2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aman canım dikkat et biraz daha gelişsin miniş içerde daha erken sen dinlen kendini yorma bu sıralar allah korusun sancılar artabilir
Kızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun
kızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?

yediğin şeyler de mide yanması yapar dikkat et bakalım bu sıralar hamur işi makarna pilav yeme bende onlar çok fena yanma yapıyor ve hiçbirşey geçrimiyor birde kızartma kızarmış şeyler de yeme,bu sıralar havalarda baya serinlediği üşütmemeye çalış o da mide yanması yapar

Cnm ben bebis görünce dayanamıyorum hemen pirtlatmak istiyom
ben cati muayenesinden korkuyom yav inanir misin Cnm doğumdan
korkmuyorum alttan muayeneden korkuyorum ne kötü bişey:18:
al benden de o kadar, görünce dayanamıyo insan
çatı muayenesinin korkulcak bi yanı yok kuzum kendini rahat bırak, sonucta ilk zamanlar alttan ultrasonla muayene ediliyoduk şimdi de benzer bi durum sadece alet farklı ben de korku yok ama çekiniyorum özelliklede akıntı olursa felan diye..

maşallahhhh kızçeye 4 kiloyu doldurmaz belki, hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımızada gerisine Allah kerim..

ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim kızllar
evde kendi yaptığım yemekti aslında herkes yedi kimsede bişe yok bende olmuş
dr salgın dedi aman sizde dikkat edin
normal Cnm hamile olduğumuz için bagisiklik sistemimiz daha
zayıf ben de zehirlendigimi hemen anladım sen nasıl anladın

acaba dr teklifte bulunsam mı doğum başlayınca baksın cati musait mı
doguramassam alsın sezaryene aslında iyi fikir

hoşgeldiniz linacigim masallah kuzucuga korkma Cnm doguruveririz
hemencecik kızım 4 kilo olsa bile normal istiyorum hurma yemeye başla
Cnm bebisi olan arkadaşlar hurma ye diyor doğuma çok katkısı varmış
hurmayı hamileliğin başından beri yiyordum ama 1 aydır yemez oldum eşime diyim de gelirken alsın yine başlim
maşallah kızına cnm çıkar o sen hiçmerak etme.doktoruna soracaktın sen felç olayı vardı sanırım geçmişinde.normal doğum riski falan olurmuymuş cnm merak ettim.
o ben değildim canım burda başka bir arkadaş yazmıştı onu hatırlıyorum ama ismini hatırlayamadım şimdi
Moralini bozma canım ,atlatmışsın çok şükür.Geçmiş olsun çok..Yediklerine içtiklerine dikkat et,inş. bundan sonra bişey olmaz.

Maşallah canım 4 kiloyu bulmaz belki,normal doğum mu istiyordun?

dediğiniz gibi belki bulmaz bulamsın zaten yaa doğum zor olur öyle ben normal düşünüyorum zaten doktorum da sezeryan taraftarı değil bugün açık açık söledi ben kolay kolay sezeryan yapmam dedi

Çatı muayenesi olupta tepki veren oldu mu. Ben vajiyi yendim ama hala çatı muayenesinde kasiyorum kendimi ve dr cok zorlamadi ve yapmadı(( birazda sanki sezaryen yapma taraftarı gibi geldi bana. Kafam çok karışık herşey normalken sırf bu yüzden sezaryen olmak moralimi bozuyor(

MAŞALLAH BEBİŞİNE CANIM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜZÜLME BEBİŞİN İYİYMİŞ BAK İNŞALLAH BİR SORUN ÇIKMAZ
oh ohh çok güselll hayırlısıyla inşallah

var canımcım, perşembe günü 10,30 da gidicez Allah'ın izniyle =) çok merak ediyorum acaba ne kadar oldu, bir de çatıya bakar mı diye tereddütteyim
BENİM DR UM ÇATI MUAYENESİNİ 38. HAFTADA YAPICAZ DEDİ KUZU İNŞALLAH BEBİŞİN DE GAYET SAĞLIKLIDIR BEN DE ÇARŞAMBA TEKRAR GİDİCEM BAKALIM BENİM MİNNAK KİLO ALMIŞ MI BİRAZ

