2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar bebek doğduktan sonra 40i çıkana kadar her gun yıkanır diyor annem. Bizi öyle yapmis. Ama üşümez mı bebisler. Daha cabuk buyur dedi annem.
Siz bu konuda ne biliyorsunuz yada duydunuz?

her gun yıkanan bebek bır arpa boyu buyurmuş canım bende oyle duyudm şimdı yaz olsa her gun yıka ama bız gunaşrı yanı bı gun yıkarız bı gun yıkamayız oylemı yaparız acaba bılmemkı ufo yakıcaz bız kkalorıferler yanan kadar sıscakta yıkarırrz

cnm geçen doğurdu arkadaşım sezeryanla 17 kilo almıştı 8 kilosu 10 gündegitmişbile

Kızlar bebek doğduktan sonra 40i çıkana kadar her gun yıkanır diyor annem. Bizi öyle yapmis. Ama üşümez mı bebisler. Daha cabuk buyur dedi annem.
Siz bu konuda ne biliyorsunuz yada duydunuz?

gün aşırı yıkayacaz canım bebeği çok büyütüyo sık yıkamak

anladım Cnm ne yapalım sabredecegiz
en çok merak ettiğim acaba nasıl bir
doğum bizleri bekliyor

kızlar magvital magnezyum ilacı var bende ben 1 keremi ne içtim o ne işe yarıyor neden içiyosunuz yazarmısınız bana

cnm geçen doğurdu arkadaşım sezeryanla 17 kilo almıştı 8 kilosu 10 gündegitmişbile

gün aşırı yıkayacaz canım bebeği çok büyütüyo sık yıkamak
Demek öyle birsey varmis gercekten. Bende artık her gun olmasa bile gun asiri yıkarım insallah. Bizim de hemen kaloriferler yanmaz herhalde. Birsey yakarmiyiz bilmiyorum.
kızlar magvital magnezyum ilacı var bende ben 1 keremi ne içtim o ne işe yarıyor neden içiyosunuz yazarmısınız bana

Magnezyum kramplar icin canım.

Napıyosunuz arkadaşlar?Eşime alışveriş yaptık geldik,hep bana kızıma mı olacaktı?Ayakkabı kıyafet falan aldık ama hava oldukça kasvetli..Yalnız ben hem evde hem de dışarda çok zorlanıyorum artık,heryerim ağrıyor,tuvalet büyük problem,halsizlik de var..Doğuma en az 2 hafta kaldığını düşünürsek nasıl idare edicez böyle?:26:

Ben de magnezyumu içmeyi unuttuğum zaman kramp ve kasık ağrıları yaşıyorum,büyük ölçüde engelliyor sanırım..
Bebeğin göbek bağı düşene dek yıkanmaz diyorlar kimileri,o da 1 haftayı falan bulabiliyor ama o zamana kadar yıkanması gerekmez mi?

hoşgeldiniz e adama da yazık biraz da ona alın dimi ama

yıkanmaz olur mu bi kere doğum sonrası mutlaka yıkanmalı öyle pis pis mi kalacak canım hem biz eltimin kızını göbeği düşmeden yıkadık hstaneden geldiği gün ve günaşırı bazen de hergün yıkandı bebiş çok iyi maşallah kırkı çıktı 2-3 gün önce de

gobegıne su degınce bişey olmuyo demı lıancım nasıl yıkadınız gobege su değdirmeden oluyomu

hoşgeldiniz e adama da yazık biraz da ona alın dimi ama
Kesinlikle,eşlerimiz bunu hakediyorlar,minnaklarımızın babası onlarrr
Bana kalsa da öyle canım da kv hemen yıkanmaz diyor,ben gizlice yıkarım

Son düzenleme:
mrb arkadaslar nasılsınız herkez ıyımı?bende yarın sabah gırıyorum doguma dualarınızı beklıyorum.

büşra arkadasıda tebrık edıyorum.Allah analı babalı buyutsun ınsallah...

mrb arkadaslar nasılsınız herkez ıyımı?bende yarın sabah gırıyorum doguma dualarınızı beklıyorum.

hadı bakalım mutlu sona erışıyosunuz dua et bıze eger genel anstzı ıle dogurmucaksan o anda gecır alından bızı olur mu

Merhaba,sezeryan olacaksın sanırım,Allah yardımcın olsun.İnşallah bebeğin ve sen sağlıkla evinize dönersiniz
Doğumlarımız git gide artıyor,darısı hayırlısıyla bizlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…