RABBİM mekanını cennet eylesın canım..
Dınlen canım agır bırsey falan kaldırma adet gununu bekle bakalım ınsallah dıledıgın gıbı olur.
Bakarsın bu gece gelır ufaklığın cok heyecanlıBen 39 da yerımde duramam heralde heycandan
Maşalllah bebişine Derincim.
Mekanı cennet olsun canım babanında amcanın oglununda...
en güselini yapmıssın canım, solmasından korkuyosan ılık suya tuz at kıyafetleri o suda beklet bi süre.. sonra elinde yıka..
hele ki bu sulu gözlülükle hiç dayanamamışsındır :) benim gözümün önüne hemen kuşağın bağlandığı sahne geldi.. ayy valla ben ağlıcam şimdi..
hayırlısıyla gelsin tavuklummmm :)
bende kv ile beraberken aynı durumu yaşıyorum, birileri iş yaparken oturmak insanı huzursuz ediyo, o yüzden genellikle iş halindeyim ama herşeyime yardım eder, dinlenmeye zorlar sağolsun :) annelerrr bitanecik yaa :)
merhaba arkadaşlar,kızımla geldik yine...
ben normal doğumdan sonra korse kullanımını soracaktım...netten okuduğum kadarıyla pek bi faydası yokmuş aslında ama,kullanmayan pişman,kullanan memnun,okuduğum yer ise bilimsel bi yazıydı..teorikte böyle ama acaba pratikte farklı mı olur,kafam karıştı...siz ne yapmayı düşünüyorsunuz,kullanacak mısınız...hani gerçekten faydası yoksa hiç te boşuna sıkıntı çekmeyelim,malum havalar halen sıcak,lohusa olacaz bunalmayalım....fikirlerinizi paylaşır mısınız...
kızlar bı anda adet sancısı gıbı bişey başladı bende karın agrısı afedersınız tuvaletım bar gıbı ama yenı çıkmıştım tuvaletten.sıddetlı adet sancısı gıb duyuştum dogum baslangıcı fıye ama hayrlısı
cnm bugün bende cok sancılandım ama biraz dinlenince geçti. sende bıraz uzan bakalım devam edıyomu agrılar
slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum gecen hafta 3050 gr dı bu hafta 3118 gr olmuş fazla kilo almamış ama fazla kilo almamsı iyi dedi doktor. baş aşağı duruyo normal doğum düşünüyoruz bakalım. suyu ve kalp atışları güzel ama hala doğum kanalına inmemiş. ne zaman incek acaba:26:
slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum gecen hafta 3050 gr dı bu hafta 3118 gr olmuş fazla kilo almamış ama fazla kilo almamsı iyi dedi doktor. baş aşağı duruyo normal doğum düşünüyoruz bakalım. suyu ve kalp atışları güzel ama hala doğum kanalına inmemiş. ne zaman incek acaba:26:
Çok şeker ellerıne saglık cnmkızlar kendımız yaptık oyuncak sepetı nasıl olmuş
Eki Görüntüle 809750
Al canım bende alayım yarın yıyelım afıyetleayy çok ta severim yarından itibaren alıp yemeliyim
Evet cnm kafanı sık sık dagıtman guzel ben de öyle yapmaya calısıyorum sımdıden 39 da fena olurumevet cnm valla heyecanlı ne yalan söliyim..:18:
kafamı dağıtmak için bugün kendimi eşim saolsun eve zor soktum sabahtan itibaren gezdim tozdum..
yarın sabaha da program yapmayı ihmal etmedim tabi..
