saol canım ya şimdi bende tarhana arkasından lımonlu su içtm doktrmu aradım aıle hekımı antıbıyotık versın dedı ama bende kullanmak istemym 2 3 gun lımon ıhlamur denıcem bakalım
Ben başladım dun antibiyotiğe.
Keşke konuşup anlaşsanız da barışsanız canım ya,ben eşime azıcık kızayım içim fenalaşıyor hep iyi olalım istiyorum,çok zor..Bebeğiniz için konuşmanız gerekiyor..Yok cnm ya daha dzelmedi o inat ben inat kalbim kırık kardeşimde dün aramış abla günaha giriyosunuz 3 ünden fazla küs kalmayın diye benim dün kadın geldi temizledi bende bugün dpktora gidicem diye kişisel temiliğimide yaptım ne olur ne olmaz diye
korkma canım üstünde durdukça daha çok tetikliyo bizi.. bu arada fuja sormuştu seni doğum yaptımı diye salı günüydü sanırım :)ayneen canm ya bu kaygı bozuklugu mahvettı benı bı doguram hayırlısıyla sımdı butun yogunluk dogum korkusu
Sağol cnmcanımmm fazla takma bunları.. normal olan haftası ile uyumlu olması zaten önden gitmesi değil ki ?? Kilosu yerinde, kan akışı normal, kalp atış hızı olması gerektiği gibi ve eli ayağı düzgün mü sen ona bak :) Stres yapma kendine bebişine yazık...
CAnım ben kışın çok kötü hasta olmuştum. Doktor bana minoset ve augmentin verdi. Kendi doktoruma sordum kullanabilirsin demişti. Ama antibiyotiği kullanmadım. Minoseti de ateşim çıktıkça içtim. Sana tavsiyem bir ateş ölçer al eğer evde yoksa eczanelerde 5tl ye satıyorılar eğer ateşin 38.5 üzerine çıkarsa ateş düşürücü iç çünkü ateş bebek için çok zararlı. Ben tarhana ve ıhlamurun çok faydasını gördüm. Terledikçe sadece vücudunu yıka toksinleri at. İyice dinlen ve bol sıvı tüket.. Eğer mümkünse sana bakmaya gelsin biri çok rahat edersin. Bir de ben 1-2 limonu sıkıp üzerine yarım bardak ılık su döküp içtim hep bir dikişte hergün bak o da iyi geliyor.
arkadaşım çok geçmiş olsun. Excipial hydroyu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Bende çok çatlak var onun için önermişlerdi doktorum kullanabilirsin demişti. çok iyi bir krem faydasını görürsün umarım... Allah tez zamanda kurtarsın tatlım seni bu kaşıntı illetinden...
Merhaba canım, al benden de o kadar ben de hiç uyuyyamadım akşam.. Gecenin bir körüne kadar mehmet öz ün siz bebeğinizi büyütürken kitabını okudum da sızmışım... Miden için acil şifalar diliyorum..
kızıma hamileyken de aynı midem çok yanıyordu ilk gün sezeryandan sonra geçmemişti anne geçmedi dediğimi hatırlıyorum ikinci günü hastanedeyken geçmişti ohhh çok şükür demiştiminşallah cnm, tam olarak geçmese bile bu kadar zorlamaz heralde..
sağol cnm inş. Bu arada bende jilet yaptımCanım benim kendine hic kızma. Bende o kadar beslenmeme dikkat ettigim halde az cikti kilosu. Ama bosuna takiyoruz. Yeter ki saglikli olsunlar. Kiloyu alırlar. Sen merak etme.
Merhaba canım. Ağda ısını bilemiyorum ben jilet yaptıgım icin. Ama ağda ile hemen çıkmaz herhalde erken bile alsan.
Hadi bakalım guzel haberlerini bekliyiruz.
