Yalniz degilsin, birak utuyu canta hazirlamayi ben daha yikamadim bile. Besigin icinde oylece duruyor esyalar... Onlar bana bakiyor ben onlara.... cumartesi doktora gidicem sonrasinda baslarim ufak ufak....
canim cok saol onu da deneyeyim ben :)
arkadasimmmmm az sabret coook az kaldi. Sen hayallere devam et boyle daraldikca yuzunde guller acar o zaman :)
Valla ben anneme de soyledim kv ye de. Annem- babam zaten bilincli opmez de biraz bozuldular yine. Kv sap sup oper ama cok net bir sekilde ilk 6 ay kimsenin opmemesi gerektigini open olursa 6 aylik olana kadar torun yuzu goremeyecegini soyledim. Bizde bir de 2 buyuk babanne ve buyuk dede var asil tehlike onlar

bizim agzimizda yuzumuzde bir suru bakteri var opup el kadar bebege bulastirmak olmaz falan bayagi anlattim. Bu arada mevlutte oyle yastik ustunde bebek gezdirme bilmem ne oyle seyler yapmayacagim. Cok gormek isteyen yatagina kadar gelir bakar gider. Oyle didimin didisi kucaklamasin...
Bu arada eczaneye gittim. Eczaci sordu kac hafta kaldi diye. Takvime gore 5 hafta kaldi dedim. Ne dese begenirsiniz? "Aaaa heran cikacakmis gibi sanki" kadina ucmamak icin zor tuttum bir de kendi de hamile... Zaten asagi indi bayagi. Sancim vs yok ama karnimin tas kesilmesi artti. Bugun de yemege misafirim var supur sil topla yemek yap. İyice tirstim anlayacaginiz