Bari 1 hafta daha beklesin kızın,hazır rahat yerdeler tadını çıkarsınlar di mi
gobegıne su degınce bişey olmuyo demı lıancım nasıl yıkadınız gobege su değdirmeden oluyomu
valla ben banyoya girip bakmadım canım nasıl yıkanıyor diye..dur kız doğurma daha dursun içerde orası daha rahat söyle kızına gelmesin dahakızlar şaka maka ben yarına doğurmazsma ıyıdır bı grip şeyler oluyoo kasıklarımda
yıka canım yaa annenler filan gelince onlar yıkar sen yıkayamaan bile kv yokkenKesinlikle,eşlerimiz bunu hakediyorlar,minnaklarımızın babası onlarrr
Bana kalsa da öyle canım da kv hemen yıkanmaz diyor,ben gizlice yıkarım
mrb arkadaslar nasılsınız herkez ıyımı?bende yarın sabah gırıyorum doguma dualarınızı beklıyorum.
büşra arkadasıda tebrık edıyorum.Allah analı babalı buyutsun ınsallah...
Bari 1 hafta daha beklesin kızın,hazır rahat yerdeler tadını çıkarsınlar di mi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım,kendini sıkma ve stres yapma derim..10 gun beklesın canımmm ya 10 gun var tam ama bugun kalktıgımdan berı cok agır yuruyorum kasıklarım ustunde baskı cok sertlık agırlık var dun boyle değildim yuruyemıyorum gunluk ıhtıyaclarımı zor karşılıyorum u halde bıle yemek yaptım bırazdanda pılav yapıcam sol kasıgıma batıyo resmen bu kız daha durmucak içerde ben anlıyorum
Annemle olsa daha iyi olur ama belki kendim de bunu başarırım çünkü küvetinin içinde filesi var yıkaması rahat olur diye düşünüyorumvalla ben banyoya girip bakmadım canım nasıl yıkanıyor diye..dur kız doğurma daha dursun içerde orası daha rahat söyle kızına gelmesin daha
yıka canım yaa annenler filan gelince onlar yıkar sen yıkayamaan bile kv yokken
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olsun
Çok iyiyim diyemicem canım,sürekli bir vücut ağrısı ve çok sıklaşan tuvalet sendromlarım varsen nasılsın aslında aynı zamandayız ya senınle sen ıyımısın dışarı cıkmışsın bugun ben yarın hastaneye gıdıcem perdecı beyaz yrıne krem yapmış prdeyı ona ugrucam ama nasıl yapıcam bılemıyorum
kızlar sizin de yüzünüzde leke oldu mu doğum lekesi benim olmadı olmadı 4-5 gündür çıktı sinir oldum yaa ne yapmak lazım bunlara kükürtlü sabun kullanıyodum olmuyordu ama o da işe yaramz oldu herhalde
doğumdan sonra geçiyor onlar,sağlıkçıyım ben,hastalardan biliyorum,ablamda çok olmuştu ama onun yaptığı hata o halde güneşe çıkmak olmuştu ve kalıcı oldu lekelr...sen sen ol koruyucu sürmeden güneşe çıkma,hatta mümkün olduğunca dışarı çıkma...doğumdan sonra zaten yüzdeki tüm değişiklikler,sivilce leke hepsi kaybolur,sıkıntı yapma...ama olurda gitmezse onun için de güzel bi kerm var,onu o zaman kullanırsın,ablam onu kullanıyor...
ah canım evet tek kordon dolanmasında bende normalı beklıcektım 2. dolayınca sezeryana karar verdı dr um bu sefer kordon kısaldıgı için bebek aşaya ınemezmiş bakalım yarın usg de ne cıkacak kızım bana ne surprızı yapacak
ah lınacımmm Allah mı soylettı içimde oyle bı hıs var yarın gıdıcem cozmuş dıcek dr ve bu hafta ıcınde normal dogurcam ben boyle hıssedıyorummm mukemmel olurr tabı Allahım nasıl yazmışsa oyle olucak
benım annemde aynını dedı ahava soguk olursa bırgun durur bır gun yıkarız dedıKızlar bebek doğduktan sonra 40i çıkana kadar her gun yıkanır diyor annem. Bizi öyle yapmis. Ama üşümez mı bebisler. Daha cabuk buyur dedi annem.
