2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Unnado da medifine kulaktan ve alından uzaktan ateş ölçer aldım. Üstelik fiyatı da gayet uygun geldi bana. 39 lira. Üstelik odayi da olcuyormus.
Yorumlari da okudum iyi diyorlar bakalım gelince göreceğiz.
Bir de mompery den humana stilltee istedim 13 liraya. Sütun gelmesinde faydalı diyorlar.
Bakalım deneyeceğiz.

Son düzenleme:

evet cnm valla heyecanlı ne yalan söliyim..:18:

kafamı dağıtmak için bugün kendimi eşim saolsun eve zor soktum sabahtan itibaren gezdim tozdum..

yarın sabaha da program yapmayı ihmal etmedim tabi..

amin cnm saol hepimizinki..

canım bende doğumdan sonra kullanmayı düşünüyordum ama netten araştırdım göbeği sarkıtıyormuş, kan akışını yavaşlattığı için de iyi değilmiş fln bu gibi şeyler okudum bende kararsız kaldım napsakki acaba bu konuda deneyimli kişilerin düşünceleri daha önemli tabi..

merhaba kızlar cuma sabah doktora gittim yüzüm ve ellerimin şişi inmişti doktor yediklerine dikkat et dinlen dedi.ekim 14 doğum olabilir dedi ama duruma göre değişebilir herşey yolunda ise hemen almam dedi

kızlar bı anda adet sancısı gıbı bişey başladı bende karın agrısı afedersınız tuvaletım bar gıbı ama yenı çıkmıştım tuvaletten.sıddetlı adet sancısı gıb duyuştum dogum baslangıcı fıye ama hayrlısı

cnm bugün bende cok sancılandım ama biraz dinlenince geçti. sende bıraz uzan bakalım devam edıyomu agrılar

slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum gecen hafta 3050 gr dı bu hafta 3118 gr olmuş fazla kilo almamış ama fazla kilo almamsı iyi dedi doktor. baş aşağı duruyo normal doğum düşünüyoruz bakalım. suyu ve kalp atışları güzel ama hala doğum kanalına inmemiş. ne zaman incek acaba:26:

cnm bugün bende cok sancılandım ama biraz dinlenince geçti. sende bıraz uzan bakalım devam edıyomu agrılar

yatıyorum canım ya sadece sut kaynattım yogurt mayalamak için orda ayaktaydım ama 9 dan berı uznıyorum ben normal yapamamda kordondan dolayı napsam bılemedım normal vaktı geldıyse saya ınemezkı kordon tutar onu

kımısı son ayda ataga gectı kımısı son ay durdu kılosu canım sen 3 u gecmişsın bızımkı 2850 dı en son 3 bulsak ıyı

bende çok merak ediyorum ne zaman doğum kanalına girecek inşallah benim kızımda az kilo alır bu hafta geçen pazartesi2950 idi.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar kendımız yaptık oyuncak sepetı nasıl olmuş
Eki Görüntüle 809750
Çok şeker ellerıne saglık cnm
ayy çok ta severim yarından itibaren alıp yemeliyim
Al canım bende alayım yarın yıyelım afıyetle
evet cnm valla heyecanlı ne yalan söliyim..:18:

kafamı dağıtmak için bugün kendimi eşim saolsun eve zor soktum sabahtan itibaren gezdim tozdum..

yarın sabaha da program yapmayı ihmal etmedim tabi..
Evet cnm kafanı sık sık dagıtman guzel ben de öyle yapmaya calısıyorum sımdıden 39 da fena olurum
Canım adet agrısına benzıyor dıyorlar ama hanı belkı yalancı sancı olabılır ben daha hıc yasamadım ama tuvalet problemım var sen de varmı karnım agrıyor ama ben mesela gaz agrısı bagırsakla alakalı bır durum oldugunu net anlıyorum o yuzden cok endıselenmıyorum senınkı ılk defa cıkan bır agrımı? Dınlen uzan ıstersen.
Maşallah oglusuna tatlım bugun eltımde ordaydı . Hayırlısıyla ınecekler ınsallah endıselenme beklemeye devam sabır.

cnm içini ferah tut ağrıların sıklasırsada bı hastaneye git bence. benimki 1 saattır hopluyor ve o hopladıkça alt tarafa cok fecı sancı giriyo

doğru bırde yalancı sancı vardı dımı, şimdı yok bişey iyiyım cnım benımde gaz problemım çok oluyoooooooooo ama bugun ıyıdım onla alaklı değil çunku onu bılıyom hep oluyodu ya sankı ıshal agrısı gıbı adet agrısı gıbı kızımda kasıklarımda annemde glmedı daha olmasın şimdı ya zaten normal doguramamkı

Aynı ağrı bende de var canım dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan ama ben artuk ayıramıyorum gaz mı depil mi(( kimseyede biley demedim sürekli bi ağrımı gidip gelen bi ağrımı

Anladım cnm aynen bende öyleyım gaz problemı bırde gecelerı cok daha artıyor karnım cok sısıyor bebıste ortada toplanıyor rahatsızmı oluyor bılmıyorum sureklı wcdeyım yatamıyorum bıle. Bebişin inşallah ananesinide beklıyecektır sen cok artarsa agrılar dr gıt canım içinde rahatlar.

ay annemde bı tarhanası eksıktı o kendını 14 ekıme yarlamıştı evın inşaatı vardı yazın e ustalarda savsaklayınca yenı bıttı inşaat e bıde tarhana yapmış haftaya anca gelır bızım kızd acalecı oldu ya ayyyyyyyyy çağlacım bırde ara ara bı ateş basıyooo kulaklarımdan alev fışkırıyo

Aynı ağrı bende de var canım dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan ama ben artuk ayıramıyorum gaz mı depil mi(( kimseyede biley demedim sürekli bi ağrımı gidip gelen bi ağrımı

Canım bende ki gaz sancısı gb olan agrı devamlı oluyor daha cok durup tekrardan baslamıyor ordan anlayabılırsın belkı adet sancısına benzeyen agrıyı kasıklarda hıssedersın zaten bendekı gaz agrısı dolaşımla alakalı oldugu ıcın karnımı sarıyor

Sağl cnm marmara parka gidebiirsem yarın oraya bakayım bitanede tulum götüreyim Hastanye

İnşallah yanında olucaktır tatlım annen . Bugun yoruldunmu naptın neden ateş basıyokı acaba yada yedıgınle falan alakalı bır durummu ki sen uyumaya calıs bıraz zor ama ah ah su uykusuzluk mahvettı sımdıden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…