2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bari 1 hafta daha beklesin kızın,hazır rahat yerdeler tadını çıkarsınlar di mi

10 gun beklesın canımmm ya 10 gun var tam ama bugun kalktıgımdan berı cok agır yuruyorum kasıklarım ustunde baskı cok sertlık agırlık var dun boyle değildim yuruyemıyorum gunluk ıhtıyaclarımı zor karşılıyorum u halde bıle yemek yaptım bırazdanda pılav yapıcam sol kasıgıma batıyo resmen bu kız daha durmucak içerde ben anlıyorum

gobegıne su degınce bişey olmuyo demı lıancım nasıl yıkadınız gobege su değdirmeden oluyomu

kızlar şaka maka ben yarına doğurmazsma ıyıdır bı grip şeyler oluyoo kasıklarımda
valla ben banyoya girip bakmadım canım nasıl yıkanıyor diye..dur kız doğurma daha dursun içerde orası daha rahat söyle kızına gelmesin daha
Kesinlikle,eşlerimiz bunu hakediyorlar,minnaklarımızın babası onlarrr

Bana kalsa da öyle canım da kv hemen yıkanmaz diyor,ben gizlice yıkarım
yıka canım yaa annenler filan gelince onlar yıkar sen yıkayamaan bile kv yokken
mrb arkadaslar nasılsınız herkez ıyımı?bende yarın sabah gırıyorum doguma dualarınızı beklıyorum.

büşra arkadasıda tebrık edıyorum.Allah analı babalı buyutsun ınsallah...

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olsun

Bari 1 hafta daha beklesin kızın,hazır rahat yerdeler tadını çıkarsınlar di mi

sen nasılsın aslında aynı zamandayız ya senınle sen ıyımısın dışarı cıkmışsın bugun ben yarın hastaneye gıdıcem perdecı beyaz yrıne krem yapmış prdeyı ona ugrucam ama nasıl yapıcam bılemıyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım,kendini sıkma ve stres yapma derim..
Annemle olsa daha iyi olur ama belki kendim de bunu başarırım çünkü küvetinin içinde filesi var yıkaması rahat olur diye düşünüyorum
Çok iyiyim diyemicem canım,sürekli bir vücut ağrısı ve çok sıklaşan tuvalet sendromlarım varYine de çok şükür..Ben de yarın ağdacıma gidicem inş.,salı sabahı da doktorumla randevumvar.Doktorum alttan bakmayacak ama ne olur olmaz bakarsın doğum da olur diye tedirgin olmaya başladım,yarın 38. haftama giriyorum yani.. Kendini zorlamadan yormadan yap işlerini sen de canım,çok hassas bir dönemdeyiz..

kızlar sizin de yüzünüzde leke oldu mu doğum lekesi benim olmadı olmadı 4-5 gündür çıktı sinir oldum yaa ne yapmak lazım bunlara kükürtlü sabun kullanıyodum olmuyordu ama o da işe yaramz oldu herhalde

doğumdan sonra geçiyor onlar,sağlıkçıyım ben,hastalardan biliyorum,ablamda çok olmuştu ama onun yaptığı hata o halde güneşe çıkmak olmuştu ve kalıcı oldu lekelr...sen sen ol koruyucu sürmeden güneşe çıkma,hatta mümkün olduğunca dışarı çıkma...doğumdan sonra zaten yüzdeki tüm değişiklikler,sivilce leke hepsi kaybolur,sıkıntı yapma...ama olurda gitmezse onun için de güzel bi kerm var,onu o zaman kullanırsın,ablam onu kullanıyor...

dışarı çıktığımda hep 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum umarım doğum sonrası geçer dediğin gib

canım allah gonlune gore versın ınsallah kızın kurtarmıstırda sende rahat edersın kordn dolanınca normal dogum bıle yapılabılıyomus stres yapma kendıne ınsallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın
Kızlar bebek doğduktan sonra 40i çıkana kadar her gun yıkanır diyor annem. Bizi öyle yapmis. Ama üşümez mı bebisler. Daha cabuk buyur dedi annem.
Siz bu konuda ne biliyorsunuz yada duydunuz?
benım annemde aynını dedı ahava soguk olursa bırgun durur bır gun yıkarız dedı

canım ben ebeyle konustum gecen gun hastanede yazmıstım burdada bebek dogunca hemen yıkamıyorlarmıss doktorlar hemen yıkatmıyomus ne zaman yıkanması gerekıyor bılmıyorum ama annemde hergun yıkanır dıyor

mrb arkadaslar nasılsınız herkez ıyımı?bende yarın sabah gırıyorum doguma dualarınızı beklıyorum.

