Zeynep'e de yakışır hırka örgü beceremıyorum sadece battanıye örmüştüm çok güzel yapmışsın
:26:dediklerinin
Söyledillerinin aynısı bende de var canım ;((((ayağa kalkmakta dönmekte işkence bir iki adım atınca sanki aşağıya doğru bişey çöküyor gibi oluyorum sanki her an çıkacak gibi geliyor((
sağol teyzesi bende battaniye yapmak istiyorum
ama güzel bir model bulamadım sen paylastin mı
Cnm ben görmedim:26:
Ben paylaşmıştım canım ya Tunus işi yaptım kenarları kaldı yarın temizliğe gelen abla alıp kenarlarını yapıcak
Iyi günlerde giydir canım. Cok güzeller.
Slmlar napıyosunuzz bizde ne uyku kaldı ne bişe yürümemiz lazım ama halimiz yok annem karnın iyice düştü fazla beklemeyiz dedi ama bakalım ara ara sancı vuruo ama daha gelecek gibi degil
Denedımde paylasamadım canım telden atamadım resmını yarın pc den atarımTekrar paylaşırsan sevinirim cnm
selam kızlarrr
bugün ilk defa sabrımın kalmadığını hissettim. minişim henüz küçük olmasa doğsun artık diyeceğim resmen. annelik sabır işi, daha başlangıçta pes mi ettim ne
Denedımde paylasamadım canım telden atamadım resmını yarın pc den atarım
banada çok uzun bı surec geldı gercekten çok zormuş çokkk
Bana da uzun geliyor CNm şafak 22 daha cok var
Listeye şimdiden adıgeyıde ekleyın kızlar yarın yapıcaktı dımı
DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR
1-badembal
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig_e
15-blk10
inşallah canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim hayırlı kaderler yazsınkızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştuama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
maşallah zulucum ne güzel işlemişsin güle güle kullansın miniğinkızlar yanlış yapmadiysam kizima ordugum hırkayi paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 810693
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?