maşallah ben de yaparım ama dantel oya filan bilirim yün işini de yaparım aslında ama birnin göstermesi lazım kol kesme yerinde filan beceremem bilmiyorum15 yaşımdan beri el işleriyle uğraşıyorum CNm
Resim yapma el işlerinde iyiyimdir çok severim
Fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar,ben de biraz pahalı olduğunu düşünüyorum..Bizimkiler inş. kış bebekleri olacaklar zaten,ilerde biçok çeşit ve fırsat yine karşımıza çıkar
Fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar,ben de biraz pahalı olduğunu düşünüyorum..Bizimkiler inş. kış bebekleri olacaklar zaten,ilerde biçok çeşit ve fırsat yine karşımıza çıkar
karnın sert olması kasılma belirtisi,bebeğin herşeyini hissediyorum demişsin benim de öyle bacaklarını filan hissediyorum yani ayrınca yattığım tarafa birikiyor çocuk dediğin gibi yani yatınca karnım top gibi olmuyor gerçi hoş ben ayaktayken de top gibi değil ama böyle işte takma bu kadar doğumu hızlandırmak için de yürüyüş yap onun dışında birşey yapamazsın yapma da zaten zararlı olabilirarkadaşlar yaa canım çok sıkkın...yine bişeyler soracam size,fikir verirseniz sevinirim...
bebeğim artık çok az hareket ediyor,karnım sürekli sert,hele ayaktayken bebek tam ortada tolanıyor ve sertleşiyor karnım,yatana kadar da gevşemiyor....karnımı ellediğimde bebeğin bacaklarnı poposunu her tarafını hissediyorum sanki hiç su yok,sıkışmış orda,suyum da fazla kalmamış...dün hastaneye gittik,iki gün hareket etmiyordu,nst de bir buçuk saat kaldım ve soğuk su kahve falan içirdikten sonra karnımı kurcaladıktan sonra anca hareket etti...artık çoook tedirginim,ultrasonda ellerini oynatıyordu ama dr dediki sen hissetmiyorsun çünkü yeri o kadar darki artık,karnım 5 hf ölçümlerde küçük zaten,bebek büyüyor karnım büyümüyor.....
size sorum şu olacak,geçenlerde de sormuştum ama,karnı benim gibi olan var mı...ellediğinizde hep bebek geliyor mu elinize...sağa yatsam sağa düşüyor çocuk,sola yatsam sola karnım da o tarafa çöküyor yanı yuvarlak falan durmuyor,sanki içinde sadece bebek var,kendimi anlatabilmek için uzun yazdım ama umarım anlatabildim...
ben yurtdışındayım burda da kendi doğana kadar müdahale edilmiyor ama ben artık doğsun istiyorum...stresim kat kat artıyor,her gün hareketlerini beklemek,onun orda sıkışık olduğunu hissetmek falan çok yordu beni,stresim ona da zarar veriyor...ben bu doğumu hızlandırmak için ne yapabilirm...
kolay gelsinSlm kızlar şimdi anamla işe başlıycaz işe girişmeden bi slm vereyim dedim:))))
Çok sıkıcı bir gün doğuma da çok var:2:
Yalnızımmmm birde doğumda yanımda kimse
Olmayacak yalnız başıma ne yapacagım ben
Kızlar çok sıkılıyorum cok
Bende de aynı hatta eşim bana çok kızar nişanlı olduğumuz
bende de o var canım bı kıtap okurum hhemen bıtsın sonunu bıleyım ısterım tadını cıkara cıkara okusana
uzan dınlen canım yalancı sancıda olabılır gercekte herseye hazırlıklı olmak lazım
Canım çok yürü zaten 11 günün kalmış çok yürüarkadaşlar yaa canım çok sıkkın...yine bişeyler soracam size,fikir verirseniz sevinirim...
bebeğim artık çok az hareket ediyor,karnım sürekli sert,hele ayaktayken bebek tam ortada tolanıyor ve sertleşiyor karnım,yatana kadar da gevşemiyor....karnımı ellediğimde bebeğin bacaklarnı poposunu her tarafını hissediyorum sanki hiç su yok,sıkışmış orda,suyum da fazla kalmamış...dün hastaneye gittik,iki gün hareket etmiyordu,nst de bir buçuk saat kaldım ve soğuk su kahve falan içirdikten sonra karnımı kurcaladıktan sonra anca hareket etti...artık çoook tedirginim,ultrasonda ellerini oynatıyordu ama dr dediki sen hissetmiyorsun çünkü yeri o kadar darki artık,karnım 5 hf ölçümlerde küçük zaten,bebek büyüyor karnım büyümüyor.....
