Yok ya çok değil biri yıkanınca diğerini serersin her ihtimale karşı bi tane yedekte laxım:))) onlar bizim gibi düşünemiyor canım erkekler hep düz mantık :)))). Biz her yönden düşünüyoruzAy ne güzel oluyor o alışveriş. Esim bugun diyor cocuk dogmadan daha bu kadar aldın doğduktan sonra kimbilir ne cok alırsın. Ben de dedim evet ay benim oğluma bu cok yakışır ay bu tam ona gire diye diye doldururum herhalde evi. Esim de kızıyor. Al ama israf etme. Cabuk büyüyecek nasılsa bebeğimiz diyor. Bende yine bir nevresim aldım :) 3 tane oldu. Cok da degil dimi ama.
Allah yardımcın olsun canım.
Oh ne iyi yapmışsın canım.
Canım sezeryan olan yakınlarım bile bana korse kullan dediler de ben daha almadım. Bilemiyorum kullanır miyim. Bir de kac beden almalı onları. Cok mu sıkacak. Yoksa sıkmasın mı? Hic bilemiyorum.
geçmiş olsun kuzu bide grip bu halimizle hiç çekilmiyo nane limon iç ıhlamur ballı süt falan iyi gelir tatlım
doğrudur canım sen günlük nasıl besleniyosun ben doğru beslendiğimi sanıyodum ama bebişim hiç kilo almamış günlük yediklerin neler mesela?
sağol canım...gerçekten üzer,imden yük kalktı...4 den fazla olmasın..üst sınırımız 4...yoksa normal doğurma şansım azalır...
masallah bebisin kilosu iyi Cnm zaten 36.hafta bitince korkulacak birşeyslm canım kasılmalarım var artık geçmeyecek demekki...37.haftama girince ilacı kesicek doğarsa doğsun artık dedi doktorum..hayırlısı cnm 35+2 iken 2820 kg.dı maaşallah..artık doğsa da içim rahat cnm kilo verdim iştahım gitti bazı sıkıntılarım oldu burda okumuşsndur cnm dilim yara içinde...sen nasılsın bu arada..
sağol CnmAy ne güzel oluyor o alışveriş. Esim bugun diyor cocuk dogmadan daha bu kadar aldın doğduktan sonra kimbilir ne cok alırsın. Ben de dedim evet ay benim oğluma bu cok yakışır ay bu tam ona gire diye diye doldururum herhalde evi. Esim de kızıyor. Al ama israf etme. Cabuk büyüyecek nasılsa bebeğimiz diyor. Bende yine bir nevresim aldım :) 3 tane oldu. Cok da degil dimi ama.
Allah yardımcın olsun canım.
Oh ne iyi yapmışsın canım.
Canım sezeryan olan yakınlarım bile bana korse kullan dediler de ben daha almadım. Bilemiyorum kullanır miyim. Bir de kac beden almalı onları. Cok mu sıkacak. Yoksa sıkmasın mı? Hic bilemiyorum.
Pavlicim dinlen biraz kız. Bu ne enerji. Birde esın yapma demiş. Hic dinler miyiz. Bir de düğüne gidecekmişsin.
Dr neden dursun defi canım. Kilosu icin mı. Bayram diye mı istemiyorsun sen?
Benimkiler boyanmadı canım. Birarada yıkadım bende.
Hadi bakalım :)
Nüfus kağıdı hemen mı alınıyor? O zaman mı sigortaya geçiyor?
En son kaç kıloydu tatlım muz pekmez cokmu yedın ben dıkkat ettımde gecen hafta baya bır yemıstım artmıs kılolar.
Hosgeldin canım. Iyiz cok sukur sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız
Ay canım gecmis olsun. Bende gecen pazardan beri hastayim. 3 gündür de antibiyotik iciyorum. Hala düzelemedik. Istirahat et, yorma kendini yoksa daha da bastırır hastalık.sona yaklaştık kuzu artık normal bunlar...bende grip olmuşum...
:))yatağa nasıl düşmüşsem o şekilde uyandım hiç kıpırdamamışım bile..
Aynen öyle canımYok ya çok değil biri yıkanınca diğerini serersin her ihtimale karşı bi tane yedekte laxım:))) onlar bizim gibi düşünemiyor canım erkekler hep düz mantık :)))). Biz her yönden düşünüyoruz
sorma canım ya bugün bi enerji var üstümde :) hayır olsun.. ama şimdi dinleniyom yemeği dışarda yiyip düğüne geçicez
35+5 ken perşembe günü 3363 gram çıktı canım...muzu öyle çok abartmadım canım..canım istedikçe yedim...ama her gün olsun da yesem demedim...ama pekmezi başlarda ben midemden çok çektim ilk 5 ayına kadar her gün sabah aç karnına bir yemek kaşığı aldım..sonra bıraktım pekmezi de...
Hosgeldin canım. Iyiz cok sukur sen nasılsın?
Ay canım gecmis olsun. Bende gecen pazardan beri hastayim. 3 gündür de antibiyotik iciyorum. Hala düzelemedik. Istirahat et, yorma kendini yoksa daha da bastırır hastalık.
:))
Aynen öyle canım
Aman ha. Bugun gelen bizim tanıdıklarım konuşuyoruz o da diyor ki doğurmadan once hep bir enerji gelir. Cam kapı silinir, halılar silkinir, sonra da bu yorgunluğa cocuk hop gelmek ister :)
Neyse yemeği dışarıda yiyecekmissiniz iyi olmus.
oy maşallah kuzuya ne güzel kilosu bizimde 37+2 de 3.400 çıktı 38+1 de doğumum olucak yani bu perşembe ancak 3 buçuk doğar heralde
35+5 ken perşembe günü 3363 gram çıktı canım...muzu öyle çok abartmadım canım..canım istedikçe yedim...ama her gün olsun da yesem demedim...ama pekmezi başlarda ben midemden çok çektim ilk 5 ayına kadar her gün sabah aç karnına bir yemek kaşığı aldım..sonra bıraktım pekmezi de...
Ay canım gecmis olsun. Bende gecen pazardan beri hastayim. 3 gündür de antibiyotik iciyorum. Hala düzelemedik. Istirahat et, yorma kendini yoksa daha da bastırır hastalık..
Anladım canımıyı etmıssın saglıcakla kavusalım ınsallah fıstıklara
maşallah canım senin kuzuna dabakalım 30 eylülde diğer randevumuz var doğum şekline karar vercez...
hangisi hayırlı olcaksa o şekilde doğsun sen endişe etme benimde başlarda çok hızlı kilo aldı şimdi yavaşladı normal standart kiloda olcak artık
hangisi hayırlı olcaksa o şekilde doğsun sen endişe etme benimde başlarda çok hızlı kilo aldı şimdi yavaşladı normal standart kiloda olcak artık
anladım canım tşkler
ekmeği fazla tüketmiyorum kuzu ben..normal günlük yemem..yumurtam var ama iki günde bir yerim..ama ben yoğurt ve ayranı çok fazla tükettim...zaten sıcaktı biliyorsun buralar..su isteği oluştukça ayran içtim...meyvem var iki öğün..yoksa fazla da abartmadım...kahvaltıda peynir vazgeçilmezin...birde ilk başlarda pekmeze düşmüştüm..midemi en iyi pekmez rahatlattı..ama kilo işi çıkınca pekmezi bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?