bebişimiz :) kızlarr.....
maasallah cnm mınıcık bı gobüşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişimiz :) kızlarr.....
keyıflerını yerım ben onlarınnSaatlerı oluyo canım onların keyıf saatleri bakalım doguncada bu saatlerdemı uyanacak ben bu akşam Dr gıtmiştım yutkunuyo dedı bu saatlerde. Acıkıcak dmemişti ark karnında gece tepiniyodu şimdıde öyle gece uyumuyo
bıde kızlar kasıklarımda bı agırlık var sabahtandır sankı oraya agır bışey yuklemışler anlamadımkı neyın nesı
canım allah gonlune gore versın ınsallah kızın kurtarmıstırda sende rahat edersın kordn dolanınca normal dogum bıle yapılabılıyomus stres yapma kendıne ınsallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın
benım annemde aynını dedı ahava soguk olursa bırgun durur bır gun yıkarız dedı
canım ben ebeyle konustum gecen gun hastanede yazmıstım burdada bebek dogunca hemen yıkamıyorlarmıss doktorlar hemen yıkatmıyomus ne zaman yıkanması gerekıyor bılmıyorum ama annemde hergun yıkanır dıyor
rabbım yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ıns darısı bızlere sende bıze dua et ıns
işte benim de öyle tam dediğin gib kırmızıydı dünden beri açık kahve olmuş ama![]()
hadı bakalım mutlu sona erışıyosunuz dua et bıze eger genel anstzı ıle dogurmucaksan o anda gecır alından bızı olur mu
kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştuama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
bıde kızlar kasıklarımda bı agırlık var sabahtandır sankı oraya agır bışey yuklemışler anlamadımkı neyın nesı
Merhaba,sezeryan olacaksın sanırım,Allah yardımcın olsun.İnşallah bebeğin ve sen sağlıkla evinize dönersiniz
Doğumlarımız git gide artıyor,darısı hayırlısıyla bizlerin başına..
ya gobegı dusene kadar yada eve gelene kadar yıkanmz galıba canım hastanelerde boyle bısey varsa musade etmezler walla kucagıma alıyımda saglıkla varsın bır hafta yıkanmasın oglum ne yapalımm
Canım kasilma oluyorsa rahimde bebek hareketleri hissedilmiyormus. Ama bel agrisi kasıklara falan vuruyorsa, sık ve belli aralıklarla gelmeye başladıysa dogum sancısı olabilir. Ama normal yalancı sancı da olabilir.kızlar benim bel agrisi geçmiyor birde karnım sertleşti kızım hiç oynamıyor
kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştuama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
Sabahtan beri aynı şeyı yazıyom bende ya nedır bu canım
Canım memede agri yok ama akıntı değişti sanki.
.
evet ya benim göğüsteki ağrı hiç geçmedi neredeyse ama son 2 aydır özellikle fena sızlıyor,akıntıda da 1.5 haftadır yoğunluk var yani su gibi fış diye akıp gidiyor hissediyorum o an