Sen hastanedeyken evi hallederleray bende nette okudum doğum öncesi enerji olurmuş aman azcık daha dursun içerde perşembeye ne kaldı valla bu eve getiremem onu doğarsa dicem 2-3 gün ben hastanede kalayım birileri evi temizlesin :)
Yine de arada takmanın faydası olur herhalde canım. Sıkılınca atarsıngenelde hamilelikten önceki bedenini hatta bi küçüğünü al diyorlar,ben aldım,ama kararsızım,bir de sizlerden fikir almak istedim...sıkar mı,terletir mi,can sıkıcı olur mu bilemem...hani kesin faydalıysa hepsine katlanırım,ama soru işareti olunca pek katlanası gelmiyor insanın... sağol canım paylaşımın için
Aynen benimde öyleydi Çarşamba Perşembe gözlerim akıyordu. Bol limon mandalina vs ye iç. Benim faranjit oldugu icin ne cok soğuk neden cok sıcak seyler içmemi söyledi Dr. Ilık olacakmış.son zamanlarda da hiç çekilmiyo hastalık canım...gözlerimden şıpır şıpır su akıyo nezle de başladı herhalde...
ınsallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur ,elif Allah ,mim Muhammed ,tez selamet demeyi unutmayın .Salı günü kısmetse bende oğluşumu kucağıma alacağım inşaallah....
Hurmaya baslayan var mı kızlar ben henuz baslamadım gerçi dogum seklıde henuz bellı degıl
Kaslari gevsetiyor normal dogumu kolaylastiriyor diye okumustumHurma normal doğumda mı yenmeliymis?
Canım gecen biri söylemişti yurtdışında mı ne öyle denenmiş mı yada ona mı başlamışlar tam hatırlamıyorum. Ama bizde böyle birşeyin olduğunu duymadım. Bebege geçer mı bilemiyorum.kızlar şimdi bişey öğrendim,normal doğumda gaz maskesiyle gaz veriliyormuş,kendini böyle mutlu hafif hissedip gülüyormuşsun sürekli,bi de epidural de olunca,keyifli ve fazla ağrı sızı olmadan doğuruyormuşsun...bu gaz olayını duyanınız var mı,nasılki acaba,bebeğe bi etkisi var mıdır anestezi gibi,çok garibime gitti
Kaslari gevsetiyor normal dogumu kolaylastiriyor diye okumustum
Hurmaya baslayan var mı kızlar ben henuz baslamadım gerçi dogum seklıde henuz bellı degıl
Pavlicim dinlen biraz kız. Bu ne enerji. Birde esın yapma demiş. Hic dinler miyiz. Bir de düğüne gidecekmişsin.
Dr neden dursun defi canım. Kilosu icin mı. Bayram diye mı istemiyorsun sen?
Benimkiler boyanmadı canım. Birarada yıkadım bende.
Hadi bakalım :)
Nüfus kağıdı hemen mı alınıyor? O zaman mı sigortaya geçiyor?
Kaslari gevsetiyor normal dogumu kolaylastiriyor diye okumustum
ama iki saatte bir yersen düşmezki şekerin, çok ilginç.. neyseani iniş çıkışlar önemli tabi, dşkkatli olmak lazım..canım banada gebelik şekeri tehşisi konuldu diyete bi başladım ölçümler 50lere 60mışlara düştü ayağa kalkamayacak gibi oluyodum diyeti bıraktım abartmadan yiyorum şükür şimdi normal hep
Evet ne yazık ki, şablon uygulamaları standart olarak herkese uyguluyorlar. Bana 100 gr. yükleme yapıldı.3 saatlik ölçümlerimin tamamı 200 üstü çıkınca insülin dedi doktor. Yok dedim. Evet baya iştahlıyım ama tatlı yemem, cocuğuma zarar vermesin diye cola bile içmiyorum, diyetle çözülmesi gerekir dedim. Peki dedi, Diyetisyenden liste aldım. 1 hafta uyguladım sonuçlar gayet normal, böyle devam et dedi. Peki insülün kullansaydım? Bir de düşük şekerle uğraşacaktım. Zaten şurda sayılı gün. Kolay mı insülini hayata adapte etmek.
