günaydın kızlar gece yine hiç uyuyamadım döndüm durdum insan uyuyamayınca düşüncelere dalıyo mecburen nasıl olcak bebişimi Allah ın izniyle bişey olmadan kucağıma alabilecek miyim sağlıklı olacak mı diye bide oğluşum kilo almamıştı son kontrolde çarşamba tekrar gidicez bakalım inşallah almıştır
slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum gecen hafta 3050 gr dı bu hafta 3118 gr olmuş fazla kilo almamış ama fazla kilo almamsı iyi dedi doktor. baş aşağı duruyo normal doğum düşünüyoruz bakalım. suyu ve kalp atışları güzel ama hala doğum kanalına inmemiş. ne zaman incek acaba:26:
Merhaba kızlar, bende gece sık sık uyandım sabah da saat 6 gibi kalktım ama nasıl sıkıntı var anlatamam. Burnum tıkalı zaten, ağzımdan da yeteri kadar nefes alamıyor gibiydim. Darıldım resmen. Bir de sanki dogumu stres yapıyorum. Nasıl olacak vs diye mı. Bilemedim. Esim beni okuya okuya öyle uyudum sonra. Bazen böyle sıkıntı basıyor. Lohusalikta da olacak diye korkuyorum. Çünkü depresyona giriyormuş ya kimileri.
Bende öyle canım, düşünüyorum sık sık. Su iki gündür oldum bende böyle. Yoksa cok rahattim.
evet canım ya luzumlu luzumsuz coluk cocuk demeyecek dolusacaklar hıc gerek yok ınsanın kafasının rahat olması lazım ben artık takıntı yaptım ıstemıyorum dedım ya eger gelırlerse cok fazla sınır olurummAy herhalde gelmesinler.Ne zaman doğum biter, odana gelirsin o zaman haber verirsiniz. Ben de normal doğum olsam kesinlikle istemem yaa.. Hatta sezeryan olacağım halde bile istemiyorum. Sezeryan günümü söylemiycem. Ne zaman odama cıkarım o zaman herkesin haberi olur. Sadece annemler, kayınvaldemler bilir onları da tembihlerim.
rabbım hayırlısını bılır canım bunu kafana takma rabbımın takdırı ınsallah dogumunda kolay olur uzme kımsem yok dıye kendını rabbımm kımsesızlerın sahıbıdırÖyle ama bide inanmıyorlar
Ben kendimi kız diye alıştırdım
Zeynebim diye seviyorum erkek
Olursa çok şaşırırım kız
cok ılgıde boguyor ınsanı gereksız her harekete karsıyım sevgıde olsabencede kuzucum burda arkadaşlarımın hepsı eşime tembıhlıyorlar ara dıye bende dıyorumkı 9 da doğuracaksam 10 diyelım bır tane cok yakın arkadaşım var cok sevıyorum onu ama onunda bı huyu var cok korumaca cok sahıplenmece bana sureklı usuyomusun sana su getıreyımm mı masaj yapayım mı ayyyyyyyy benı rahat bırak sıkma derım bazendıyomkı eşime onu asla arama benı gerecek dogumdan once ıyımısın nasılsın kotulugunden değilde yapısından dolayı oyle oyuzden kımsyı ıstemıyorum
ya dimi öyle isterse 100 kişi olsun yanımda gözüm gene eşimi arar o yoksa okadar kişinin ne anlamı var Allah razıolsun şu 9 aydır o kadar sabırlı davrandıki ben bile kendime tahammül edemezdim netiksindi ne bunaldı öyle baktı bana 2 kere bayıldım hastanelerde sabahladık koşa koşa geldi ide emniyette benim eşim çarşıda bayılıyodum ekip arabasıyla sirene basa basa geliiyodu yazık ya iyiki varlar valla
iyi olmaya çalışıyorum kuzu çok uykusuzum
Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
Dogum tarihi 20 eylül 2013
Saat 06:11
Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
Kızlar bişi sorcam sizlere...gögüslerinizde ağrı var mı? ve birde akıntınızda değişiklik var mı?
kızla benim belim adet olacakmış gibi ağrıyor normal mi
acaba :18:
canımm gozun aydınn allah analı babalı buyutsun sen gırmeyınce bız tahmın ettık doguma gıttıgını hayırlı olsun darısı bızım basımıza ınsallahKizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldiminanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim
kızla benim belim adet olacakmış gibi ağrıyor normal mi
acaba :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?