evet canım ya luzumlu luzumsuz coluk cocuk demeyecek dolusacaklar hıc gerek yok ınsanın kafasının rahat olması lazım ben artık takıntı yaptım ıstemıyorum dedım ya eger gelırlerse cok fazla sınır olurumm
rabbım hayırlısını bılır canım bunu kafana takma rabbımın takdırı ınsallah dogumunda kolay olur uzme kımsem yok dıye kendını rabbımm kımsesızlerın sahıbıdır
cok ılgıde boguyor ınsanı gereksız her harekete karsıyım sevgıde olsaaman kocalarımız olsunn yanımda daha kıme ne gerek
okurken kendı esım geldı gozumun onune benımde esımın ısı eve yakın hastalansam sesım kotu gelse cıktı cıktı geldı kac aydır kımse yok yanımda kımsenın bı ıyılıgını gormedım son dakka yanımda olup buyuklukmu yapıcaklar..
oyyyyy bir bebik daha geldi...Mevlam analı babalı büyütsün canım..hayırlı ve uzun bir ömür versin Rabbim...
hayırlı uğurllu olsun tatlım..
darısı hepimize olsun..
merakla bekliyoruz hikayenizi..
akıntılarım yoğunlştı benim bu aralarr
Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
Dogum tarihi 20 eylül 2013
Saat 06:11
akıntının şekli de değişti bende ya...
Kızlar bişi sorcam sizlere...gögüslerinizde ağrı var mı? ve birde akıntınızda değişiklik var mı?
akıntılarım yoğunlştı benim bu aralarr
var bende cnm hem göğüs ağrısı hem de son 1-2 haftadır akıntı artması
anammmmm tavukluuu kız 9 gunn kalms senın baya azaltmıssın yarın bır gun senınde haberını alırız hayırlsıyla
benim de yoğunlaştı.. hatta sabah korktum acaba sızıntı mı var keseden falan diye :)
bende de 3-4 gündür var akıntıda artma...senin az kalmış tavuklu...sırada sensin galiba...
yaa yok benm önümdekiler patır patır doğuruyo baksanabelli olmyo o işler..sağlıklı olsunlar da aman biz bekleriz..
allah analiz babalı büyütsün Cnm çok mutlu oldumKizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
gecmesse arayacağım cnm ikinci kez böyle oluyorben hıc bılemıyorum canım ya eger senı rahatsız edecek kadarsa doktorunu ara
canımm gozun aydınn allah analı babalı buyutsun sen gırmeyınce bız tahmın ettık doguma gıttıgını hayırlı olsun darısı bızım basımıza ınsallah
hmm acaba...:26:kendimde herşeyi işaret die bekler oldum..
dinlen bebikim geçmesse belki işarettir...
Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
bende de daha bı sulandı sankı akıntı dunde sol gogsum agrıdı basladıakıntının şekli de değişti bende ya...
hayırlısyla bızde dogursakta raatlasak yoksa ıyıce psıko olucazayy sorma kuzum..bekliyoruz heyecanlan..kendimi çarşı pazar gezme tozmaya verdim yoksa evde sürekli moddan moda geçiyorum..
kah kasılmalar artıyo doğuracak mıyım diorum kaah akıntım arttı yoksa diorum falan filan..
Arada gelen sancılar normal o zaman. Sık sık gelirse dogum yaklaştı demek oluyor o zaman. Allah hepimizi kurtarsın.kızlar doğum sancıları belden kasıklara vuruyo 10 dakikada yada 15 dakikada bir tekrarlıyo ve o an ki acı korkutmak için yazmıyorum ama kıvrandırıyo resmen saniyeler sürüyo ve bitince hiç bişi yokmuş gibi işe girişebiliyosunuz ama aralıklarla devam ediyo ve ben gerisini yaşamadım ama süreler kısalıyomuş bnm doktorumda sancılarım sıklığı artmadan sezeryana aldı ikinci sezeryan olacağı için riske atamadık yani tek taraflı ağrıları dinlenince geçen ağrıları yalancı sancı olarak görün ama sıklıklar artar ve sizi gerçekten yoran sancılar başlarsa adet sancısından çok daha fazla olan doktora gidin mutlaka nstye sokacaktır Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlar inş
Canım görümcenle hic mı tanışmadınız? Gelse yine de yardımcı olur. Eninde sonunda tanışmayacak mısınız?Haklısın ama eşim çalışıyor doğumdan sonra
Hemen ayaklanamam ki illa bir yardım eden olması
Lazım CNm ablam hasta olduğu için yetişemiyor
İnşallah gelir eşimin ablası ben geleyim diyor
Ama ablasını hiç görmedim tanımıyorum rahat edemem
Düşünsene yabancı birinin yanında rahat edebilirmisin
Sende beceriklisin desene CNm ben fotosu olsun
Yinede yaparım CNm
Evde öyle dediğin gibi. Ben hasta olunca disari da pek çıkmıyorum.aynı durumdayız cnm hepimiz..ben kendimi gezmeye verdim evde olursam da başka şeylerle kafa dağıtıyorum yoksa düşün düşün sonra da ağlama modu bi garip oluyorum..evde yeni tarifler filan deniyorum..
jasemin benm hamilelik günlüğünde de bizimle ilgili şeyler yazıyo baksana
annem geliyo bakalım bugün inşallah..
yalnızken biraz da korkmaya başlamıştım doğum filan baaşlarsa napcam die biraz rahatlarım artıkın..
zaten yeni taşındık komşular söylüyo saolsun ama hiçbiriyle daha samimiyetim yok ne de olsa..
bende de daha bı sulandı sankı akıntı dunde sol gogsum agrıdı basladı
dikkat et tavuklum az kalmış sokakta doğurma ha geldi gelecek senin minikayy sorma kuzum..bekliyoruz heyecanlan..kendimi çarşı pazar gezme tozmaya verdim yoksa evde sürekli moddan moda geçiyorum..
kah kasılmalar artıyo doğuracak mıyım diorum kaah akıntım arttı yoksa diorum falan filan..
ben kendimden şüphe etmeye başladım canım altıma mı kaçırıyorum diye...
ya kafayı sıyırcaz herhalde...ama el değmiyo bugün bana...akıntı da yine dediğin gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?