• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet ablacım yufka ekmek.. bende buraya geldiğimden beri görüyorum, ankaranın göbeğinde nerdeeeee :)

canım bebeğin hareketlerinin acıtıyo olması normal ama akıntıyla beraber gelen pembemsilik normal değil, nişan bile olabilir.. bence hemen sor doktoruna.

nerdesin simdi?

Kızlar şimdi yine sinir oldum herşeye ağlıyorum ya hastaneden aradılar doktorun acil ameliyatı çıkmışmış mesai çıkışına kadar ameliyatta olacakmış hastane bağcılarda ben beylikdüzündeyim eşimde hastane tarafında çalışıyor oradan tam beni almaya gelmişti bende böyle böyle oldı die söyledim haftaya salıya randevu verebiliyorlarmış eşimin ağzondan çıt çıkmadı geri gitti hastaneyede gıcık oldum eşim desen başka alem
Zaten 3 hafta kalmış neden başka doktora gideyim ağla ağla yine sinirlerim gerildi yine ya

selam kızlar,
biz de az önce geldik doktordan.. bugun tam 36+0 haftalık oldu bebiş.. kilosu da 3100gr olmuş bir haftada 300 gr almış yine :18:
doğuma kadar 3800 olabilir dedi doktor teyzemiz... herşey yolundaymış, suyu da gayet iyi dedi.. ters dönmüş bebiş..
doğum şekli konusunda da konuştuk %80 normal dedi.. plasentam aşağıdaydı önceden ama şu an normal doğumu tehlikeye sokasar durumda değil dedi.. yani sadece bebeğin duruşuna bağlı sezeryan olması.. aksi takdirde normal doğum gibi görünüyo..
burdaki doğum haberlerinden sonra gidelim bakalım odamıza falan dedim valla ne zaman gelcekleri bellimolmuyo bu yaramazların :9: odayı gördük hemşire teyzelerimizle konuştuk güzel ve verimli bi gün oldu yani.. artık beklemedeyiz :)

oy oyy maşallah tosuncuk geliyor desene hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah:nazar::nazar:

Kızlar şimdi yine sinir oldum herşeye ağlıyorum ya hastaneden aradılar doktorun acil ameliyatı çıkmışmış mesai çıkışına kadar ameliyatta olacakmış hastane bağcılarda ben beylikdüzündeyim eşimde hastane tarafında çalışıyor oradan tam beni almaya gelmişti bende böyle böyle oldı die söyledim haftaya salıya randevu verebiliyorlarmış eşimin ağzondan çıt çıkmadı geri gitti hastaneyede gıcık oldum eşim desen başka alem
Zaten 3 hafta kalmış neden başka doktora gideyim ağla ağla yine sinirlerim gerildi yine ya

hiç gerilme canım doktoruna da eşine de kızma eşin sana değil hastaneye kızmış sonuçta işini bırakıp geldi vee boşu boşuna geldiğini düşündü doktoruna da kızma bence belki acil ameliyata girmiştir sen de olabilirdin ameliyata girecek olan kendi doktorun gelsin istemezmiydin

Arkadaşlar herkese selamlar 2013 eylül annesiyim biz oğlumla bugünle tam 10 günlük olduk biz sıramızı savdık topu sizlere attık inşallah hayırlı doğumlar nasip eder Allah, sezeryanda normal doğumdan da korkulacak bir şey yok ben sezeryan oldum 2 saat sonra ayağa kalktım Allah yardımcınız olsun... Sevgiyle kalın...

evet ya tam tosun paşa.. diyet de yapıyorum ama umarım birazcık yavaşlar kilo alımı.. yoksa normal doğumum zorlaşcak...

yok yok zorlaşmaz inşallah geçen sene minyom tipli bir arkadaşım doğum yaptı 4100gr doğdu tosuncuğu maşallah çatır çatır da normal doğurdu doğumun ertesi gnü ziyarete gittim ayaklanmıştı bile:nazar::nazar:

hiç gerilme canım doktoruna da eşine de kızma eşin sana değil hastaneye kızmış sonuçta işini bırakıp geldi vee boşu boşuna geldiğini düşündü doktoruna da kızma bence belki acil ameliyata girmiştir sen de olabilirdin ameliyata girecek olan kendi doktorun gelsin istemezmiydin

