• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
erkek annesi olunca canım fiyatlardan pek haberim yok..o yüzden fikir belirtmedim...ama çok hoşlar...hoşuna gittiyse al derim...ama fiyat olarak uygun veya değil bilemeyeceğim...
Erkek annesi olsaydım bu sefer minik minik papyonlar t shirtler şapkalar alırdım heralde,bu süslülükle kız annesi olmak isabet olmuş:1:

öyle tabi canım sana ne kadar sen karışma yapma deseler de dayanamazsın bide ayakta kalıyosun kolay değil şükür bitmiş artık bebişini bekleyebilirsin
aynen bitti şükür bu arada doğum ve bayram temizliği de aradan çıkmış oldu onlar olmasa ben yapacaktım yavaş yavaş ama yapıverdiler sağolsunlar:34:
Amin canım,hepimizin inşallah...Olsun her zaman senin nasıl olsa:1: Ya kızıma süslü püslü bandanalar şapkalar bakıp bakıp vazgeçiyorum,alışverişkolik olucam bu gidişleee:9:
Beğendiğim modelleri göstereyim,ikisi 42 tl ama..
Eki Görüntüle 810230 Eki Görüntüle 810229
ben bandanayı çok beğenmiştim daha önce de görmüştüm ama çok pahalı değil mi alt tarafı bir bandana büjiterilerde daha uygun olmaz mı
Slm anneler
Bugün hava kapalı tabi
Havalar kapalı olunca
Benim moralim bozuluyor:43:
Birde cok sıkılıyorum CNm hiçbirsey
Yapmak istemiyor:19::19::19:

moralini bozma bize takıl hayatını yaşa:34::9::9::9:

aynen bitti şükür bu arada doğum ve bayram temizliği de aradan çıkmış oldu onlar olmasa ben yapacaktım yavaş yavaş ama yapıverdiler sağolsunlar:34:

ben bandanayı çok beğenmiştim daha önce de görmüştüm ama çok pahalı değil mi alt tarafı bir bandana büjiterilerde daha uygun olmaz mı

Hem size takılıyorum hemde kızıma hırka örüyorum
:21:

Tebrikler kızlar cok mühim bir konuya değinmişsiniz. Farklı tecrubeleri olan da yazsın öğrenelim. Ben 40 gün kullanmak istiyorum.
Sonra kullanmayacağım. Cünkü dediğiniz gibi korse karın kaslarını tembelleştiriyor, ve kan dolaşımına olumsuz etkisi olabiliyor.
Şimdi, hemen doğum sonrasında gevşek karın kaslarımızı oyle serbest bırakmamız gerekirmiş. Yoksa serbest bir şekilde iyileşirmiş.O da sarkık bir gobek demektir. Ne kadar derli toplu tutarsak o kadar sıkı iyileşirmiş. O nedenle iyileşme süreci olan 40 gün için derli toplu olsun diye saracağım. Sonrasında serbest. Artık geri kalanını da kendi egzersizlerimizle daha da sıkılaştırırız.[/QUOT

canım ben daha öncede duymuştum lohusa kadınlar korse olmasa bile bezle fln doğumda hemen sonra sararlarmış göbekleri sarkmasın die biz de öyle yapabiliriz dedğin gibi, yinede doktora sormak lazım bide aslında benim kullanmak istediğim korse göğüs altından diz kapaklarına kadar olanı.. o iyice sıkar dmi 40 gün bile kullansam zararlı olabilir sadece göbeğimi kurtarmak için göbek korsesi mi taksamki..

ben de bugün bişey daha okudum,o da yapışıklığa neden olabiliyormuş,yani ikinci hamilelik için riskliymiş,en iyisi doktorumuzla konuşmak galiba

haklısın canım bende kontrole gidince sormayı düşünüyorum

vay bee sen de marifetli annesin desene:34::34:

15 yaşımdan beri el işleriyle uğraşıyorum CNm
Resim yapma el işlerinde iyiyimdir çok severim
:1:

masallah canım becerıklıymıssın resımdı orguydu kafanı dagıtırsın zaman baska turlu gecmıyor

Sağol CNm ama biraz sabırsız biriyim
Sıkıntıdan patlıyorum birşeyi hemen olsun
Bitsin isterim ne kötü sabırsız biri olmak

Bu arada karnımda ve belimde ağrı var :18:

canım cok sık cok guzel ama cok pahalı bence bu tur seyler nıye bukadar pahalı anlamıyorum fırsatcılık resmen dısarıda magzalarda da var daha uygun ama ıcımde kalmasın dıyorsan sen bılırsın

Fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar,ben de biraz pahalı olduğunu düşünüyorum..Bizimkiler inş. kış bebekleri olacaklar zaten,ilerde biçok çeşit ve fırsat yine karşımıza çıkar:23:

Sağol CNm ama biraz sabırsız biriyim
Sıkıntıdan patlıyorum birşeyi hemen olsun
Bitsin isterim ne kötü sabırsız biri olmak

Bu arada karnımda ve belimde ağrı var :18:

:9:
bende de o var canım bı kıtap okurum hhemen bıtsın sonunu bıleyım ısterım tadını cıkara cıkara okusana:9:
uzan dınlen canım yalancı sancıda olabılır gercekte herseye hazırlıklı olmak lazım

arkadaşlar yaa canım çok sıkkın...yine bişeyler soracam size,fikir verirseniz sevinirim...
bebeğim artık çok az hareket ediyor,karnım sürekli sert,hele ayaktayken bebek tam ortada tolanıyor ve sertleşiyor karnım,yatana kadar da gevşemiyor....karnımı ellediğimde bebeğin bacaklarnı poposunu her tarafını hissediyorum sanki hiç su yok,sıkışmış orda,suyum da fazla kalmamış...dün hastaneye gittik,iki gün hareket etmiyordu,nst de bir buçuk saat kaldım ve soğuk su kahve falan içirdikten sonra karnımı kurcaladıktan sonra anca hareket etti...artık çoook tedirginim,ultrasonda ellerini oynatıyordu ama dr dediki sen hissetmiyorsun çünkü yeri o kadar darki artık,karnım 5 hf ölçümlerde küçük zaten,bebek büyüyor karnım büyümüyor.....
size sorum şu olacak,geçenlerde de sormuştum ama,karnı benim gibi olan var mı...ellediğinizde hep bebek geliyor mu elinize...sağa yatsam sağa düşüyor çocuk,sola yatsam sola karnım da o tarafa çöküyor yanı yuvarlak falan durmuyor,sanki içinde sadece bebek var,kendimi anlatabilmek için uzun yazdım ama umarım anlatabildim...
ben yurtdışındayım burda da kendi doğana kadar müdahale edilmiyor ama ben artık doğsun istiyorum...stresim kat kat artıyor,her gün hareketlerini beklemek,onun orda sıkışık olduğunu hissetmek falan çok yordu beni,stresim ona da zarar veriyor...ben bu doğumu hızlandırmak için ne yapabilirm...

Back