2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Keşke konuşup anlaşsanız da barışsanız canım ya,ben eşime azıcık kızayım içim fenalaşıyor hep iyi olalım istiyorum,çok zor..Bebeğiniz için konuşmanız gerekiyor..

ayneen canm ya bu kaygı bozuklugu mahvettı benı bı doguram hayırlısıyla sımdı butun yogunluk dogum korkusu
korkma canım üstünde durdukça daha çok tetikliyo bizi.. bu arada fuja sormuştu seni doğum yaptımı diye salı günüydü sanırım :)

Sağol cnm
inşallah cnm, tam olarak geçmese bile bu kadar zorlamaz heralde..
kızıma hamileyken de aynı midem çok yanıyordu ilk gün sezeryandan sonra geçmemişti anne geçmedi dediğimi hatırlıyorum ikinci günü hastanedeyken geçmişti ohhh çok şükür demiştim
sağol cnm inş. Bu arada bende jilet yaptım
Ben başladım dun antibiyotiğe.
Allah şifa versin bende de gece ökürüğü geri döndü

kızıma hamileyken de aynı midem çok yanıyordu ilk gün sezeryandan sonra geçmemişti anne geçmedi dediğimi hatırlıyorum ikinci günü hastanedeyken geçmişti ohhh çok şükür demiştim
ohh 1 2 günde geçiyosa çokk güselll, inşallah öyle olur, yoksa çok fena..

Allah sabır versin cnm zor bende deminden beri halılara sürtüyorum ayaklarımı ellemek istemiyoum başka yerlere bulaştırırım diye

canım sabah saglık ocagına gıttım son umut olarak kakao yagı ve excipial hydro losyon u onerdı ınan artık dayanamıyorum sende bır dene derım

Merhaba kızlar dün sabah ellerim ve yüzüm şiş uyandım akşama kadar geçmedi.doktoru aradım hemen gel dedi akşam gittim ödem tehlikeli dedi idrar ve kan testi yaptı yüksek çıksa sezeryana alacaktı neyseki yüksek değildi nst ye aldı hemşire kalp atışını bayağı aradı bulamadı çok korktum o anı unutamam meğer bebek hareketliymiş ondan öyle olmuş çok korktum.doktor erken izne ayrıl dedi istirahat et dedi tuzu yağı kızartmayı kes dedi

Keşke konuşup anlaşsanız da barışsanız canım ya,ben eşime azıcık kızayım içim fenalaşıyor hep iyi olalım istiyorum,çok zor..Bebeğiniz için konuşmanız gerekiyor..

Biz işte konuşamıyoruz konuşmya başlyınca yine kalbimi kırıyor bende hep iyi olmk istiorum fakat iyi giden şey birden tepetaklak oluyor bazen nazar mı değiyor bize diyorum çünkü evlendiğimizde içbirşeyimiz yoktu borç harç sonra ev aldık arsa aldık çocuğumuz olmadı 5 sene sonra tüp bebekle kızımız oldu dondurulmuşlarla da oğlumuz yolda insanların gözü kalıyor herhalde
Bu arada eşim msj atmış hazır olun diye

canım çok geçmiş olsun, ne kadar telaşlanığını tahmin edebiliyorum, inşallah bir daha yaşamazsın..

eşimlede konusmuyorum kızlargece kasınmamadan rahatsız olmus hart hart ses ne kadar sınır bozuucu okadar uzuldumkı ben sankı keyfımden gece uyanıyorum aynı ofıste calısıyorusz nie surat yapıyosun sence dedım aptal aptal dınlemeden hareket eıdyosun dedı nası affettırecek bılmıyorum amm konusmaya hıc nıyetım yok

bu erkeklerinde adet sorunu var sanırım, buna kesin kanaat getirdim neredeyse.. biz en azından adet zamanlarında dengesizleşiyoruz, onlara noluyo anlamıyorum. bazen ufacık bi kelimeye bile ileri geri konuşabiliyolar.. Şükür biz düzeldik inşallah sizlerde halledersiniz..

Ya bu kocalarımıza noluyor anlamıyorum sanki onlar hamile onların hormonları alt üst olmuş gibi

sen bu kaşınıtndan dolayı hiç kanını ölçtürdün mü??benim de 30 haftada böyle bi şey oldu, kan değerlerim ölçüldü, karaciğerimdeki enzimler artmış, alt-ast değerlerim artmış, kaşıntılar bi türlü geçmedi, sonra ursafolk diye bi ilaç verdi doktor, ondan sonra yavaş yavaş geçmeye başladı, ayağımdaki yara izleri bile daha yeni yeni geçiyorrr..hiç sordun mu bunu doktorunaa???

İnşallah bizi anlayamazlar onlar hamilelik yaşamaları gerek....

Kızlar bişey sorucam.. Bebeğin doğum kanalına girdiğinin bir belirtisi var mı ? Ne gibi değişiklikler oluyo ? Kendimiz anlayamaz mıyız illaki kontrolde mi anlaşılıyo ?:26:

selam kızlar umarım herkes çoook iyidir ben bir kaç gündür giremedim hastalıktan yataktan çıkamadım önce burun akıntısı boğaz ağrısı şimdide öksürüğe dönüştü ah bide öksürebilsem karnım o kadar acıyor ki en son 5. ayımda böyle hasta olmutum öksürüğüm 1 ay sürmüştü şimdide öyle olursa yandım haftaya cuma sezaryen olucam öksürük ve dikişler düşünemiyorum inşallah iyileşirim...yarın kontrolümüz var bebeğim inşallah zayıflamamıştır hastalığımdan etkilenmemiştir inşallah..

normal canım benım bu rahatsızlıgım gebelık alerjısı vucut bebegı kabul etmıyor hıc bısey fayda etmez dedı eczacı kadın bende yasadım aynısı dogumdan sonra gecıyor dedı bende genede ıste bır umut bakıyorum okrem senın bu krem benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…