Günaydın anneler ve melekleri
Bugün erkenciyiz nasılsınız bakalım![]()
günaydınnn canım heyecan ve korkuyla beklıyoz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın anneler ve melekleri
Bugün erkenciyiz nasılsınız bakalım![]()
günaydınnn canım heyecan ve korkuyla beklıyoz canım
bende okudum canım allah gonlune gore versın ıns
canım bende okudum.Allah yardımcın olsun
bende okudum canım allah kabul etsin
bende okudum canım Allah gönlüne göre versin![]()
bende okudum canım allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Bu arada ayetel kürsi bekleyen arkadaşım, bende okudum..
Allah kabul eylesin.. Hayırlı evlatlar nasib etsin tez zamanda inşallah..
arkadaşlar hepinizden Allah razı olsunn..
Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
size şimdiden hayırlı dogumlar bana ise hayırlısıyla yavrumu alıp sonucu beklemeyi nasip etsin Allah ım![]()
Evet canım tek.zaten artık açması zor dedi dr:18:ama inşallah perşembeye kadar bi sıkıntımız olmaz.bişey olmaz cnm inş.rabbim korusun evlatlarımızı.bol bol dua etmemiz lazım.
Evet canm ankaradyım.sende mi?hangi hastaneye gidiyosun.ben 29 mayısa![]()
Az kaldı CNm meleklerimiz her an gelebilir
bizde ilk kez erken kalktık kahvaltı ediyoz
Siz ne yapıyonuz doyurdun mu minigi![]()
canım ben her sabh bu saatlerde kalkym eşimi işe gönderym bazen yatıym gene bız doyduk ogluşumla canım da istemıyo bısey ama bugun 39 oldm ben baklım nezamn gelck
teşekkür ederim canım Allah razı olsunnCNm öncelikle Allah dualarını kabul etsin
İnşallah en kısa zamanda miniğini kucağına alırsın
Ben de senin için okudum eşimede söyledim
İnşallah tüm bebiş isteyen kardeşlerime en
Kısa zamanda bebiş nasip etdin(âmin)![]()
teşekkür ederim canım Allah razı olsunn
dualarına kocaman amin diyorum..
30 eylülde tüp bebek transferim olacak nasipse de 12 ekimde diğer bebeğimin doğması gerekn muhtemel tarihtede sonucu öğrenicez cok tuhaf bi haldeyim![]()
nasipse vereceğim canım bu topik benm içinçok değerliCnm allah gönlüne göre verir inşallah
senin için hep dua edeceğim güzel
haberlerini bekliyorum![]()
nasipse vereceğim canım bu topik benm içinçok değerli![]()
Gunaydın kılzar
Dun kontrolum vardı. bebegım gayet saglıklı 3180 gr olmus.nst sonucumda bır sorun cıkmadı. 7 ekimde sezeryan gunumu aldım. spınal sezeryan olucam ama korkularım var. normaldende korkuyorum napıcam ben bılmıyorum yhaa:18::18:
Canım sende vajiliydin degil mi. Bende sezeryan olucam sanırım. Benimde tahmini aynı haftada olacak.
Canım en fazla ıkı dakıka uyuyorum sonra lavabodayım cok zorlanıyorum benı en cok zorlayan bu durum karnım şiş.
Evet canım vajılıydım 1,5 cektım. o yuzden normal doguma hıc nıyetlenmedım bıle kendımı tanıyorum cunku ...
Aslında bizim içn dahs gerekli cnm c şeklinde benim önceden vardı çünkü benim sırt ağrlarım oluyor normalde e bazen yarım saat emzirdiiin oluyor öne doğru yük oluyor yasık çok güzel destekliyorEmzirme yastıgı aldınızmı kızlar aslında bebişlerin boynu ıcın gereklı sanki![]()