2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah analı bablı büyütsün.inşallah bizim doğumlarımız da seninki gibi kolaylıkla olur

kızlar ya benden iki gün önce gelen şey nişan olabilirmi acaba dünde çok az oldu tahliller falan temiz çıktı hafif hafif ağrı giriyo adet olacakmışım gibi doktora dedim oda ağrı artarsa yada suyun gelirse gel dedi çook heyecanlıyım ama daha benim oğluşum en az 2 hafta götürür gibi :26:

teyzeleri benim oğlan erken gelmeye çalışıyo sanırım lavobadan geliyorum bu sefer açık pembe jel gii bişey gelmiş benden korkmaya başladım daha memlekete gidecektim :18:

benm de ilk hamileliğim olduğu için nişanın nasıl bir sey olduğunu bilmiyorum.ama nişanı pembe sümüksü bir sey diye tarif ediyorlar,seninkine de uyuyor. hemen panik yapma,nişan geldi diye doğum başlayacak değil.heyecanlanma

teyzeleri benim oğlan erken gelmeye çalışıyo sanırım lavobadan geliyorum bu sefer açık pembe jel gii bişey gelmiş benden korkmaya başladım daha memlekete gidecektim :18:

benim de okuduğum kadarıyla nişan jel gibi kırmızı,pembe bir şey. akıntılardan farklı. doktora gitmende fayda var. hayırlısı inşallah.

evet öyle bişey çook sağol canım ya cevabın için annemlere söylemedim panik yapmasınlar diye yazık memleket uzak ide annemde tansiyon var korkmasın diye sadece sizlere söyleyebiliyorum iyiki varsınız kızlar ya hiç tanımadığınız halde yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyosunuz inşallah rabbimde her daim sizlerin yardımcısı olsun

benim de okuduğum kadarıyla nişan jel gibi kırmızı,pembe bir şey. akıntılardan farklı. doktora gitmende fayda var. hayırlısı inşallah.

iki gün önce acile gittim bebek iyi dedi tahlil yaptı kanama tarzına dönerse ağrın artarsa suyun gelirse gel dedi nst de 50 lili ağrılar cıktı hafif hafif o kadar başka bişey demedi canım doktor

amin canm Allah hepimizin yanında olsun

kizlarr bugun doktor kontrolum var.oglusumu gorecegim insallah.37. haftamdayim hem rapor alicam hem nst ye baglanicam hem de cati muaynesi var.ilk dogumum 34. haftada oldugu icin ve 2400 dogdugu icin cati uyumuna bakicaz dedi.bu oglus aceleci cikmadi keyfi yerinde icerde.

Gunaydın kızlar...
Bel agrısı beni mahvediyo yha akşam olunca tutuyo bel agrılarım bacagıma vuruyo aksayarak yuruyorum ...

günaydın kızlar geçmişe biraz bakalbildim büşra ve kishaji bebeişlerini sağlıkla kucaklarına almışlar çok şükür darısı başımıza olsun inşallah nasıl keyifler bakalım hafta sonum çok güzel geçti benim eşim gezdirdi sağolsun gönlümü yaptı ama bugün bitik halde işe geldim son haftam bu hafta sonrasın bol bol dinlenmece inşallah bu arada göbiş topiğine fotolarımı koydum bakmak isteyenlere duyrulur

Günaydın herkese, anlaşılan bu saatten sonra artık hepimizde bir bel kasık agrisi. Uykusuzluk vs. Bende bu oksuruk yüzünden çekiyorum hala. Ne geçmez haftalıkmis.
Hayırlısı olsun insallah canım.
aynen yaa

gecen corap mağazasında kız bana eğilmeyin dio bişi mişi olur vs..ben de dedim valla 39 bitmek üzere..korktu kızcağız..
Bende öyle hemen eğilir yere düşen birşeyi almaya :) eşimde cok kızar.
evet cnm..bi de vakit azaldıkça yalnızkken başlar mı korkusu vardı..anneciğimin yanımda olması bile yeterli
Annen geldi degil mı?
Kızlar erken gelir derler sma hic belli olmaz. Hsyirlisi olsun.
Havalar sogdu artık kızlar. Cok dikkat etmeliyiz.
Canım Dr anlamıyorum Nisan mı degil mı diye?
Nisan geldikten sonra 1 haftaya kadar da surebiliyir dogum. Ama sen memlekete niye gideceksin bu vakitte. Orda mı dogum yapmayı düşünüyorsun? Sakın yola falan çıkma.
Iyi maasallah bu bebiş 37yi gördü demek.
Gunaydın kızlar...
Bel agrısı beni mahvediyo yha akşam olunca tutuyo bel agrılarım bacagıma vuruyo aksayarak yuruyorum ...
Herkesin bel ağrıları basladi.

Günaydın kızlar haftasonu bi eminönü yaptık eşimle tabii 5 saat gezmişiz çoook zor yürüdüm ama değdi eksiklerimiz tamamen bitti tabii doğum öncesi eksiklikler diyelim eksik hiç bitmeyecek çünkü, çok becerikli biri değilim ama çok örgü öresim var ya da elişi bişeyler yapmak ben de dün oğluma bakım sepeti ördüm sizlerle de paylaşmak istedim. daha kolalama işi var bi de iplerini halledicem. Doğum yapanlar gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah kendinize iyi bakın

Eklentiler

• $DSC02511.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC02512.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC02513.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 41
evet canım öyle düşünüyodum ama bu gidişle zor gibi duruyo enim gitmem

evet canım öyle düşünüyodum ama bu gidişle zor gibi duruyo enim gitmem

burada hiç tanıdık yok zaten daha evlenip yerleşeli bi yıl bile olmadık herkes memlekette bayramda ordada dosya açtırmıştım doğuma gelebilirim diye bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.... bu arada sanada cok geçmış olsun dikkat et kendine havalar dengesiz gidio tatlım

inş canım hayırlısı anlasılan hepımız art arda dogurcaz allahım hepımıze yardım etsın ben artk tetıkteyım 39 olduk arada kasıklarıma belıme agrıda gırıyo inş bızde bebişlerımıze kavusurz ne guzel bazı arkdaslarmz dogurmus kurtulmus bebişlerıne kavusmus

[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn ekim anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr

inşallah canım hayırlısıyla kazasızca bi kavuşsak meleklerimize. benim oğlan sol taraftan minik bişeyle ittiriyo elimi koyduğumda muhtemelen el yada ayak resmen oynuyo annesiyle sıpa

kızlar günler yaklaşıo ve merak ve heyecan dorukta. napıcaz çok merak ediyorum. bel ağrım ara ara hep devam edio , bazen kasıklarıma doğru baskı hissediyorum, ama doğum sancısı ne zamn gelicek bilemiyorum ki artık doğsa gibi bebişim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…