2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrb jasminim hosgeldin, misafir gelmesi iyi güselde sonra toplanmak kötü oluyo ya :) sanırım yeni bi doğum olmamış, bende ara ara girip çıkıyorum.. kullandığın antibiyotiğin bi faydası olmadı cnm ya ?

Allah rahmet eylesin babalrımıza benim babam düğünümden 1 sene önce vefat etmişti

amın canım hep bır yanım eksıktir hergun dusunurum babacıgımı erkenden bırkıp gıttı bızı hala yokluguna alışamadım bır bucuk yıl oldu
inş. hıssediyrlardır bızı

merhaba güzel anneler sanırım bu son yazışlarımdan biri olacak uzun bir süre giremeyeceğim.
Pazartesi günü sezaryen oluyorum Rabbim hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip eylesin.Kendimi toparlar toparlamaz evin kalabalığı dağılınca:) doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam kendinize çok iyi bakın...

Kızlar araştırırken birşey daha buldum, çevremdekilerde söylemişti böyle şeyler olursa korkma diye.. diyen arkadaşlarımdan bi tanesi 39 haftalıkken 2700 gr doğum yaptı. şimcik maşallahı var sıpanın :) sizlerle de paylaşayım istedim..

Bebeğiniz 36. haftada 49,5 cm. ve 2700 gr. civarındadır. Kafa çevresi ile karın çevresi yaklaşık olarak birbirine eşittir. Yağ birikimi yavaşladığından kilo artışı da azalır. (alıntı)

annelerde bile 1-2 kiloya kadar eksilme olabiliyomuş, korkulcak bişey değil hiç canınızı sıkmayın..

amın canım hep bır yanım eksıktir hergun dusunurum babacıgımı erkenden bırkıp gıttı bızı hala yokluguna alışamadım bır bucuk yıl oldu

Benim babam 9 yıl oldu geçende amcmın oğlu resmini face koymu ağla ağla bir hal oldumAllah mknlarını cennet etsin

hoş geldın yasmın kocam ızınlı gununde 2. işine gıdınce evde yalnızım bende hava kış burda yagmur sıs uyudum bıraz annemle konuştum doğuma 10 gun var dedım panık oldu evının inşaatı yenı bıtı tarhanayı yapınca gelecek o gelmeden doğurmam inş.

Bende sezeryan olursam senin gibi genel olurum herhalde. Bende korkuyorum digerlerinden. Maasallah diyelim canım. Insallah bizler de kolayca atlatiriz.
Iyi maasallah. Özeller maalesef öyle oluyorlar. Hep bir sezeryan teşviği.
Evet canim aslinda oyle ama ince dusununce gerek vardir diye dusunuyoruz bende almadim bakiyorum
Butikbebede vardi canim c seklinde gerci bir cok yerde satiliyor
Bende butikbebede gördüm canım.
Dr normal dediyse iyidir canım. Normal digum da istediğin icin doğumun rahat olur bebek cok iri olmazsa. Hayırlısı olsun.

Şekerinin çıkmaması iyi olmus Serapcim. Sevindim. Raporunu da halletmişsin. Gelince eve biraz kestirseydin.

Kızlar ben çıkyımda oğluşumun kıyafetlerini dizeyim dolaba
Ayyy şimdi kızımda keni çekmecesini boşaltmş kfyı yemezsem iyidir

Canım Allah sağlıcakla kavuştursun, hayırlı ve kolay doğumlar nasib etsin.. İnşallah çabucak toparlanırsın..
Pazartesi günü bir bayram daha yaşıcaksınız ne güzel, Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşamak nasib etsin inşallah
Gözlerim doldu yine, sanki doğuma ben gidiyomuşum gibi her seferinde bir tuhaf oluyorum

Kızlar ben çıkyımda oğluşumun kıyafetlerini dizeyim dolaba
Ayyy şimdi kızımda keni çekmecesini boşaltmş kfyı yemezsem iyidir
hadi bakalım annesi, kolay gelsin :)
kızlarda doğuştan var o özellik, büyüyüncede gardroplarını boşaltıyolar kıyafet denemek için :))

Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp esın genel olmucaksan dogum anında bızlere dua et

maşallah bebişine canım ​hakkınızda hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Birsey olmamıştır insallah canım. Bebislerimiz karnımızda korunuyorlar Allah'ın izniyle. Suyudur, rahmidir onlara birsey olmaz insallah.
Hic bilemiyorum canım. Bende hic kasilma falan olmadıgı icin. Kasilma gelince normal durabiliyor musun?
Dışarıda gelince seni rahatsız eder mı yani. Birde hastaneye yakın olacak musiniz? Acil birsey olursa diye.
Selamlar kızlar,nasılsınız?Yemeği ateşe koyduktan sonra size biraz bakayım dedim,birazdan ablam ve erkek kardeşim gelecekEvde bütün gün sıkılacaktım yoksa
Kardeşler birarada olacak demek :)
slm biz geldik
daha yeni uyandım 8 kalktım 9 yattim ve yeni kalktım
hala çok uykum var bıraksalar sabaha kadar uyurum
bu arada ne yesek midem bulaniyor kusuyorun sizde
de oluyor mu
Midem bulanmıyor benim canım.

Cok da yorma kendini canım. Yavaş yavaş yap hepsinden. Yarın yap gerisini.

Selam kızlar yine alışverişten geldim nevresim takımı ateş ölçer ve yine ciciler aldım doğuran falan oldu mu geçmişi okuyamadım ya bide şu sallanan ana kucağından slanlar modelini bana bi yazsalr bende karar versem bugünde baktım burdakiler hep pahalı betten alacam artık

özellikle erken kalkınca kesin kusuyorum

Pavlicim dinlen biraz kız. Bu ne enerji. Birde esın yapma demiş. Hic dinler miyiz. Bir de düğüne gidecekmişsin.
Dr neden dursun defi canım. Kilosu icin mı. Bayram diye mı istemiyorsun sen?
Benimkiler boyanmadı canım. Birarada yıkadım bende.
selam kıslar yarın annem gelcek kısmetse artık birlikte beklicez paşayı inşallah

tabi bu gece bi süpris olmassa
Hadi bakalım :)

Nüfus kağıdı hemen mı alınıyor? O zaman mı sigortaya geçiyor?

RABBİM mekanını cennet eylesın canım..
Dınlen canım agır bırsey falan kaldırma adet gununu bekle bakalım ınsallah dıledıgın gıbı olur.
selam kıslar yarın annem gelcek kısmetse artık birlikte beklicez paşayı inşallah

tabi bu gece bi süpris olmassa
Bakarsın bu gece gelır ufaklığın cok heyecanlı Ben 39 da yerımde duramam heralde heycandan
Maşalllah bebişine Derincim.
Benim babam 9 yıl oldu geçende amcmın oğlu resmini face koymu ağla ağla bir hal oldumAllah mknlarını cennet etsin
Mekanı cennet olsun canım babanında amcanın oglununda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…