Kızlar ensarıma kavuştum .dun randevum vardı anlatmıştım durumu size ve bebeğim kollarımda .bu duygu herşeye değer .normal dogumu çok istedik olmadı bebeğim 4.180 gr doğdu .iyiki normali zorlamadık .herşey yolunda biraz ağrım var ve süt daha yeni geliyor o kadar inşallah dua edin artsin benim için.en kısa zamanda görüşürüz .
canım ben istemiyorum sezeryan...ay ne bileyim hep kendimi normale alıştırdım şimdi hangi doktora gitsem direkt sezeryan diyorlar..gerçi bu son gittiğim doktor doğum şekli için konuşmamız erken dedi...canım sezaryen hiç korkulacak bir şey değil, gidiyorsun bebeğini kucağına alıyorsun, 1-2 gün hasteneden sonra eve geliyorsun
toparlanma süresi de herkesin değişiyor
normal doğumda ilaç dozajı ayarlanması gerektiği için, yani annenin ıkınabilmesi için zaten spinal yapılmaz, normal doğumda sadece epidural yapılır canım
spinal sadece sezaryende yapılabilir, epidural her ikisinde de yapılıyor
epidural sezaryenin spinale göre avantajları var, ağrı eşiğine göre gereken dozajda ilaç alabiliyorsunuz ve doğum sonrası da dozajlı ağrı kesici veriliyor
spinalde o yok, tamamen uyuşuyor ve soğum sonrası ağrı kesici verilmiyor belden
kız çok guzeller bunlar ya suslu anne
ay yine kendimi adet olacakmış gibi hissediyorumböyle olmaya başladı artık hemen hemen hergün oluyor bu yalancı sancı mı oluyor
ben de bu gidişimde konuşucam salı günü gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek doktor doğum hakkında
hu hu hamısler sırt agrısı ceken var mı içim rahat etsınn lınada varmıs normal ozamann saol lınacm içim bıraz rahatladı
sen doğurdun mu canım bugünlrdeydi senin de sezeryan tarihin yanlış hatırlamıyorsam
Eki Görüntüle 808608 Eki Görüntüle 808609 Eki Görüntüle 808610
Bunlarda yeni cicilerimiz ve beşiğimiz:))))
Kızlar ensarıma kavuştum .dun randevum vardı anlatmıştım durumu size ve bebeğim kollarımda .bu duygu herşeye değer .normal dogumu çok istedik olmadı bebeğim 4.180 gr doğdu .iyiki normali zorlamadık .herşey yolunda biraz ağrım var ve süt daha yeni geliyor o kadar inşallah dua edin artsin benim için.en kısa zamanda görüşürüz .
doğurmadı canım o pazartesi pırtlatcak...
yok tatlım ilacın bebeğe geçme konusunda birbirine üstünlüğü yok epiduralle spinalin..canım ben istemiyorum sezeryan...ay ne bileyim hep kendimi normale alıştırdım şimdi hangi doktora gitsem direkt sezeryan diyorlar..gerçi bu son gittiğim doktor doğum şekli için konuşmamız erken dedi...
canım sezeryanda neden epidurali önermiyorsunuz dedi eşim...bebeğe geçme riski var dedi yanlış hatırlamıyorsam..
aman aman yesinler ne tatlı şeyler bunlar böyle özellikle beşiğinize bayıldım
Benim pek olmuyor canım.kızlar benım bugun sırtım agrıyo sızdede var mı ya yastıkla yaslanınca agrımıyo ayaktayken falan agroyoooooo cvp beklıym zaten cok streslıym
Canım daha sonraları yani bir kac sene sonra agri çeken oluyormuş diye duydum igne olunan yerden. Bilemiyorum ki cok kafam karışık.doğum sonrası bel ağrısı elbet olacak bunu epidurale bağlamak bana saçma geliyor
eskiden de kadınlar köyde doğurduğunda , kiminde doğum sonrası bel ağrısı olurmuş, kronikleşen...
epidural olanda da bel ağrısı olabilir, normal doğum yapanda da..
amerika ve tüm gelişmiş ülkelerde secaryenlerin %98 i epidural/spinal yapılıyor
% 2 de anne isteği değil, acil vakalar
Link açılmadı canım.genel anesteziyi kimse önermiyor artık. genel anestezi de doğumun sonuna doğru bebeğe de ilaç gidiyor. ama spinal ve epiduralde gitmiyor bebeğe ilaç hiç. bel ve baş ağrısı da kişiye göre değişiyor. bazılarında hiç bişe kalmazken bazılarında kalabiliyor ağrılar.
http://www........................./2010/09/epidural-ve-spinal-anestezi-ile.html bunu bi oku derim.
Hayırlısı olsun insallah canım. Sen yemene içmene dikkat et.sata göre gelirse daha bir ay var canım...o bir ay var ya gözümde nasıl büyüyor anlatamam...:18:
hu hu hamısler sırt agrısı ceken var mı içim rahat etsınn lınada varmıs normal ozamann saol lınacm içim bıraz rahatladı
altta ismini gördüm ama sonra geri kaçtı galiba allah yardımcısı olsun onunda sağ salim kavuşur inşallah
sanırım bu..benimde ilk bebiş olacak tecrübesiz annelerizben de bilmiyorum ilk gebelik olunca
ama sanırım yalancı sancı öyle oluyor canım
çatı muayenesinden sonra konuşuruz dedii sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?