Allah analı bablı büyütsün.inşallah bizim doğumlarımız da seninki gibi kolaylıkla olur
gunaydııııııııııın kızlar bende 39dayım bakalım nezamn gelck oglusum bu sabah saat 5 gıbı belıme cok sancı gırdı bıkackere herhalde dogurcm dedım ama sonra uyumusm kalktgmda hafıf kasıklarmda vardı agrı ama şimdi yok bakalım hayırlısı artık bıde acık kalmıs üstüm hava sogudu üşümüşüm şimdide girdi ayyyyyyyy kızlar bıde bugun dogururmusm korkuym ya
kızlar ya benden iki gün önce gelen şey nişan olabilirmi acaba dünde çok az oldu tahliller falan temiz çıktı hafif hafif ağrı giriyo adet olacakmışım gibi doktora dedim oda ağrı artarsa yada suyun gelirse gel dedi çook heyecanlıyım ama daha benim oğluşum en az 2 hafta götürür gibi :26:
teyzeleri benim oğlan erken gelmeye çalışıyo sanırım lavobadan geliyorum bu sefer açık pembe jel gii bişey gelmiş benden korkmaya başladım daha memlekete gidecektim :18:
benm de ilk hamileliğim olduğu için nişanın nasıl bir sey olduğunu bilmiyorum.ama nişanı pembe sümüksü bir sey diye tarif ediyorlar,seninkine de uyuyor. hemen panik yapma,nişan geldi diye doğum başlayacak değil.heyecanlanma
benim de okuduğum kadarıyla nişan jel gibi kırmızı,pembe bir şey. akıntılardan farklı. doktora gitmende fayda var. hayırlısı inşallah.
nişanı,suyu,sancısı nasıl olaylar bekliyor bizi yarabbim...
evet öyle bişey çook sağol canım ya cevabın için annemlere söylemedim panik yapmasınlar diye yazık memleket uzak ide annemde tansiyon var korkmasın diye sadece sizlere söyleyebiliyorum iyiki varsınız kızlar ya hiç tanımadığınız halde yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyosunuz inşallah rabbimde her daim sizlerin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun insallah canım.bugün doktor kontrolüm var benimde.. sezeryan olacak bebeğim... eğer yaparsa bu gün isteyeceğim.. çok strese giriyorum kabul eder mi diye ya da daha bekletir mi diye 38 + 3deyiz şu anda.. inşallah kabul eder de bugün kurtulurum bu stresten...
Bende öyle hemen eğilir yere düşen birşeyi almaya :) eşimde cok kızar.aynen yaa
gecen corap mağazasında kız bana eğilmeyin dio bişi mişi olur vs..ben de dedim valla 39 bitmek üzere..korktu kızcağız..
Annen geldi degil mı?evet cnm..bi de vakit azaldıkça yalnızkken başlar mı korkusu vardı..anneciğimin yanımda olması bile yeterli
Kızlar erken gelir derler sma hic belli olmaz. Hsyirlisi olsun.iyi sabahlar kızlar. bizde bebişimle 39. haftanın içindeyiz. korku,merak,heyecan,stres ne ararsanız var
anneme göre bu hafta geliyor, baya aşağı inmiş ve kız bebiş 10 gün erken gelirmiş... umarım şaşırtır sanki hiç hazır değilim ne doğuma ne anneliğe. becerememe korkusu ayrı zaten ve daha çatı kontrolü yaptırmadım korkudan o stres ayrı.
Havalar sogdu artık kızlar. Cok dikkat etmeliyiz.gunaydııııııııııın kızlar bende 39dayım bakalım nezamn gelck oglusum bu sabah saat 5 gıbı belıme cok sancı gırdı bıkackere herhalde dogurcm dedım ama sonra uyumusm kalktgmda hafıf kasıklarmda vardı agrı ama şimdi yok bakalım hayırlısı artık bıde acık kalmıs üstüm hava sogudu üşümüşüm şimdide girdi ayyyyyyyy kızlar bıde bugun dogururmusm korkuym ya
Canım Dr anlamıyorum Nisan mı degil mı diye?kızlar ya benden iki gün önce gelen şey nişan olabilirmi acaba dünde çok az oldu tahliller falan temiz çıktı hafif hafif ağrı giriyo adet olacakmışım gibi doktora dedim oda ağrı artarsa yada suyun gelirse gel dedi çook heyecanlıyım ama daha benim oğluşum en az 2 hafta götürür gibi :26:
Nisan geldikten sonra 1 haftaya kadar da surebiliyir dogum. Ama sen memlekete niye gideceksin bu vakitte. Orda mı dogum yapmayı düşünüyorsun? Sakın yola falan çıkma.teyzeleri benim oğlan erken gelmeye çalışıyo sanırım lavobadan geliyorum bu sefer açık pembe jel gii bişey gelmiş benden korkmaya başladım daha memlekete gidecektim :18:
Iyi maasallah bu bebiş 37yi gördü demek.kizlarr bugun doktor kontrolum var.oglusumu gorecegim insallah.37. haftamdayim hem rapor alicam hem nst ye baglanicam hem de cati muaynesi var.ilk dogumum 34. haftada oldugu icin ve 2400 dogdugu icin cati uyumuna bakicaz dedi.bu oglus aceleci cikmadi keyfi yerinde icerde.
Herkesin bel ağrıları basladi.Gunaydın kızlar...
Bel agrısı beni mahvediyo yha akşam olunca tutuyo bel agrılarım bacagıma vuruyo aksayarak yuruyorum ...
evet canım öyle düşünüyodum ama bu gidişle zor gibi duruyo enim gitmemGünaydın herkese, anlaşılan bu saatten sonra artık hepimizde bir bel kasık agrisi. Uykusuzluk vs. Bende bu oksuruk yüzünden çekiyorum hala. Ne geçmez haftalıkmis.
Hayırlısı olsun insallah canım.
Bende öyle hemen eğilir yere düşen birşeyi almaya :) eşimde cok kızar.
Annen geldi degil mı?
Kızlar erken gelir derler sma hic belli olmaz. Hsyirlisi olsun.
Havalar sogdu artık kızlar. Cok dikkat etmeliyiz.
Canım Dr anlamıyorum Nisan mı degil mı diye?
Nisan geldikten sonra 1 haftaya kadar da surebiliyir dogum. Ama sen memlekete niye gideceksin bu vakitte. Orda mı dogum yapmayı düşünüyorsun? Sakın yola falan çıkma.
Iyi maasallah bu bebiş 37yi gördü demek.
Herkesin bel ağrıları basladi.
evet canım öyle düşünüyodum ama bu gidişle zor gibi duruyo enim gitmem
burada hiç tanıdık yok zaten daha evlenip yerleşeli bi yıl bile olmadık herkes memlekette bayramda ordada dosya açtırmıştım doğuma gelebilirim diye bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.... bu arada sanada cok geçmış olsun dikkat et kendine havalar dengesiz gidio tatlım
inş canım hayırlısı anlasılan hepımız art arda dogurcaz allahım hepımıze yardım etsın ben artk tetıkteyım 39 olduk arada kasıklarıma belıme agrıda gırıyo inş bızde bebişlerımıze kavusurz ne guzel bazı arkdaslarmz dogurmus kurtulmus bebişlerıne kavusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?