İnşallah herşey güzel olur
Yoksa düşün düşün çıldıracağım
Bide benim eşim rahat sabırlı biri
Kızım gelse artık sevsem kızımı
canım Allah dağına göre kar veririmiş derler merak etme sende de bizden ayrı bir güç olacak bence hemen toparlanacaksın eminimCNm eşimin kendi iş yeri var
Ama eşim temizlikten bebek
Bakımından yemekten ne anlasın
Ki.biz evleneli 10 ay oldu CNm
Yeni evliyizben insanlarla
Kolay iletişim kuramam ki
Eşimin ailesi Hatay'da
canım hastalık boyutuna ılerlemıs artık senınkı bence bıraz sabırlı olmaya calıs kendne cok zarar verırsın boyle
canımcım dogru dıyosun ıs gorur bırı lazım ama oyle bırı yok ıste o yatakta benım yuregımı cekeceklerını bıldıgım ıcın ıstemıyorum o stersın yanına sancının yanına bıde onlara yurek tuketemm
Tebrikler kızlar cok mühim bir konuya değinmişsiniz. Farklı tecrubeleri olan da yazsın öğrenelim. Ben 40 gün kullanmak istiyorum.
Sonra kullanmayacağım. Cünkü dediğiniz gibi korse karın kaslarını tembelleştiriyor, ve kan dolaşımına olumsuz etkisi olabiliyor.
Şimdi, hemen doğum sonrasında gevşek karın kaslarımızı oyle serbest bırakmamız gerekirmiş. Yoksa serbest bir şekilde iyileşirmiş.O da sarkık bir gobek demektir. Ne kadar derli toplu tutarsak o kadar sıkı iyileşirmiş. O nedenle iyileşme süreci olan 40 gün için derli toplu olsun diye saracağım. Sonrasında serbest. Artık geri kalanını da kendi egzersizlerimizle daha da sıkılaştırırız.[/QUOT
canım ben daha öncede duymuştum lohusa kadınlar korse olmasa bile bezle fln doğumda hemen sonra sararlarmış göbekleri sarkmasın die biz de öyle yapabiliriz dedğin gibi, yinede doktora sormak lazım bide aslında benim kullanmak istediğim korse göğüs altından diz kapaklarına kadar olanı.. o iyice sıkar dmi 40 gün bile kullansam zararlı olabilir sadece göbeğimi kurtarmak için göbek korsesi mi taksamki..
haklısın canım bende kontrole gidince sormayı düşünüyorum
Ben sadece gobeğimizi sarmamız gerektiğini düşünüyorum. Diz kapaklarına kadar olan korse zararlı olabilir. Önümüzdeki hafta kontrolüm var, o zaman ben de doktorumun görüşünü alacağım.
bırbırınızı dengelersınız ıste ne guzel...yalnızlıkta sınek bıle canavar olur derler en ufak bısey bıle kafanda buyur yalnız bırı olarak cok ıyı anlıyorum senı ama yapacak bısey yok canım bıraz daha dısımız sıkacaz en fazla 20 gun sonra evlatlarımız kucagımzda olacak kımseye gerek kalmayacak kocalara bıle
Biliyorum CNm ama ne yapayım bilmiyorum ki
canım Allah dağına göre kar veririmiş derler merak etme sende de bizden ayrı bir güç olacak bence hemen toparlanacaksın eminim
zaten öyle olanlar gelmesin yaa sana yardımcı olacak biri olsun yokmu sevdiğin anlaştığın biri onunla anlaş de doğum olursa gelirmisin benle de kabul ederse direk ona heber veririsiniz
bol bol dua edıcen canım bıde allahın ıznıyle bebegını kucagına alınca hersey kendılıgınden olucak kendılıgınden sana bı sabır gelıcek ınsallah rabbım annelere oyle guzel ayarlamıskı herseyı bak 9 aydır sabredıyoruz rabbım vermeseydı bu sabrı nasıl dayanırdık bukadar zaman
senmi farkettin kordonun dolandigini? nasil suphelendin?
canım Allah dağına göre kar veririmiş derler merak etme sende de bizden ayrı bir güç olacak bence hemen toparlanacaksın eminim
zaten öyle olanlar gelmesin yaa sana yardımcı olacak biri olsun yokmu sevdiğin anlaştığın biri onunla anlaş de doğum olursa gelirmisin benle de kabul ederse direk ona heber veririsiniz
Yalnız olmak cok zor 10 aydır alışamadım bu
Şehire arkadaşda edinemedim hergün evde
Bütün gün yalnızım eşim saat 1 de iki de geliyor
Yapacak birşeyde yok dışarı çıksam herkes bana
Hamilemisin erkek mi olacak diyor yok diyorum
Bide inanmıyorlar karnım erkek karnına benziyormuş
Ya erkek olursa diye kafaya taktım rüyama bile giriyo
oyle ama her fırsatta dıle getıryorum sakın kısmeyı cagırma ıstemıyorum dııyorum hatta bu yuzden gecenlerde kavga bıle ettık ama bakalım dıneleyecek mı...
