kızlllaaaaaarrrr nasılsınız ayol doğuran yok mu aramızda :)
benim karın bayağı aşağıda akşam 7den sonrada düzensiz 2-3 kere sancı vuruyor.
elimiz kulağımızda ama hala çantam hazır değil.
çok yorgunum bir de bakışlarım bir garip oldu koyun gibiyim
ihtıyacım var canım dualarınıza inş. canım elifim saglıklı gelır butun hepsi öyle gelsin meleklerinKuzum moral bozmak yok Elifcik sapasaglam dogucak insallahsen kendi hareketlerine dikkat et kalkarken donerken fln yavas yavas hareket etmeye calis ayetel kursi oku bol bol bende dua ediyorum sana ferahlat icini biraz
evet karnım aşağıda bayağı..yaaaaaaaaaaa inşallah erken gelmez
merhabalar,ben sürekli takip eden ama fazla yazmayan bir üyeyim...o yüzden özel mesaj hakkım bile yok daha...
büşrayı merak ettim,ondan haber alan var mı acaba...onunla günlerimiz aynıydı,ve dün hiç doğum belirtim yok demişti,gece de suyu gelmiş...o öyle olunca ben de heyecanlandım,ama benim de belirtim kasılmam hiç yok,sadece alttaki kemiklerde ağrı var...
büşradan haber alırsanız paylaşın olur mu,merakta kaldım...
gordum simdi takvimini canim ben goremedim sanirsamorada oyle o zaman canim bi sorup sorustursaydin belki senin gittigin dr oyle yapiyodur :26: giysiler icin h&m vardir orada da sanirsam oraya bak derim cok tatli seyler var insallah yardimci olmusumdur zor tek olmak gurbette
kızlar nasılsınız 1 haftadır gıremedım özledım sızlerı benım azcık moralım bozuk 2 gun önce dr gıttım gelışımınde gerıleme var dedı dr ona agladım sızladım geldım henuz 1.960 gr çok kuçuk değilmi
canım senin endişen acıdan dolayı mı yoksa bebeğin için mi her ikisinin de risk durumları var sonuçta sezryan olunca herşey yolunda olacak yada normal olunca herşey yolunda olacak diye brişey yok kendini kasma yapabiliyorsan normali dene derimkızlar herkes normal doğur diyor bana ya.ben sezaryen istiyordum herkes normal doğur diyor bana.korkuyorumda..
3200 olmuş canım benim
evet yaa bu mesajı bende okumuştum merak ettim şimdiKızlar simdi gobek topigine baktım da kishaji aşağıdaki mesajı yazmış ve bir daha gitmemiş. Acaba dogum yapmis mıdır o da?
Her gun bir dogum haberi yada sancı vs haberi almaya başladık.
Acaba tılsım ve Büşra ne yaptılar?
Tılsım da bugun girmezsem sezeryana almışlardır beni demişti.
kishaji said:
17-09-2013 03:08
o yukarda gördüğünüz göbeğin içeriği bu gece çıkmaya karar vermiş gibi görünüyor kızlar Dualarınızı eksik etmeyin şimdilk aralıklarını yazıyorum ceptelefonuma sıklaşınca eşimi uyandıracağım inşallah yalancı sancı değildir... ama nişanım gelmedi anlamadım vallahi...
slm kızlar hiç keyfim yok ayaklarımda çok ağrı var sızlıyor ayrıca çatım genişliyor galiba genital bölgemdeki kemik kısmlarında da ağrı var oturup kalkarken çok zorlanıyorum ya benim gibi aynı sıkıntıyı çeken varmı.
aaa suyu mu gelmiş oylemi yazmıştı
benim 3 aydır doktor kontrolüm yok zaten,olanlar da aile hekimiyleydi,bitti,3 aydır ebeye gidiyorum,en son 36. haftada gittim,39 a verdi yeni randevuyu,çıkarken de belki o zamana doğurursun dedi,sinirlerim tepeme çıktı,burda yazarken simge kullanmasını bilmiyorum daha,duygularımı onlarla ifade etmek isterdim,çok sinir olmuştum kadına...bi de elle karnımı elledi,bebek minik olacak dedi,zaten 4 küçük karnım,aptal şey,sinirimden eve geldim ağladım..doğuma da o girecekmiş,burda doktor riskli bişey olursa geliyormuş...
yalnızlığa gelince de doğumdan sonra eşim on gün çalışmayacak,sonrasında hepten yalnızlık,korku endişe...burda annesi yanında olanları,kv si yanında olanları çooook kıskanıyorum...Allah kimseyi zorda bırakmasın....cevapların için tekrar teşekkür ederim,ben de yazdıkça yazdım,ne kadar dolmuşsam artık...