Doğru diyosun zaten eşimle bu aralar küsüz konuşmuyoruz birde ondan bişey söylemesini bekledim birşey de demedi elii kolunu salladı gitti daha çok sinirlerim boşaldı alayacağın

Arkadaşlar herkese selamlar 2013 eylül annesiyim biz oğlumla bugünle tam 10 günlük olduk biz sıramızı savdık topu sizlere attık inşallah hayırlı doğumlar nasip eder Allah, sezeryanda normal doğumdan da korkulacak bir şey yok ben sezeryan oldum 2 saat sonra ayağa kalktım Allah yardımcınız olsun... Sevgiyle kalın...

Ne mutlu size :) guzel dilekleriniz icin de tesekkur ederiz...darisi basimiza

Doğru diyosun zaten eşimle bu aralar küsüz konuşmuyoruz birde ondan bişey söylemesini bekledim birşey de demedi elii kolunu salladı gitti daha çok sinirlerim boşaldı alayacağın

inşallah aranız düzelir uzatmamak lazım bu küslük durumlarını canım karı koca arasında tabi tartışmalar olur ama uzun sürmesin bak doğumuna da az kaldı kırgın olmayın şu son günlerde

yok yok zorlaşmaz inşallah geçen sene minyom tipli bir arkadaşım doğum yaptı 4100gr doğdu tosuncuğu maşallah çatır çatır da normal doğurdu doğumun ertesi gnü ziyarete gittim ayaklanmıştı bile:nazar::nazar:

aaa çok sevindim böyle bi örneği duyduğuma çünkü bende öyleyim minyon yapılıyımdır.. hatta bebeğin kıyafetlerini hep minik minik aldım benden çıksa çıksa ne kadarlık bi bebek çıkar diye:9: bakalım nolcak şimdi

ıspartadayım ablacım dr konusunda sorun yaşayınca geri gelmiştim buraya, en güseli kendi doktorum. doğumdan bir süre sonra duruma göre belki tekrar gelicez ankaraya..

ooo serin serin cok güzel yerdesinn...Bize de yaklasmissin, annemler de Antalya da benim...Ankara yi hic sevmedim hicde sevemicem sanirim. Ne kadar kuru ve soguk bir sehir:))

sadecık o paralar kurabıyenın ıcınde nasıl yanı?ıyyyykkk parada olan mıkrobu dusunemıyorum bıle mıgdem kalktı hay ben böyle adetın bas bas bagırıyorlar paradakı mıkrop tuvalettekınden daha cok dıye nasıl yıyorlar o kurabıyeyı tamamen cahıllık canım bu....

canım bu adet bizim memlekettede var bende kızıma yapıcam inşallah banada yapmışlar ilk adımımı attığımda o zaman alınan kırmızı terliklerim hala duruyor :) bizim burda poğaça yapılır sadece bir tane para konur içine o parada güzelce yıkanıp konur herkese dağıtılır zaten adım pidesi için olduğunu bilir insanlar kimse hemen yemez herkes ortadan kırar para kimdeyse o bebişe terlik ya da patik alır ilk adımını onunla atsın diye paralı poğaçada yenmez..

