2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar doktor kilosunu ölçemedi sizde de var mı ya da duydunuz mu böyle birşey?
gelişim gayet iyi dedi ama şunu farkettim önceden bir bütün olarak inceleyebiliyordum oğlumu şimdi çok büyümüş kısım kısım geliyo ekrana ellerini de yumruk yapmış :) :*

Selam Elifcim hoşgeldın saglıcakla kucagına alırsın ınsallah bebegını hayırlı dogumlar..

canim bazi bebekler dogum sirasinda da inebiliyo sen yuruyuse fln cik cokta yurumede en azindan hareket et.. bayrama kalmaz senin oglan
elimden geldıgı kadar hareket etmeye çalışıyorum cnm zaten evde işlerden fırsat kalmıyor bı çamaşır asıyorum pert oluyorum. inşallah fazla beklemezzz yaaa ben dayanamıyorum artıkkkk

masallah canim benimde soylemiyo ben eger sormazsam boyunu hiiic soylemiyo bile ben artik ekrana bakinca hic bisey anlamiyorum karnini olcuyo ben kafasimi fln diyorum artik buyuduler sigmiyolar ellerini yiyimmm onun yaaa minik minik

elimden geldıgı kadar hareket etmeye çalışıyorum cnm zaten evde işlerden fırsat kalmıyor bı çamaşır asıyorum pert oluyorum. inşallah fazla beklemezzz yaaa ben dayanamıyorum artıkkkk

insallah canim fazla bekletmezler bizleri sanirim ekim bebekleride sabirsiz geliyolar teker teker

Normalde ölçebılıyormuydu cnm yoksa cıhazı falanmı arızalanmıs? Maşallah oglusuna Benımkıde yuzunu doya doya gösterdı sanırım bana benzıyor Tabı öncelıkle saglık.

masallah canim benimde soylemiyo ben eger sormazsam boyunu hiiic soylemiyo bile ben artik ekrana bakinca hic bisey anlamiyorum karnini olcuyo ben kafasimi fln diyorum artik buyuduler sigmiyolar ellerini yiyimmm onun yaaa minik minik

doktor yazık tatlım haftaya söylesem olur mu dedi :)) hep söylüyordu ben de iyiyse zaten hareketleri de iyi hiç önemli değil dedim :)) evet minik minik sıkmış bi de geçen de emiyordu elini :)) Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inş herkes sağlıkla kucağına alır...

evet karnım aşağıda bayağı..yaaaaaaaaaaa inşallah erken gelmez

merak etme canim iyidir yaramazz oyyy ne tatli ben hiic goremedim ya hele yuzunu hiic gormedim bi tek su yutuyodu onu yarim yamalak gorebildik daha dogrusu gormeye calistik aminnnn insallah canimm

Normalde ölçebılıyormuydu cnm yoksa cıhazı falanmı arızalanmıs? Maşallah oglusuna Benımkıde yuzunu doya doya gösterdı sanırım bana benzıyor Tabı öncelıkle saglık.

hep söylüyordu ölçemedim dedi gelişimi iyi deyince senin de dediğin gibi öncelikle sağlık olduğu için hiç üstelemedim bizimki yüzünü göstermedi başı tamamen aşağı inmiş içe dönüktü yüzü :)

takvimim var ama çıkmıyor mu acaba,yarından itibaren 39. haftaya girecem,14 günüm kaldı...ben sadece puset aldım,doktora hastaneye götürüp getirebilmek için,arabada puset şart diye...
burda kontroller böyleymiş,karnımın ölçümleri 4 hf geriden olmasına rağmen,usg yapmıyorlar,zaten buraya bu yıl geldim,nefret ettim resmen,bebek eşyaları sevimsiz,özensiz,zevksiz,arabalrı hep siyah kocaman,bisiklet tekerleği kadar tekerlek takmışlar,dediğin siteye bakacam,kargo varsa netten alacam...burdaki saçma uygulamalar yüzünden bebeğim hemen doğsun istiyorum,en azından gelişimini gözlerimle görmek daha iyi...cevabın için çok teşekkür ederim....

kızlllaaaaaarrrr nasılsınız ayol doğuran yok mu aramızda :)
benim karın bayağı aşağıda akşam 7den sonrada düzensiz 2-3 kere sancı vuruyor.
elimiz kulağımızda ama hala çantam hazır değil.
çok yorgunum bir de bakışlarım bir garip oldu koyun gibiyim

merak etme canim iyidir yaramazz oyyy ne tatli ben hiic goremedim ya hele yuzunu hiic gormedim bi tek su yutuyodu onu yarim yamalak gorebildik daha dogrusu gormeye calistik aminnnn insallah canimm

seninki bak hazırlıklarla uğraşıyo :) maşallah :) yüzünü görmüştüm ve o siyah beyaz görüntüye aşık oldum resmen :)

gordum simdi takvimini canim ben goremedim sanirsam orada oyle o zaman canim bi sorup sorustursaydin belki senin gittigin dr oyle yapiyodur :26: giysiler icin h&m vardir orada da sanirsam oraya bak derim cok tatli seyler var insallah yardimci olmusumdur zor tek olmak gurbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…