2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım geçmiş olsum dinlen yorma kendini el ve ayaklardaki şilik normal ama yüzdeki ani şişlikler gebelik için tehlikeli diye okumuştum ben bol bol istirahat et bence de

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine merak etme bebişin beslenmiştir bi şekılde hiç olmadı bizim depoları kullanıyolar sen kendine ii bak ki o da ii olsun

9 Ekim olan sezeryan tarıhımız 3 Ekim'e alındı kordon bor kez daha dolanmış çünkü dündü randevum apar topar bugün gittık hastaneye kilosuda durdu

canım benım neden üzülüyosun artık zamanında doğum olacak erken değil ki hiç moralini bozma bak 3 ekım de bebişin kollarında olacak Allahın izniyle

sana ne verdı canım benm aıle hekımı yarın gelck bende ona yazdrrm artk bugun lımonla gecıstırelım benmaz kaldı nstde sancıda cıktı ondan pek kullanmk istmym ama mecburrr
Canım bana largopen diye bir ilac verdi. Benim dr'um da doguma 3 hafta var sna hic belli olmaz etken gelirse saglikli olman onemli dedi. Narkoz vermek gerekir. Bu sefer hasta olman daha kötü direk ciğerlerine iner dedi. Bende mecburen icmeye başladım.
Bir de hamileliğimin basında bir haber izlemiştim hamile bir kadının ciğerlerine inmiş ve Allah korusun hayatını kaybetmiş. Hep o aklıma geliyor. Birsey olmasın diye iciyorum. Tabii ki Allah'ın takdiri ama iste yine de önlem alalım dedim.

slm kızlar şimdi hastaneden geldim canım çok sıkıldı oğlum hep iki hafta önden gidiyodu şimdi tam haftasına göre dedi dr ama 3 haftada sadece 300 gr almış yavrum neden böyle bir kereden durdu anlamadım

aynı haftadayız cnm kaç kilo olmuş seninki benimkide 30 ken 32 y di ma geçen haftasından 100 gram geri çıktı sıkm a canını kaç kiloolmuş

sağol cnm inş. Bu arada bende jilet yaptım

Allah şifa versin bende de gece ökürüğü geri döndü
Sagol canım. Oksuruk fena birsey.
Aman canım dikkat et. O şişme tehlikeli dediğin gibi. İyiki yuksek çıkmamış. Yediklerine cok dikkat et.
Gecmis olsun.

Canım bende nazara cok inanırım. Biz de bur topluma girelim eve gelince mutlaka eşimle tartışırız. Nazara cok geliriz. Hep okurum ben esimi kendimi evimizi. Sen de bol bol oku.
Bu arada neye hazır olun demiş?

cnm baskı yapıyo rahime benim 3 haftadır doğum kanalındaymış bebek.
benim son 2 ay ki kontrollerimde başı aşağıdaydı hep. ama bugün çok değişik bi durum var. alt karınla vajinin arasındaki kemiğin olduğu yerde baskı gibi bazen sancı gibi bişiler oluyo. bebişimde çok hareketli ve kıpırdadıkça alttan bişey çıkcak gibi hissediyorum, kafayı taktım buna, yerleşme felan olabilir mi.. hareketlerde midemin hemen altında ve bazende biraz yanlara doğru. düşündükçe tuvalete gidesim geliyo. telaş yaptım.:26:

Kızlar ben çıkayım hazırlanayım yavaştan 3 te almaya gelecek kocam sinirlendirmeyelim beyefendiyi
güle güle cnm, güsel haberlerini bekliyoruz..

canım ben sadece genel olarak onların psikolojilerinden bahsettim yoksa hepsinin türlü türlü huyu var napalım sabredicez artık inşallah sonra herşey güzel olur..
çok geçmiş olsun canım ballı süt veya ıhlamur iç yumuşatır boğazını
çok teşekkürler canım bol bol içiyorum ballı zencefilli süt sanki sabaha göre daha iyiyim
doğum sonrası benide endişelendiriyor 1 yıllık evliyiz 4. ayımda hamile kaldım hamilelikte eşim bebeğe bişey olur korkusuyla pek yaklaşmadı kardeş kardeş 9 ay geçirdik :) 1 yıldır evde sadece ikimiziz böyle olmaya alıştık rahat rahat giyinip dolaşmaya falan ama şimdi annem gelicek kayınvalide gelicek benim için çok önemli gelmeleri onlar olmasa atlatamam zaten bu süreci ama eşim rahat edemicek ister istemez eski düzenini arıcak inşallah güzelce sorunsuz atlatırız bu dönemleride..
devam ederse ağzına ağızlık takarsın inş bir şey olmzz
aynen maske takarım emzirirken artık
hmm ben hep toz kullandım tazesini ısmarlayım eşime o zaman tozun etkisi azdır tabiki ne zamandır kavanozda duruyor.
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine merak etme bebişin beslenmiştir bi şekılde hiç olmadı bizim depoları kullanıyolar sen kendine ii bak ki o da ii olsun

inşallah canım o kadar pekmez ballı muz falan yedim iyileşmek için inşallah ona yaramıştır gerçi banada yaradı 2 kilo almışım bile

benimde aşağıda baskı hissi var ama çok değişik dünden beri sanki böyle idrar yollarımı üşütmüşümde orda bi şişlik bi sancı gibi tam anlatamadım :)

canım benım neden üzülüyosun artık zamanında doğum olacak erken değil ki hiç moralini bozma bak 3 ekım de bebişin kollarında olacak Allahın izniyle

Üzülüyorum çünkü kordon 1kez daha dolanmış 2 hafta nolur bilmiyorum cuma 1 kezdı 6 .gun2.kordon ya3olursa kılosu net durdu

benimde aşağıda baskı hissi var ama çok değişik dünden beri sanki böyle idrar yollarımı üşütmüşümde orda bi şişlik bi sancı gibi tam anlatamadım :)
aynen bende ifade edemedim, özellikle ayağa kalkınca oradaki baskı hissini daha iyi yaşıyorum ama anlatamıyorum aklıma doğum kanalına yerleşme olayı geldi, belirtisimi acaba diye. bi de kemik çok acıyo sabahları özellikle.

cnm bende naapsam geçmiyodu şuruplar fayda etmiyodu bu gaviscon un çiğneme tableti bana çok iyi geldiekşiyince şeker gibi emiyorum hiç birşey kalmıyo iddetle tavsiiye ederim

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bebeişine peki haftaya tam kaç günlük oluyosun cnm bebek kaç kilo olacak tahminen bende 37+4 te yapabilirim doğumuda ondan soruyorum malum bayram hafatasına denk geliyoruz

aynen bende aynı durumdayım canım kalkınca özellikle

canım hep 2 hafta önden gidiyodu şaşırdım bu kadar az alınca 2500 gr kilosu senin bebiş ne durumda

canım bende bu gidişimde 2500 denfazla olur die bekliyodum 2380 çıktı 34+2 ydi ama yarın gene gidecez doktoruma sezaryan günü almaya 34+6 olacak ozaman bakalım kaç çıkacak benim başlarda öndeydi bu ayda çok yedim 3 kilo aldım ama naapalım sağlıklı olsunlarda

aynen otururken değilde ayağa kalkıp bir iki adım atınca sanki düşücek aşağı :) yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum haftaya yarında doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…