bana bırılerının olması mantıklı gelmıyor sezeryan olsa belkı ama normal dogumda fılm ızlemeye gelıyor ınsanlar cok gereksız bosu bosuna kalabalık
Öyle ama bide inanmıyorlarkız kardesım gelıcek canım haftaya ınsallah hm zaten hastanelerde ebeler hemsıreler cok ıyı ılgılenıyorlar kımseye gerek kalmıyr allah kolay dogumlar nasıp etsın hepımıze rabbım yanımzda olsun herkesten once
kız sen ne takıyon ınsanları onceden ultrason felan bukadar gelısmemıstı anlamıyorlardı bız her ay usg ye gırıyoruz ayrıntılıya gırdık cıksa bırınden bırınde cıkardı bızım mılletın gozunde xray aletı var galıbabıde bunu dusunup kendıne sters yapma allahın ıznıyle saglıkla gelsınelrde rabbım hangısını verırse kabulumuz
oyle ama her fırsatta dıle getıryorum sakın kısmeyı cagırma ıstemıyorum dııyorum hatta bu yuzden gecenlerde kavga bıle ettık ama bakalım dıneleyecek mı...
bana bırılerının olması mantıklı gelmıyor sezeryan olsa belkı ama normal dogumda fılm ızlemeye gelıyor ınsanlar cok gereksız bosu bosuna kalabalık
bencede kuzucum burda arkadaşlarımın hepsı eşime tembıhlıyorlar ara dıye bende dıyorumkı 9 da doğuracaksam 10 diyelım bır tane cok yakın arkadaşım var cok sevıyorum onu ama onunda bı huyu var cok korumaca cok sahıplenmece bana sureklı usuyomusun sana su getıreyımm mı masaj yapayım mı ayyyyyyyy benı rahat bırak sıkma derım bazendıyomkı eşime onu asla arama benı gerecek dogumdan once ıyımısın nasılsın kotulugunden değilde yapısından dolayı oyle oyuzden kımsyı ıstemıyorum
Çok sıkıcı bir gün doğuma da çok var:2:
Yalnızımmmm birde doğumda yanımda kimse
Olmayacak yalnız başıma ne yapacagım ben
Kızlar çok sıkılıyorum cok
Doğumda yanında bir kişi olsa yeterdi. Gerisi kuru kalabalık. İnan ne kadar kalabalık o kadar telaş. Hiç gerek yok. Ama bir kişi de yoksa eşin olacak, yeter sana. Devleti bilmiyorum ama özelde yapacaksan zaten tüm ihtiyaçların için yanında oluyorlar. Kaldı ki hiç bir anneyi caresiz bırakmaz yaradanımız, olur bir kolaylık içini ferah tut canım.
Tabi doğum yapınca yanında 100 kişi olmayacak
Ben normal istiyorum doğum yapınca eşim elimi
Tutsun istiyorum çünkü bu hayatta beni seven
Koruyan bana cesaret veren bir tek eşim var o yanımda
Olursa hiç korkmam
ya dimi öyle isterse 100 kişi olsun yanımda gözüm gene eşimi arar o yoksa okadar kişinin ne anlamı var Allah razıolsun şu 9 aydır o kadar sabırlı davrandıki ben bile kendime tahammül edemezdim netiksindi ne bunaldı öyle baktı bana 2 kere bayıldım hastanelerde sabahladık koşa koşa geldi ide emniyette benim eşim çarşıda bayılıyodum ekip arabasıyla sirene basa basa geliiyodu yazık ya iyiki varlar valla
ya dimi öyle isterse 100 kişi olsun yanımda gözüm gene eşimi arar o yoksa okadar kişinin ne anlamı var Allah razıolsun şu 9 aydır o kadar sabırlı davrandıki ben bile kendime tahammül edemezdim netiksindi ne bunaldı öyle baktı bana 2 kere bayıldım hastanelerde sabahladık koşa koşa geldi ide emniyette benim eşim çarşıda bayılıyodum ekip arabasıyla sirene basa basa geliiyodu yazık ya iyiki varlar valla
Allahım onları başımızdan eksık etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?