2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
27 eylül de bizim evlilik yıldönümümüz canım bakalım bizimkiler neler yapıcak

bende oyle ıstıyorumm dogumdan sonra sıkı bı rejıme gırmek gerekk

eylul annelerıne sordum bende sezeryanda kaç kılo gıdıyo doumdan hemen sora dıye 1 haaftada 8 kılosu gıtmiş bırının bende merak edıyorum en son 16 kılo almış gozukuyodummm 10 gune nasıl olur o durum bılemem hep evdeyım ve yuruyus de yok sezeryan olunca ınmesın asagıya kordon gerdırmesın dıye

Kızlar bişi sorcam sizlere...gögüslerinizde ağrı var mı? ve birde akıntınızda değişiklik var mı?
Canım memede agri yok ama akıntı değişti sanki.
evet Cnm gorumcelerle tanışmadım zaten kv yok kayinprder de yok

benim merak ettiğim birşey var bir çok kisi doğumdan
sonra eski haline donrmiyorsun diyor 5 aylık hamile
gibi gorunuyorsun diyor acaba doğru mu
Canım sonuçta tabii ki hemen eski halimize donemdeyiz hastaneden çıkarken. O kadar kilo aldık ve karnımız genişledi falan. Ama bir 6 aya toparlanırız insallsh.
bilmiyorum ama ben hemen eski halime dönmek istiyorum

jaseminciğim altta fulsite yazıyor ona tıklayınız herşeyi görürsün Cnm

Canım o full site görüntüsünü sevmiyorum. Hep yazılar küçük oluyor, büyütmek gerekiyor. Sinra bir kere full siteye geçince hemen mobile geçemiyorsun. Sistemdeki gecmis ve çerezleri sil falan yapman lazım. O yüzden pc'ye geçer birazdan bakarım.

bir de bakmışsın elifcik kordonlardan kurtulmuş ne güzel olur inşallah böyle bir sürpriz yapar da anneciği de rahat bir nefes alır

bir de bakmışsın elifcik kordonlardan kurtulmuş ne güzel olur inşallah böyle bir sürpriz yapar da anneciği de rahat bir nefes alır

ah lınacımmm Allah mı soylettı içimde oyle bı hıs var yarın gıdıcem cozmuş dıcek dr ve bu hafta ıcınde normal dogurcam ben boyle hıssedıyorummm mukemmel olurr tabı Allahım nasıl yazmışsa oyle olucak

ne bilim benim de içime öyle doğdu çok hareketli ya belki açmıştır dedim..senin hala karnın hareketlerinde şekilden şekile giriyor mu benim dee öyle oluyor acayip oluyor o an karnım bir de benimki de hareketli baya bak ben de tırstım şimdi hareketleri çok sert çünkü benimkinin de

Son düzenleme:

kız dun sabah ezanı okunuyo hıc durmadı bende cozdu ondan boyle rahat hareket edıyo dıye dusundum oyuzdn ıcıme bı serınlık geldı bende ddaha peerşembeye dayanamıcam yarın gıdıcem doğuma yazmıstım anaaaaaaa doğuma yazdım noluyo lınaa yarın gıdıcem hadtaneye kız sen bılırsın elıfler boylemıdır dık kafalılarmı şidıden benı yoruyooo terazı burcuna da dengesız dıyolarbeneımkı şimdıden oyle zaten bı sağ da bı solda oyle dladı ya 1 hafta bı yerde 1 hafta bı yerde zıllı kız

hımm rahata kavuşup bol bol hareket etmiştir o annesi(inşallah)
aslında elifler uysal olur ama seninki başka olacak herhalde mesela ben hiç inatçı değilimdir keşke biraz inatçı olsam diyorum ama yok yani genelde eşimle muhabbet tamam sen bilirsine dönüyor o yüzden diyorum keşke inatçı olaydım az da benim dediğim olurdu

normalde belim hiç agrimaxdi bir saattir adet olacakmış im gibi
bir acı var

inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz

27 eylül de bizim evlilik yıldönümümüz canım bakalım bizimkiler neler yapıcak
genelde özel günleri unutan ben oluyorum

