Kızlar bebek doğduktan sonra 40i çıkana kadar her gun yıkanır diyor annem. Bizi öyle yapmis. Ama üşümez mı bebisler. Daha cabuk buyur dedi annem.
Siz bu konuda ne biliyorsunuz yada duydunuz?
kızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştuama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
canım ben ilk doğduğunda yıkanmaz diye biliyorum ki annemde teyzemde öyle dedi..bir gün beklemesi gerekiyormuş..hatta araştırmıştım accık..o anne karnındaki sıvının bebeğinin teninde durması ileriki yaşlarda yakalanacağı hastalıkları azaltıyormuş...ki ebe de o gün dedi yıkamıyoruz ilk kıyafetlerini hastane giydiriyormuş o yzden..sizde bir gün sonra yıkayın ...bebeğin teninde kalsın o beyazımsı şey...
Bende aslında eve geldikten sonra demek istedim. Zaten hastanede biz müdahale etmiyoruz ya. Hastane biliriyordur orda yapacagını.
hastanede yıkamıyolar mı zaten. ben yıkıyolar diye biliyorum. yıkayıp da veriyolar bebeği.
Bende aslında eve geldikten sonra demek istedim. Zaten hastanede biz müdahale etmiyoruz ya. Hastane biliriyordur orda yapacagını.
yıkamıyorlar ben hıç duymadım
hastanede yıkamıyolar mı zaten. ben yıkıyolar diye biliyorum. yıkayıp da veriyolar bebeği.
ben samsundayım benim hastanemde yıkıyolar hatta istersen sen kendin şampuanını veriyosun.
allahhım analı babalı büyütsün inşallah ikinizin de sağlıklı olmasına sevindimkızlar 17 Eylül 38+1 haftalıkken saat 6.25 h de Oğlum Emirhan normal doğumla dünyaya merhaba dedi :) o yalancı sancı sandığım şey meğer gerçek doğum sancısıymış hastaneye gittiğimizde 4 cm açılma olmuştuama detaylı doğum öykümü yazacağım inşallah Allah hepinize benim gibi çabuk bi doğum nasib eder inşallah bi avazda kurtulun kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
bana da öyle diyorlar yaa solmuşsun filan diyen oluyor ama normal tabi solmamız kolay mı bir can daha taşıyoruzHer gören hamilelik ağırlığı mı havası mı birşeyi çökmüş yüzüne diyor. Tam hatırlamıyorum ne dediklerine. Ne çöktüyse artık.
Iyice son günlere yaklaştık artık kızlar. Bu arada artık terazi burcuna girdik. Bizimkiler terazi olacak insallah.
canım geçmiyorsa ve belli aralıklarla devam ediyorsa doktoruna görün istersenkızlar benim bel agrisi geçmiyor birde karnım sertleşti kızım hiç oynamıyor
bende şüphelenmiştim kendimden ama herkeste varmış rahatladım vallaaynen birden boşalıyo..kendimden şüphe etmeye başlamıştım ki neyse sizde de varmış...
hatta geçen bir arkadaşa sordum...altına yapıpta gebeliğe bahane bulma demişti...bende şüphelenmiştim kendimden ama herkeste varmış rahatladım valla
hastanede yıkamıyorlar canım...ama siliyolar bildiğim kadarıyla...
olabilir.. doğum yapan arkadaşlarım bana kendi şampuanını götür. hastanenin şampuanını kullanmasınlar dedi. onlardan duydum bende..
bana hastaneden liste verdiler kuzu ama şampuan yok..olmazsa gittiğimde sorayım...
senin listende neler var. bende yarın gittiğimde soracağım ebelere..
olabilir.. doğum yapan arkadaşlarım bana kendi şampuanını götür. hastanenin şampuanını kullanmasınlar dedi. onlardan duydum bende..
hatta geçen bir arkadaşa sordum...altına yapıpta gebeliğe bahane bulma demişti...
o da bir alemmiş ama akıntı yani belli zaten hissediyorum nerden geldiğini de ayıptır söylemesi
bu arada sen normal düşünüyorsun sanırım herşey yolunda gierse eğer hastanen normal doğumda yatırmıyorsa şampuan filan götürmene gerek yok benim gittiğim hastanede normal doğumda kalınmıyor biraz kendine gelince taburcu ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?