2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İnşallah herşey güzel olur
Yoksa düşün düşün çıldıracağım
Bide benim eşim rahat sabırlı biri
Kızım gelse artık sevsem kızımı

bırbırınızı dengelersınız ıste ne guzel...yalnızlıkta sınek bıle canavar olur derler en ufak bısey bıle kafanda buyur yalnız bırı olarak cok ıyı anlıyorum senı ama yapacak bısey yok canım bıraz daha dısımız sıkacaz en fazla 20 gun sonra evlatlarımız kucagımzda olacak kımseye gerek kalmayacak kocalara bıle

CNm eşimin kendi iş yeri var
Ama eşim temizlikten bebek
Bakımından yemekten ne anlasın
Ki.biz evleneli 10 ay oldu CNm
Yeni evliyiz ben insanlarla
Kolay iletişim kuramam ki
Eşimin ailesi Hatay'da
canım Allah dağına göre kar veririmiş derler merak etme sende de bizden ayrı bir güç olacak bence hemen toparlanacaksın eminim

zaten öyle olanlar gelmesin yaa sana yardımcı olacak biri olsun yokmu sevdiğin anlaştığın biri onunla anlaş de doğum olursa gelirmisin benle de kabul ederse direk ona heber veririsiniz

Yalnız olmak cok zor 10 aydır alışamadım bu
Şehire arkadaşda edinemedim hergün evde
Bütün gün yalnızım eşim saat 1 de iki de geliyor
Yapacak birşeyde yok dışarı çıksam herkes bana
Hamilemisin erkek mi olacak diyor yok diyorum
Bide inanmıyorlar karnım erkek karnına benziyormuş
Ya erkek olursa diye kafaya taktım rüyama bile giriyo

Biliyorum CNm ama ne yapayım bilmiyorum ki

bol bol dua edıcen canım bıde allahın ıznıyle bebegını kucagına alınca hersey kendılıgınden olucak kendılıgınden sana bı sabır gelıcek ınsallah rabbım annelere oyle guzel ayarlamıskı herseyı bak 9 aydır sabredıyoruz rabbım vermeseydı bu sabrı nasıl dayanırdık bukadar zaman

İnşallah cnmkızım bi gelse geçenlerde
8 aylık bir bebiş aldım kucağıma ne kadar tatlıyı
Bide minicikti 8 aylık bu kadarsa yeni doğmuş
Bebişi düşünemiyorum bile

Haklısın CNm ben hamile görünce hepsini
Rahat sanıyordum ama yaşayınca anlıyor insan
Ne kadar zor ve güzelmiş hamilelik şimdiden
Herseyden önce geliyor minikler

senmi farkettin kordonun dolandigini? nasil suphelendin?

1 kere dolanmıştı canım bır hafta dr gıttık soluma geçmişti sonra dıger hafta ıcınde oyle hareketler yaptıkı bı gece sağıma gectı bunu karnımda dışardan da gorundu yer değiştrdı işte ozaman ogrendıkkı kordonu dolamış carsamabada da yıne cok hareket ettı delı gıbı hareketler karnımda dalgalar resmen dedım yıne yer değiştrdi ve değiştirrken doladı yıne sabah oldu hareketler azalmış eşime dedımkı gece kordonu doladı ve suan hareket edemıyo gıderızkı oyle bu gece hiç uyutmadı benı sabah ezanında ayaktaydım yıne bişeyler yaptı yarın 4 boyutlu usg ye gırıcem artık içerde de ne yapabılecegını tahmın edebılıyorum canım benım kız oldum olası harektlıydı zateen dolanmasa aşardım dıyorum ya hep

kız kardesım gelıcek canım haftaya ınsallah hm zaten hastanelerde ebeler hemsıreler cok ıyı ılgılenıyorlar kımseye gerek kalmıyr allah kolay dogumlar nasıp etsın hepımıze rabbım yanımzda olsun herkesten once

kız sen ne takıyon ınsanları onceden ultrason felan bukadar gelısmemıstı anlamıyorlardı bız her ay usg ye gırıyoruz ayrıntılıya gırdık cıksa bırınden bırınde cıkardı bızım mılletın gozunde xray aletı var galıba bıde bunu dusunup kendıne sters yapma allahın ıznıyle saglıkla gelsınelrde rabbım hangısını verırse kabulumuz

Ay herhalde gelmesinler. Ne zaman doğum biter, odana gelirsin o zaman haber verirsiniz. Ben de normal doğum olsam kesinlikle istemem yaa.. Hatta sezeryan olacağım halde bile istemiyorum. Sezeryan günümü söylemiycem. Ne zaman odama cıkarım o zaman herkesin haberi olur. Sadece annemler, kayınvaldemler bilir onları da tembihlerim.

Öyle ama bide inanmıyorlar
Ben kendimi kız diye alıştırdım
Zeynebim diye seviyorum erkek
Olursa çok şaşırırım kız

bencede kuzucum burda arkadaşlarımın hepsı eşime tembıhlıyorlar ara dıye bende dıyorumkı 9 da doğuracaksam 10 diyelım bır tane cok yakın arkadaşım var cok sevıyorum onu ama onunda bı huyu var cok korumaca cok sahıplenmece bana sureklı usuyomusun sana su getıreyımm mı masaj yapayım mı ayyyyyyyy benı rahat bırak sıkma derım bazen dıyomkı eşime onu asla arama benı gerecek dogumdan once ıyımısın nasılsın kotulugunden değilde yapısından dolayı oyle oyuzden kımsyı ıstemıyorum

Tabi doğum yapınca yanında 100 kişi olmayacak
Ben normal istiyorum doğum yapınca eşim elimi
Tutsun istiyorum çünkü bu hayatta beni seven
Koruyan bana cesaret veren bir tek eşim var o yanımda
Olursa hiç korkmam

Çok sıkıcı bir gün doğuma da çok var:2:
Yalnızımmmm birde doğumda yanımda kimse
Olmayacak yalnız başıma ne yapacagım ben
Kızlar çok sıkılıyorum cok

Doğumda yanında bir kişi olsa yeterdi. Gerisi kuru kalabalık. İnan ne kadar kalabalık o kadar telaş. Hiç gerek yok. Ama bir kişi de yoksa eşin olacak, yeter sana. Devleti bilmiyorum ama özelde yapacaksan zaten tüm ihtiyaçların için yanında oluyorlar. Kaldı ki hiç bir anneyi caresiz bırakmaz yaradanımız, olur bir kolaylık içini ferah tut canım.

Sağol CNm moral veriyorsun inşallah herşey güzel. Olur

ya dimi öyle isterse 100 kişi olsun yanımda gözüm gene eşimi arar o yoksa okadar kişinin ne anlamı var Allah razıolsun şu 9 aydır o kadar sabırlı davrandıki ben bile kendime tahammül edemezdim netiksindi ne bunaldı öyle baktı bana 2 kere bayıldım hastanelerde sabahladık koşa koşa geldi ide emniyette benim eşim çarşıda bayılıyodum ekip arabasıyla sirene basa basa geliiyodu yazık ya iyiki varlar valla

Allahım onları başımızdan eksık etmesin

bugun ben corabımı bıle zor gıydım kıslar yururkende sol kasıgıma agırlık bınmış gıbı agır agır yuruyorum yarın hastaneye gıdıcem merak edıyorum kızımı ne halde doguma 10 gun var ama benımkı daha erken gelecek gıbı kızlar bugun bı değişiklik var ama hayrlısı inş.

Allahım onları başımızdan eksık etmesin

amin kızlar bizi en iyi tanıyıp seven hayat arkadaslarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…