- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ayy serap bı dogursaydık kızz gece gunudz 7/24 sıkıntı stress...benım kasıklarımda devamlı bı baskı var altıma kacırıyorum sandım senın gıbı ama deıl sanırım...bıde bıyerlerım agrıyorda neremın agrıdıgını bılmıyorum karnım tas gıbı sabahtan berı ıcerde noluyooo kı ya
Arada gelen sancılar normal o zaman. Sık sık gelirse dogum yaklaştı demek oluyor o zaman. Allah hepimizi kurtarsın.
Canım görümcenle hic mı tanışmadınız? Gelse yine de yardımcı olur. Eninde sonunda tanışmayacak mısınız?
Evde öyle dediğin gibi. Ben hasta olunca disari da pek çıkmıyorum.
Cepten girince de su hamiltlikte günlüğü okunmuyor. Ona sinir oluyorum.
Annen yanında oldumu daha cabuk geçer vakit. Bende eşimleyim ama yine de sıkıntı oluyor sanki bazen.
ayy serap bı dogursaydık kızz gece gunudz 7/24 sıkıntı stress...benım kasıklarımda devamlı bı baskı var altıma kacırıyorum sandım senın gıbı ama deıl sanırım...bıde bıyerlerım agrıyorda neremın agrıdıgını bılmıyorum karnım tas gıbı sabahtan berı ıcerde noluyooo kı ya
dikkat et tavuklum az kalmış sokakta doğurma ha geldi gelecek senin minik
benim akıntıları şu şeklinde oluyor ve kokulü oluyor
ama sadece şu gibi
bebişimiz :) kızlarr.....
canımm kılolar var sıslıkler var hemen gıtmez tabı bunlar vucud yapımızda degıstı benım omuzlar felan genısledı sankı kolay kolay eskı halımıze donecegımızı sanmıyorum ama hamıle gıbıde olmayız herhaldeevet Cnm gorumcelerle tanışmadım zaten kv yok kayinprder de yok
benim merak ettiğim birşey var bir çok kisi doğumdan
sonra eski haline donrmiyorsun diyor 5 aylık hamile
gibi gorunuyorsun diyor acaba doğru mu
ahanda aynı sıkıntılar agrılar dedım ya bugun corabımı bıle gıyemedım kasıklarımda bı agırlık ayaga kalkınca sankı asagıdan cıkıcak gıbı kuzu
Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
Dogum tarihi 20 eylül 2013
Saat 06:11
canımm kılolar var sıslıkler var hemen gıtmez tabı bunlar vucud yapımızda degıstı benım omuzlar felan genısledı sankı kolay kolay eskı halımıze donecegımızı sanmıyorum ama hamıle gıbıde olmayız herhalde
aksamdan berı tuhaf tuhaf haller var canım gece kasıklarıma 20 dakkada bı agrı gırdı sımdıde tas gıbı karnım kasıklarımda baskı var....
senınde karnın oylemı sertmı??
aynenn canım sol kasıgıma ayagını dayıyo sanırım arada ıtıyo gıbııı evet sert karnımda hemen magnorm içtim korktumda aksatıyodum bu ara benımde dun gcenden berı garip ınan ne oluyo bende bılmıyorum kasıklarda zaten orda duruyo agırlık var orda
aynenn canım sol kasıgıma ayagını dayıyo sanırım arada ıtıyo gıbııı evet sert karnımda hemen magnorm içtim korktumda aksatıyodum bu ara benımde dun gcenden berı garip ınan ne oluyo bende bılmıyorum kasıklarda zaten orda duruyo agırlık var orda
canımm kılolar var sıslıkler var hemen gıtmez tabı bunlar vucud yapımızda degıstı benım omuzlar felan genısledı sankı kolay kolay eskı halımıze donecegımızı sanmıyorum ama hamıle gıbıde olmayız herhalde
aksamdan berı tuhaf tuhaf haller var canım gece kasıklarıma 20 dakkada bı agrı gırdı sımdıde tas gıbı karnım kasıklarımda baskı var....
senınde karnın oylemı sertmı??
Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
bilmiyorum ama ben hemen eski halime dönmek istiyorum
jaseminciğim altta fulsite yazıyor ona tıklayınız herşeyi görürsün Cnm
bende oyle ıstıyorumm dogumdan sonra sıkı bı rejıme gırmek gerekk
ayy ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün bahtı kaderi güzel olsun inşallah canımKizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
ayy ne tatlısınız maşallah hiç kilo almamışsın canımbebişimiz :) kızlarr.....
İri bebek ve kordon dolanması planlı sezaryen nedeni değildir
Önemli olan durumlardan biri de, iri bebek konusunun nedenler arasında olmamasıdır. Çalışmalar, iri bebek nedeniyle tetiklenen doğumlarda sezaryen oranının, bebeğin sağlığında herhangi bir iyileşme yapmadan, 2 kat arttığını gösterir. Ayrıca iri bebek tanısını gerçek anlamda bebek doğmadan koymak mümkün değildir. Ultrasonografi, bu konuda güvenilir bir test aracı değildir. İri bebek tanısı konulan hamilelerden yüzde 70 gibi yüksek bir oranının, normal ağırlıkta bebekler taşıdığı ortaya konmuştur. Sağlık Bakanlığının yayınladığı Doğum Eylemi Yönetim Planında 4000-4500 gram arası tahmin edilen bebeklerde, normal doğum önerilir. Hatta gerekli tıbbi nedenler oluşursa doğumun tetiklenebileceği bilgisi verilir. Yani iri bebek tanısı tartışılan bir kavramdır ve planlı sezaryen nedeni değildir.
Yine ülkemizde çok sık sezaryen nedeni olarak ortaya konulan, kordon dolanmasını yukarıdaki nedenler arasında göremiyoruz. Normal doğumlarda bebeğin boynunun etrafında kordon dolanmasını çok sık görürüz ve bu durum ne bebeğin doğumu için bir engeldir ne de doğumun erken başlatılması için bir nedendir. Kordon dolanmasının en çok görülen etkisi, kasılmalar sırasında bebeğin kalp atışlarının bozulmasıdır. Bu durumda gerekli müdahalelerle devreye girilerek sağlıklı bir doğum gerçekleşir.
okudugum bız yazıda dıkkatımı cektı paylasmak ıstedım sezın belkı bıraz rahatlarsın
canım normalde ağrımıyormuydu benim hep ağrıyorkızlar benim çok fena belim ağrıyor:18:
evet ya benim göğüsteki ağrı hiç geçmedi neredeyse ama son 2 aydır özellikle fena sızlıyor,akıntıda da 1.5 haftadır yoğunluk var yani su gibi fış diye akıp gidiyor hissediyorum o anKızlar bişi sorcam sizlere...gögüslerinizde ağrı var mı? ve birde akıntınızda değişiklik var mı?
evet Cnm gorumcelerle tanışmadım zaten kv yok kayinprder de yok
benim merak ettiğim birşey var bir çok kisi doğumdan
sonra eski haline donrmiyorsun diyor 5 aylık hamile
gibi gorunuyorsun diyor acaba doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?