rabbım yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ıns darısı bızlere sende bıze dua et ıns

kızlar şaka maka ben yarına doğurmazsma ıyıdır bı grip şeyler oluyoo kasıklarımda
Deme öyle kız. Bekler insallah elifcik.

Allah doğumunu kolay eylesin insallah canım.

Ya bende de pek yok gibi ana su bir haftadır emlakçılar kemiklerimin orda kizariklik var sanki. Hani ağlarsın cok da yüzün kızarız ya öyle.

benım oglana bu saatlerde bısey oluyr sabahtan berı oyle nazlı nazlı hareket eden oglum costu takla atıyor sankı sag taraftanda bı agrı gırıyor benı zıplatıyor resmen

bazı hastaneler yıkamıyor dediğin gibi hatta günümüzde hiçbiri yıkamıyor sanırım ama ben yıkarım yaa öyle kalmasın eskiden de hep yıkanırmış annemler yıkıyor yani en azından birşeycik olmamış baksana

Kız aynı 2 gün önce baktım çenemde kahverengi leke eşime dedım ılk defa oda dedıler oynamışsındır yuzunle öyle olmuştur hayr oynamadım öyle olsa kızarırdı bu farklı dedım olmadı olmadı şimdi oldu

işte benim de öyle tam dediğin gib kırmızıydı dünden beri açık kahve olmuş ama

ya gobegı dusene kadar yada eve gelene kadar yıkanmz galıba canım hastanelerde boyle bısey varsa musade etmezler walla kucagıma alıyımda saglıkla varsın bır hafta yıkanmasın oglum ne yapalımm

dışarı çıktığımda hep 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum umarım doğum sonrası geçer dediğin gib

geçer canım merak etme,ama olurda çok derinde pigmentler renk değiştirmişse ve kaybolmazsa expigment diye bi krem var,yüzde 4 lük olandan kullanırsın...ama bence doğumdan sonra bi 6 ay bekle,geçmezse o zaman kullanırsın,doktorunla da konuşursun...

benım oglana bu saatlerde bısey oluyr sabahtan berı oyle nazlı nazlı hareket eden oglum costu takla atıyor sankı sag taraftanda bı agrı gırıyor benı zıplatıyor resmen

Saatlerı oluyo canım onların keyıf saatleri bakalım doguncada bu saatlerdemı uyanacak ben bu akşam Dr gıtmiştım yutkunuyo dedı bu saatlerde. Acıkıcak dmemişti ark karnında gece tepiniyodu şimdıde öyle gece uyumuyo

evet yaa dur dur son haftalarda bbozul olacak iş mi eşimin nazarı mı değdi ne o hep millet hamileyken çirkinleşiyor sen de bir değişiklik yok maşallah daha da güzelleştin diyodu ama çirkin olucam gliba bu gidişle umarım artmaz bari ödem oluşmasa tek tesellim o:18::18:
ya gobegı dusene kadar yada eve gelene kadar yıkanmz galıba canım hastanelerde boyle bısey varsa musade etmezler walla kucagıma alıyımda saglıkla varsın bır hafta yıkanmasın oglum ne yapalımm

tabi canım en önemlisi sağlıklı olması sağ salim alalım da kucağımıza

evet canım bir müddet beklemek lazım geçmezse aklımda bulunsun bu krem ama yine bir cildiye uzmanına görünürüm tabi

mrb kızlar bende gece 4 oldumu dırek gozum acılıyo lavaboya gozum kapalı duvara carpa carpa gıdıyorum bu gecede karnım cok agırdı saga sola donmekte gucluk cektım çok kotu ya artık dayanamıyorum heryerım agrıyo

bıde kızlar kasıklarımda bı agırlık var sabahtandır sankı oraya agır bışey yuklemışler anlamadımkı neyın nesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…