2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kızzz hazırlasana çantayı ne kaldı şunun surasında. ben hazırladımda acık duruyo hergün yeni bişiler koyuyorum içine. doğum yapana kadar kapanmayacak hale gelecek canta

Kuzum moral bozmak yok Elifcik sapasaglam dogucak insallah sen kendi hareketlerine dikkat et kalkarken donerken fln yavas yavas hareket etmeye calis ayetel kursi oku bol bol bende dua ediyorum sana ferahlat icini biraz
ihtıyacım var canım dualarınıza inş. canım elifim saglıklı gelır butun hepsi öyle gelsin meleklerin

aaa suyu mu gelmiş oylemi yazmıştı

benim 3 aydır doktor kontrolüm yok zaten,olanlar da aile hekimiyleydi,bitti,3 aydır ebeye gidiyorum,en son 36. haftada gittim,39 a verdi yeni randevuyu,çıkarken de belki o zamana doğurursun dedi,sinirlerim tepeme çıktı,burda yazarken simge kullanmasını bilmiyorum daha,duygularımı onlarla ifade etmek isterdim,çok sinir olmuştum kadına...bi de elle karnımı elledi,bebek minik olacak dedi,zaten 4 küçük karnım,aptal şey,sinirimden eve geldim ağladım..doğuma da o girecekmiş,burda doktor riskli bişey olursa geliyormuş...
yalnızlığa gelince de doğumdan sonra eşim on gün çalışmayacak,sonrasında hepten yalnızlık,korku endişe...burda annesi yanında olanları,kv si yanında olanları çooook kıskanıyorum...Allah kimseyi zorda bırakmasın....cevapların için tekrar teşekkür ederim,ben de yazdıkça yazdım,ne kadar dolmuşsam artık...

Kizlar ben cikiyorum iyi aksamlar herkese iyi bakin kendinizede bebislerinizede

canım lütfen bozma moralini yemene içmene dikkat et düzeleir son haftalarda kilo alıyormuş bebekk

kızlar herkes normal doğur diyor bana ya.ben sezaryen istiyordum herkes normal doğur diyor bana.korkuyorumda..
canım senin endişen acıdan dolayı mı yoksa bebeğin için mi her ikisinin de risk durumları var sonuçta sezryan olunca herşey yolunda olacak yada normal olunca herşey yolunda olacak diye brişey yok kendini kasma yapabiliyorsan normali dene derim
3200 olmuş canım benim
maşallah tosuncuk yerim ben onu
evet yaa bu mesajı bende okumuştum merak ettim şimdi

var malesef bende de ara sıra oluyor normal bu tür şeyler

canim gercekten zormus ya niye boyle anlamadim oradami oyle bilmiyorum ne uyuz bi kadinmis bosver bebisin iyise sen korkma onun dediklerinede aldirma salla gitsin bebis iyi olsun onemli olan o hic korkma benimde kimsem yok burada senin esin ne guzel 10 gun durucak yaninda benim 3 gun sadece sonra babasinin esi gelicekmis eve napalim kuzum karamsar olma kismetimiz boyleymis sakin uzulme bebisinide uzme o dogunca herseyimiz onlar olucak sanirsam kendine iyi bak seni cok iyi anliyorum

Canım gözun aydın hayırlısıyla dogurmussun RABBİM analı babalı buyutsun bebişde tez zamanda saglıgına kavusucak ınsallah bak sende söylemıssın morluk gecmıs sutunde tez zamanda gelır ınsallah .

​hiç keyfim yok malesef evet ağırlaştık artık sanırım ondan

sezinimmmm üzülme cnm benimmmm bak benimde bi arkadaşımın bebegının boynuna kordon dolandı. doğuma günler kala kendiliğinden açıldı ve normal doğumla dünyaya geldı. sen bol bol dua et kendını strese sokma Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş cnm benim.
serabımmm karşılaşamıyoruz cnm nasılsın görüşmeyeli. doktoruna ısınmana sevindim oğluşunada maşallah kilosu baya önde gidiyo. sanırım sen sezeryan olursun kilosuna göre dıyorum. hastaneylede herseyı konusmussun bakalım hayırlısı olur hakkında inş. bizde gecen hafta doktordaydık her hafta cagırıyo artık. bebek doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş karnımda cok yukarda ne zaman inicek bilmiyorum.benımde çantam çoktan hazır iyice ağırlaştım iyice stres sardı bakalımm noolcak

Kan ılacı kullanıyormusunuz kızlar kullanıyorsanız hangısınden ????

malesef evet kullanıyorum 3 aydır günde iki sefer tiksindim artık zorla içiyorum sırf minişim için
Maltofer şurup ondan içiyorum karamel kokulu ama sonuçta kan şurubu tadı iğrenç

evet var sdf-82 arkadaşımız doğum yapmış bebişi küvezdeymiş ama kendisi de sağlıklı bebek de sağlıklı aslında gününden önce gelmiş biraz 1 hafta kadar küvezde kalacakmış

Kan ılacı kullanıyormusunuz kızlar kullanıyorsanız hangısınden ????

ben kullanamıyorum malesef midemi bulandırıyor düşüncesi bile 2. kutu daha bitmedi sen düşün artık arada eserse içiyorum zorla

malesef evet kullanıyorum 3 aydır günde iki sefer tiksindim artık zorla içiyorum sırf minişim için
Maltofer şurup ondan içiyorum karamel kokulu ama sonuçta kan şurubu tadı iğrenç

Bende ferro kullanıyorum ac karnına az önce ıctım mıdemı cok yoruyor bırazdan fena olurum

Bana şurup vermedı cnm decavit ve gyno ferro dıye ılacım var acıkcası pek duzenlı kullanmıyorum mıdem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…