bende telden giriyorum ama sorun yaşamıyorum:26:

o zaman uzan dinlen canım daha erken biliyorum sen bir an önce olsun diyosun ama 38 haftayı bitirmeden gelmesin o zaman küvezde kalır yoksa sen dinlen birşey yapma

o zaman uzan dinlen canım daha erken biliyorum sen bir an önce olsun diyosun ama 38 haftayı bitirmeden gelmesin o zaman küvezde kalır yoksa sen dinlen birşey yapma

lına senın kızın kılosu nasıldı canım bırde annenın son yolladıgı ceyızlerı gostermedın bıze

Kızlar bebek doğduktan sonra 40i çıkana kadar her gun yıkanır diyor annem. Bizi öyle yapmis. Ama üşümez mı bebisler. Daha cabuk buyur dedi annem.
Siz bu konuda ne biliyorsunuz yada duydunuz?

geçmiyor ki Cnm uzandım hiç birşey yapmıyorum zaten
dr bana bu aralar bebis gelse de birşey olmaz dedi ama:26:
ultrasonda. 38 haftalık görünüyoruz ondan mı böyle dedi acaba

lına senın kızın kılosu nasıldı canım bırde annenın son yolladıgı ceyızlerı gostermedın bıze

32+2de gitmiştim en son 1832gr'dı boyu da 44 cm kadardı bakalım yarın ya da salı gidicem ne kadar olmuş minişim
beşiğimizi bekliyorum o da gelsin eşyaları yerleştirip gösterim diyodum çarşamba gelecek beşik de

kızlar şimdi yine yeni bişey okudum,paylaşayım istedim...sürekli bişeyler okuyup paylaşıyorum ama umarım sıkmıyorumdur,herkesin derdi farklı oluyor malumunuz...
ananas yemek doğumu tetikliyormuş...içinde oksitosin bulunduğu için,günde 7 dilim falan tüketilince rahimde kasılmalara neden oluyormuş...bunu neden araştırma gereği duydun derseniz,sabah ta yazmıştım,bebeğin suyu az ama burda normal doğumu beklemek mecburiyetindeyim,çoook mühim bişey olmadıkça,doğum belirtilerim de olmadığı için açıp okudum...beklemek strese soktu beni....
paylaşmamın bi nedeni de bilmeden yiyip erken doğum yapanlar olmuş,o yüzden bebek miadını doldurmadan yenmemesi gerekiyormuş...heleki erken doğum riski taşıyanlar hiç tüketmemeliymiş...

geçmiyor ki Cnm uzandım hiç birşey yapmıyorum zaten
dr bana bu aralar bebis gelse de birşey olmaz dedi ama:26:
ultrasonda. 38 haftalık görünüyoruz ondan mı böyle dedi acaba
canım ultrasonda kiloya göre 38 haftalık görünüyor ama bebiş daha 37 haftanın içinde ciğer gelişimi filan tamamlanmamış olabilir bunu ultrasondan bilemez genelde erkekn doğan bebklerde ciğer ıslaklığımı ne diyorlar o oluyor nefeste hırıltı yani hatta erkekn doğum yapan bir arkadaş da yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam buraya bebeği küvezdeydi o yüzden sağlıklı sağ salim gelsinler geç olsun güç olmasın
Kızlar bebek doğduktan sonra 40i çıkana kadar her gun yıkanır diyor annem. Bizi öyle yapmis. Ama üşümez mı bebisler. Daha cabuk buyur dedi annem.
Siz bu konuda ne biliyorsunuz yada duydunuz?

ben de öyle duydum hergün olmasa bile 2 günde bir yıkanmalı üşütmez bence alıştırmaya bağlı biraz da bu üşüme olayı üşür diye kat kat giydirirsen çocuk soğuğa dayanıksız oluyor mesela

sen paylaş cannım bırının derdıne derman olursun bellkı kımın ne sıkayetı var bılemeyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…