cnm ben zaten kullanıyorumkı epeyı oldu

İşte listemiz arkadaşlar

bızde burda görecezmı allahım ismımızı inanılmaz ya[/QUOTE]
görürüz Cnm hikayemi çok uzun yaxacagim o kadar bekledim dimikız gunduzleri
bana hiç belli olmaz doğum anında bile kk olurum ben
iyi yapıyorsun Cnm ben geçenlerde faydasi var mı diye 8 tane yedim
bütün gece sancılar geldi gerçekten bende faydasi oluyor ama bende
unutuyom yemeyi
ben yemeye basladım yıyrm canım inş faydasını görrm

senin az kalmış Cnm bol bol ye senin yerinde
olsam doğuma az kalsa çok hurma yerim ben
normal de hurma sevmem ama kızım dogsun
diye çok yiyecegim

acaba dr teklifte bulunsam mı doğum başlayınca baksın cati musait mı
doguramassam alsın sezaryene aslında iyi fikir

h
dediğiniz gibi belki bulmaz bulamsın zaten yaa doğum zor olur öyle ben normal düşünüyorum zaten doktorum da sezeryan taraftarı değil bugün açık açık söledi ben kolay kolay sezeryan yapmam dedi
doktorunun normal doğumu desteklemesi çok iyi gerçekten, şimdi doktorların çoğu sezeryancı.. hayırlısı olsun cnm ya, Allah kolayını verir :)
BENİM DR UM ÇATI MUAYENESİNİ 38. HAFTADA YAPICAZ DEDİ KUZU İNŞALLAH BEBİŞİN DE GAYET SAĞLIKLIDIR BEN DE ÇARŞAMBA TEKRAR GİDİCEM BAKALIM BENİM MİNNAK KİLO ALMIŞ MI BİRAZ
inşallah kuzum, seninde bebişinin sağlığı yerindedir inşallah.. benim ağrılar sancılar var, nst ye kesin girerim diye düşünüyorum ama çatıdan emin değilim. perşembe bi an önce gelsinnnn hem sen de kontrole gitmiş gelmiş bile olursun

bızde burda görecezmı allahım ismımızı inanılmaz ya
görürüz Cnm hikayemi çok uzun yaxacagim o kadar bekledim dimikız gunduzleri
bana hiç belli olmaz doğum anında bile kk olurum ben

iyi yapıyorsun Cnm ben geçenlerde faydasi var mı diye 8 tane yedim
bütün gece sancılar geldi gerçekten bende faydasi oluyor ama bende
unutuyom yemeyi

senin az kalmış Cnm bol bol ye senin yerinde
olsam doğuma az kalsa çok hurma yerim ben
normal de hurma sevmem ama kızım dogsun
diye çok yiyecegim[/QUOTE]

canım zaten kuran_ı kerimde de Allah hz. meryeme hurma yemesini söylüyor hz.isayı doğuracağı zaman yani kuranda bile geçiyor faydası olmaz olur mu

üstelik de özel hastane çok şaşırtıcı dimi şimdi dediğin gibi doktorlar sezeryancı annem sık sık tembihliyor sezeryan olma diye anne doktorum zaten sezeryan yapmam diyor diyorum inanmıyor kadın özel hastane orası hemen sezeryan derler diyor yaa

pissacigim bende cati muayenesinden korkuyorum ama hemen sezaryen düşünme Cnm benim
ablam cati muayenesi olmadı doğum zamanı geldi baktı ki normal doğum olmuyor sezaryene aldılar
ablamin dr normalden tarafaydi

canım zaten kuran_ı kerimde de Allah hz. meryeme hurma yemesini söylüyor hz.isayı doğuracağı zaman yani kuranda bile geçiyor faydası olmaz olur mu[/QUOTE]
haklısın Cnm en iyisi yemek esimde habire ye diyor
birde sancılar gelince usuttum herhalde diyor
kız doğum sancısi gelince usuttun demese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…