- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
tartıya bakarsan ben iştahsız olduğum günde öyle çıkmıştım. tartıldım herşey iyi güsel halen 66dayım, ertesi gün bi tartıldım 8 gösteriyo şok oldum yayiyeyim de kuzu...gerçi yiyorum da....3 günde 2 kilo almışım
![]()

deri mi kaşınıyo cnm ya yoksa sivilce ya da nokta gibi olupta mı kaşınıyo ?kızlar merhabalar ben geldım:)kasıntılarım tam gaz devam edıyor aksam annecım bızdeydı sabaha kadar baısmda bekledı her kasıdıgımda bacaklarımı soguk suyla sıldı bu aksambıraz olsun uyumusum sabahda saglık ocagına gıttım kako yagı ile excipial hydro losyonu onerdi aglıyorum artık dayanamıyorumdua edın kızlar bana cok kotuyum
![]()
günaydn cnm gözün aydın :) ben demiştim midem ve boğazım kendi başına işleyen bi devlet oldu artık diyegünaydın kızlar ohh işyerimde son 2 günn çok mutluyum:)) ancak 3 gndr bugün de dahil midem çok fena yanıo ya midemden ziyade gırtlağıma kadar ya yanıo hatta bayağıda midemi bulandırıo perişan edio beni ya bana bu konuda yardımcı olursanız doğal yöntemlerden sevinirim ya. pazartesi gnü zaten doktora gidecem onada söleyecem durumu ama felaket bişeymiş ya

öyle deme kısss, haftasıyla uyumlu gittikten sonra niye böyle gitmesin ki.. sağlığı yerinde olsunda kilosu önemli değil.. arkadaşım 39 haftayı bitirdikten sonra doğum yaptı 2700 gr.dı.. şimdi maşallah tam bi canavar oldu, hiçbir problem yaşamadı. bakalım ben napıcam haftaya..inşallah böyle gitmez kilo alımı düzelir canım. nst ye girdim sancı çıkmadı doğum için de 38 den önce bişey demek doğru olmaz dedi bakalım nasıl olcak
kaygı bozukluğu böyle bişey cnm, o nedenle seni daha iyi anlıyorum.. benide yokluoy arada, çok alakasız bişeyi bile sorun ettiğim olmuştur düşün yani :)saol canm içime su serptn ne bılıym ya ben herseyı böyle ince düşünym üzüym kendımı aynen kısın öyle doguruyolar
Son düzenleme: