aynen sebimm, ben neyle uğraşıyorum o ne yapıyo. üşenmeden ayda 15 gün , 1 yılında yarısı gitti diyo ya, sinirlerim bozuldu bak şimdi yineAllah böyle yaratmış bizi ne yapalım..
sezinimm üzülmek yok, varsın erkene alınsın, bunda da bir hayır vardır, en uygunu böylesidir. Allah büyük.. 0 dolanmanın herhangi bir belirtisi var mı ?
Merhaba kızlar dün sabah ellerim ve yüzüm şiş uyandım akşama kadar geçmedi.doktoru aradım hemen gel dedi akşam gittim ödem tehlikeli dedi idrar ve kan testi yaptı yüksek çıksa sezeryana alacaktı neyseki yüksek değildi nst ye aldı hemşire kalp atışını bayağı aradı bulamadı çok korktum o anı unutamam meğer bebek hareketliymiş ondan öyle olmuş çok korktum.doktor erken izne ayrıl dedi istirahat et dedi tuzu yağı kızartmayı kes dedi
selam kızlar umarım herkes çoook iyidir ben bir kaç gündür giremedim hastalıktan yataktan çıkamadımönce burun akıntısı boğaz ağrısı şimdide öksürüğe dönüştü ah bide öksürebilsem karnım o kadar acıyor ki en son 5. ayımda böyle hasta olmutum öksürüğüm 1 ay sürmüştü şimdide öyle olursa yandım haftaya cuma sezaryen olucam öksürük ve dikişler düşünemiyorum inşallah iyileşirim...yarın kontrolümüz var bebeğim inşallah zayıflamamıştır hastalığımdan etkilenmemiştir inşallah..
9 Ekim olan sezeryan tarıhımız 3 Ekim'e alındıkordon bor kez daha dolanmış çünkü dündü randevum apar topar bugün gittık hastaneye kilosuda durdu
Canım bana largopen diye bir ilac verdi. Benim dr'um da doguma 3 hafta var sna hic belli olmaz etken gelirse saglikli olman onemli dedi. Narkoz vermek gerekir. Bu sefer hasta olman daha kötü direk ciğerlerine iner dedi. Bende mecburen icmeye başladım.sana ne verdı canım benm aıle hekımı yarın gelck bende ona yazdrrm artk bugun lımonla gecıstırelım benmaz kaldı nstde sancıda cıktı ondan pek kullanmk istmym ama mecburrr
slm kızlar şimdi hastaneden geldim canım çok sıkıldı oğlum hep iki hafta önden gidiyodu şimdi tam haftasına göre dedi dr ama 3 haftada sadece 300 gr almış yavrum neden böyle bir kereden durdu anlamadım
Sagol canım. Oksuruk fena birsey.sağol cnm inş. Bu arada bende jilet yaptım
Allah şifa versin bende de gece ökürüğü geri döndü
Aman canım dikkat et. O şişme tehlikeli dediğin gibi. İyiki yuksek çıkmamış. Yediklerine cok dikkat et.Merhaba kızlar dün sabah ellerim ve yüzüm şiş uyandım akşama kadar geçmedi.doktoru aradım hemen gel dedi akşam gittim ödem tehlikeli dedi idrar ve kan testi yaptı yüksek çıksa sezeryana alacaktı neyseki yüksek değildi nst ye aldı hemşire kalp atışını bayağı aradı bulamadı çok korktum o anı unutamam meğer bebek hareketliymiş ondan öyle olmuş çok korktum.doktor erken izne ayrıl dedi istirahat et dedi tuzu yağı kızartmayı kes dedi
Biz işte konuşamıyoruz konuşmya başlyınca yine kalbimi kırıyor bende hep iyi olmk istiorum fakat iyi giden şey birden tepetaklak oluyor bazen nazar mı değiyor bize diyorum çünkü evlendiğimizde içbirşeyimiz yoktu borç harç sonra ev aldık arsa aldık çocuğumuz olmadı 5 sene sonra tüp bebekle kızımız oldu dondurulmuşlarla da oğlumuz yolda insanların gözü kalıyor herhalde
Bu arada eşim msj atmış hazır olun diye
benim son 2 ay ki kontrollerimde başı aşağıdaydı hep. ama bugün çok değişik bi durum var. alt karınla vajinin arasındaki kemiğin olduğu yerde baskı gibi bazen sancı gibi bişiler oluyo. bebişimde çok hareketli ve kıpırdadıkça alttan bişey çıkcak gibi hissediyorum, kafayı taktım buna, yerleşme felan olabilir mi.. hareketlerde midemin hemen altında ve bazende biraz yanlara doğru. düşündükçe tuvalete gidesim geliyo. telaş yaptım.:26:cnm baskı yapıyo rahime benim 3 haftadır doğum kanalındaymış bebek.
