2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Yok ya çok değil biri yıkanınca diğerini serersin her ihtimale karşı bi tane yedekte laxım:))) onlar bizim gibi düşünemiyor canım erkekler hep düz mantık :)))). Biz her yönden düşünüyoruz

doğrudur canım sen günlük nasıl besleniyosun ben doğru beslendiğimi sanıyodum ama bebişim hiç kilo almamış günlük yediklerin neler mesela?

ekmeği fazla tüketmiyorum kuzu ben..normal günlük yemem..yumurtam var ama iki günde bir yerim..ama ben yoğurt ve ayranı çok fazla tükettim...zaten sıcaktı biliyorsun buralar..su isteği oluştukça ayran içtim...meyvem var iki öğün..yoksa fazla da abartmadım...kahvaltıda peynir vazgeçilmezin...birde ilk başlarda pekmeze düşmüştüm..midemi en iyi pekmez rahatlattı..ama kilo işi çıkınca pekmezi bıraktım..

masallah bebisin kilosu iyi Cnm zaten 36.hafta bitince korkulacak birşey
kalmıyor bizde iyiyiz Cnm ne olsun
sağol Cnm

sorma canım ya bugün bi enerji var üstümde :) hayır olsun.. ama şimdi dinleniyom yemeği dışarda yiyip düğüne geçicez

En son kaç kıloydu tatlım muz pekmez cokmu yedın ben dıkkat ettımde gecen hafta baya bır yemıstım artmıs kılolar.

35+5 ken perşembe günü 3363 gram çıktı canım...muzu öyle çok abartmadım canım..canım istedikçe yedim...ama her gün olsun da yesem demedim...ama pekmezi başlarda ben midemden çok çektim ilk 5 ayına kadar her gün sabah aç karnına bir yemek kaşığı aldım..sonra bıraktım pekmezi de...

selam kızlar nasılsınız
Hosgeldin canım. Iyiz cok sukur sen nasılsın?
sona yaklaştık kuzu artık normal bunlar...bende grip olmuşum...
Ay canım gecmis olsun. Bende gecen pazardan beri hastayim. 3 gündür de antibiyotik iciyorum. Hala düzelemedik. Istirahat et, yorma kendini yoksa daha da bastırır hastalık.
yatağa nasıl düşmüşsem o şekilde uyandım hiç kıpırdamamışım bile..
:))
Yok ya çok değil biri yıkanınca diğerini serersin her ihtimale karşı bi tane yedekte laxım:))) onlar bizim gibi düşünemiyor canım erkekler hep düz mantık :)))). Biz her yönden düşünüyoruz
Aynen öyle canım
sorma canım ya bugün bi enerji var üstümde :) hayır olsun.. ama şimdi dinleniyom yemeği dışarda yiyip düğüne geçicez

Aman ha. Bugun gelen bizim tanıdıklarım konuşuyoruz o da diyor ki doğurmadan once hep bir enerji gelir. Cam kapı silinir, halılar silkinir, sonra da bu yorgunluğa cocuk hop gelmek ister :)
Neyse yemeği dışarıda yiyecekmissiniz iyi olmus.

oy maşallah kuzuya ne güzel kilosu bizimde 37+2 de 3.400 çıktı 38+1 de doğumum olucak yani bu perşembe ancak 3 buçuk doğar heralde

ay bende nette okudum doğum öncesi enerji olurmuş aman azcık daha dursun içerde perşembeye ne kaldı valla bu eve getiremem onu doğarsa dicem 2-3 gün ben hastanede kalayım birileri evi temizlesin :)

oy maşallah kuzuya ne güzel kilosu bizimde 37+2 de 3.400 çıktı 38+1 de doğumum olucak yani bu perşembe ancak 3 buçuk doğar heralde

maşallah canım senin kuzuna da bakalım 30 eylülde diğer randevumuz var doğum şekline karar vercez...

Canım sezeryan olan yakınlarım bile bana korse kullan dediler de ben daha almadım. Bilemiyorum kullanır miyim. Bir de kac beden almalı onları. Cok mu sıkacak. Yoksa sıkmasın mı? Hic bilemiyorum.

genelde hamilelikten önceki bedenini hatta bi küçüğünü al diyorlar,ben aldım,ama kararsızım,bir de sizlerden fikir almak istedim...sıkar mı,terletir mi,can sıkıcı olur mu bilemem...hani kesin faydalıysa hepsine katlanırım,ama soru işareti olunca pek katlanası gelmiyor insanın... sağol canım paylaşımın için

Anladım canımıyı etmıssın saglıcakla kavusalım ınsallah fıstıklara

Ay canım gecmis olsun. Bende gecen pazardan beri hastayim. 3 gündür de antibiyotik iciyorum. Hala düzelemedik. Istirahat et, yorma kendini yoksa daha da bastırır hastalık..

son zamanlarda da hiç çekilmiyo hastalık canım...gözlerimden şıpır şıpır su akıyo nezle de başladı herhalde...

hangisi hayırlı olcaksa o şekilde doğsun sen endişe etme benimde başlarda çok hızlı kilo aldı şimdi yavaşladı normal standart kiloda olcak artık

yavaşlasın dedi canım doktorum da...bakalım beslenmeye dikkat etcez sebze ağırlıklı beslenecekmişiz...kalorili şeylerden uzak durcakmışız...

hangisi hayırlı olcaksa o şekilde doğsun sen endişe etme benimde başlarda çok hızlı kilo aldı şimdi yavaşladı normal standart kiloda olcak artık

ınsallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur ,elif Allah ,mim Muhammed ,tez selamet demeyi unutmayın .Salı günü kısmetse bende oğluşumu kucağıma alacağım inşaallah....

anladım canım tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…