- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Gozun aydin cnn masallah tontos oglusuna cok iyi beslenmis demekki 4 olur heralde oyyyy .
Evet canım gördüm gecmisi okurken. Yorma kendini cok. Yerlerine düşerken de yorulma sakın.Merhaba cnm
bugün doğum haberi yok gördüğüm kadar bende geceleri öksürüyorum günüz bişey yok
bende bugün oğlumun cicilerini ütiledim şimdi de dizicem yerlerine kısmtse
mrb jasminim hosgeldin, misafir gelmesi iyi güselde sonra toplanmak kötü oluyo ya :) sanırım yeni bi doğum olmamış, bende ara ara girip çıkıyorum.. kullandığın antibiyotiğin bi faydası olmadı cnm ya ?
bende cok normal ıstıyorum bı ara esıme kızdım sezeryan olucam dedım ama benım doktor saolsun hayır once normalı deneyecen dedıama fazla kılo almaması lazım oglunun dedı
artıkın bitti serabım, cefayı çektin şimdi hayırlısıyla sefa sürmekte :)
inanmıcaksın ama ben bile takmıştım kafayaçünkü daha sen söyler sölemez benimde içime kurt düştü, acaba şekerden mi midem delik gibi yiyorum diyodum çok şükür temiz çıkmış ya :)
slm elifnil ne yapiyon Cnm nasılsın
serabım kaç kiloydu minnakınamin canım daha fazla kilo aldırmamaya dikkat etcez...ne kadar az kilo o kadar normal doğurma şansım fazla olacak...
hayırlısı olsun hakkınızda hayırlısı hakkınızda canım bebeğinin kilosu iyiymiş maşallahslm canım kasılmalarım var artık geçmeyecek demekki...37.haftama girince ilacı kesicek doğarsa doğsun artık dedi doktorum..hayırlısı cnm 35+2 iken 2820 kg.dı maaşallah..artık doğsa da içim rahat cnm kilo verdim iştahım gitti bazı sıkıntılarım oldu burda okumuşsndur cnm dilim yara içinde...sen nasılsın bu arada..
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. 2 gun sinra yavrun kucağında insallah. Ne guzel :)merhaba güzel anneler sanırım bu son yazışlarımdan biri olacak uzun bir süre giremeyeceğim.
Pazartesi günü sezaryen oluyorum Rabbim hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip eylesin.Kendimi toparlar toparlamaz evin kalabalığı dağılınca:) doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam kendinize çok iyi bakın...
Senin esın de benimki gibi bir sürü is yapıyor. Ama bizimki evden hallediyor bazen beni bırakmak istemiyor. Hele bebek geldi mı ben zor giderim ise bile diyor bazen :))hoş geldın yasmın kocam ızınlı gununde 2. işine gıdınce evde yalnızım bende hava kış burda yagmur sıs uyudum bıraz annemle konuştum doğuma 10 gun var dedım panık oldu evının inşaatı yenı bıtı tarhanayı yapınca gelecek o gelmeden doğurmam inş.
Kızlar ben çıkyımda oğluşumun kıyafetlerini dizeyim dolaba
Ayyy şimdi kızımda keni çekmecesini boşaltmş kfyı yemezsem iyidir
serabım kaç kiloydu minnakın
maşallah canım kilosu çok güzelmiş3363 gram çıktı canım perşembe günü...
hayırlısı olsun hakkınızda hayırlısı hakkınızda canım bebeğinin kilosu iyiymiş maşallah
kızlar canım çok sıkılıyo ya gece hiç uyuyamadım gözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum yan yatmaktan uyuşuyo kolum bacağım biraz uyuyabilsem ahh ahh
Ay ne güzel oluyor o alışveriş. Esim bugun diyor cocuk dogmadan daha bu kadar aldın doğduktan sonra kimbilir ne cok alırsın. Ben de dedim evet ay benim oğluma bu cok yakışır ay bu tam ona gire diye diye doldururum herhalde evi. Esim de kızıyor. Al ama israf etme. Cabuk büyüyecek nasılsa bebeğimiz diyor. Bende yine bir nevresim aldım :) 3 tane oldu. Cok da degil dimi ama.Selam kızlar yine alışverişten geldim nevresim takımı ateş ölçer ve yine cicileraldım doğuran falan oldu mu geçmişi okuyamadım ya bide şu sallanan ana kucağından slanlar modelini bana bi yazsalr bende karar versem bugünde baktım burdakiler hep pahalı betten alacam artık
Allah yardımcın olsun canım.özellikle erken kalkınca kesin kusuyorum
Oh ne iyi yapmışsın canım.geldim canım eve zaten gelince yatak gözüme ayrı bir hoş göründü..nasıl kafayı vurup yattıysam yeni kalktım...
Canım sezeryan olan yakınlarım bile bana korse kullan dediler de ben daha almadım. Bilemiyorum kullanır miyim. Bir de kac beden almalı onları. Cok mu sıkacak. Yoksa sıkmasın mı? Hic bilemiyorum.merhaba arkadaşlar,kızımla geldik yine...
ben normal doğumdan sonra korse kullanımını soracaktım...netten okuduğum kadarıyla pek bi faydası yokmuş aslında ama,kullanmayan pişman,kullanan memnun,okuduğum yer ise bilimsel bi yazıydı..teorikte böyle ama acaba pratikte farklı mı olur,kafam karıştı...siz ne yapmayı düşünüyorsunuz,kullanacak mısınız...hani gerçekten faydası yoksa hiç te boşuna sıkıntı çekmeyelim,malum havalar halen sıcak,lohusa olacaz bunalmayalım....fikirlerinizi paylaşır mısınız...
maşallah canım kilosu çok güzelmiş
geçmiş olsun kuzu bide grip bu halimizle hiç çekilmiyo nane limon iç ıhlamur ballı süt falan iyi gelir tatlımsona yaklaştık kuzu artık normal bunlar...bende grip olmuşum...
doğrudur canım sen günlük nasıl besleniyosun ben doğru beslendiğimi sanıyodum ama bebişim hiç kilo almamış günlük yediklerin neler mesela?kilosu güzel de canım dikkat et dedi doktorum kalorili şeylerden mümkün olduğunca uzak dur dedi..
Oh ne iyi yapmışsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?