güle güle cnm, güsel haberlerini bekliyoruz..Kızlar ben çıkayım hazırlanayım yavaştan 3 te almaya gelecek kocam sinirlendirmeyelim beyefendiyi
canım ben sadece genel olarak onların psikolojilerinden bahsettim yoksa hepsinin türlü türlü huyu var napalım sabredicez artık inşallah sonra herşey güzel olur..anladımda canım aynı kaygıyı bızde yasıyoruz adamın huyu suyu degıstı bıde adet edındı evde kımse yokken cok ıyıyz bırı geldıgınde sapıtıyor bana bagırmalar sureklı benden yana dert yanmalar anlayamıyorum tanıyamıyorum 15 ayda ınsan degısırmı sonra ozur dıle ne kıymetı varkı zaten zor gunler gecırıyoruz destek olacaklarına kostek oluyorlar
çok teşekkürler canım bol bol içiyorum ballı zencefilli süt sanki sabaha göre daha iyiyimçok geçmiş olsun canım ballı süt veya ıhlamur iç yumuşatır boğazını
doğum sonrası benide endişelendiriyor 1 yıllık evliyiz 4. ayımda hamile kaldım hamilelikte eşim bebeğe bişey olur korkusuyla pek yaklaşmadı kardeş kardeş 9 ay geçirdik :) 1 yıldır evde sadece ikimiziz böyle olmaya alıştık rahat rahat giyinip dolaşmaya falan ama şimdi annem gelicek kayınvalide gelicek benim için çok önemli gelmeleri onlar olmasa atlatamam zaten bu süreci ama eşim rahat edemicek ister istemez eski düzenini arıcak inşallah güzelce sorunsuz atlatırız bu dönemleride..zaten doğum sonrasını düşünmek istemiyorum artık kv annem ne olucaz bilmem hyırlısıyla atlatsak şu dönemi cinsellik desen bizde hamilelik boyunca üçü geçmemiştir çoktandır yokta adam gergin tabii daha da beklmek zorunda biz hastalıklarla mücadele ediyoruz onların derdi farklı
aynen maske takarım emzirirken artıkdevam ederse ağzına ağızlık takarsın inş bir şey olmzz
hmm ben hep toz kullandım tazesini ısmarlayım eşime o zaman tozun etkisi azdır tabiki ne zamandır kavanozda duruyor.İlk cümleni okudum, doğum mu yaklaştı acaba dedim. Doğumdan 1-2 gün önce de şişmeler oluyor bazılarında bir tür işaret gibi..
Zaten yapman gerekeni yapmışsın canım, sana iyi istirahatler...
