• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:5:
Yalancı sancılar nasıl oluyor kızlar bende de sancı oluyor ama adet agrısına benzer degıl sanırım şişkınlıkle alakalı bır agrı sancı gb .

Ben geçen hafta sancıdan dolayı roporluydum benim hissettiğim adet ağrısı gibi başlıyor donra tam ortaya sanki niri bastırıyormuş gini hem ağrı hemde toplanma oşuyor böyle olurken benim tuvaletimde gelmiş gibi oluyor:)) ayağa kalkıncada aşağıya doğru biri göbeğimi ittiriyormuş gibi oluyor

Ben geçen hafta sancıdan dolayı roporluydum benim hissettiğim adet ağrısı gibi başlıyor donra tam ortaya sanki niri bastırıyormuş gini hem ağrı hemde toplanma oşuyor böyle olurken benim tuvaletimde gelmiş gibi oluyor:)) ayağa kalkıncada aşağıya doğru biri göbeğimi ittiriyormuş gibi oluyor

Hımm anladım cnm ben daha rast gelmedım o sancıya bakalım ama hemen endıselenırım kesın :)

Hayırlısı olsun . kızım orada doğmuştu aysun hanım girmişti doğuma Şimdi ben hastane mi değiştirdim ya geçen hafta tüp bebekteki hemşire beni aradı merak ettik hamileliğiniz nasıl gidiyor cinsiyeti ne diye bende inşallah doğumdan sonra aysun hanıma gelicem dedim ziyarete bir de resim istiyorlar panoya asmak için
Beni aramadılar sanırsam sisteme geçiyor ya benim bilgiler. Ordan takip ediyordurlar. Aysun hanım gelmemişti en son. Biraz daha gelmez herhalde.
Ben çay içiyorum kahvaltıda kan ilacını içtikten bir saat sonra çay veya süt içilebilirmiş
Evet öyle diyorlar.
tasındım cnm bende pekmez aldım dunden berı yıyorum bakalım ne olcak muzda yedım ama bı işe yaramamış duşunsene daha 2 kılo bıle olmamış oysakı 3 kıloya yakın olcaktı bayagı az neyse fazla strese sokmayayım kendımı dahada kotu olue bebeğım için

Olsun canım alır insallah. Güzelce beslen ve dinlen artık.

Yoktur cnm bır sorun merak etme sen ıyıdır bebiş . Ben de ıcelı bır saat olmadı az sonra atıstırcam mecbur yoksa mıdem bulanıyor.
ya maşallah çok hareketli ama insan da merak ediyor
:26:

Bende yatmadan önce içiyorum dr hazmı zor gece iç dedi hep de öle içtim bi rahatsızlığı olmafı bana reflüm olduğu halde

ozaman yemekten 1 saat sonra içilecekmiş cnm eczcı demiştı bana
benim şu anda gaviscon içmeme rağmen yanıyorum reflü mide yanması zor gerçekten bir de gece öksürüğü geri geldi bu yanmadan dolayı mı oluyor acaba
bakalım iki şekilde de oluyosa ya gece içerim bundan sonra ya da yemekten bir saat sonra

Zaten sancıyla birlikte büyük tuvaletin geliyormuş gibi hissediyorsan doğum sancısıymış
Beni aramadılar sanırsam sisteme geçiyor ya benim bilgiler. Ordan takip ediyordurlar. Aysun hanım gelmemişti en son. Biraz daha gelmez herhalde.

Evet öyle diyorlar.

Olsun canım alır insallah. Güzelce beslen ve dinlen artık.

evet seni kayıtlardan görüyorlardır cnm

ya maşallah çok hareketli ama insan da merak ediyor

benim şu anda gaviscon içmeme rağmen yanıyorum reflü mide yanması zor gerçekten bir de gece öksürüğü geri geldi bu yanmadan dolayı mı oluyor acaba
bakalım iki şekilde de oluyosa ya gece içerim bundan sonra ya da yemekten bir saat sonra

Canım reflu öksürüğü tetikliyormuş.

