2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canımcım şimdi heryer mis gibi olurcak ama sende kendine dikkat et çok az bi zamanın kalmış, akşam zaten yeterince yorucu olur. bebiş gelmese bile ağrı sancı çekmek zorunda kalırsın.. son günlerini dinlenerek geçirmen çok daha iyi olur. :)
hoşgeldiniz :) maşallah bebişine cnm çok güsel gelişimi doğum konusunda da düşünmen için epey zamanın var zaten, hakkında hayırlısı olsun :)

Kızlarrrr napıyosunuzz, bugün kimsecikler yok haftasonundan heralde, sayfalarda ilerlememiş pek..

naapalım cnm bebeğin bezini falan aldık şampuanı pudrası bugünde böyle geçti ...bugün bizim yan siteden gelin çıktı damat alayı nekadar çoktu çalıpoynadılar izledik bizde kendidüğünümğz geldi aklıma

canım benimde hastane çıkışları beyaz üzerine renkli desenlerle doluydu. hatta bi tanesinde zıbının kenarları komple kırmızıydı ama ben hepsini birden attım, yumuşatıcıda koydum mis gibi bebiş kokuyo :) renkleride solmadı, herhangi bir problemde yaşamadım. genellikle solmuyo bebek kıyafetleri ama biraz ürünede bağlı sanırım..

oyy güle güle kullanmak nasib etsin Allah
hamileyken daha bi farklı oluyo dimi gelinin çıkışı, düğünü felan :) benimde arkadasım evlendi gecen ay, onu izlerken sanki benim hiç olmamış gibi, daha yeni evlenicekmişim gibi, karma karışık şeyler geçti aklımdan :)

satımız aynı canım benimde 10 da alacak ekimin benle aynı olacak oğlumun doğum tarihiii

Evet canım aynı benimde doktor o gün çalışmıyo normalde o zaman ya perşembe ya cuma al dedim olmaz 1-2 gün daha dursun dedi cumartesi ortak noktada buluştuk onuda cuma akşamından yatırcak beni hastaneye cumartesi sabaha karşı gelip alcak bebişi gitcek sonra

sağol cnm korktum bende karışırmı die ürünler iyi ama içlerinde hediye gelenlerde var bilmiom nasıl onlar bir kaçını elimde yıkadım korktum :)

ya üzüldüm izlerken eşimde beni avutuyo bak dio bebek olunca asıl bizim düğünümüz dio oda içlendim sandı herhalde ay bide kız damatla gittiya konvoy babası sitenin kapısında yaktı sigarayı gözlerini silio ona mahvoldum ben geçelim içeri fena olacam dedim

bak bişz şeydende korktuk bayram izni malum doktor bulunmaz en azından perşembe olursa cuma cumartesi doktor var bakarlar bide nufus kağıdı içinde perşembe dedik özelde doğum yapıyoruz sigortalı olması gerek bebeğin ani bişeye karşı

doğru diyon canım ama içim durmuyo ki :) yarın annecim geliyo artık perşembeye kadar herşeyi beraber yapıcaz yalnız çok zor

Kızlar geçenlerde bir arkadaş cinsel ilişkiden sonra akıntıyla beraber pembemsi leke oldu demişti. doktorunun numarası olmadığından soramamıştı sanırım. ben gebelik haftamı okurken bişey buldum, onu paylaşıyım belki faydası olur..

36 Haftalık Gebelikte Vajinal Akıntı :
Vajinanızdaki akıntı artabilir, yoğunlaşabilir ve kalınlaşabilir. Cinsel ilişki veya vajina kontrolünden sonra mukusun pembe, kırmızı veya kahverengi olması sizi korkutmasın. Bu sadece rahim boynunun şu aralar çok hassas olduğundan genişlemeye başladığından zedelenmesidinden dolayıdır. (alıntı)

sağol cnm korktum bende karışırmı die ürünler iyi ama içlerinde hediye gelenlerde var bilmiom nasıl onlar bir kaçını elimde yıkadım korktum :)
en güselini yapmıssın canım, solmasından korkuyosan ılık suya tuz at kıyafetleri o suda beklet bi süre.. sonra elinde yıka..
hele ki bu sulu gözlülükle hiç dayanamamışsındır :) benim gözümün önüne hemen kuşağın bağlandığı sahne geldi.. ayy valla ben ağlıcam şimdi..
selam kıslar yarın annem gelcek kısmetse artık birlikte beklicez paşayı inşallah

tabi bu gece bi süpris olmassa
hayırlısıyla gelsin tavuklummmm :)

doğru diyon canım ama içim durmuyo ki :) yarın annecim geliyo artık perşembeye kadar herşeyi beraber yapıcaz yalnız çok zor
bende kv ile beraberken aynı durumu yaşıyorum, birileri iş yaparken oturmak insanı huzursuz ediyo, o yüzden genellikle iş halindeyim ama herşeyime yardım eder, dinlenmeye zorlar sağolsun :) annelerrr bitanecik yaa :)

adetime 9 gün var 4 gündür kasık bel agrısı ayagımada vuruyo adet olcakmısım gibi oluyodu bugunde pembemsi kan geliyo ara ara lekelenme gibi yerleşme kanaması olabilirmi?? cok merak ediyorum tecrübeli olanlar yardım edebilirmii ayrıca bugun acaip bi halsizlik var ayaga kalkasım yok

Merhaba kızlar Nasilsiniz? Herkes iyidir insallah. Gecmisi henüz okuyamadım. Bugun cok yogun bir gun. Sabahtan evi supurdum. Camasir topladım misafirim geldi. Bizim bir tanıdık yarım saat kadar uğradı. Sonra Almanya'dan kuzenlerim geldi. Bir kac saat de onlar yine bendeydi. Yendi içildi. Simdi de gittiler biraz ortalığı topladım. Camasir attım gene bir posta.
Ve uzandım size bakayım dedim. Doğum haberi falan var mı diye.
Ya ben birde geceleri o kadar cok öksuruyorum ki. Uyumak da güçlük çekiyorum. Esim de hep tedirgin bir sey olmasın diye.
Bu Sabah'ta kabusla uyandım.

ay deme benım rahmetlı babam aklıma geldııııııııı bız babamla zor ayrıldıkkı bıde benı gurbete verdı çok sarılmıştık bırbırımızee cokkkk herkes ağlamıştı o anda eşimin akrabalarıda eniştesı kızına donup asla gurbete vermem senı demiş benım babam demıştı vermem senı gurbete ben sana hasret gıderım dıye oyle ldu evlendım bır bucuk yıl sonra dedıgı oldu

Bende aynı deterjanla yıkdım beyazlaı bir attım küçük küçük üstünde desenleri vardı benimde bişey olmdı içine sinmezse ters çvir
bu arada şimdilik benimde ekim 10 gözüküyor sslı günü drğişmezse

Allah rahmet eylesin babalrımıza benim babam düğünümden 1 sene önce vefat etmişti

canım öncelikle rabbim gönlüne göre nasib etsin inşallah.. yerleşme kanaması olarak sorduğun şeyi ben adetime 10 gün kala yaşadım, 2 gün boyunca ara sıra da olsa devam etti azalarak, rengi kahverengiydi.. adete benzer belirtilerim de oldu ama ondan farklı olarak karnıma aniden sancılar giriyodu kitlenip kalıyodum.. halsizliğim ve fazlasıyla şişkinliğim olmuştu..

Merhaba cnm
bugün doğum haberi yok gördüğüm kadar bende geceleri öksürüyorum günüz bişey yok
bende bugün oğlumun cicilerini ütiledim şimdi de dizicem yerlerine kısmtse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…