Allah şifa versin bende de gece ökürüğü geri döndüBen başladım dun antibiyotiğe.
ohh 1 2 günde geçiyosa çokk güselll, inşallah öyle olur, yoksa çok fena..kızıma hamileyken de aynı midem çok yanıyordu ilk gün sezeryandan sonra geçmemişti anne geçmedi dediğimi hatırlıyorum ikinci günü hastanedeyken geçmişti ohhh çok şükür demiştim
Allah sabır versin cnm zor bende deminden beri halılara sürtüyorum ayaklarımı ellemek istemiyoum başka yerlere bulaştırırım diye
arkadaşım çok geçmiş olsun. Excipial hydroyu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Bende çok çatlak var onun için önermişlerdi doktorum kullanabilirsin demişti. çok iyi bir krem faydasını görürsün umarım... Allah tez zamanda kurtarsın tatlım seni bu kaşıntı illetinden...
inş. canım bakalım aksam alıcam kremı
Keşke konuşup anlaşsanız da barışsanız canım ya,ben eşime azıcık kızayım içim fenalaşıyor hep iyi olalım istiyorum,çok zor..Bebeğiniz için konuşmanız gerekiyor..
canım çok geçmiş olsun, ne kadar telaşlanığını tahmin edebiliyorum, inşallah bir daha yaşamazsın..Merhaba kızlar dün sabah ellerim ve yüzüm şiş uyandım akşama kadar geçmedi.doktoru aradım hemen gel dedi akşam gittim ödem tehlikeli dedi idrar ve kan testi yaptı yüksek çıksa sezeryana alacaktı neyseki yüksek değildi nst ye aldı hemşire kalp atışını bayağı aradı bulamadı çok korktum o anı unutamam meğer bebek hareketliymiş ondan öyle olmuş çok korktum.doktor erken izne ayrıl dedi istirahat et dedi tuzu yağı kızartmayı kes dedi
inşallah geçer diye umut ediyorum
evde var benim kızımı kaşıntı tutmuştu bi ara sağlık ocağındaki doktor vermişti kızıma olmazsa bugün doktora gidicem soraım mantara iyi gelir mi diyecanım sabah saglık ocagına gıttım son umut olarak kakao yagı ve excipial hydro losyon u onerdı ınan artık dayanamıyorum sende bır dene derım
çok geçmiş olsunMerhaba kızlar dün sabah ellerim ve yüzüm şiş uyandım akşama kadar geçmedi.doktoru aradım hemen gel dedi akşam gittim ödem tehlikeli dedi idrar ve kan testi yaptı yüksek çıksa sezeryana alacaktı neyseki yüksek değildi nst ye aldı hemşire kalp atışını bayağı aradı bulamadı çok korktum o anı unutamam meğer bebek hareketliymiş ondan öyle olmuş çok korktum.doktor erken izne ayrıl dedi istirahat et dedi tuzu yağı kızartmayı kes dedi
eşimlede konusmuyorum kızlargece kasınmamadan rahatsız olmus hart hart ses ne kadar sınır bozuucu okadar uzuldumkı ben sankı keyfımden gece uyanıyorum aynı ofıste calısıyorusz nie surat yapıyosun sence dedım aptal aptal dınlemeden hareket eıdyosun dedı nası affettırecek bılmıyorum amm konusmaya hıc nıyetım yok
eşimlede konusmuyorum kızlargece kasınmamadan rahatsız olmus hart hart ses ne kadar sınır bozuucu okadar uzuldumkı ben sankı keyfımden gece uyanıyorum aynı ofıste calısıyorusz nie surat yapıyosun sence dedım aptal aptal dınlemeden hareket eıdyosun dedı nası affettırecek bılmıyorum amm konusmaya hıc nıyetım yok
bu erkeklerinde adet sorunu var sanırım, buna kesin kanaat getirdim neredeyse..biz en azından adet zamanlarında dengesizleşiyoruz, onlara noluyo anlamıyorum. bazen ufacık bi kelimeye bile ileri geri konuşabiliyolar.. Şükür biz düzeldik inşallah sizlerde halledersiniz..
sen bu kaşınıtndan dolayı hiç kanını ölçtürdün mü??benim de 30 haftada böyle bi şey oldu, kan değerlerim ölçüldü, karaciğerimdeki enzimler artmış, alt-ast değerlerim artmış, kaşıntılar bi türlü geçmedi, sonra ursafolk diye bi ilaç verdi doktor, ondan sonra yavaş yavaş geçmeye başladı, ayağımdaki yara izleri bile daha yeni yeni geçiyorrr..hiç sordun mu bunu doktorunaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?