2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim kızımla bir bakalım nasılsınız neler yapıyosunuz dedik

Merhaba kızlar, bende gece sık sık uyandım sabah da saat 6 gibi kalktım ama nasıl sıkıntı var anlatamam. Burnum tıkalı zaten, ağzımdan da yeteri kadar nefes alamıyor gibiydim. Darıldım resmen. Bir de sanki dogumu stres yapıyorum. Nasıl olacak vs diye mı. Bilemedim. Esim beni okuya okuya öyle uyudum sonra. Bazen böyle sıkıntı basıyor. Lohusalikta da olacak diye korkuyorum. Çünkü depresyona giriyormuş ya kimileri.

Bende öyle canım, düşünüyorum sık sık. Su iki gündür oldum bende böyle. Yoksa cok rahattim.

gecen haftaki kontrolde benmki de inmemişti..dr bol yürüyüş tavsiye etti cnm..

bakalım bu hafta çarşamba kontrol, o zamana durursa bakıcaz inmiş mi die..

aynı durumdayız cnm hepimiz..ben kendimi gezmeye verdim evde olursam da başka şeylerle kafa dağıtıyorum yoksa düşün düşün sonra da ağlama modu bi garip oluyorum..evde yeni tarifler filan deniyorum..

evet canım ya luzumlu luzumsuz coluk cocuk demeyecek dolusacaklar hıc gerek yok ınsanın kafasının rahat olması lazım ben artık takıntı yaptım ıstemıyorum dedım ya eger gelırlerse cok fazla sınır olurumm

Öyle ama bide inanmıyorlar
Ben kendimi kız diye alıştırdım
Zeynebim diye seviyorum erkek
Olursa çok şaşırırım kız
rabbım hayırlısını bılır canım bunu kafana takma rabbımın takdırı ınsallah dogumunda kolay olur uzme kımsem yok dıye kendını rabbımm kımsesızlerın sahıbıdır

cok ılgıde boguyor ınsanı gereksız her harekete karsıyım sevgıde olsaaman kocalarımız olsunn yanımda daha kıme ne gerek

okurken kendı esım geldı gozumun onune benımde esımın ısı eve yakın hastalansam sesım kotu gelse cıktı cıktı geldı kac aydır kımse yok yanımda kımsenın bı ıyılıgını gormedım son dakka yanımda olup buyuklukmu yapıcaklar..

Kizlaarr eve geldim cok sükür hic haber veremedim ama rabbime binlerce kere sükürler olsun pasami yavrumu melegimi yigitimi sagliklica kucagima aldim inanin hikayemi sonra yazcam suan pasam kucagimda uyuyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin ben sonralarda yine ugricam ama dedim ya eve yeni geldim size anca haber verebildim insaallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlarim

Dogum tarihi 20 eylül 2013
Saat 06:11

jasemin benm hamilelik günlüğünde de bizimle ilgili şeyler yazıyo baksana

annem geliyo bakalım bugün inşallah..

yalnızken biraz da korkmaya başlamıştım doğum filan baaşlarsa napcam die biraz rahatlarım artıkın..

zaten yeni taşındık komşular söylüyo saolsun ama hiçbiriyle daha samimiyetim yok ne de olsa..

hayırlı uğurllu olsun tatlım..

darısı hepimize olsun..

merakla bekliyoruz hikayenizi..

Kızlar bişi sorcam sizlere...gögüslerinizde ağrı var mı? ve birde akıntınızda değişiklik var mı?

oyyyyy bir bebik daha geldi...Mevlam analı babalı büyütsün canım..hayırlı ve uzun bir ömür versin Rabbim...

kızla benim belim adet olacakmış gibi ağrıyor normal mi
acaba :18:

ben hıc bılemıyorum canım ya eger senı rahatsız edecek kadarsa doktorunu ara

canımm gozun aydınn allah analı babalı buyutsun sen gırmeyınce bız tahmın ettık doguma gıttıgını hayırlı olsun darısı bızım basımıza ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…