2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hurmaya baslayan var mı kızlar ben henuz baslamadım gerçi dogum seklıde henuz bellı degıl

ay bende nette okudum doğum öncesi enerji olurmuş aman azcık daha dursun içerde perşembeye ne kaldı valla bu eve getiremem onu doğarsa dicem 2-3 gün ben hastanede kalayım birileri evi temizlesin :)
Sen hastanedeyken evi hallederler sen merak etme.
Yine de arada takmanın faydası olur herhalde canım. Sıkılınca atarsın
son zamanlarda da hiç çekilmiyo hastalık canım...gözlerimden şıpır şıpır su akıyo nezle de başladı herhalde...
Aynen benimde öyleydi Çarşamba Perşembe gözlerim akıyordu. Bol limon mandalina vs ye iç. Benim faranjit oldugu icin ne cok soğuk neden cok sıcak seyler içmemi söyledi Dr. Ilık olacakmış.
ınsallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur ,elif Allah ,mim Muhammed ,tez selamet demeyi unutmayın .Salı günü kısmetse bende oğluşumu kucağıma alacağım inşaallah....

Haftaya bir cok Ekim annesi doğuruyor :)
Bebekler geliyor insallah.

kızlar şimdi bişey öğrendim,normal doğumda gaz maskesiyle gaz veriliyormuş,kendini böyle mutlu hafif hissedip gülüyormuşsun sürekli,bi de epidural de olunca,keyifli ve fazla ağrı sızı olmadan doğuruyormuşsun...bu gaz olayını duyanınız var mı,nasılki acaba,bebeğe bi etkisi var mıdır anestezi gibi,çok garibime gitti

Canım gecen biri söylemişti yurtdışında mı ne öyle denenmiş mı yada ona mı başlamışlar tam hatırlamıyorum. Ama bizde böyle birşeyin olduğunu duymadım. Bebege geçer mı bilemiyorum.
Kaslari gevsetiyor normal dogumu kolaylastiriyor diye okumustum

O halde yemek lazım.

Kızlar yerleştirdim eşyalrı kızımda bu ara kndi çekmecesini dsğıtmış onları topluycm
yalnız beyaz veya krem tulum almam lazım nereden alabilirim

Hastaneden bir kağıt veriyorlar çıkışta hemen gidip çıkarabiliyorsun

Merhaba kizlar,

Gecen okumustum ama hangi sayfada bulamadim
Bu mobilya kokusna careniz ne naptiniz ? iki gundur silip havalandiriyorum ama kokuyor sanki hala, sizlerin pratik cozumlerini merak ettim nasil hallettiniz bu meseleyi..

Birde bebisin kiyafetleri yikamaya baslicam hayirlisiyla yarin, bugun makinami filtreleri fln bir temizledim bos calistirdim deterjan calgon fln da bu sirtindaki etiketleri naptiniz soktunuzmu? Sokiyim mi oyle kalsin mi karar veremedim .. Birde bir beyaz bir renkli iki makine ayirdim ama miniklerin ciciler cok kucuk makineyi doldurmuyor, guzel yikanir mi sizce?

etiketleri mutlaka kes canım bebegi kasindirmasin
Yikama filesine koyarsan daha rahat yikanir biz öyle yaptık
mobilya kokusunu bilmiyorum ama kızlar bebeğin deterjani ile silmişlerdi biz mobilya almadık çünkü

neden hurma? merak ettim canımm :44:

Canim bende hurma sut yapiyor diye duydum ..

Hurma Allah'in Kuran'da pek cok ayetle haber verdigi cennet nimetleri arasinda essiz hurma (Rahman Suresi 68) ifadesiyle nitelendirdigi bir meyvedir.Allah'in Hz Meryem'e hurma yemesini bildirmesinin pek cok hikmetivardir. Hurmada oksitosin maddeside modern tipta dogumu kolaylastirici bir ilac olarak kullanilmaktadir.Oksitosin rahmi olusturan kaslarin cok guclu kasilmasini saglar yeni dogmus bebegin beslenmesi icin anne sütünün salgilanmasini saglar bunu okumustum kizlar

etiketleri mutlaka kes canım bebegi kasindirmasin
Yikama filesine koyarsan daha rahat yikanir biz öyle yaptık
mobilya kokusunu bilmiyorum ama kızlar bebeğin deterjani ile silmişlerdi biz mobilya almadık çünkü

Eet bgn bir arkadas soyledi banada,bgn bebek deterjani le sildim, cam acik sabahtan beri ama havada soguk kapamam lazim.. Benimde bebisin yatagi ve dolabi bizim odada kendi dolabimi antreye cikrdim, ole idareten sik kullanilan kiyafetler icin esimin kucuk bekarlik dolabini koydum odaya , guzelce mobilyalar yerlesti ama iste yeni dolabin kokusu ciksada cicileride yikayinca yerlestirsem ..

kızlar kendımız yaptık oyuncak sepetı nasıl olmuş

Son düzenleme:
Hastaneden bir kağıt veriyorlar çıkışta hemen gidip çıkarabiliyorsun
Teşekkürler canım.
Bu arada tulum icin minico mağazası var Migros'un karşısında oraya bak istersen, Marmara parka gidersen de H&M, c&a'ya falan bak oralarda vardır herhalde.
Canım etiketleri kesmeni tavsiye ederim ben kestim hepsini.
Dolabı neyle sildiler hatırlamıyorum simdi maalesef.
kızlar kendımız yaptık oyuncak sepetı nasıl olmuş
Eki Görüntüle 809750

Cok tatlı :) ne guzel yapmışsın.

ayy çok ta severim yarından itibaren alıp yemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…