• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sezinimmmm üzülme cnm benimmmm bak benimde bi arkadaşımın bebegının boynuna kordon dolandı. Doğuma günler kala kendiliğinden açıldı ve normal doğumla dünyaya geldı. Sen bol bol dua et kendını strese sokma rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş cnm benim.
Serabımmm karşılaşamıyoruz cnm nasılsın görüşmeyeli. Doktoruna ısınmana sevindim oğluşunada maşallah kilosu baya önde gidiyo. Sanırım sen sezeryan olursun kilosuna göre dıyorum. Hastaneylede herseyı konusmussun bakalım hayırlısı olur hakkında inş. Bizde gecen hafta doktordaydık her hafta cagırıyo artık. Bebek doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş karnımda cok yukarda ne zaman inicek bilmiyorum.benımde çantam çoktan hazır iyice ağırlaştım iyice stres sardı bakalımm noolcak

ama bızımkı çözulecegıne daha da dolanıyo canım cuma 1 dı bugun 2 oldu surprızlerle dolu ınan inş. Benımde oylee olur allahım inş inş

Bende ferro kullanıyorum ac karnına az önce ıctım mıdemı cok yoruyor bırazdan fena olurum

ferro beni kabız yapıyor sonra basurum kanıyor malesef o yüzden dr maltoferi yazdı o tuvaletimi güzel çıkarttırıyor etkilemiyor yani diğer kan ilaçlarını içemiyorum. şuruptanda tiksiniyorum eşim zorla tepemde kontrol ediyor içiyormuyum diye kansızlık çok fazla kendimi geçtim miniğim için içmek zorundayım malesef canım.:19:

ama bızımkı çözulecegıne daha da dolanıyo canım cuma 1 dı bugun 2 oldu surprızlerle dolu ınan inş. Benımde oylee olur allahım inş inş
cnm arkadasımında öyleydı ikimi üçmü ne o kadar dolanmıştı ama bak Rabbimin mucizesi kendılıgınden açıldı inşallah seninde öyle olurr bol bolll du ett

evet var sdf-82 arkadaşımız doğum yapmış bebişi küvezdeymiş ama kendisi de sağlıklı bebek de sağlıklı aslında gününden önce gelmiş biraz 1 hafta kadar küvezde kalacakmış

ben kullanamıyorum malesef midemi bulandırıyor düşüncesi bile 2. kutu daha bitmedi sen düşün artık arada eserse içiyorum zorla :31::31:

oh oh maşallah canım çogumuz bu ay dogurcaz galiba ben ekime kalmam gibi gelio

ferro beni kabız yapıyor sonra basurum kanıyor malesef o yüzden dr maltoferi yazdı o tuvaletimi güzel çıkarttırıyor etkilemiyor yani diğer kan ilaçlarını içemiyorum. şuruptanda tiksiniyorum eşim zorla tepemde kontrol ediyor içiyormuyum diye kansızlık çok fazla kendimi geçtim miniğim için içmek zorundayım malesef canım.:19:
Evet sıskınlık kabızlık mıde bulantısı ama ıcmeye gayret gösterıyorum canım napalım minişlerimiz için hersey
ben gynoferon kullanıyorum cnm

benımkıde gyno ferro aç karnına gunde 1 tane cnm sevemedım bır turlu duzenlıde almıyorum .

Sevgıcım beslenmenle bırlıkte o 600 gr eksıgı rahatlıkla kapatırsınız bol et,balık,muz,pekmez,kaşar tüket canım birde yogurt süt tabıkı.
Duzenlı bır sekılde tüket bunları hem önemlı olan saglık daha varmıs nasılsa doguma tamamlarsınız emınımkı. Ben muz ve pekmez cok tuketıyorum

evet yaa bu mesajı bende okumuştum merak ettim şimdi

var malesef bende de ara sıra oluyor normal bu tür şeyler:31::31:
Evet epey bi haber beklediğimiz kişiler var. Allah yardımcıları olsun hepsinin, bizim de.
aaa suyu mu gelmiş oylemi yazmıştı
Evet canım suyu gelmişti. Yani o öyle düşünüyordu. Dr'a gideceklerdi. Gelmediğine gore hastanede.
Kan ılacı kullanıyormusunuz kızlar kullanıyorsanız hangısınden ????
Gyno ferro sanol kullanıyorum ben canım.
bende onu kullnıyrum gunde 1 ac karnına ama kanım iyi çıktı artık kullnmıcam

Canım iyi çıksa bile kullanın diyorlar. Hatta doğumdan sonra bile kullandiriyorlar. Çünkü kan falan da kaybedeceksin dedi bana hemsire.

Evet epey bi haber beklediğimiz kişiler var. Allah yardımcıları olsun hepsinin, bizim de.

Evet canım suyu gelmişti. Yani o öyle düşünüyordu. Dr'a gideceklerdi. Gelmediğine gore hastanede.

Gyno ferro sanol kullanıyorum ben canım.

Canım iyi çıksa bile kullanın diyorlar. Hatta doğumdan sonra bile kullandiriyorlar. Çünkü kan falan da kaybedeceksin dedi bana hemsire.
Doğru duymuştum onu Dr kutu bıtınce daha kullanma dedı bana canım alla alla

Sevgıcım beslenmenle bırlıkte o 600 gr eksıgı rahatlıkla kapatırsınız bol et,balık,muz,pekmez,kaşar tüket canım birde yogurt süt tabıkı.
Duzenlı bır sekılde tüket bunları hem önemlı olan saglık daha varmıs nasılsa doguma tamamlarsınız emınımkı. Ben muz ve pekmez cok tuketıyorum

canım muzumu yıyorum pekmeze basladım bakalım 1 hafta içinde ne kadar alcak ama 3 haftada 100 grm almış ama benı bu ev işi yordu o yuzden cocugum kılo almadı

sağol canım Allah razı olsun. yalancı sancı dedikleri arada bir giren düzensiz sancılar çok oldu bende de. sonuncusunuda öyle zannettim ana öyle bir düzenliydi ki sorma gitsin:)

19 dakika- 18 dakika- 17 dakikada bir bir inmeye başlayınca eyvah dedim bebek geliyor:) ben daha evdeyim :)
çok düzenli bir şekilde aralıklar iniyor. Normal doğum yapacak annişlerin aklında bulunsun.
Benim şu an sezeryan göüküyor ama yinede belli olmaz

Back