Canım adet agrısına benzıyor dıyorlar ama hanı belkı yalancı sancı olabılır ben daha hıc yasamadım ama tuvalet problemım var sen de varmı karnım agrıyor ama ben mesela gaz agrısı bagırsakla alakalı bır durum oldugunu net anlıyorum o yuzden cok endıselenmıyorum senınkı ılk defa cıkan bır agrımı? Dınlen uzan ıstersen.kızlar bı anda adet sancısı gıbı bişey başladı bende karın agrısı afedersınız tuvaletım bar gıbı ama yenı çıkmıştım tuvaletten.sıddetlı adet sancısı gıb duyuştum dogum baslangıcı fıye ama hayrlısı
Maşallah oglusuna tatlım bugun eltımde ordaydı . Hayırlısıyla ınecekler ınsallah endıselenme beklemeye devam sabır.slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum gecen hafta 3050 gr dı bu hafta 3118 gr olmuş fazla kilo almamış ama fazla kilo almamsı iyi dedi doktor. baş aşağı duruyo normal doğum düşünüyoruz bakalım. suyu ve kalp atışları güzel ama hala doğum kanalına inmemiş. ne zaman incek acaba:26:
yatıyorum canım ya sadece sut kaynattım yogurt mayalamak için orda ayaktaydım ama 9 dan berı uznıyorum ben normal yapamamda kordondan dolayı napsam bılemedım normal vaktı geldıyse saya ınemezkı kordon tutar onu
Çok şeker ellerıne saglık cnm
Al canım bende alayım yarın yıyelım afıyetle
Evet cnm kafanı sık sık dagıtman guzel ben de öyle yapmaya calısıyorum sımdıden 39 da fena olurum
Canım adet agrısına benzıyor dıyorlar ama hanı belkı yalancı sancı olabılır ben daha hıc yasamadım ama tuvalet problemım var sen de varmı karnım agrıyor ama ben mesela gaz agrısı bagırsakla alakalı bır durum oldugunu net anlıyorum o yuzden cok endıselenmıyorum senınkı ılk defa cıkan bır agrımı? Dınlen uzan ıstersen.
Maşallah oglusuna tatlım bugun eltımde ordaydı . Hayırlısıyla ınecekler ınsallah endıselenme beklemeye devam sabır.
doğru bırde yalancı sancı vardı dımı, şimdı yok bişey iyiyım cnım benımde gaz problemım çok oluyoooooooooo ama bugun ıyıdım onla alaklı değil çunku onu bılıyom hep oluyodu ya sankı ıshal agrısı gıbı adet agrısı gıbı kızımda kasıklarımda annemde glmedı daha olmasın şimdı ya zaten normal doguramamkı
doğru bırde yalancı sancı vardı dımı, şimdı yok bişey iyiyım cnım benımde gaz problemım çok oluyoooooooooo ama bugun ıyıdım onla alaklı değil çunku onu bılıyom hep oluyodu ya sankı ıshal agrısı gıbı adet agrısı gıbı kızımda kasıklarımda annemde glmedı daha olmasın şimdı ya zaten normal doguramamkı
Anladım cnm aynen bende öyleyım gaz problemı bırde gecelerı cok daha artıyor karnım cok sısıyor bebıste ortada toplanıyor rahatsızmı oluyor bılmıyorum sureklı wcdeyım yatamıyorum bıle. Bebişin inşallah ananesinide beklıyecektır sen cok artarsa agrılar dr gıt canım içinde rahatlar.
Aynı ağrı bende de var canım dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan ama ben artuk ayıramıyorum gaz mı depil mi(( kimseyede biley demedim sürekli bi ağrımı gidip gelen bi ağrımı
Teşekkürler canım.
Bu arada tulum icin minico mağazası var Migros'un karşısında oraya bak istersen, Marmara parka gidersen de H&M, c&a'ya falan bak oralarda vardır herhalde.
Canım etiketleri kesmeni tavsiye ederim ben kestim hepsini.
Dolabı neyle sildiler hatırlamıyorum simdi maalesef.
Cok tatlı :) ne guzel yapmışsın.
ay annemde bı tarhanası eksıktı o kendını 14 ekıme yarlamıştı evın inşaatı vardı yazın e ustalarda savsaklayınca yenı bıttı inşaat e bıde tarhana yapmış haftaya anca gelır bızım kızd acalecı oldu ya ayyyyyyyyy çağlacım bırde ara ara bı ateş basıyooo kulaklarımdan alev fışkırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?