Neyse, sorumluluk almak istemiyorlar, insiyatif kullanmak istemiyorlar, sonuçlara göre ezbere tedavileri yürürlüğe koyuyorlar hemen. Bi' sor bakalım ben nasıl besleniyorum? ne yerim ne içerim? Ona göre de insülin mi? yoksa diyet yeter mi? Allah'dan itiraz ettim de şükürler olsun, başıma başka işler acılmadan devam ediyoruz.
iyi yapmışsın, insülin daha zor tabiki.. bi de diyetle geçecekse ne gerek var..
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun...ay deme benım rahmetlı babam aklıma geldıııııııııbız babamla zor ayrıldıkkı bıde benı gurbete verdı çok sarılmıştık bırbırımızee cokkkk herkes ağlamıştı o anda eşimin akrabalarıda eniştesı kızına donup asla gurbete vermem senı demiş benım babam demıştı vermem senı gurbete ben sana hasret gıderım dıye oyle ldu evlendım bır bucuk yıl sonra dedıgı oldu
hikayeni bekliyoruz heycanla :) şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar canımmerhaba güzel anneler sanırım bu son yazışlarımdan biri olacak uzun bir süre giremeyeceğim.
Pazartesi günü sezaryen oluyorum Rabbim hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip eylesin.Kendimi toparlar toparlamaz evin kalabalığı dağılınca:) doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam kendinize çok iyi bakın...
slm Cnm sen nerede oturuyorsun
Merhaba kizlar,
Gecen okumustum ama hangi sayfada bulamadim
Bu mobilya kokusna careniz ne naptiniz ? iki gundur silip havalandiriyorum ama kokuyor sanki hala, sizlerin pratik cozumlerini merak ettim nasil hallettiniz bu meseleyi..
Birde bebisin kiyafetleri yikamaya baslicam hayirlisiyla yarin, bugun makinami filtreleri fln bir temizledim bos calistirdim deterjan calgon fln da bu sirtindaki etiketleri naptiniz soktunuzmu? Sokiyim mi oyle kalsin mi karar veremedim .. Birde bir beyaz bir renkli iki makine ayirdim ama miniklerin ciciler cok kucuk makineyi doldurmuyor, guzel yikanir mi sizce?
neden hurma? merak ettim canımm :44:
Canim bende hurma sut yapiyor diye duydum ..
etiketleri mutlaka kes canım bebegi kasindirmasin
Yikama filesine koyarsan daha rahat yikanir biz öyle yaptık
mobilya kokusunu bilmiyorum ama kızlar bebeğin deterjani ile silmişlerdi biz mobilya almadık çünkü
Teşekkürler canım.Hastaneden bir kağıt veriyorlar çıkışta hemen gidip çıkarabiliyorsun
Canım etiketleri kesmeni tavsiye ederim ben kestim hepsini.Merhaba kizlar,
Gecen okumustum ama hangi sayfada bulamadim
Bu mobilya kokusna careniz ne naptiniz ? iki gundur silip havalandiriyorum ama kokuyor sanki hala, sizlerin pratik cozumlerini merak ettim nasil hallettiniz bu meseleyi..
Birde bebisin kiyafetleri yikamaya baslicam hayirlisiyla yarin, bugun makinami filtreleri fln bir temizledim bos calistirdim deterjan calgon fln da bu sirtindaki etiketleri naptiniz soktunuzmu? Sokiyim mi oyle kalsin mi karar veremedim .. Birde bir beyaz bir renkli iki makine ayirdim ama miniklerin ciciler cok kucuk makineyi doldurmuyor, guzel yikanir mi sizce?
kızlar kendımız yaptık oyuncak sepetı nasıl olmuş
Eki Görüntüle 809750
Hurma Allah'in Kuran'da pek cok ayetle haber verdigi cennet nimetleri arasinda essiz hurma (Rahman Suresi 68) ifadesiyle nitelendirdigi bir meyvedir.Allah'in Hz Meryem'e hurma yemesini bildirmesinin pek cok hikmetivardir. Hurmada oksitosin maddeside modern tipta dogumu kolaylastirici bir ilac olarak kullanilmaktadir.Oksitosin rahmi olusturan kaslarin cok guclu kasilmasini saglar yeni dogmus bebegin beslenmesi icin anne sütünün salgilanmasini saglar bunu okumustum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?