Siz bu konuda ne biliyorsunuz yada duydunuz?
canım ben ebeyle konustum gecen gun hastanede yazmıstım burdada bebek dogunca hemen yıkamıyorlarmıss doktorlar hemen yıkatmıyomus ne zaman yıkanması gerekıyor bılmıyorum ama annemde hergun yıkanır dıyoryıkanmaz olur mu bi kere doğum sonrası mutlaka yıkanmalı öyle pis pis mi kalacak canım hem biz eltimin kızını göbeği düşmeden yıkadık hstaneden geldiği gün ve günaşırı bazen de hergün yıkandı bebiş çok iyi maşallah kırkı çıktı 2-3 gün önce de
mrb arkadaslar nasılsınız herkez ıyımı?bende yarın sabah gırıyorum doguma dualarınızı beklıyorum.
Deme öyle kız. Bekler insallah elifcik.kızlar şaka maka ben yarına doğurmazsma ıyıdır bı grip şeyler oluyoo kasıklarımda
Allah doğumunu kolay eylesin insallah canım.mrb arkadaslar nasılsınız herkez ıyımı?bende yarın sabah gırıyorum doguma dualarınızı beklıyorum.
kızlar sizin de yüzünüzde leke oldu mu doğum lekesi benim olmadı olmadı 4-5 gündür çıktı sinir oldum yaa ne yapmak lazım bunlara kükürtlü sabun kullanıyodum olmuyordu ama o da işe yaramz oldu herhalde
canım allah gonlune gore versın ınsallah kızın kurtarmıstırda sende rahat edersın kordn dolanınca normal dogum bıle yapılabılıyomus stres yapma kendıne ınsallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın
benım annemde aynını dedı ahava soguk olursa bırgun durur bır gun yıkarız dedı
canım ben ebeyle konustum gecen gun hastanede yazmıstım burdada bebek dogunca hemen yıkamıyorlarmıss doktorlar hemen yıkatmıyomus ne zaman yıkanması gerekıyor bılmıyorum ama annemde hergun yıkanır dıyor
rabbım yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ıns darısı bızlere sende bıze dua et ıns
Deme öyle kız. Bekler insallah elifcik.
Allah doğumunu kolay eylesin insallah canım.
Ya bende de pek yok gibi ana su bir haftadır emlakçılar kemiklerimin orda kizariklik var sanki. Hani ağlarsın cok da yüzün kızarız ya öyle.
bazı hastaneler yıkamıyor dediğin gibi hatta günümüzde hiçbiri yıkamıyor sanırım ama ben yıkarım yaa öyle kalmasın eskiden de hep yıkanırmış annemler yıkıyor yani en azından birşeycik olmamış baksana
dışarı çıktığımda hep 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum umarım doğum sonrası geçer dediğin gib
Deme öyle kız. Bekler insallah elifcik.
İns jasmıncım ama hep bana surprız yaptı bugüne kadar zilli belli olmaz buna
Allah doğumunu kolay eylesin insallah canım.
Ya bende de pek yok gibi ana su bir haftadır emlakçılar kemiklerimin orda kizariklik var sanki. Hani ağlarsın cok da yüzün kızarız ya öyle.
benım oglana bu saatlerde bısey oluyr sabahtan berı oyle nazlı nazlı hareket eden oglum costu takla atıyor sankı sag taraftanda bı agrı gırıyor benı zıplatıyor resmen
evet yaa dur dur son haftalarda bbozul olacak iş mi eşimin nazarı mı değdi ne o hep millet hamileyken çirkinleşiyor sen de bir değişiklik yok maşallah daha da güzelleştin diyodu ama çirkin olucam gliba bu gidişle umarım artmaz bari ödem oluşmasa tek tesellim o:18::18:Kız aynı 2 gün önce baktım çenemde kahverengi leke eşime dedım ılk defa oda dedıler oynamışsındır yuzunle öyle olmuştur hayr oynamadım öyle olsa kızarırdı bu farklı dedım olmadı olmadı şimdi oldu
ya gobegı dusene kadar yada eve gelene kadar yıkanmz galıba canım hastanelerde boyle bısey varsa musade etmezler walla kucagıma alıyımda saglıkla varsın bır hafta yıkanmasın oglum ne yapalımm
geçer canım merak etme,ama olurda çok derinde pigmentler renk değiştirmişse ve kaybolmazsa expigment diye bi krem var,yüzde 4 lük olandan kullanırsın...ama bence doğumdan sonra bi 6 ay bekle,geçmezse o zaman kullanırsın,doktorunla da konuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?