2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Saatlerı oluyo canım onların keyıf saatleri bakalım doguncada bu saatlerdemı uyanacak ben bu akşam Dr gıtmiştım yutkunuyo dedı bu saatlerde. Acıkıcak dmemişti ark karnında gece tepiniyodu şimdıde öyle gece uyumuyo
keyıflerını yerım ben onlarınn :16::16:hareket etsın ya ben sıkayet etmıyorum ama asagıda oldugu ıcın kasıklarım daha beter agrıyor cıkacak gıbı gelıyr alttan:26::26:
bıde kızlar kasıklarımda bı agırlık var sabahtandır sankı oraya agır bışey yuklemışler anlamadımkı neyın nesı

canım belkı bebegın asagı ınmıstırr

canım allah gonlune gore versın ınsallah kızın kurtarmıstırda sende rahat edersın kordn dolanınca normal dogum bıle yapılabılıyomus stres yapma kendıne ınsallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın

benım annemde aynını dedı ahava soguk olursa bırgun durur bır gun yıkarız dedı

canım ben ebeyle konustum gecen gun hastanede yazmıstım burdada bebek dogunca hemen yıkamıyorlarmıss doktorlar hemen yıkatmıyomus ne zaman yıkanması gerekıyor bılmıyorum ama annemde hergun yıkanır dıyor

rabbım yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ıns darısı bızlere sende bıze dua et ıns

Riske atamamki kuzu genelde mosmor doğuyorlarmış ve kordon gerdırdıği için oksijen gitmiyormuş ve birazda uzun geçmiyormuş doğum o stresı ne kızıma ne kendıme yaşatandan ısrar edemem normal olması için hatrlısıAlaahtan canım benım

kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştu :53: ama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun

İyi akşamlar
Yeni bebiş gelmiş, tebrikler
Yarın doğum yapacak arkadaşımıza da Allah yardım etsin, kolay bi doğum olsun inşallah

Bu arada şimdiki bebekleri göbek düşüne kadar yıkamıyolar. Bizi yıkamışlar ama şimdi doktorlar önermiyormuş

işte benim de öyle tam dediğin gib kırmızıydı dünden beri açık kahve olmuş ama:37::37:

Her gören hamilelik ağırlığı mı havası mı birşeyi çökmüş yüzüne diyor. Tam hatırlamıyorum ne dediklerine. Ne çöktüyse artık.
Iyice son günlere yaklaştık artık kızlar. Bu arada artık terazi burcuna girdik. Bizimkiler terazi olacak insallah.

hadı bakalım mutlu sona erışıyosunuz dua et bıze eger genel anstzı ıle dogurmucaksan o anda gecır alından bızı olur mu

sezıncım genel anestezı ıle olucak kesın.az önce dua ederken sızlerıde gecırdım ıcımden.Rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah hamılelerın duası kabul olurmus bırbırımıze bol bol dua edelım canım.

kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştu :53: ama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun

allah anal babalı büyütmeyi nasip etsin Cnm
birşey sormak istiyorum senin sancılar belinden
kasiklarina vuruyormuydu sıkıntı basiyor muydu
şu an benim oyle ne az ne de çok bir sancı var da

Merhaba,sezeryan olacaksın sanırım,Allah yardımcın olsun.İnşallah bebeğin ve sen sağlıkla evinize dönersiniz:16:
Doğumlarımız git gide artıyor,darısı hayırlısıyla bizlerin başına..

amın canım hepımızı kurtarsın Allah....

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olsun[/QUOTE]

amın lına...hepımızın

ya gobegı dusene kadar yada eve gelene kadar yıkanmz galıba canım hastanelerde boyle bısey varsa musade etmezler walla kucagıma alıyımda saglıkla varsın bır hafta yıkanmasın oglum ne yapalımm

Ben de sık yıkamanın bebeğe faydalı olduğunu biliyorum, fakat ilk günler için ısrarcı olmam. Hele ilk 1-2 gün yıkamamak daha iyiymiş sanırım.

rabbım yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ıns darısı bızlere sende bıze dua et ıns[/QUOTE]

amın canım az önce dua ettım hepımıze...sabahta gırmeden dua edecegım hepınıze

[QUOTE=jasemin

Allah doğumunu kolay eylesin insallah canım.

amın canım hepınıze cok cok tsk ederım.

kızlar benim bel agrisi geçmiyor birde karnım sertleşti kızım hiç oynamıyor
Canım kasilma oluyorsa rahimde bebek hareketleri hissedilmiyormus. Ama bel agrisi kasıklara falan vuruyorsa, sık ve belli aralıklarla gelmeye başladıysa dogum sancısı olabilir. Ama normal yalancı sancı da olabilir.

Biz de zaten senin de dogum yaptığını tahmin etmiştik. En son yazmıştın sancın var diye ve bir daha girmemiştin.
Allah analı babalı büyütsün insallah bebeğini.
Dogum haberini ve detayları bekliyoruz.

Maşallah oğluşuna ve sana!!..:nazar::nazar::nazar:
Bir ekim 2013 annesi daha pırtlattı. Darısı başımızaa!!!..:16:

Sabahtan beri aynı şeyı yazıyom bende ya nedır bu canım

cnm benım bugun oldu anlamadımkı helede ayaga kalkıp bı adım attıgımda sankı kasığımdan bışey dusecekmış gıbı sen yarın gıtcen bende perşembe bakalım sana ne dıycek bendemı yarından sonra gıdeyım ne

evet ya benim göğüsteki ağrı hiç geçmedi neredeyse ama son 2 aydır özellikle fena sızlıyor,akıntıda da 1.5 haftadır yoğunluk var yani su gibi fış diye akıp gidiyor hissediyorum o an

aynen birden boşalıyo..kendimden şüphe etmeye başlamıştım ki neyse sizde de varmış...:9::9:

Back