2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sağol Cnm haklısın ama iyice evhamli bitince oldum:18:

ayyy ne güzel bişey, oğlun kucağında uyuyo demek...Allah'ım sağlık sıhhat ve uzun ömürler nasip etsin.. hikayeni de paylaş bekliyoruz :) normal doğummu olmuştu canım

anammmmm tavukluuu kız 9 gunn kalms senın baya azaltmıssın yarın bır gun senınde haberını alırız hayırlsıyla

ayy sorma kuzum..bekliyoruz heyecanlan..kendimi çarşı pazar gezme tozmaya verdim yoksa evde sürekli moddan moda geçiyorum..

kah kasılmalar artıyo doğuracak mıyım diorum kaah akıntım arttı yoksa diorum falan filan..

allah analiz babalı büyütsün Cnm çok mutlu oldum
minigi öp darısı başımıza en kısa zamanda hikayeni
bekliyom
gecmesse arayacağım cnm ikinci kez böyle oluyor
erken dogum sancısı çekince böyle bir ağrım vardı
hmm acaba...:26:kendimde herşeyi işaret die bekler oldum..

dinlen bebikim geçmesse belki işarettir...

Cnm zaten dinleniyorum 29 eylül de gelsin kızım
çünkü eşimle tanışma yıl donumumuz hayatımın en
güzel günü 29 eylül

Maşallah!.. maşallah!..
Gözün aydın canım. Darısı başımıza.. Biz de seni ve bebişi kocaman öpüyoruz.

akıntının şekli de değişti bende ya...
bende de daha bı sulandı sankı akıntı dunde sol gogsum agrıdı basladı

hayırlısyla bızde dogursakta raatlasak yoksa ıyıce psıko olucaz

Arada gelen sancılar normal o zaman. Sık sık gelirse dogum yaklaştı demek oluyor o zaman. Allah hepimizi kurtarsın.
Canım görümcenle hic mı tanışmadınız? Gelse yine de yardımcı olur. Eninde sonunda tanışmayacak mısınız?
aynı durumdayız cnm hepimiz..ben kendimi gezmeye verdim evde olursam da başka şeylerle kafa dağıtıyorum yoksa düşün düşün sonra da ağlama modu bi garip oluyorum..evde yeni tarifler filan deniyorum..
Evde öyle dediğin gibi. Ben hasta olunca disari da pek çıkmıyorum.

Cepten girince de su hamiltlikte günlüğü okunmuyor. Ona sinir oluyorum.
Annen yanında oldumu daha cabuk geçer vakit. Bende eşimleyim ama yine de sıkıntı oluyor sanki bazen.

dikkat et tavuklum az kalmış sokakta doğurma ha geldi gelecek senin minik
ben kendimden şüphe etmeye başladım canım altıma mı kaçırıyorum diye...

benim akıntıları şu şeklinde oluyor ve kokulü oluyor
ama sadece şu gibi

ya kafayı sıyırcaz herhalde...ama el değmiyo bugün bana...akıntı da yine dediğin gibi...

ayy serap bı dogursaydık kızz gece gunudz 7/24 sıkıntı stress...benım kasıklarımda devamlı bı baskı var altıma kacırıyorum sandım senın gıbı ama deıl sanırım...bıde bıyerlerım agrıyorda neremın agrıdıgını bılmıyorum karnım tas gıbı sabahtan berı ıcerde noluyooo kı ya

büşrammmmmmmmmmm canım kızzzzzz anne oldun mu seen o kadar çok sorum varkı ama şuan hepsini unuttum uzun uzun yaz bıze eoldumu meraktan çatladm vallaha doğdugunu tahmın etmiştimde neden bu kadar gec dondun eve normal yapıcaktın sen ayyyyy nlur hemen yaz öptük sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…