerininizin hareketleri azalmaya başladımııı.bu sabh kalktığımdan berı cok az hareket edıo normalde cok hareketlı olurdu tatlı yedım bekledim ama yınede tık yok korkudan saglıkocagına gıttım ama kalp atışları cok normal cıktıı.bugunde doktor kontrolumuz var Allahtan orda daha net bakılıcak.hemde catı muayenesi olucam inşallah herşey normaldir de bende normal doğum yapabilirimmm ama artık son gunlerr gecmıo resmen![]()
canım çokk geçmiş olsunnn :26: iyi olmanıza çok sevindim, aman dikkat et... rabbim sağlıcakla kavustursun insallah..kızlar moralim çok bozuk
cumartesi hastaneye kaldırıldım besin zehirlenmesi yaşamışım serum felan yedim çok şükür bebeğim iyi ama nstde benim hissetmediğim sancılar çıktı alttan muane etti açılma yok dedi..
kızlar moralim çok bozuk
Moralini bozma canım ,atlatmışsın çok şükür.Geçmiş olsun çok..Yediklerine içtiklerine dikkat et,inş. bundan sonra bişey olmaz.kızlar moralim çok bozuk
Maşallah canımselam ekim anneleri biz geldik bugün doktor kontrolümüz vardı çok iyiyiz şükürler olsun ki tontiş kızım 2980 gr 49 cm olmuş
Canım ilaç ismi veriyomuş gibi olmasında rennieduo çok iyi geliyo bi dene istersen ben önceden de onu kullanıyordum bana iyi geliyo inşşş geçer canım hiç çekilmiyo getçekten(
Çok güzel olmuş canım yaaaaa çok beğendim bende başlayım çok beğendim yeleğim bitsinde:))
kızlar moralim çok bozuk
selam ekim anneleri biz geldik bugün doktor kontrolümüz vardı çok iyiyiz şükürler olsun ki tontiş kızım 2980 gr 49 cm olmuş
kızlar moralim çok bozuk
geçmiş olsun Cnm geçen ay bende senin gibi zehirlendim
dikkat et kendine dışardan birşey mı yedin şu an nasılsın
inşallah istedigin gibi olur Cnm bende normal istiyorum
kız ben temizlikte hiç zorlanmiyorum mecburen her hafta temizlik
yapıyorum haftada bir kontrol var birde artık bacaklarimda kıl tüy
yok çok garip neden acaba
Cnm benim kız gunduzleri fazla hareket etmiyor akşam başlıyor hareketleri
onlarda sıkıştı ve uyku düzenleri var inşallah kuzucuklar sağlıklı
gelir
canım merak etme bazen hareketli bazen duygun olabiliyolar.. benim düne kadar hareketlerinden canım bile yanıyodu ama bugün biraz sakiniz. daha öncede yaşadım bunu ama tedirgin olupta karnımı birazcık sallarsam hemen tepki veriyo şükür
arkadaşımda 8.ayındayken doktora gitti hiç hareket etmiyo diye, ultrasonda bakmış dr çocuğun hareket etcek yeri kalmamış napsın demiş
canım çokk geçmiş olsunnn :26: iyi olmanıza çok sevindim, aman dikkat et... rabbim sağlıcakla kavustursun insallah..
canım ne yedin de zehirlendin ayy en cok korktuğum sey neyse bebişin ve sen iyisen sıkıntı yok çok şükür senınle aramızda 1 gün var biraz daha beklesin bıdıklar ya 38 dolduralım sonra diyorum hep bekle kızım diye seviyorum göbişimi![]()
Moralini bozma canım ,atlatmışsın çok şükür.Geçmiş olsun çok..Yediklerine içtiklerine dikkat et,inş. bundan sonra bişey olmaz.
Maşallah canım4 kiloyu bulmaz belki,normal doğum mu istiyordun?