Ben nazardan çok korkarım canım ya maaşallah baksana herşeyiniz yolunda. Valla ben felak-nas okurum hep hissettirmeden üflerim eşimin yüzüne... Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya böyle tatlı tatlı alsan karşına, azıcık işveyle- duygu sömürüsü karışık azcık da gözlerin nemlendi mi dayanamaz bence yelkenleri indirir suya :)
Zencefil öksürüğe birebirdir canım. Ama toz değil tazesi, ıhlamurun içine koy biraz kaynat, iç onu.. Beni de tutmuştu öksürdükçe bebek fırlayacak diye korkuyordum altta sancı yapıyordu
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine merak etme bebişin beslenmiştir bi şekılde hiç olmadı bizim depoları kullanıyolar sen kendine ii bak ki o da ii olsun
benim son 2 ay ki kontrollerimde başı aşağıdaydı hep. ama bugün çok değişik bi durum var. alt karınla vajinin arasındaki kemiğin olduğu yerde baskı gibi bazen sancı gibi bişiler oluyo. bebişimde çok hareketli ve kıpırdadıkça alttan bişey çıkcak gibi hissediyorum, kafayı taktım buna, yerleşme felan olabilir mi.. hareketlerde midemin hemen altında ve bazende biraz yanlara doğru. düşündükçe tuvalete gidesim geliyo. telaş yaptım.:26:
güle güle cnm, güsel haberlerini bekliyoruz..
canım benım neden üzülüyosun artık zamanında doğum olacak erken değil ki hiç moralini bozma bak 3 ekım de bebişin kollarında olacak Allahın izniyle
aynen bende ifade edemedim, özellikle ayağa kalkınca oradaki baskı hissini daha iyi yaşıyorum ama anlatamıyorumbenimde aşağıda baskı hissi var ama çok değişik dünden beri sanki böyle idrar yollarımı üşütmüşümde orda bi şişlik bi sancı gibi tam anlatamadım :)
canım hep 2 hafta önden gidiyodu şaşırdım bu kadar az alınca 2500 gr kilosu senin bebiş ne durumdaaynı haftadayız cnm kaç kilo olmuş seninki benimkide 30 ken 32 y di ma geçen haftasından 100 gram geri çıktı sıkm a canını kaç kiloolmuş
günaydın kızlar ohh işyerimde son 2 günn çok mutluyum:)) ancak 3 gndr bugün de dahil midem çok fena yanıo ya midemden ziyade gırtlağıma kadar ya yanıo hatta bayağıda midemi bulandırıo perişan edio beni ya bana bu konuda yardımcı olursanız doğal yöntemlerden sevinirim ya. pazartesi gnü zaten doktora gidecem onada söleyecem durumu ama felaket bişeymiş ya
selam kızlar umarım herkes çoook iyidir ben bir kaç gündür giremedim hastalıktan yataktan çıkamadımönce burun akıntısı boğaz ağrısı şimdide öksürüğe dönüştü ah bide öksürebilsem karnım o kadar acıyor ki en son 5. ayımda böyle hasta olmutum öksürüğüm 1 ay sürmüştü şimdide öyle olursa yandım haftaya cuma sezaryen olucam öksürük ve dikişler düşünemiyorum inşallah iyileşirim...yarın kontrolümüz var bebeğim inşallah zayıflamamıştır hastalığımdan etkilenmemiştir inşallah..
aynen bende aynı durumdayım canım kalkınca özellikleaynen bende ifade edemedim, özellikle ayağa kalkınca oradaki baskı hissini daha iyi yaşıyorum ama anlatamıyorumaklıma doğum kanalına yerleşme olayı geldi, belirtisimi acaba diye. bi de kemik çok acıyo sabahları özellikle.
canım hep 2 hafta önden gidiyodu şaşırdım bu kadar az alınca 2500 gr kilosu senin bebiş ne durumda
aynen bende ifade edemedim, özellikle ayağa kalkınca oradaki baskı hissini daha iyi yaşıyorum ama anlatamıyorumaklıma doğum kanalına yerleşme olayı geldi, belirtisimi acaba diye. bi de kemik çok acıyo sabahları özellikle.
üzülme kuzum inşallah Rabbim korur bişey olmaz şu an kaç kilo bebişinÜzülüyorum çünkü kordon 1kez daha dolanmış 2 hafta nolur bilmiyorum cuma 1 kezdı 6 .gun2.kordon ya3olursa kılosu net durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?