size sorum şu olacak,geçenlerde de sormuştum ama,karnı benim gibi olan var mı...ellediğinizde hep bebek geliyor mu elinize...sağa yatsam sağa düşüyor çocuk,sola yatsam sola karnım da o tarafa çöküyor yanı yuvarlak falan durmuyor,sanki içinde sadece bebek var,kendimi anlatabilmek için uzun yazdım ama umarım anlatabildim...
ben yurtdışındayım burda da kendi doğana kadar müdahale edilmiyor ama ben artık doğsun istiyorum...stresim kat kat artıyor,her gün hareketlerini beklemek,onun orda sıkışık olduğunu hissetmek falan çok yordu beni,stresim ona da zarar veriyor...ben bu doğumu hızlandırmak için ne yapabilirm...
bugun benım de oyle hıc dogru duzgun hareket etmıyr ve karnım tas gıbı soyeldıgın gıbı elımı koydugumda hıssedıyorum sımdı tatlı bıseyler yedım uzandım agır agır hareket edıyor eger boyle deam ederse doktoru arayacam artık yerlerı daraldı hareketlerı kısıtlandı canım allahın ıznıyle bı kucagımıza alsakta rahatlasak...burda bı arkadasın doktoru bol bol yurumesını ve nerdıen cıkmasını soylemıs deneybılırsın canımarkadaşlar yaa canım çok sıkkın...yine bişeyler soracam size,fikir verirseniz sevinirim...
Çok sıkıcı bir gün doğuma da çok var:2:
Yalnızımmmm birde doğumda yanımda kimse
Olmayacak yalnız başıma ne yapacagım ben
Kızlar çok sıkılıyorum cok
Haklısın ama eşim çalışıyor doğumdan sonrakarnın sert olması kasılma belirtisi,bebeğin herşeyini hissediyorum demişsin benim de öyle bacaklarını filan hissediyorum yani ayrınca yattığım tarafa birikiyor çocuk dediğin gibi yani yatınca karnım top gibi olmuyor gerçi hoş ben ayaktayken de top gibi değil ama böyle işte takma bu kadar doğumu hızlandırmak için de yürüyüş yap onun dışında birşey yapamazsın yapma da zaten zararlı olabilir
kolay gelsin
bebeğin ve eşin olacak yaa onlar kimse mi daha ne olsun bu arada ablam gelecek diyodun noldu vaz mı geçti kaynanan eltin filan da mı yok
maşallah ben de yaparım ama dantel oya filan bilirim yün işini de yaparım aslında ama birnin göstermesi lazım kol kesme yerinde filan beceremem bilmiyorum
bence de canım zaten bahar gelince ecenurunu da alırsın gezersin o sıra da rastladığın güzel şeyler mutlaka olur o zaman da alırsın acelesi yok sonuçta
bugun benım de oyle hıc dogru duzgun hareket etmıyr ve karnım tas gıbı soyeldıgın gıbı elımı koydugumda hıssedıyorum sımdı tatlı bıseyler yedım uzandım agır agır hareket edıyor eger boyle deam ederse doktoru arayacam artık yerlerı daraldı hareketlerı kısıtlandı canım allahın ıznıyle bı kucagımıza alsakta rahatlasak...burda bı arkadasın doktoru bol bol yurumesını ve nerdıen cıkmasını soylemıs deneybılırsın canım
kız ne guzel tek basınasın esın olur yanında yeterde artar bıle onun olması bende kımse olmasın ıstıyorum ama kımseye laf anlatamıyorum o yuzden bır gece ansızın gelsın ıstıyorum oglum
Bende de aynı hatta eşim bana çok kızar nişanlı olduğumuz
Dönemde geleceği günü hiç söylemezdi
Neymiş çok sabırsız ve heyecanlanıyormuşum
Biraz haklı stres yapar hasta olurdum kız deliriyom mu ne
Canım çok yürü zaten 11 günün kalmış çok yürü
Hurma ye ben geçenlerde 8 tane yedim sancılar
Başladı ama geçti sen herğün cok cok hurma ye
bugun benım de oyle hıc dogru duzgun hareket etmıyr ve karnım tas gıbı soyeldıgın gıbı elımı koydugumda hıssedıyorum sımdı tatlı bıseyler yedım uzandım agır agır hareket edıyor eger boyle deam ederse doktoru arayacam artık yerlerı daraldı hareketlerı kısıtlandı canım allahın ıznıyle bı kucagımıza alsakta rahatlasak...burda bı arkadasın doktoru bol bol yurumesını ve nerdıen cıkmasını soylemıs deneybılırsın canım
