2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım muzumu yıyorum pekmeze basladım bakalım 1 hafta içinde ne kadar alcak ama 3 haftada 100 grm almış ama benı bu ev işi yordu o yuzden cocugum kılo almadı

Benim kızımada zayıf demişti dr hatta bi hafta geriye düşmüştü her gün muz süt ve cevizi hep beraber yedim şuan haftasını yakaladı :)iki haftada400 gr almış yarından itibarende pekmeze başlıycam bakalım nadıl fark edecek :))

skmamaya calışıyorum zaten ama 600 gr eksıklıgımız varmış az değil 1 hafta sonra kontrole tekrar gıtcem egr kılo almazsa cıger gelıştırıcı ıgne yapcaklarmış
Canım tahin pekmez ye. Bende 2 haftadır keciboynuzu pekmezi aldım ve yiyorum tahine. Arada ceviz at ağzına. Muzlu sut yapıyorum. Sende yiyebildigin kadar cok ye.
Doğru duymuştum onu Dr kutu bıtınce daha kullanma dedı bana canım alla alla

Benim kanım hep iyidi cok sukur. En son gittiğimde hemsire kan ilacı yazayım mı var mı dedi? Vardı daha o yüzden bitince yazdırırım dedim. Mutlaka icmeye devam et dedi bana.
Sen yine de sor istersen.

canım muzumu yıyorum pekmeze basladım bakalım 1 hafta içinde ne kadar alcak ama 3 haftada 100 grm almış ama benı bu ev işi yordu o yuzden cocugum kılo almadı
Cabim bundan sonra yat ve dinlen. Taşındın zaten degil mı? İslerde oldugu kadar olsun.
Jasemin sen medicanada mı yapacaksın doğumu

Evet canım medicana da kısmetse.

Ya ben ferroyu sabah aç karnına içmem gerekiyor hep unutuyorum kahvaltı ediyorum aklıma gelior

Valla bende ac içmiyorum. Beni mahvediyor. Kahvaltıdan yarım saat sonra iciyorum. Zaten artık kahvaltı ile cay içmiyorum. Yaklaşık bir aydır elma suyu iciyorum. Cok da guzel oluyor.

Cabim bundan sonra yat ve dinlen. Taşındın zaten degil mı? İslerde oldugu kadar olsun.

Hayırlısı olsun . kızım orada doğmuştu aysun hanım girmişti doğuma Şimdi ben hastane mi değiştirdim ya geçen hafta tüp bebekteki hemşire beni aradı merak ettik hamileliğiniz nasıl gidiyor cinsiyeti ne diye bende inşallah doğumdan sonra aysun hanıma gelicem dedim ziyarete bir de resim istiyorlar panoya asmak için

Valla bende ac içmiyorum. Beni mahvediyor. Kahvaltıdan yarım saat sonra iciyorum. Zaten artık kahvaltı ile cay içmiyorum. Yaklaşık bir aydır elma suyu iciyorum. Cok da guzel oluyor.

Ben çay içiyorum kahvaltıda kan ilacını içtikten bir saat sonra çay veya süt içilebilirmiş

tasındım cnm bende pekmez aldım dunden berı yıyorum bakalım ne olcak muzda yedım ama bı işe yaramamış duşunsene daha 2 kılo bıle olmamış oysakı 3 kıloya yakın olcaktı bayagı az neyse fazla strese sokmayayım kendımı dahada kotu olue bebeğım için

Kesın yakalr canım haftasını kendını yorma
Ya ben ferroyu sabah aç karnına içmem gerekiyor hep unutuyorum kahvaltı ediyorum aklıma gelior

Evet canım sabah ac karnına bır tane ama ben yatarken ıcıyorum

kızlar bu arada bugün doktora gidemedim ya haftaya salıya aldım randevuyu o zaman kadar doluymuş dokor bende o zaman 36+4 olucam kısmetse 1 ay olacak gitmediğimson zamanlar inşallah bir sorun da yoktur merak ta ediyorum

Yalancı sancılar nasıl oluyor kızlar bende de sancı oluyor ama adet agrısına benzer degıl sanırım şişkınlıkle alakalı bır agrı sancı gb .

kızlar bu arada bugün doktora gidemedim ya haftaya salıya aldım randevuyu o zaman kadar doluymuş dokor bende o zaman 36+4 olucam kısmetse 1 ay olacak gitmediğimson zamanlar inşallah bir sorun da yoktur merak ta ediyorum

şimdi içsem iyi olur fakat midem çok yanıyor daha beter olmayayım

Yoktur cnm bır sorun merak etme sen ıyıdır bebiş . Ben de ıcelı bır saat olmadı az sonra atıstırcam mecbur yoksa mıdem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…