10 eylül 2013 saat: 14:45 kızımla buluşma anım :)

gece başlayan gaz sancısına benzeyen ağrılarım 2 saatte bir gelmeye başladı. sonra saatte 1, sonra yarım saatte 1 derken sabah oldu. eşime kahvaltı hazırladım işe gönderdim ve hiçbirşey belli etmedim. hep acaba mı diyordum kendi kendime.
Sonra ishalim başladı ve ağrılar şiddetlendi. Sancıların süresi 20 dakikaya kadar inince kayınvalideme indim alt katımda oturuyor kendisi.
Hemen apar topar hastaneye gittik. ben daha durun belki değildir diyorum :) ağrılar halen çekilir gibi gülüp konuşabiliyorum..
acil muayeneye girdik ve doktor muayne etti vee açıklığım 4 cm olmuştu bile.
hemen yatış yaptı benim etekler tutuştu:) eşimi aradım apar topar işyerinden geldi. ebeler sürekli tuşe yapıyorlar açılma 5 cm..suyumu patlattılar,
o sırada rahim açıcı iğne ve suni sancı verildi. ve 15 dakikalık tarif edemeyeceğim sancılardan sonra açılmam 9 cm ve sancı aralıkları 2 dakikaya düştü ben halen odadayım.
doktorum geldi beni doğum odasına aldılar. çatala çıktım hemen kesi yapıldı. ilk ıkınmada bebişimin kafası, ikinci ıkınmada bebişim doktorun elindeydi. ya rabbim bir doğum bu kadar mı kolay olur sana binlerce şükürler olsun. 20 dakikada doğurdum hemde çatır çatır inanması o kadar güç ki.. herkese böyle doğumlar nasip olsun

10 eylül 2013 saat: 14:45 kızımla buluşma anım :)

gece başlayan gaz sancısına benzeyen ağrılarım 2 saatte bir gelmeye başladı. sonra saatte 1, sonra yarım saatte 1 derken sabah oldu. eşime kahvaltı hazırladım işe gönderdim ve hiçbirşey belli etmedim. hep acaba mı diyordum kendi kendime.
Sonra ishalim başladı ve ağrılar şiddetlendi. Sancıların süresi 20 dakikaya kadar inince kayınvalideme indim alt katımda oturuyor kendisi.
Hemen apar topar hastaneye gittik. ben daha durun belki değildir diyorum :) ağrılar halen çekilir gibi gülüp konuşabiliyorum..
acil muayeneye girdik ve doktor muayne etti vee açıklığım 4 cm olmuştu bile.
hemen yatış yaptı benim etekler tutuştu:) eşimi aradım apar topar işyerinden geldi. ebeler sürekli tuşe yapıyorlar açılma 5 cm..suyumu patlattılar,
o sırada rahim açıcı iğne ve suni sancı verildi. ve 15 dakikalık tarif edemeyeceğim sancılardan sonra açılmam 9 cm ve sancı aralıkları 2 dakikaya düştü ben halen odadayım.
doktorum geldi beni doğum odasına aldılar. çatala çıktım hemen kesi yapıldı. ilk ıkınmada bebişimin kafası, ikinci ıkınmada bebişim doktorun elindeydi. ya rabbim bir doğum bu kadar mı kolay olur sana binlerce şükürler olsun. 20 dakikada doğurdum hemde çatır çatır inanması o kadar güç ki.. herkese böyle doğumlar nasip olsun

:nazar:maşallah allah herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

canım bu adet bizim memlekettede var bende kızıma yapıcam inşallah banada yapmışlar ilk adımımı attığımda o zaman alınan kırmızı terliklerim hala duruyor :) bizim burda poğaça yapılır sadece bir tane para konur içine o parada güzelce yıkanıp konur herkese dağıtılır zaten adım pidesi için olduğunu bilir insanlar kimse hemen yemez herkes ortadan kırar para kimdeyse o bebişe terlik ya da patik alır ilk adımını onunla atsın diye paralı poğaçada yenmez..

sizin biraz daha farklı galiba canım..bizde kurabiye yapılır bizde de en fazla 3 tane konur para gelişigüzel konur yıkanmadan:27: yerken kime çıkarsa o hediye alır ne aldığı önemli olmaz ne isterse onu alır para çıkan kişi.ve o kurabiyede afiyetle yenir canım:27:bide ilk adımını onunla atsın diye değil bebek iyice yürümeye başlayınca yapılır yürüyor diye:27:..benim elti 10 tane koydu para 10 kişiye çıkacak:1::1:

Back