2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bugün midemde bi haller var.yiyorum yiyorum sanki hicbirsey yok iicinde.gaz hali de var.noluyor vbana anlamadım :(
bende öyleyim.. gaz olayı beni mahvediyo, sezeryandan korkma sebebimde bu aslında.. dikişim kesiğim yokken gaz sancısı çekiyorum sezeryan olsam doğum sancısından beter olur sancım o dikişlerle :50:
Benım sırtımda falan agrılar vardı canım kemıkler batıyor gb oluyordu bu sıkayetle yazdı doktorum
magnezyum kasılmaları sancıları azaltmak için veriliyo kızlar

off uyku haram oldu uyusam bı turlu uyumasam bı turlu artık agrılarım gerçekten başladı helede karın agrım anlamıyorum ıshallık yok kabızlıkta suan ıcın yok zaten cocuk doguncada uyku haram ama ben eskı halıme donmek ıstıyorum hareketlerım cok kısıtlandı
doktoruna bi söyle bakalım belki sana da magnezyum verir.. ben bugun gidicem her hafta olduğu gibi nst ye giricem eğer sancı çıkarsa magnezyum vercek bu hafta..

eşim gelmişti 4 günlüğüne, az önce uğurladım havaalanına.. ne kadarda kısacıkmış 4 gün:43::5:

bugün doktor kontrolüm var benimde.. sezeryan olacak bebeğim... eğer yaparsa bu gün isteyeceğim.. çok strese giriyorum kabul eder mi diye ya da daha bekletir mi diye 38 + 3deyiz şu anda.. inşallah kabul eder de bugün kurtulurum bu stresten...

Arada gelen sancılar normal o zaman. Sık sık gelirse dogum yaklaştı demek oluyor o zaman. Allah hepimizi kurtarsın.

Canım görümcenle hic mı tanışmadınız? Gelse yine de yardımcı olur. Eninde sonunda tanışmayacak mısınız?

Evde öyle dediğin gibi. Ben hasta olunca disari da pek çıkmıyorum.

Cepten girince de su hamiltlikte günlüğü okunmuyor. Ona sinir oluyorum.
Annen yanında oldumu daha cabuk geçer vakit. Bende eşimleyim ama yine de sıkıntı oluyor sanki bazen.

evet cnm..bi de vakit azaldıkça yalnızkken başlar mı korkusu vardı..anneciğimin yanımda olması bile yeterli:16:

allah analiz babalı büyütsün Cnm çok mutlu oldum
minigi öp darısı başımıza en kısa zamanda hikayeni
bekliyom:54:

gecmesse arayacağım cnm ikinci kez böyle oluyor
erken dogum sancısı çekince böyle bir ağrım vardı

Cnm zaten dinleniyorum :5: 29 eylül de gelsin kızım
çünkü eşimle tanışma yıl donumumuz hayatımın en
güzel günü 29 eylül:16:

hmm ii bakalım gönlüne göre olsun inşallah...:16:

kızlar aranızda denizli' de yaşayan varmı??? bazı konularda yardıma ihtiyacım var... şimdi hastaneye gidiyorum umarım döndüğümde güzel haberler verebilirim ve de denizli de yalaya birini bulabilirim :9:
bu arada günaydın herkhseee :)

iyi sabahlar kızlar. bizde bebişimle 39. haftanın içindeyiz. korku,merak,heyecan,stres ne ararsanız var :(
anneme göre bu hafta geliyor, baya aşağı inmiş ve kız bebiş 10 gün erken gelirmiş... umarım şaşırtır sanki hiç hazır değilim ne doğuma ne anneliğe. becerememe korkusu ayrı zaten ve daha çatı kontrolü yaptırmadım korkudan o stres ayrı.

iyi sabahlar kızlar. bizde bebişimle 39. haftanın içindeyiz. korku,merak,heyecan,stres ne ararsanız var :(
anneme göre bu hafta geliyor, baya aşağı inmiş ve kız bebiş 10 gün erken gelirmiş... umarım şaşırtır sanki hiç hazır değilim ne doğuma ne anneliğe. becerememe korkusu ayrı zaten ve daha çatı kontrolü yaptırmadım korkudan o stres ayrı.

gunaydııııııııııın kızlar bende 39dayım bakalım nezamn gelck oglusum bu sabah saat 5 gıbı belıme cok sancı gırdı bıkackere herhalde dogurcm dedım ama sonra uyumusm kalktgmda hafıf kasıklarmda vardı agrı ama şimdi yok bakalım hayırlısı artık bıde acık kalmıs üstüm hava sogudu üşümüşüm şimdide girdi ayyyyyyyy kızlar bıde bugun dogururmusm korkuym ya

Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldim :16: inanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim

Dogum tarihi 20 eylül 2013
Saat 06:11

canımcım Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı bizim başımıza inşallah.paşanı bizim yerimize de öp

gunaydııııııııııın kızlar bende 39dayım bakalım nezamn gelck oglusum bu sabah saat 5 gıbı belıme cok sancı gırdı bıkackere herhalde dogurcm dedım ama sonra uyumusm kalktgmda hafıf kasıklarmda vardı agrı ama şimdi yok bakalım hayırlısı artık bıde acık kalmıs üstüm hava sogudu üşümüşüm şimdide girdi ayyyyyyyy kızlar bıde bugun dogururmusm korkuym ya

günaydın,bizim buralarda soğuk ama ben bütün gece yandım yandım durdum.eşim diyorki sen yanıyorsun ee diyorum ben iki canlıyım. normalde çok üşüyen biriyim ama bu hamilelik bana ben de iyice ateş yaptı.iş yerinde de son bir haftam.diren zulalb :52:

kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştu :53: ama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun

Allah analı bablı büyütsün.inşallah bizim doğumlarımız da seninki gibi kolaylıkla olur:nazar:

Günaydın kizlar biz de yeni uyandik hala yataktayiz gece birkaç defa uyanmama rağmen iyi uyudum diğer günlere gore benim de belimde acayip bi ağrı var gece dönerken özellikle çok acı vericiydi ayy doğurmamam lazım:18: daha çok erken oglusum minnak biraz daha beklesin yavrum :55:

:10:
Günaydın kizlar biz de yeni uyandik hala yataktayiz gece birkaç defa uyanmama rağmen iyi uyudum diğer günlere gore benim de belimde acayip bi ağrı var gece dönerken özellikle çok acı vericiydi ayy doğurmamam lazım:18: daha çok erken oglusum minnak biraz daha beklesin yavrum :55:

Günaydın canım benimde belim ve karnımda ağrı var dünden beri biz dahada minnakız inşşş doğmaxlar acaba üşütüyormuyuz kiii dünde bi kaç kişi aynı şeyi söyledi:((( bi 38 görebildeydik:49:

sana da günaydın,yok yok doğurmazsın merak etme.hepimzde var öyle ağrıalr.ben de gece uyuyamadım.bir sağa döndüm bir sola.ben uyuyamadıkça eşim de uyandı.hoşuma gitmedi de değil :16:

günaydınnnn güzel anneler keyifler nasıl bugün:3: bu arada yeni doğum yapan anneler evlatlarınızı rabbim size baışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşaaaallaaah :emir_bebek:

Back