2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynı ağrı bende de var canım dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan ama ben artuk ayıramıyorum gaz mı depil mi(( kimseyede biley demedim sürekli bi ağrımı gidip gelen bi ağrımı

aslında benım n ufak bşeyde gıtmem lazım değil mi canım ya hastaneye normal gıbı gelsee gelemez kordon tutar onu yukarda sıkar falan oyuzden bak şimdı pimpirıklendım bı daha olursa gıdıcem

QUOTE=sezin61;31998911]aslında benım n ufak bşeyde gıtmem lazım değil mi canım ya hastaneye normal gıbı gelsee gelemez kordon tutar onu yukarda sıkar falan oyuzden bak şimdı pimpirıklendım bı daha olursa gıdıcem[/QUOTE]

Ara ara olup gidiyosa bekleme canım git sen ( bazen önemsemiyoruz ama sancı olabiliyor geçen hafta benim öle olmuştu ana sen telaşlanma hareket ediyorsa içini ferah tut ateş basmadı banada oluyor canım yaaa

Evt sürekli oluyo canım ama daha çok aşağı tarafta ıluyor o beni korkutuyor özl sol tarafımda oluyor ve afedersiniz gaz falanda çıkarmıyorum çok garip adet olacakmışım gibi oluyor(

gece gece gene pek hareketli oğlum .. benimiştahım komple gttti kızlar azcık yedim akşam büyüdüde büyüdü ağzımda

Kızlar bugün bebğimin ütülerini yaptım yerleştirdim kızımda çekmecesii dğıtmıştı hazır dağılmışken yazlıklrla kışlıkları ayırdım küçülmüşleri ayırdım ama çok yoruldum kburgam gün boyu battı şimdi yine uzanmam lazım inş uyuyunca geçer iyi geceler hepiize

kızlar düğünden geldim şimdi bi oynadım bi oynadım şuan pert durumda yataktan kalkamıyom ama kızım karnımda oynamaya devam ediyo :d

ben de bugün bişey daha okudum,o da yapışıklığa neden olabiliyormuş,yani ikinci hamilelik için riskliymiş,en iyisi doktorumuzla konuşmak galiba

Canım dinlen bence. Eğer belli aralıklarla gelip gider ve icin rahat etmezse Dr'a gidersin.
Kilosu iyi bence madem normal dogum istiyorsun. Kanala da 2 günde bile inip doğabiliyor diyorlar canım. Hic merak etme.
Sağl cnm marmara parka gidebiirsem yarın oraya bakayım bitanede tulum götüreyim Hastanye

Evet orda vardır canım. Alt katta snmy'ydi sanırım adı bir bebek mağazası var orda da vardır.
Simdi iyice dinlen cok yordun bugun kendini canım.

Tebrikler kızlar cok mühim bir konuya değinmişsiniz. Farklı tecrubeleri olan da yazsın öğrenelim. Ben 40 gün kullanmak istiyorum.
Sonra kullanmayacağım. Cünkü dediğiniz gibi korse karın kaslarını tembelleştiriyor, ve kan dolaşımına olumsuz etkisi olabiliyor.
Şimdi, hemen doğum sonrasında gevşek karın kaslarımızı oyle serbest bırakmamız gerekirmiş. Yoksa serbest bir şekilde iyileşirmiş.O da sarkık bir gobek demektir. Ne kadar derli toplu tutarsak o kadar sıkı iyileşirmiş. O nedenle iyileşme süreci olan 40 gün için derli toplu olsun diye saracağım. Sonrasında serbest. Artık geri kalanını da kendi egzersizlerimizle daha da sıkılaştırırız.

ayy cnm maaşallah korkma ya korkacak bışey yok

Canım benim cok tanıdığım var genel anestezi olan. Ve hic bir sorun yasamadılar. En iyisi oymuş diyorlar.
Canım annem manısada inş yetişecek Elif oyunbozanlık yapmazsa tabi sen normal mi olucan canım. Ç
İyi geceler canım dınlen artık hemencik yoruluyoruz zaten artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…