Selam kızlar iyi geceler hepinize.bende haftaya perşembe sabahtan sezaryen olacam..kilosu 3.500 ve hala kordon boynunda..pztsi son kontrol ve perşembe inş oğluşum kucağımda:16::16:süslenip gidicem albüm yaptırcaz.planlı doğuma gitmek te iiymiş:52::52:

Selam kızlar iyi geceler hepinize.bende haftaya perşembe sabahtan sezaryen olacam..kilosu 3.500 ve hala kordon boynunda..pztsi son kontrol ve perşembe inş oğluşum kucağımda:16::16:süslenip gidicem albüm yaptırcaz.planlı doğuma gitmek te iiymiş:52::52:

selamm bende kızıma haftaya cuma kavuşuyorum :) bende kuaföre gidip öyle doğuma gitmeyi planlıyorum fönlü olsun saçlarım :)

bende hazırlıklı gidiyim diye düşünodum ama evet makyaj dogumdan sonra bebişleri koklamak için zararlı olur iyiiki sölediniz kızlar aklıma hiç gelmemişti

Oh ne guzel :)
bende hazırlıklı gidiyim diye düşünodum ama evet makyaj dogumdan sonra bebişleri koklamak için zararlı olur iyiiki sölediniz kızlar aklıma hiç gelmemişti

Fotograflarda falan makyajsiz mı çıkacağız. Ama dogum fotograflarının cogunda anneler makyajı. Sormak lazım.

:19:bizde fotoğ

Fotograflarda falan makyajsiz mı çıkacağız. Ama dogum fotograflarının cogunda anneler makyajı. Sormak lazım.

Bizde fotocu ayarlamaya çalışıyoruz ama doğuma girmiycek:(( oda da çrkilecek bardakla sürshi bile süsletriyorum oda da süslenece ben doğumdayjrn ama normsl olursa nolur bilmiyorum:(( ben maşamıda götürütüm yanımda bızuluncs düzeltirim:52:artık son haftalarda hergün föne gidetim bende:37:

valla canım ben mkyaj yapmıosam kimse yapmasın bence yüzüm hamilelikten beri bi degişik oldu sivilce üstüne sivilce iz kaldı ne yapacam bende bilmiorum

valla canım ben mkyaj yapmıosam kimse yapmasın bence yüzüm hamilelikten beri bi degişik oldu sivilce üstüne sivilce iz kaldı ne yapacam bende bilmiorum

Ayy. Bende de var o dorun ya acayip sivilcelendim ergenlikte bu kadar ılmamıştı bide benim burnum şişti kendimi acayip çirkin hissediyorum:(((((((:43:

Ayy. Bende de var o dorun ya acayip sivilcelendim ergenlikte bu kadar ılmamıştı bide benim burnum şişti kendimi acayip çirkin hissediyorum:(((((((:43:

durumlarımız nasılda benzio benim burnumda çok şişti kırmızı bi hal aldı sabahları görmen lazım dudaklarım silikonlu gibi ne yapsam çare bulamadım uçuk çıkmıştı daha onun izi bile geçmedi :43::43:

durumlarımız nasılda benzio benim burnumda çok şişti kırmızı bi hal aldı sabahları görmen lazım dudaklarım silikonlu gibi ne yapsam çare bulamadım uçuk çıkmıştı daha onun izi bile geçmedi :43::43:

canım bende oyleeyım hanı aglarsın burun kıpkırmızı olur ucu şişer ağlamaktan sılmekten ya aynı oyleyım bende hastanede bakıyom kımı benım gıbı suratı dudaklar pörtlemiş burun parlıyo....

ne guzel kılosu canım benımkı durdu 2850 de kaldu kordonda 2. ye dolanndı şimle oturuyoz agzımızı bıcak acmıyo:19:senın tekmı dolnmıştı

Back