Bende trakysliyim beyaw :)
Şimdiden alıştırıyorsun demek cocuğu oynamaya :))
Canım annem manısada inş yetişecek Elif oyunbozanlık yapmazsa tabi sen normal mi olucan canım.
ya bız çürük çıktık Eylül annesı olucaz galıba canım benide Elif korkutuyor bu aralar ya Hadı hayrlısı
Canım dinlen bence. Eğer belli aralıklarla gelip gider ve icin rahat etmezse Dr'a gidersin.
Kilosu iyi bence madem normal dogum istiyorsun. Kanala da 2 günde bile inip doğabiliyor diyorlar canım. Hic merak etme.
Evet orda vardır canım. Alt katta snmy'ydi sanırım adı bir bebek mağazası var orda da vardır.
Simdi iyice dinlen cok yordun bugun kendini canım.
Normal olursa normal olacağım canım. Çarşamba çatı muayenesi falan var. Ama kısmeti bakalım. Sezeryana olursam da genel anestezi olacağım sanırım. Çünkü bugün de eliduralden ameliyat olup memnun olmayan hikayeler duydum.
Ameliyat esnasında Dr ve hemşirelerin konuşması rahatsız etmiş, beni de eder. Makası ver, orayı kes, sunu yap. Beni o konuşmalar gerer canım.
Hayırlısı olsun artık. Allah buyuk.
Ben de erken gelecek diye korkuyorum. Bende pek sancı falan yoktu, ama demin bekimden aşağı doğru sancı oldu sanırım. Ben anlamıyorum su sancı ısını kasıklarda mı oluyor, belde mı, karında mı?
Ayni degil o zaman seninkiyle benimki canim ben wcye cikiyorum sık sık dolasimdan seninki yalanci sanci olabilir
Evt sürekli oluyo canım ama daha çok aşağı tarafta ıluyor o beni korkutuyor özl sol tarafımda oluyor ve afedersiniz gaz falanda çıkarmıyorum çok garip adet olacakmışım gibi oluyor(
Benimde cok işim var yarin cok yorgun bitkin olurum sende dinlenmene bak cnm iyi gecelerKızlar bugün bebğimin ütülerini yaptım yerleştirdim kızımda çekmecesii dğıtmıştı hazır dağılmışken yazlıklrla kışlıkları ayırdım küçülmüşleri ayırdım ama çok yoruldum kburgam gün boyu battı şimdi yine uzanmam lazım inş uyuyunca geçer iyi geceler hepiize
napim canım duramadım trakyalıyımaman kuzucuk gelmesin daha dursun orda şimdilik perşembe gelsin bidaha yormıcam onu :)
Yalnız olmaman iyi canım. Kulaklıktan birsey dinleme de en iyisi bence.Yaaaa nasıl istıyosan öyle olur inş canım benım epiduralcim çok iyi sen ne ıstersenn onu yaparız dedı bana doğum koçu olarak başımda oturacak o anda istendiğini yaparız dedı yalnız olmucam doğumda çünkü oda rahatsız eder benı belkı kulaklıktan müzik bile dınleyebılırız biz
artu
Artık erken değiil ki cnm 38.haftadasın doğum sancıdı belden girermiş ama(
pavli benim yengemde trakyalı 7 aylıkken oynadı oynadı düğünde sabaha pırttt
Yalnız olmaman iyi canım. Kulaklıktan birsey dinleme de en iyisi bence.
Erken derken Ekim'den önce gelmesini istemiyorum. Hayırlısı insallah.
canımm senin öksürük geçtimii bennim devam hala
Geceleri bebisim ortada toplaniyor karnim tas gb oluyor
Kızlarrrr, ben de ekim annesi olacağım inşallah :) aranıza yeni katılıyorum, beni de alın :)
Pek erkencısın canımolsun ekım bebeklerıyle kaynaşırız artık hoşgeldin
yine benim gibi uyamayanlar var demek,o kadar hareket ediyor ki oğlum içimi kemiriyor çıldıracağım bazen dayanılmaz geliyor.
benimki de geceleri hareket ediyor. Bir de bu hafta sürekli hıçkırık başladı. günde 3-4 kre hıçkırık nöbetine giriyor. elimi karnıma koyduğumda ciğerlerini elime hissediyorumuyuyamıyorum tabi
hıçkırık benimkinin en çok yaptığı şey karnım gümbür gümbür sallanıyovalla bi de kafası aşağıda ya insan bi tuhaf oluyo ya.Bu arada aramıza hoş geldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?