çok güzel bir şey rüyada bile göremek ben ilk başlarda görüyordum ama şimdi görmüyorum şimdi genelde doğum yaptığımı filan görüyorum
ayy kızlar ben daha bu cevapları yerine yazma işini beceremiyomm
Ben de iyiyim çok şükür,kocacımla kahvaltı yaptık kahvemizi içtik oturuyoruzmerhaba iyidir şükür sen nasılsın
iyi bitirmişsin işlerini bari ben de bir haftadır yapabildiğim kadar yaptım artık adımız hıdır elimizden gelen buduriyidir biz de şükür bu sıralar çok işim var yoğunum sadece boya yapıldı dün ve ev berbat olmuştu tabi onlarla uğraştım tabi dikkat de ettim kendime...dediğin gibi daha dursunlar içerde erken henüz 38 haftayı doldurmadan doğmasınlar o zaman erken oğum olmuyor çünkü
canım korkma o zaman dikkat et sadece bundan 3 hafta kadar önce benim kanamam oldu ama fazla sürmedi biz de hemen doktora gitmiştik bana da senin dediğini dedi oluyor demekki arada öyle dikkatli olmak lazımevin günlük işleri yormadım canım dunde gelmişti acile gittik doktor bebek iyi dedi bu arada 5 gün geriden geliyodu gününüyakalamış çoookşükür. nst ye falan aldılar hafif ağrılarvardı doktor kanama yada ağrıda artış olursa gel şimdilik herşey yolunda dei
bende alıştım gibi bu halime ama artık doğurma vakti de geliyor çok şükürbende ılk kez gordum ben artık dogmayacagını felan dusunmeye baslamıstım yanı gunler azaldıkca sonu yokmus gıbı gelmeye basladı bıde alıstım karnımda hep orda kalacak sanıyorumruyayla kendıme geldım
ortalıkta gezınıyorum cocugu emzırmeyı unutmusum annem ılk dakkadan ıhmal ettın cocugu emzır acıktı dıyor ruyada bıle dogurmanın sersemlıgını yasadım sanırsamm
Ben de iyiyim çok şükür,kocacımla kahvaltı yaptık kahvemizi içtik oturuyoruz
iyi bitirmişsin işlerini bari ben de bir haftadır yapabildiğim kadar yaptım artık adımız hıdır elimizden gelen budur
öyle tabi canım sana ne kadar sen karışma yapma deseler de dayanamazsın bide ayakta kalıyosun kolay değil şükür bitmiş artık bebişini bekleyebilirsineltim sağolsun o geldi yardım etti 2 kaynım da geldi eşyaları yerleştirdik bir elden yapmaya çalıştık ama tabi ev sahibi olarak yine ben de çalıştım
Amin canım,hepimizin inşallah...Olsun her zaman senin nasıl olsahımm ne güzel allah muhabbetinizi artırsın benimki çalışıyor bugün dün izinliydi ama dünde adamın yüzünü göremedim işlerden
hoşgeldin serocum ohh ne güzel uyumuşsunGünaydın teyzelerimiz...bugün accık tembellik yaptık biz ve yeni kalktık...
hoşgeldin serocum ohh ne güzel uyumuşsun
canım korkma o zaman dikkat et sadece bundan 3 hafta kadar önce benim kanamam oldu ama fazla sürmedi biz de hemen doktora gitmiştik bana da senin dediğini dedi oluyor demekki arada öyle dikkatli olmak lazım
bende alıştım gibi bu halime ama artık doğurma vakti de geliyor çok şükür
hımm ne güzel allah muhabbetinizi artırsın benimki çalışıyor bugün dün izinliydi ama dünde adamın yüzünü göremedim işlerden
Günaydın teyzelerimiz...bugün accık tembellik yaptık biz ve yeni kalktık...
ayy günaydın inşallah bebişinle aynı yatakta yanyana da tembellik yaptığınız günleri görürüz annesi
inşallah canım..o mis gibi kokularını içimize çekerek uyusak ne güzel olur ki...
az kaldı inşallah canım
Ama bana fikir vermedinizzz,alayım mı almayayım mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?