2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba cnm
bugün doğum haberi yok gördüğüm kadar bende geceleri öksürüyorum günüz bişey yok
bende bugün oğlumun cicilerini ütiledim şimdi de dizicem yerlerine kısmtse
Evet canım gördüm gecmisi okurken. Yorma kendini cok. Yerlerine düşerken de yorulma sakın.

Evet canım yaa. 3 gun oldu iciyorum. Benim zaten normalde de cok zor geçer bu grip. Gerçi Dr faranjit dedi ama burnum hala tıkalı ve afetlerin balgam ve burun akıntım hala koyu renk. Bende anlamadım. Sesim de değişik hala.
Ben her sen oluyorum maalesef. Ama bebek olunca daha bir tedirgin oluyorum tabii. Ona birsey olmasın diye.

bende cok normal ıstıyorum bı ara esıme kızdım sezeryan olucam dedım ama benım doktor saolsun hayır once normalı deneyecen dedıama fazla kılo almaması lazım oglunun dedı

bende bugün doktoruma sordum canım..normal mi görünüyo yoksa sezeryan mı...şu an bunları konuşmak için erken dedi..bir daha ki sefer çatı muayenem olacak herhalde 30unda daha net konuşuruz dedi..ama normal de düşünüyorsan bebeğe az kilo aldır dedi..

inanmıcaksın ama ben bile takmıştım kafaya çünkü daha sen söyler sölemez benimde içime kurt düştü, acaba şekerden mi midem delik gibi yiyorum diyodum çok şükür temiz çıkmış ya :)

ay doğmadan ne sıkıntılara sokuyo bu kuzular bizleri...bu arada geceler ne uzunmuş dün gece bunu anladım zaman geçmek bilmedi..

slm elifnil ne yapiyon Cnm nasılsın

slm canım kasılmalarım var artık geçmeyecek demekki...37.haftama girince ilacı kesicek doğarsa doğsun artık dedi doktorum..hayırlısı cnm 35+2 iken 2820 kg.dı maaşallah..artık doğsa da içim rahat cnm kilo verdim iştahım gitti bazı sıkıntılarım oldu burda okumuşsndur cnm dilim yara içinde...sen nasılsın bu arada..

hayırlısı olsun hakkınızda hayırlısı hakkınızda canım bebeğinin kilosu iyiymiş maşallah

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. 2 gun sinra yavrun kucağında insallah. Ne guzel :)
Senin esın de benimki gibi bir sürü is yapıyor. Ama bizimki evden hallediyor bazen beni bırakmak istemiyor. Hele bebek geldi mı ben zor giderim ise bile diyor bazen :))
Bizim buralar da serin ama güneş var bugun sukur. Bir de ben hasta olunca daha bir üşüyorum, arada ter basıyor falan.
Yalnız bize burası serin geliyor ama bugun Almanya'dan kuzenlerim uğradi ve denize bile girmişler bu hafta. Tabii almanya buz gibi olunca burasının 20 derecesi bile onlara yaz gibi geliyor.
Annen yetişir insallah canım. Tarhana ısı cok sürmez herhalde. Nerden gelecek annen? Tarhananın kurumadı icin sıcak olması gerek ya, oralar sıcak mı bari?
Kızlar ben çıkyımda oğluşumun kıyafetlerini dizeyim dolaba
Ayyy şimdi kızımda keni çekmecesini boşaltmş kfyı yemezsem iyidir

Canım ne yapsın kızın da senden görünce o da birşeyler yapmaya çalışıyor demek :)
Sende ona söyle hadi kızım koy geri hepsini toplayarak diye.

merhaba arkadaşlar,kızımla geldik yine...
ben normal doğumdan sonra korse kullanımını soracaktım...netten okuduğum kadarıyla pek bi faydası yokmuş aslında ama,kullanmayan pişman,kullanan memnun,okuduğum yer ise bilimsel bi yazıydı..teorikte böyle ama acaba pratikte farklı mı olur,kafam karıştı...siz ne yapmayı düşünüyorsunuz,kullanacak mısınız...hani gerçekten faydası yoksa hiç te boşuna sıkıntı çekmeyelim,malum havalar halen sıcak,lohusa olacaz bunalmayalım....fikirlerinizi paylaşır mısınız...

Ay ne güzel oluyor o alışveriş. Esim bugun diyor cocuk dogmadan daha bu kadar aldın doğduktan sonra kimbilir ne cok alırsın. Ben de dedim evet ay benim oğluma bu cok yakışır ay bu tam ona gire diye diye doldururum herhalde evi. Esim de kızıyor. Al ama israf etme. Cabuk büyüyecek nasılsa bebeğimiz diyor. Bende yine bir nevresim aldım :) 3 tane oldu. Cok da degil dimi ama.
özellikle erken kalkınca kesin kusuyorum
Allah yardımcın olsun canım.
geldim canım eve zaten gelince yatak gözüme ayrı bir hoş göründü..nasıl kafayı vurup yattıysam yeni kalktım...
Oh ne iyi yapmışsın canım.
Canım sezeryan olan yakınlarım bile bana korse kullan dediler de ben daha almadım. Bilemiyorum kullanır miyim. Bir de kac beden almalı onları. Cok mu sıkacak. Yoksa sıkmasın mı? Hic bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…