- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ya benimde bütün iştahım gitti eskiden yediğimin yarısını anca yiyorum üzülüyorum
Benim de sabahları 120 yi gecer oldu. 2 dilim ekmeğim vardı. Onu yarından sonra 1 dilime indireceğim. Zaten sabahları ac olmuyorum yemek için yiyorum. Diğer öğünler sorun yok. Benim 15 günüm kaldı. Dediğin gibi hayırlısı ile günlerimizi tamamlayalım inşallah.
Benim de sabahları 120 yi gecer oldu. 2 dilim ekmeğim vardı. Onu yarından sonra 1 dilime indireceğim. Zaten sabahları ac olmuyorum yemek için yiyorum. Diğer öğünler sorun yok. Benim 15 günüm kaldı. Dediğin gibi hayırlısı ile günlerimizi tamamlayalım inşallah.
Canım ya senin sekerib gün içinde hiç sınırı asiyormu.bikac haftadir bende oluyor.moralim bozuldu
sezeryan mı olacaksın canım sen 15 gün kaldı demişsin de...
Merhaba kızlar biz geldik, kociş gelmeden bi uğrayım dedim, o gelince pek girmiyorum malumunuz
Napıyosunuz bakalım, kontrolden gelenlerin durumları iyidir umarım, bu arada büşradan haber var mı ?
Sağlık ocağına gittik öğleden sonra, tahlil istediler, enfeksiyon çıktı monurol şase yazıldı. Tabi kendi aile hekimim miydi, hayır.. Nöbete kaldığı için izinliymiş. Hemşireside bu hafta komple izinliymiş, madem öyle bana niye yarına gün veriyosun. Yarın kapalı diye bugün gittim ama nerde.. Yine sağlık personelimiz muayene etti, kalp atışlarını felan da dinledik, herhangi bir sıkıntımız yok şükür.. çarşamba günü tekrar idrar tahlili istedi, kendi hemşirenize sonuçlarla görünürsünüz dedi. Sağolsun kendi hekimimden de hemşiremden de iyi ilgileniyor. Ama gittiğimde bu saygısızlıklarının hesabını sorucam..
Benimde bazen sabah oluyor.bazrn öğlen. O kadar da dikkat ediyorum.birde seker aletinin markası ne.
Merhaba kızlar biz geldik, kociş gelmeden bi uğrayım dedim, o gelince pek girmiyorum malumunuz
Napıyosunuz bakalım, kontrolden gelenlerin durumları iyidir umarım, bu arada büşradan haber var mı ?
Sağlık ocağına gittik öğleden sonra, tahlil istediler, enfeksiyon çıktı monurol şase yazıldı. Tabi kendi aile hekimim miydi, hayır.. Nöbete kaldığı için izinliymiş. Hemşireside bu hafta komple izinliymiş, madem öyle bana niye yarına gün veriyosun. Yarın kapalı diye bugün gittim ama nerde.. Yine sağlık personelimiz muayene etti, kalp atışlarını felan da dinledik, herhangi bir sıkıntımız yok şükür.. çarşamba günü tekrar idrar tahlili istedi, kendi hemşirenize sonuçlarla görünürsünüz dedi. Sağolsun kendi hekimimden de hemşiremden de iyi ilgileniyor. Ama gittiğimde bu saygısızlıklarının hesabını sorucam..
aynen banada öyle dedi serabım, mesane tamamen boşken bir bardak suda erit iç ve üstünede 3 4 bardak daha su iç dedi
hoşgeldin kuzum..bende de iltihap çıktı..monurol şaseden bana da yazmış doktor yatmadan önce içecekmişim...
IME-DC diye bir marka canım. Hiç araştırmadım. Hastane verdi.
ah canım ya rabbim korusun meleğini sağ salim kavuştursun sizi, bütün bekleyenleride. benimde bugün kontrol vardı. doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 10 gün daha durur durmaz belli olmaz dedi. diken üstündeyim bekliyorum.
yok canım ondan korkma.. normal şeker hastaları arasında katı diyet yapanlarda bile yükselme olabiliyor. bu birazda psikolojinle alakalı, hele ki üzüntü ve stresi çok seviyo şeker. bu yüzden yediklerinle birlikte onada dikkat etmeye çalış, Allahın izniyle bişicik olmaz bebişine :)Bende aynı. Normalde hamilelik oncesi rejim yapardım. Bu kadar katı kurallarim yoktu. Simdi inanılmaz dikkat ediyorum.yinede böyle arada çıkması moralimi bozuyor.dr arada olur o kadar takma dedi ama bebeğime birsey olmasindan korkuyorum. Gerçi minyon bi bebek.kiloda cok almadı
e benımde 12 gun var beraberız desenr hayrlıca inş canım ah bı doğsa eliffff benı 9 doğurttu 8 aydır senın normal olucak desene
Kızlar yaa bana bi de yemeklerde salça kullanma, tuzu tamamen kes dedi, ama neden dediğini anlamadım :44:
Şişmeler oluyomu elinde ayağında dedi, sadece yorulduğumda ayakta kalınca oluyo dedim.. özellikle dizlerin arkasında varis olup olmadığına baktı, bişey de yoktu. Tahliller desem onlarda normal.. Toplamda 9 kilo kadar aldım ama belli bile değil. Niye öyle söyledi anlamadım. :44:
e benımde 12 gun var beraberız desenr hayrlıca inş canım ah bı doğsa eliffff benı 9 doğurttu 8 aydır senın normal olucak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?