2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
dediğim gibi bel ağrıları anne olduktan sonra doğum şekli ne olursa olsun yaşanabilen bir şey, bunu epidurale bağlamak çok da doğru değil, doktorumla da uzun uzun konuştuk bunu, okuduğum kitaplarda da bunu gördüm
bel ağrılarımız için epidurali günah keçisi yapıyoruz
amaaaaan ne diyeyim tatlım, allah büyük, bakalım neler yaşayacak nasıl doğumlar yapacağız, allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

ben pek araştırmadım canım..ama dün bana öyle deyiverince hastane de temiz olsun normal olsun dedim sadece..hatta ebede güldü...iyi cesaretlisin dedi...

valla bende neye göre doğurcam merak ediyorum...herşey karmakarışık bende de...sata göre 35+5 çıkması gerekiyo ..gelişime göre 37+2 olmuşuz...göbükün değeri ise daha bi farklı...yapar herhalde 37 ve 38.haftada yapılıyormuş çatı muayenesi...

Sekerim tam düzene girmişti ama bu arakat gunde en az 1kez 120yi gecer olfu.yememde değişiklikte yapmadım. Moralim cok bozuk. Cabuk gecsin su günler((

sdf ve tilsim gözünüz aydın bebecikleriniz doğmuş. allah analı babalı büyütsün. sdf cnm inş.bebeğin bir an önce düzelir çıkar kuvezden ve kucağına alırsın.

kızlar mrb,ben ptesı sabahı genel anestezı ıle sezeryan oluyorum.dr.lar spınalı onermedı((((((((( sonda olayından cok korkuyorum onu narkozdan önce yapacak ıkna edemedım ya bana bıseyler dıyın bu sondayla ılgılı

canım benim ablamada epiduralden önce odada taktılar hiç acımadı dedi.üzülme kokkulacak bişey yok

Geçmiş olsun canım. Doktorun doğru demiş geriye donük olarak bir şey yapılamaz ama daha once dediğim gibi şekerin kontrol altına almış olarak doğuma girmen de cok önemli. Artık zararın neresinden dönülse kardır diye düşünmek lazım. Ben hızlı kilo almaya başlamıştım, sonra şeker yüklemesi haftasında şeker çıkınca diyete başladım. Diyet dediysem hiç aç kalmak yok. Sürekli yiyorum. Gözün hiç korkmasın.

aynen canım şu üç günde 2 kilo aldım ve canımı acayip sıktı...bakalım yarın ne çıkacak...ama gerçekten doymuyorum şu bir haftadır sanki midem delik yediklerim orada durmuyo...

Canım ya senin sekerib gün içinde hiç sınırı asiyormu.bikac haftadir bende oluyor.moralim bozuldu

Sekerim tam düzene girmişti ama bu arakat gunde en az 1kez 120yi gecer olfu.yememde değişiklikte yapmadım. Moralim cok bozuk. Cabuk gecsin su günler((

Benim de sabahları 120 yi gecer oldu. 2 dilim ekmeğim vardı. Onu yarından sonra 1 dilime indireceğim. Zaten sabahları ac olmuyorum yemek için yiyorum. Diğer öğünler sorun yok. Benim 15 günüm kaldı. Dediğin gibi hayırlısı ile günlerimizi tamamlayalım inşallah.

bugun bıraz daha yı sayılırım canımm dun apar topar hastneye gıttım 2. kordon dolandıgı haberın aldım maalesef3 eım sezeryan canım sen nasılsın

ah canım ya rabbim korusun meleğini sağ salim kavuştursun sizi, bütün bekleyenleride. benimde bugün kontrol vardı. doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 10 gün daha durur durmaz belli olmaz dedi. diken üstündeyim bekliyorum.

aynen canım şu üç günde 2 kilo aldım ve canımı acayip sıktı...bakalım yarın ne çıkacak...ama gerçekten doymuyorum şu bir haftadır sanki midem delik yediklerim orada durmuyo...

ya benimde bütün iştahım gitti eskiden yediğimin yarısını anca yiyorum üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…