sezın ınş herşey yoluna gırer kotu bışey olmaz korkma sen
canım muzumu yıyorum pekmeze basladım bakalım 1 hafta içinde ne kadar alcak ama 3 haftada 100 grm almış ama benı bu ev işi yordu o yuzden cocugum kılo almadı
Canım tahin pekmez ye. Bende 2 haftadır keciboynuzu pekmezi aldım ve yiyorum tahine. Arada ceviz at ağzına. Muzlu sut yapıyorum. Sende yiyebildigin kadar cok ye.skmamaya calışıyorum zaten ama 600 gr eksıklıgımız varmış az değil 1 hafta sonra kontrole tekrar gıtcem egr kılo almazsa cıger gelıştırıcı ıgne yapcaklarmış
Doğru duymuştum onu Dr kutu bıtınce daha kullanma dedı bana canım alla alla
Cabim bundan sonra yat ve dinlen. Taşındın zaten degil mı? İslerde oldugu kadar olsun.canım muzumu yıyorum pekmeze basladım bakalım 1 hafta içinde ne kadar alcak ama 3 haftada 100 grm almış ama benı bu ev işi yordu o yuzden cocugum kılo almadı
Jasemin sen medicanada mı yapacaksın doğumu
Ya ben ferroyu sabah aç karnına içmem gerekiyor hep unutuyorum kahvaltı ediyorum aklıma gelior
Cabim bundan sonra yat ve dinlen. Taşındın zaten degil mı? İslerde oldugu kadar olsun.
Evet canım medicana da kısmetse.
Valla bende ac içmiyorum. Beni mahvediyor. Kahvaltıdan yarım saat sonra iciyorum. Zaten artık kahvaltı ile cay içmiyorum. Yaklaşık bir aydır elma suyu iciyorum. Cok da guzel oluyor.
Cabim bundan sonra yat ve dinlen. Taşındın zaten degil mı? İslerde oldugu kadar olsun.
Evet canım medicana da kısmetse.
Kesın yakalr canım haftasını kendını yormacanım muzumu yıyorum pekmeze basladım bakalım 1 hafta içinde ne kadar alcak ama 3 haftada 100 grm almış ama benı bu ev işi yordu o yuzden cocugum kılo almadı
Ya ben ferroyu sabah aç karnına içmem gerekiyor hep unutuyorum kahvaltı ediyorum aklıma gelior
İnş canım üzdü Elif benı bu aralar şimdi ise o hareketlerden eser yok
Kesın yakalr canım haftasını kendını yorma
Evet canım sabah ac karnına bır tane ama ben yatarken ıcıyorum
kızlar bu arada bugün doktora gidemedim ya haftaya salıya aldım randevuyu o zaman kadar doluymuş dokor bende o zaman 36+4 olucam kısmetse 1 ay olacak gitmediğimson zamanlar inşallah bir sorun da yoktur merak ta ediyorum
şimdi içsem iyi olur fakat midem çok yanıyor daha beter olmayayım
şimdi içsem iyi olur fakat midem çok yanıyor daha beter olmayayım
ozaman yemekten 1 saat sonra içilecekmiş cnm eczcı demiştı banaYa ben ferroyu sabah aç karnına içmem gerekiyor hep unutuyorum kahvaltı ediyorum aklıma gelior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?