canım senin endişen acıdan dolayı mı yoksa bebeğin için mi her ikisinin de risk durumları var sonuçta sezryan olunca herşey yolunda olacak yada normal olunca herşey yolunda olacak diye brişey yok kendini kasma yapabiliyorsan normali dene derim
maşallah tosuncuk yerim ben onu
evet yaa bu mesajı bende okumuştum merak ettim şimdi
var malesef bende de ara sıra oluyor normal bu tür şeyler
sezinimmmm üzülme cnm benimmmm bak benimde bi arkadaşımın bebegının boynuna kordon dolandı. doğuma günler kala kendiliğinden açıldı ve normal doğumla dünyaya geldı. sen bol bol dua et kendını strese sokma Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş cnm benim.ama ınannın morelım cok bozuk evet tehlıkelı bır durum olsa eve gondermzdı ama ben sureklı bebegımı dusunuyorum geceler nasıl gececek ya bır kere daha dolanırsa ya sıkarsa kordon boğazını ya oksıjen gıtmzse
bunları dusunucen sureklııı çok tedırgınım aklım hep kızımda napıcam bennn boyle zaman nasıl gecer r napıcam ben
serabımmm karşılaşamıyoruz cnm nasılsın görüşmeyeli. doktoruna ısınmana sevindim oğluşunada maşallah kilosu baya önde gidiyo. sanırım sen sezeryan olursun kilosuna göre dıyorum. hastaneylede herseyı konusmussun bakalım hayırlısı olur hakkında inş. bizde gecen hafta doktordaydık her hafta cagırıyo artık. bebek doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş karnımda cok yukarda ne zaman inicek bilmiyorum.benımde çantam çoktan hazır iyice ağırlaştım iyice stres sardı bakalımm noolcakBiz geldik teyzelerimiz...doktor randevumuz vardı biliyorsunuz...gittik acayip yoğundu...muayenemizi olduk..sıcak geldi doktorun davranması...baş ve boy gelişimine göre 35+5 çıktı ama göbek yani karın çevresine göre 39+0 çıktı...:18::18:doktorumuz göbüklü bir bebek dedi. tekrar tekrar ölçtü beni de korku sardı...kilosu 3360 gram çıktı...şekerin çıkmış mıydı dedi..hayır dedim....kan ve idrar tahlili istedi...kan tahlili içinde hormon tahlili de varmış...sizce neden istemiş olabilir hormon tahlilini..ilk defa verdim hormon tahlilini...korkumdan da doktora soramadım...yarın çıkarmış...yarın tekrra gideceğiz doktorumuza...pazartesi raporumuzu alıp okuldan ayrılıyoruz...30 eylüle randevu verdi...ve her an hazırlıklı oldu..çantanı hazırla dedi..nst istedi..nst.ye çıktık..kalp atışları minnakımın çok güzelmiş...sancım çıktı ama ciddiye alınacak sancı değil adet sancısına benzer sancılar dedi...artık dikkat etme vaktiymiş...ağır iş yapma çantanı hazırla arabanın arkasında tut dedi...doğumhaneye nst için çıktık ebe ve hemşire oradaydı..neler lazım diye konuştuk..bir takım istediler bana bir pijama takımı bir gecelik dediler...birde terlik..battaniye gerisini hastane veriyormuş...dışarıdan ebe getirttirebiliyormuşuz..istersek doktor istersek ebe giriyormuş doğuma...tabi normal doğum olursa...sezeryan olursa tabi ki doktorumuz yapcak...bizden bu kadar kızlar...ama içime doğan bana sezeryan yolu görünüyo...
Kan ılacı kullanıyormusunuz kızlar kullanıyorsanız hangısınden ????
evet var sdf-82 arkadaşımız doğum yapmış bebişi küvezdeymiş ama kendisi de sağlıklı bebek de sağlıklı aslında gününden önce gelmiş biraz 1 hafta kadar küvezde kalacakmışSlmlar kızlar bugün eksiklerimizi tamamladık çok şükür bitti artık tam takım hazırız çok yoruldum artık yürüyüş bana göre degil kendimi sezeryana alıştırmayA çalışıyorum
ve kendime sinir oldum sizi takip edemiyorum aklım sizde arada telden bakıorum ama adapte olamıyorum dogum yapan varmı bugün
Kan ılacı kullanıyormusunuz kızlar kullanıyorsanız hangısınden ????
malesef evet kullanıyorum 3 aydır günde iki sefer tiksindim artık zorla içiyorum sırf minişim için
Maltofer şurup ondan içiyorum karamel kokulu ama sonuçta kan şurubu tadı iğrenç
evet var sdf-82 arkadaşımız doğum yapmış bebişi küvezdeymiş ama kendisi de sağlıklı bebek de sağlıklı aslında gününden önce gelmiş biraz 1 hafta kadar küvezde kalacakmış
ben kullanamıyorum malesef midemi bulandırıyor düşüncesi bile 2. kutu daha bitmedi sen düşün artık arada eserse içiyorum zorla
ben gynoferon kullanıyorum cnmKan ılacı kullanıyormusunuz kızlar kullanıyorsanız hangısınden ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?