hoşbulduk kuzu ..üç günün acısını çıkarttık kuzu minnakımla..babamızı 9 da gönderdik vurduk kafayı yeniden yattık...
iyi yapmışsın kuzu yarasın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk kuzu ..üç günün acısını çıkarttık kuzu minnakımla..babamızı 9 da gönderdik vurduk kafayı yeniden yattık...
ben ayın 30unu bekliyorum sonra kopcak bişiler...kesin tarihimiz belli olacak...:18::18:
Erkek annesi olsaydım bu sefer minik minik papyonlar t shirtler şapkalar alırdım heralde,bu süslülükle kız annesi olmak isabet olmuşerkek annesi olunca canım fiyatlardan pek haberim yok..o yüzden fikir belirtmedim...ama çok hoşlar...hoşuna gittiyse al derim...ama fiyat olarak uygun veya değil bilemeyeceğim...
bebişle senin hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah canım cook heyecanlı ve sıkıcı bu bekleyişler hele son haftalar geçmek bilmiyo
ben ayın 30unu bekliyorum sonra kopcak bişiler...kesin tarihimiz belli olacak...:18::18:
Erkek annesi olsaydım bu sefer minik minik papyonlar t shirtler şapkalar alırdım heralde,bu süslülükle kız annesi olmak isabet olmuş![]()
rabbim kolay doğum nasip etsin duyurmasın sağlıklıca bebişini kucağına alırsın inşallah
aynen bitti şükür bu arada doğum ve bayram temizliği de aradan çıkmış oldu onlar olmasa ben yapacaktım yavaş yavaş ama yapıverdiler sağolsunlaröyle tabi canım sana ne kadar sen karışma yapma deseler de dayanamazsın bide ayakta kalıyosun kolay değil şükür bitmiş artık bebişini bekleyebilirsin
ben bandanayı çok beğenmiştim daha önce de görmüştüm ama çok pahalı değil mi alt tarafı bir bandana büjiterilerde daha uygun olmaz mıAmin canım,hepimizin inşallah...Olsun her zaman senin nasıl olsaYa kızıma süslü püslü bandanalar şapkalar bakıp bakıp vazgeçiyorum,alışverişkolik olucam bu gidişleee
Beğendiğim modelleri göstereyim,ikisi 42 tl ama..Eki Görüntüle 810230 Eki Görüntüle 810229
Slm anneler
Bugün hava kapalı tabi
Havalar kapalı olunca
Benim moralim bozuluyor
Birde cok sıkılıyorum CNm hiçbirsey
Yapmak istemiyor![]()
aynen bitti şükür bu arada doğum ve bayram temizliği de aradan çıkmış oldu onlar olmasa ben yapacaktım yavaş yavaş ama yapıverdiler sağolsunlar
ben bandanayı çok beğenmiştim daha önce de görmüştüm ama çok pahalı değil mi alt tarafı bir bandana büjiterilerde daha uygun olmaz mı
moralini bozma bize takıl hayatını yaşa![]()
Hem size takılıyorum hemde kızıma hırka örüyorum
![]()
Tebrikler kızlar cok mühim bir konuya değinmişsiniz. Farklı tecrubeleri olan da yazsın öğrenelim. Ben 40 gün kullanmak istiyorum.
Sonra kullanmayacağım. Cünkü dediğiniz gibi korse karın kaslarını tembelleştiriyor, ve kan dolaşımına olumsuz etkisi olabiliyor.
Şimdi, hemen doğum sonrasında gevşek karın kaslarımızı oyle serbest bırakmamız gerekirmiş. Yoksa serbest bir şekilde iyileşirmiş.O da sarkık bir gobek demektir. Ne kadar derli toplu tutarsak o kadar sıkı iyileşirmiş. O nedenle iyileşme süreci olan 40 gün için derli toplu olsun diye saracağım. Sonrasında serbest. Artık geri kalanını da kendi egzersizlerimizle daha da sıkılaştırırız.[/QUOT
canım ben daha öncede duymuştum lohusa kadınlar korse olmasa bile bezle fln doğumda hemen sonra sararlarmış göbekleri sarkmasın die biz de öyle yapabiliriz dedğin gibi, yinede doktora sormak lazım bide aslında benim kullanmak istediğim korse göğüs altından diz kapaklarına kadar olanı.. o iyice sıkar dmi 40 gün bile kullansam zararlı olabilir sadece göbeğimi kurtarmak için göbek korsesi mi taksamki..
ben de bugün bişey daha okudum,o da yapışıklığa neden olabiliyormuş,yani ikinci hamilelik için riskliymiş,en iyisi doktorumuzla konuşmak galiba
haklısın canım bende kontrole gidince sormayı düşünüyorum
aynen bitti şükür bu arada doğum ve bayram temizliği de aradan çıkmış oldu onlar olmasa ben yapacaktım yavaş yavaş ama yapıverdiler sağolsunlar
ben bandanayı çok beğenmiştim daha önce de görmüştüm ama çok pahalı değil mi alt tarafı bir bandana büjiterilerde daha uygun olmaz mı
vay bee sen de marifetli annesin desene![]()
Ama bana fikir vermedinizzz,alayım mı almayayım mı?:26:
masallah canım becerıklıymıssın resımdı orguydu kafanı dagıtırsın zaman baska turlu gecmıyor15 yaşımdan beri el işleriyle uğraşıyorum CNm
Resim yapma el işlerinde iyiyimdir çok severim
![]()
masallah canım becerıklıymıssın resımdı orguydu kafanı dagıtırsın zaman baska turlu gecmıyor
canım cok sık cok guzel ama cok pahalı bence bu tur seyler nıye bukadar pahalı anlamıyorum fırsatcılık resmen dısarıda magzalarda da var daha uygun ama ıcımde kalmasın dıyorsan sen bılırsın
Fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar,ben de biraz pahalı olduğunu düşünüyorum..Bizimkiler inş. kış bebekleri olacaklar zaten,ilerde biçok çeşit ve fırsat yine karşımıza çıkaraynen bitti şükür bu arada doğum ve bayram temizliği de aradan çıkmış oldu onlar olmasa ben yapacaktım yavaş yavaş ama yapıverdiler sağolsunlar
Sağol CNm ama biraz sabırsız biriyim
Sıkıntıdan patlıyorum birşeyi hemen olsun
Bitsin isterim ne kötü sabırsız biri olmak
Bu arada karnımda ve belimde ağrı var :18:
iyi olmaya çalışıyorum kuzu çok uykusuzum
sen nasılsın kuzum...