2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Öylede linacım sürekli tedırgınım ya 3 tur olursa die sürekli bunu düşünüp zaman geçer mi ya sıkarsa oksıjen besin hepsi kordonda

olmaz inşallah canım stres yapıp bebişi de etkileme bak adaşım üzülür sonra annesinin durumuna

daha neler duyacagız neler ogrenecegız bakalım.6 aylık cocuga ne kınası ılk defa duyuyorum.bende hıc sevmıyorum ve kımse alınmasın bana arkadaslar lutfen ama ne gereksız seyler bunlar yawhele para muhabbetı ınan mıgdemı kaldırdı.

o sebepten olmuşsa doktoruna telefon et sor bakalım ne diyecek ona göre gidersin

Allah analı babalı büyütsün canım sana ve bebişine uzun ve sağlı ömürler nasip etsin inşallah ve ayrıca çok geçmiş olsun canım.

Öylede linacım sürekli tedırgınım ya 3 tur olursa die sürekli bunu düşünüp zaman geçer ya sıkarsa oksıjen besin hepsi kordonda

canım kötü düşünme. güzel şeyler düşün ki öyle olsun bişeycik olmaz inş. bebişinede sanada. bak gebelerin duası kabul olurmuş hepimiz sanada bebeğinede dua ediyoruz yeterki sen sakin ol

ayyy ne güzel.. cok seneler var ekmek yapimi görmedimdi:)) yufka mi yaptiniz?

kızlar aksam akıntıyla beraber ıc camasırımda cok acık pembemsı bır leke gordum bu ara fazlaakıntım oluyor bıde bebegın tekmelerı canımı felaket acıtır oldu bunlar normalmı 34+6 dayız bu arada

37 ve 38.haftadan sonra her an tetikte olmamız gerekiyor kızlar o zaman....her an ben geliyorum diyebiliyormuş karnımızda ki minnaklar...

kızlarrrrr durmadan acıkıyorum ben yaaaa....

yiyeyim de kuzu...gerçi yiyorum da.... 3 günde 2 kilo almışım

bende öyleyim hep yiyeyim istiyorum doymak bilmiyorum.. ama diyet programından da çıkMıyorum buna rağmen 1,5 kilo almışım bir haftada..

9 Ekim olan sezeryan tarıhımız 3 Ekim'e alındı kordon bor kez daha dolanmış çünkü dündü randevum apar topar bugün gittık hastaneye kilosuda durdu

canım umarım tehlikeli bi durum olmaz.. Allah yardımcın olsun

kız eltin pek orjinalmiş

kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..
bence tüm ayrıntıları anlatarak doktorunla konuş.. nolur nolmaz..

akıntını bilemiyorum ama bebek tekmeleri normaldir benimki de nefesimi kesiyo bazn o derece

bende sevmiyorum o tarz şeyleri.biri yapıyor duyupta haydee diğeri ben gerimi kalcam eksikmi kalcam onun kadar olamıcammı deyip o da yapıyor..benmi çok katıyım bilmiyorum bu konuda.gereksiz masraf geliyor bana.ona harcayacağım parayı kızıma bişey alırım diye düşünüyorum..6 aylık kınaları en az 1.50 dağıtıyosunda ne yapıyolar atılıyor anca..dediğim gibi misafirliğe buyrun gelin diyorum gene hazırlığımı hamur işimi yapıp ağırlarım ama kurabiye içine para yada gelin kınası gibi kına yapmam

akıntını doktoruna sor derim ben ama bebek hareketleri bende de öyle sağ tarafımı delecek gibi oluyor bazen

ah canım eşi benzeri yok valla..hep anlatıyorum burda herkes şaşıyor..türünün son örneği valla..

Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı sağlıklı acısız sızısız atlatırsınız canım rabbim yardımcınız olsun.

ayyy ne güzel.. cok seneler var ekmek yapimi görmedimdi:)) yufka mi yaptiniz?
evet ablacım yufka ekmek.. bende buraya geldiğimden beri görüyorum, ankaranın göbeğinde nerdeeeee :)

canım bebeğin hareketlerinin acıtıyo olması normal ama akıntıyla beraber gelen pembemsilik normal değil, nişan bile olabilir.. bence hemen sor doktoruna.

benmde bogazda kasınma terleme burun akıntım var sukur öksuruk yok bende yarın yAzdrym ılac azda kaldı ama ıyılesırım belkı

selam kızlar,
biz de az önce geldik doktordan.. bugun tam 36+0 haftalık oldu bebiş.. kilosu da 3100gr olmuş bir haftada 300 gr almış yine :18:
doğuma kadar 3800 olabilir dedi doktor teyzemiz... herşey yolundaymış, suyu da gayet iyi dedi.. ters dönmüş bebiş..
doğum şekli konusunda da konuştuk %80 normal dedi.. plasentam aşağıdaydı önceden ama şu an normal doğumu tehlikeye sokasar durumda değil dedi.. yani sadece bebeğin duruşuna bağlı sezeryan olması.. aksi takdirde normal doğum gibi görünüyo..
burdaki doğum haberlerinden sonra gidelim bakalım odamıza falan dedim valla ne zaman gelcekleri bellimolmuyo bu yaramazların odayı gördük hemşire teyzelerimizle konuştuk güzel ve verimli bi gün oldu yani.. artık beklemedeyiz :)

oyy maşallahhhh minik tosunnn
herşey yoluna girmiş, inşallah doğum konusuda gönlüne göre olur hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…