2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya benimde bütün iştahım gitti eskiden yediğimin yarısını anca yiyorum üzülüyorum

önceden de benim iştahım yoktu..sırf yemek yemek için yiyordum ama bir haftadır bana ne olduysa oldu...tazmanya canavarına döndüm önüme gelen ne varsa kasıp kavuruyorum...

sezeryan mı olacaksın canım sen 15 gün kaldı demişsin de...

Benimde bazen sabah oluyor.bazrn öğlen. O kadar da dikkat ediyorum.birde seker aletinin markası ne.

Canım ya senin sekerib gün içinde hiç sınırı asiyormu.bikac haftadir bende oluyor.moralim bozuldu

Aşmaz mı!!.. :)))
Haftasonları ne yzaık ki tüm düzenim alt üst oluyor. Toplu yapılan pazar kahvaltıları beni bozuyor.
Bir de son günler de sabahları kahvaltıdan sonra 140 falan cıkıyor. Kayvaltılarıma ayar cekeceğim. 15 daha iyi idare etmem lazım.
Şükürler olsun, boza moza yine de diyeti iyi yapmışım ki gectiğimiz pazartesi tahlillerimde keton falan cıkmadı. Ama ikramları geri çeviriyorum, yada aklıma bir yemek gelse diyorum şurda sayılı gün kaldı diyorum idare ediyorum. Doğumdan sonra isteiğim gibi yer içerim diyorum. Sen de dikkat et canım. Onemli olan teme şeyler. Şekerli şeyler, hamur işleri, prinç pilavı,patates, meşrubat'dan uzak dur. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yersin. Zaten dokotun seni yonlendirecektir.Biraz kısıtlanmış hissi veriyor ama bebeklerimiz için sayılı gün katlanıcaz. Kaldı ki buna ömürleri boyu katlananlar var. O yüzden hiç şikayet etmiyorum. Şu an beklemediğin bir şey olduğu için şaşkınlığını da anlıyorum. Ama cok var aramızda gebelik şekerli annişler..

Merhaba kızlar biz geldik, kociş gelmeden bi uğrayım dedim, o gelince pek girmiyorum malumunuz
Napıyosunuz bakalım, kontrolden gelenlerin durumları iyidir umarım, bu arada büşradan haber var mı ?
Sağlık ocağına gittik öğleden sonra, tahlil istediler, enfeksiyon çıktı monurol şase yazıldı. Tabi kendi aile hekimim miydi, hayır.. Nöbete kaldığı için izinliymiş. Hemşireside bu hafta komple izinliymiş, madem öyle bana niye yarına gün veriyosun. Yarın kapalı diye bugün gittim ama nerde.. Yine sağlık personelimiz muayene etti, kalp atışlarını felan da dinledik, herhangi bir sıkıntımız yok şükür.. çarşamba günü tekrar idrar tahlili istedi, kendi hemşirenize sonuçlarla görünürsünüz dedi. Sağolsun kendi hekimimden de hemşiremden de iyi ilgileniyor. Ama gittiğimde bu saygısızlıklarının hesabını sorucam..

hoşgeldin kuzum..bende de iltihap çıktı..monurol şaseden bana da yazmış doktor yatmadan önce içecekmişim...

Bu arada ayetel kürsi bekleyen arkadaşım, bende okudum..
Allah kabul eylesin.. Hayırlı evlatlar nasib etsin tez zamanda inşallah..

Bende aynı. Normalde hamilelik oncesi rejim yapardım. Bu kadar katı kurallarim yoktu. Simdi inanılmaz dikkat ediyorum.yinede böyle arada çıkması moralimi bozuyor.dr arada olur o kadar takma dedi ama bebeğime birsey olmasindan korkuyorum. Gerçi minyon bi bebek.kiloda cok almadı

hoşgeldin kuzum..bende de iltihap çıktı..monurol şaseden bana da yazmış doktor yatmadan önce içecekmişim...
aynen banada öyle dedi serabım, mesane tamamen boşken bir bardak suda erit iç ve üstünede 3 4 bardak daha su iç dedi hadi bu neyse de sabaha kadarda bekle, vücut kendini temizlesin o suyla diyo Benim bu halimle sabaha kadar sabretmem pek mümkün değil dedim, 3 4 saat bile yeterli dedi.. lutfetti sağolsun
alıntılardan gördüğüm kadarıyla şekerin çıkmış cnm ya geçmiş olsun, 2 gündür bende başladım yine doymuyorum, bendede çıkmasa

e benımde 12 gun var beraberız desenr hayrlıca inş canım ah bı doğsa eliffff benı 9 doğurttu 8 aydır senın normal olucak desene

yok canım ondan korkma.. normal şeker hastaları arasında katı diyet yapanlarda bile yükselme olabiliyor. bu birazda psikolojinle alakalı, hele ki üzüntü ve stresi çok seviyo şeker. bu yüzden yediklerinle birlikte onada dikkat etmeye çalış, Allahın izniyle bişicik olmaz bebişine :)

Kızlar yaa bana bi de yemeklerde salça kullanma, tuzu tamamen kes dedi, ama neden dediğini anlamadım :44:
Şişmeler oluyomu elinde ayağında dedi, sadece yorulduğumda ayakta kalınca oluyo dedim.. özellikle dizlerin arkasında varis olup olmadığına baktı, bişey de yoktu. Tahliller desem onlarda normal.. Toplamda 9 kilo kadar aldım ama belli bile değil. Niye öyle söyledi anlamadım. :44:

e benımde 12 gun var beraberız desenr hayrlıca inş canım ah bı doğsa eliffff benı 9 doğurttu 8 aydır senın normal olucak desene

Canım sen hiç canını sıkma hiç bişey olmuycak merak etmee:))) hep dua ediyorum hamilelerin duası geçermişşaka bi tarafa gerçekten hep dualarımdasın tabi herkesin dığumu güzel geçsin sağlıklı doğsun bizim vebişler demeyide unutmuyorum:)))

Tansiyonun uüksek çıkmıştır söylemedi mi kaç olduğunu benimde tam sınırda çıkıyor onun için banada aynısını söyledi ben 0 tuzlu yiyorum dün 11 8 çıktı yoksaki yükseliyor( birde son haftalardayız şişme diye de söylemiş olabilir

ewtbelkide beraber olur kim bilir. hayırlısıyla inş. sağsalim bi kucaklasak onları allah yardımcımız olsun. daha anne olmadan endişe endişe öldük valla.allah beterinden saklasın. bilmiyorumki normal mi olcak nolcak allah kerim. doktoruma sordum o zaman ne gerekiyorsa o yapılır dedi muamma. ama kafayı rahim ağzına dayadı oğlum

az kaldı artık çoğumuzun doğurmak istiyorum artık,38 e girdim cuma belli olucak dedi doğumun ama ozamana kadarda olabilir dedi,rahatsız oluorum sonuna geldim geçseydi şu günler...bide geçen doğum yapan arkadasımı gördüm 34.haftasında doğurdu sorun çıkmış ama şimdi çok iyi dior ama arkadasımın psikolojisi bozulmuş,spor yapıodu öle karşılaştım kocasının ihanetini yakalamış,kendini baştan yaratmak istiodu,üzüldüm...

bide o beni takmayan aylardır arayıp sormayan görümcem günlerdir beni sormayan kaynanam bi kaçgündür peşimdeler nedense son dk da kıymetli oldu yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…