kız ne guzel tek basınasın esın olur yanında yeterde artar bıle onun olması bende kımse olmasın ıstıyorum ama kımseye laf anlatamıyorum o yuzden bır gece ansızın gelsın ıstıyorum oglum
Haklısın ama eşim çalışıyor doğumdan sonra
Hemen ayaklanamam ki illa bir yardım eden olması
Lazım CNm ablam hasta olduğu için yetişemiyor
İnşallah gelir eşimin ablası ben geleyim diyor
Ama ablasını hiç görmedim tanımıyorum rahat edemem
Düşünsene yabancı birinin yanında rahat edebilirmisin
Sende beceriklisin desene CNm ben fotosu olsun
Yinede yaparım CNm
Quzzucum bir gece ansızın gelseler bile eşler hemen panikten birilerine haber verir sen merak
sen gercekten baya sabırsızmıssın hastalanacak kadarbende sabırsızlıktan zıyade plan yapma hastalıgı var planlı yasamayı sevıyourm oyuzden hersey sıtegım zamanda ıstedıgım sekıl olsun ıstıyorum...
benım esım ve aılesıde cok sabrsız hatta sabırsızlık deıl bıraz olayları abartılı yasıyorlar oyle oluncada ben gayet sakın bı ınsan oldumm
oyle ama her fırsatta dıle getıryorum sakın kısmeyı cagırma ıstemıyorum dııyorum hatta bu yuzden gecenlerde kavga bıle ettık ama bakalım dıneleyecek mı...
bana bırılerının olması mantıklı gelmıyor sezeryan olsa belkı ama normal dogumda fılm ızlemeye gelıyor ınsanlar cok gereksız bosu bosuna kalabalık
Birde doğum sonrası var CNm benim ablam sezaryenle
Dogum yaptı 2 ay boyunca ayaklanamadı yeğenimi bile
Emziremedi biz baktık hatırlıyorum da ben yeğenime yeni
Doğmuş diye hiç dokunamadım çok küçük oluyorlar :18:
doğum izni yok mu özelde bile çalışıyor olsa en az 3 gün doğum izni var, ablan yetişir inşallah,
bu arada kaç sene oldu siz evleneli ve eşinin ablası nerde ki hiç görmedin,hem görmesen bile gelsin bence hem tanışır kaynaşırsınız hem de sana yardımcı olur
Gerçekten öyleyim
Herşeyi takıntı haline getiren biriyim
Birde hamilelik olunca iyice arttı ne yapçam
Bilmiyorumen iyisi sabırlı olmak ama
Ben sabırlı olamıyorum çok kızıyorum kendime
Kız ben eşimle kavga edince üzülünce direk kusarım
Tansiyonum yükselir birde anne olunca ne olur bilemem
kız olur mu bence gerekli bir kişi olsa yeter zaten herkesi toplamaya gerek yok da ben eltimde gördüm üstünden kamyon geçmiş gibiydi doğumdan çıkınca normal doğumda çok yorucu birşey canım kıpırdayacak hali bile kalmamıştı tabi çabuk toparlandı yemek filan yiyince baya hali yerine gelmişti ama olsun ilk zamanlar yardıma ihtiyacın olacak
bunları dusunme sımdıden canım allahın ıznıyle bebegını kucagına al rabbım sanada saglık versın ınsallah bır an once toparlanır ayaga kalkarsın hem esının 3 gun ıznı yokmu o olur sonrada ablan gelır ıns
bunları dusunme sımdıden canım allahın ıznıyle bebegını kucagına al rabbım sanada saglık versın ınsallah bır an once toparlanır ayaga kalkarsın hem esının 3 gun ıznı yokmu o olur sonrada ablan gelır ıns
canım hastalık boyutuna ılerlemıs artık senınkı bence bıraz sabırlı olmaya calıs kendne cok zarar verırsın boyle
canımcım dogru dıyosun ıs gorur bırı lazım ama oyle bırı yok ıste o yatakta benım yuregımı cekeceklerını bıldıgım ıcın ıstemıyorum o stersın yanına sancının yanına bıde onlara yurek tuketemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?