Aynı ağrı bende de var canım dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan ama ben artuk ayıramıyorum gaz mı depil mi(( kimseyede biley demedim sürekli bi ağrımı gidip gelen bi ağrımı
Canım bende ki gaz sancısı gb olan agrı devamlı oluyor daha cok durup tekrardan baslamıyor ordan anlayabılırsın belkı adet sancısına benzeyen agrıyı kasıklarda hıssedersın zaten bendekı gaz agrısı dolaşımla alakalı oldugu ıcın karnımı sarıyor
canım bende doğumdan sonra kullanmayı düşünüyordum ama netten araştırdım göbeği sarkıtıyormuş, kan akışını yavaşlattığı için de iyi değilmiş fln bu gibi şeyler okudum bende kararsız kaldım napsakki acaba bu konuda deneyimli kişilerin düşünceleri daha önemli tabi..
Canım dinlen bence. Eğer belli aralıklarla gelip gider ve icin rahat etmezse Dr'a gidersin.kızlar bı anda adet sancısı gıbı bişey başladı bende karın agrısı afedersınız tuvaletım bar gıbı ama yenı çıkmıştım tuvaletten.sıddetlı adet sancısı gıb duyuştum dogum baslangıcı fıye ama hayrlısı
Kilosu iyi bence madem normal dogum istiyorsun. Kanala da 2 günde bile inip doğabiliyor diyorlar canım. Hic merak etme.slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum gecen hafta 3050 gr dı bu hafta 3118 gr olmuş fazla kilo almamış ama fazla kilo almamsı iyi dedi doktor. baş aşağı duruyo normal doğum düşünüyoruz bakalım. suyu ve kalp atışları güzel ama hala doğum kanalına inmemiş. ne zaman incek acaba:26:
Sağl cnm marmara parka gidebiirsem yarın oraya bakayım bitanede tulum götüreyim Hastanye
Kızlar bugün bebğimin ütülerini yaptım yerleştirdim kızımda çekmecesii dğıtmıştı hazır dağılmışken yazlıklrla kışlıkları ayırdım küçülmüşleri ayırdım ama çok yoruldum kburgam gün boyu battı şimdi yine uzanmam lazım inş uyuyunca geçer iyi geceler hepiize
kızlar düğünden geldim şimdi bi oynadım bi oynadımşuan pert durumda yataktan kalkamıyom ama kızım karnımda oynamaya devam ediyo :d
Inanmıyorum sana :)
Bizim akraba evde gibek atiyorken bebek gelmeye karar vermiş erkenden.
Iyi cesaret etmissin canım.
canım bende doğumdan sonra kullanmayı düşünüyordum ama netten araştırdım göbeği sarkıtıyormuş, kan akışını yavaşlattığı için de iyi değilmiş fln bu gibi şeyler okudum bende kararsız kaldım napsakki acaba bu konuda deneyimli kişilerin düşünceleri daha önemli tabi..
napim canım duramadım trakyalıyımaman kuzucuk gelmesin daha dursun orda şimdilik perşembe gelsin bidaha yormıcam onu :)
Gunaydın kılzar
Dun kontrolum vardı. bebegım gayet saglıklı 3180 gr olmus.nst sonucumda bır sorun cıkmadı. 7 ekimde sezeryan gunumu aldım. spınal sezeryan olucam ama korkularım var. normaldende korkuyorum napıcam ben bılmıyorum yhaa:18::18:
Aaa!.. Pavli ben de eş durumunudan trakyalıyım. Benim kızım da mı öyle olucak aa!!.. Bilrisin kız baba tarafına ceker..
napim canım duramadım trakyalıyımaman kuzucuk gelmesin daha dursun orda şimdilik perşembe gelsin bidaha yormıcam onu :)
Canım annem manısada inş yetişecek Elif oyunbozanlık yapmazsa tabi sen normal mi olucan canım. ÇCanım benim cok tanıdığım var genel anestezi olan. Ve hic bir sorun yasamadılar. En iyisi oymuş diyorlar.
İyi geceler canım dınlen artık hemencik yoruluyoruz zaten artıkKızlar bugün bebğimin ütülerini yaptım yerleştirdim kızımda çekmecesii dğıtmıştı hazır dağılmışken yazlıklrla kışlıkları ayırdım küçülmüşleri ayırdım ama çok yoruldum kburgam gün boyu battı şimdi yine uzanmam lazım inş uyuyunca geçer iyi geceler hepiize
ya bız çürük çıktık Eylül annesı olucaz galıba canım benide Elif korkutuyor bu aralar ya Hadı hayrlısıKızlar ya sol tarafımda acayip bir ağrı var aradasasancı olamaz seğil mi(
Kızlar ya sol tarafımda acayip bir ağrı var aradasasancı olamaz seğil mi(
kızlar düğünden geldim şimdi bi oynadım bi oynadımşuan pert durumda yataktan kalkamıyom ama kızım karnımda oynamaya devam ediyo :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?